BlueHost-fordeler og ulemper – er fortsatt BlueHost et godt valg?

01.06.2020
Ingen kategori 'BlueHost-fordeler og ulemper – er fortsatt BlueHost et godt valg?
0 5 мин.

bluehost fordeler ulemper


Hvis du er ute etter webhotell i år, vil BlueHost sikkert komme opp som en webvert som er anbefalt av mange fagpersoner, bloggere og webhotellanmeldelser. Faktisk er BlueHost en populær webhotell som til dels skylder sin popularitet til sine lommevennlige delte hostingplaner og WordPress-optimaliserte hostingpakker.

Anbefalt av WordPress selv som go-to hosting for WordPress-nettsteder, BlueHost har laget et navn for seg selv i bransjen. WordPress hosting er imidlertid ikke deres eneste krav på berømmelse, ettersom BlueHost tilbyr hostingpakker over hele hosting-spekteret for å appellere til et større kundegrunnlag.

I vår BlueHost-gjennomgang nedenfor analyserer vi om BlueHost fremdeles kan være et godt valg for 2018, eller om du bør velge andre webhoteller i stedet.

BlueHost gjennomgang

bluehost review fordeler ulemper 2018

BlueHost er anerkjent i hele bransjen for sine treffende bygde hosting-pakker, team av interne fagpersoner og diversifiserte hostingløsninger. Det er valgt over 2 millioner kunder over hele verden. Fullt administrerte hostingplaner appellerer til et bredere publikum, og dekker behovene til førstegangsbrukere og fagpersoner.

BlueHosts hosting-tjenester inkluderer nybegynnervennlig delt hosting, fleksible nettskyvertsplaner, applikasjonsspesifikke hostingplaner som WordPress eller WooCommerce planer, og mer robuste VPS og dedikerte hostingpakker.

La oss deretter se hva du kan forvente av disse planene, hvordan de blir priset og om de er et godt alternativ å vurdere i 2018.

BlueHost Hosting Plans

BlueHost har tre delte hostingpakker i $ 3,45 – $ 5,95 / måned prisklasse. Disse prisene er imidlertid bare aktuelle hvis du gjør en forpliktelse på 36 måneder. Den korteste forpliktelsesperioden er 12 måneder, noe som driver opp startprisen fra $ 3,45 / måned til $ 5,45 / måned for Basic-pakken.

bluehost delte hosting fordeler

Hver delte plan leveres med et gratis domenenavn og ubegrenset båndbredde, mens delte hostingplaner med høyere nivå inkluderer ubegrenset webhotell og ubegrenset diskplass, sammen med gratis markedsføringskreditter, ubegrenset e-post er tilgjengelig med noen planer, SpamExperts, Domenes personvern, og SiteBackup Pro.

En forbedret cPanel, innebygd CDN og automatisk sikkerhetskopiering tilbys som standard med hver av disse planene.

Hvis du vil dra nytte av kraften og skalerbarheten til netthosting, tilbyr BlueHost tre rimelige planer også i denne kategorien. Prisene starter på $ 6,99 / måned hvis du forplikter deg for en lengre periode. Alle skyplaner inkluderer båndbredde som ikke er målt, et gratis domene, dataspeiling, ressursskalering med 1 klikk, mens noen planer vil inkludere ekstra funksjoner som SSL-sertifikat, SpamExperts, dedikert IP, Domain Privacy, SiteBackup + Restore, etc..

BlueHosts optimaliserte hosting for WordPress er bygget på VPS-teknologi, og forsøker å oppfylle ytelses-, hastighets- og sikkerhetskravene til WordPress-nettsteder. I denne kategorien finner du fire WordPress-hostingplaner i $ 19.99 / måneden – $ 49.99 / month prisklasse.

bluehost wordpress optimalisert hosting fordeler

Et gratis domene, en forbedret cPanel, 24/7 support, 30-dagers pengene-tilbake-garanti, SiteLock CDN / WAF Pro, SiteLock Pro og en gratis SSL er inkludert i alle planer.

