BlueHost Joomla Hosting Review – Är det en bra Joomla webbhotell?

01.06.2020
Ingen kategori 'BlueHost Joomla Hosting Review – Är det en bra Joomla webbhotell?
0 10 мин.

Bluehost-Joomla-värd-review


BlueHost har varit verksamt sedan 1996 och har betjänt många kunder och värd miljontals webbplatser över hela världen. Det är självklart att Bluehost är en av de väletablerade och största webbhotellleverantörerna du kan tänka på idag. Denna värd har en mängd värdplaner som virtuella servrar, delad hosting, återförsäljarhosting, dedikerade servrar och WordPress-optimerad värd bland andra.

Trots att den är populär och den mest föredragna webbhotellleverantören är BlueHost också prisvärd och pålitlig och erbjuder högsta möjliga webbhotellstjänst. Dessutom har BlueHost otroligt de lägsta prissättningsplanerna, ett användarvänligt gränssnitt och ett 1-klick installationsprogram för programvara på marknaden idag.

Som om det inte räcker är BlueHost känt för att erbjuda lägre nivåer användare med modernaste funktioner såväl som utmärkt kundsupport för alla användare. Väsentligast kan BlueHost hjälpa dig att få ut det bästa av Google och Bing genom reklam förutom att erbjuda interna tjänster via egna datacenter, fiberanslutningar och Linux-kärna på anpassade servrar.

Det finns mer än uppmärksamma när du använder BlueHost webbhotellleverantör och den här recensionen tar dig igenom BlueHosts prestanda och drifttid, kundsupport, planer och prissättning, hur den kör Joomla och slutligen belyser dess fördelar och försämringar. Låt oss ta reda på mer.

BlueHost Joomla Hosting Review

Så i det följande kommer jag att visa några orsaker till varför du bör välja BlueHost för dina Joomla-projekt. När du väljer en webbhotell för din Joomla-webbplats är det viktigt att ta hänsyn till följande faktorer: drifttid, prestanda, onlinesupport, planer och prissättning. Nedan hittar du en omfattande översikt över varje:

BlueHost-prestanda och upptid

När du väljer din värdleverantör letar du definitivt efter ett snabbt webbhotellföretag. Och BlueHost är ett sådant företag som ger dig det du letar efter. Bluehost visar bra prestanda med var och en av sina värdplaner tack vare sin 99,99% drifttid som ligger långt över standardiserade 99,94%. Bortsett från detta visar denna värdplattform en häpnadsväckande 9 minuter av drifttiden från vår 400 dagar loggade period.

Med en snabb sidladdning på 424mns kommer Bluehost i den andra positionen bland de tio bästa bäst-leverantörerna av Joomla webbhotell och det har kontinuerligt visat en enorm förbättring av sina lasttider med nästan 300%. Denna prestation uppnåddes efter att BlueHost Company vidtagit drastiska åtgärder för att uppgradera sin Bluerock-serverpark för att förbättra deras kundupplevelse. Av den anledningen är BlueHost-prestanda och drifttid de två huvudfaktorerna som har gjort att denna webbhotellleverantör blir allt populärare när fler och fler upptäcker dess existens.

BlueHost kundtjänst

Bluehost-online-support

BlueHost – Kundtjänst online

Som kund är det din rätt att få hjälp och support vid behov. Därför är det en bra idé att välja en webbhotellleverantör som kan ge dig support när som helst och när du behöver det. Och ett av värdföretagen som ägnar sig åt att se till att kunderna får det bästa av sina supporttjänster är BlueHost.

Tydligen har BlueHost ett stort bibliotek med steg-för-steg-guider, artiklar och videohandledning rikt med omfattande kunskaper om webbhotell. Detta är ett ganska adelssteg som företaget tog, särskilt för nybörjare. Med allt detta användbara material till ditt förfogande kan du enkelt lösa vanliga problem genom enkel forskning.

Om det inte är till hjälp kan du också prata direkt med en expert för att få hjälp från första hand. Det är anledningen till att BlueHost tillhandahåller ett kundsupport 24/7/365 som låter dig prata med den relevanta kundtjänstrepresentanten genom telefonsamtal eller livechatt. Detta är viktigt, särskilt när man söker hjälp från teknisk personal.

Tyvärr fick BlueHost bort det biljettbaserade kundsupportsystemet för att främst fokusera på personlig inställning via telefon och livechattbaserat support. Medan detta gjordes för att spara tid var det biljettbaserade kundsupportsystemet för vissa användare ganska tillförlitligt, särskilt för problem som inte kan lösas via telefon- eller livechatsessioner.

BlueHost-planer och priser

Bluehost-Joomla-hosting-planer

BlueHost – Joomla värdplaner & Prissättning

När det gäller värdplaner och prissättning erbjuder BlueHost ett antal planer för alla storlekar och budgetar. Planerna inkluderar VPS, delad hosting, dedikerad server, WooCommerce-värd, molnvärd, WordPress-hosting och så vidare. Låt oss titta på enskilda BlueHost webbhotellplaner och deras funktioner:

Delad webbhotell: Det här är ett perfekt sätt att starta en ny webbplats med låg internetvolym. Normalt innebär en delad värdmiljö att webbplatserna delar serverresurser mellan sig.

Cloud hosting: Det här är den mest pålitliga uppgraderingen till en delad webbhotellplan eftersom den låter dig använda flera tillgängliga molnservrar, vilket gör att dina webbplatser automatiskt kan byta till en annan server i händelse av hög trafik eller maskinvarufel.

WordPress-värd: Det är främst designat för dina WordPress-drivna webbplatser. Med andra ord är denna värdplan optimerad för att köra WordPress medan den skyddar webbplatsen mot eventuella hot.

WooCommerce-värd: Detta är den mest populära och vanligt använda eCommerce-plugin för WordPress som låter dig starta en onlinebutik så enkelt med WordPress. Det erbjuder viktiga funktioner som hjälper dig att börja med din e-handel butik utan problem

VPS eller Virtual Private Server-värd: Det är en uppgradering till den delade WordPress-värden och det ger dig tillgång till de virtuella dedikerade resurserna i en delad miljö.

Dedikerad servervärd: Med denna plan kan du ha alla nödvändiga resurser för servern till dig själv. Den enda nackdelen med denna värdplan är att du måste hantera servrarna på egen hand.

I allmänhet har alla värdplaner under BlueHost en användarvänlig kontrollpanel för webbhotell som gör att du kan ha full kontroll över din värd, utveckla databaser och många fler.

Varje värdplan har följande funktioner när det gäller prissättning:

 • Grundläggande: Det låter dig bara vara värd för en webbplats. Dessutom är det värd för 1 domän och 25 underdomäner, 5 e-postkonton (var och en har 100 MB lagringsutrymme) och 50 GB lagringsutrymme. För första tidtagarna är betalningen