Hvis du vil legge til en eCommerce-komponent til WordPress-siden din, har BlueHost dekket deg når det gjelder eCommerce-hosting med WooCommerce-hostingplanene som starter på $ 6,95 / måned. En dedikert IP, et gratis domenenavn og Positive /Comodo SSL kommer som standard med disse planene.

bluehost woocommerce hosting fordeler

Hos BlueHost er VPS-hosting bygget med all SSD-lagring. Disse planene fokuserer på å tilby mer kraft, mer kontroll og fleksibilitet for nettstedet ditt. Prisene starter på $ 19,99 / måned hvis du forplikter deg i 36 måneder, men du har også muligheten til å fornye planen din måned for måned, men du må rulle ut en ekstra $ 10 / måned.

BlueHost VPS-planer har ubegrenset båndbredde, gratis domenenavn, gratis IP-adresser, 24/7 serveradministrasjon og 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

BlueHost dedikerte hostingplaner tilbyr mange ressurser og det beste når det gjelder kontroll, ytelse og sikkerhet for nettstedet ditt. Prisene starter fra så lave som $ 79.99 / month med en 36-måneders forpliktelse eller $ 149.99 / month med månedlig fakturering. Et gratis domene, gratis IP-adresser, 24/7 support og 30-dagers pengene-tilbake-garanti er også tilgjengelig med disse planene.

Uavhengig av nettstedets (blogg, e-handel butikk, etc.) og ressurskrav, gjør BlueHost et forsøk på å dekke de vanligste hostingbehovene, og tilby deg hosting-tjenester som lar nettstedet ditt utføre og utvide.

BlueHost kundesupport

Fordi 24/7 serveradministrasjon leveres som standard med BlueHosts hostingplaner, er teamet av interne hostingeksperter tilgjengelige for å hjelpe deg med å sortere eventuelle hostingproblemer du kan støte på.

bluehost online support fordeler ulemper

BlueHost kundesupportteam kan nås via live chat, telefon eller billettsystem, eller mindre presserende problemer kan søkes i FAQs og kunnskapsbase delen av selskapets nettsted.

Før vi lanserer dommen vår om BlueHosts egnethet til å bli din valgte webhotell i 2018, her er en oversikt over de beste argumentene for å bli medlem av BlueHost og noen ting du må ta under rådgivning før du melder deg inn hos dem:

Pros & Ulemper med BlueHost

Fordeler – Hvorfor velge BlueHost?

Her er de viktigste grunnene til at BlueHost forblir et relevant valg i 2018:

 • Hosting planer bygget for hastighet og ytelse;
 • Gratis domene inkludert i alle planer;
 • WordPress-sentrisk hosting;
 • Gratis markedsføringskreditt, dedikerte IP-er og SSL med noen planer;
 • Flere domener hosting;
 • Forbedret cPanel.

Ulemper – Hva er dårlig med BlueHost?

Her er grunnen til at BlueHost kanskje ikke kommer til toppen av listen i 2018:

 • Ingen Windows-hosting eller alternativ for å velge foretrukket OS;
 • Rimelige startpriser, men høye forpliktelsesperioder (12 til 36 måneder) og høye fornyelsespriser;
 • Mangel på gratis migrasjonstjeneste.

Endelige tanker om BlueHost

BlueHosts praksis med å omfavne de nyeste teknologiene for å levere best mulig ytelse til nettstedene dine er en sterk grunn til at BlueHost vil holde seg på radaren til mange nettstedseiere, spesielt at brukeropplevelse og nettstedytelse fortsetter å være sterke SEO-rangeringsfaktorer i 2018. Dermed vil mange oppsøke hostingleverandører som BlueHost som tilbyr forskjellige verktøy for optimalisering av nettstedhastigheter og teknologier som er innebygd i deres hostingplaner (f.eks. CDN, cache-verktøy, SSD-lagring, etc.).

Utvilsomt forblir BlueHost et relevant valg for webhotell også i 2018. Dens fortsatte støtte for åpen kildekode-programvare som WordPress, og sin mangeårige posisjon som en ultimativ WordPress-plattform gjør BlueHost til et topp valg for mange WordPress-nettsteder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector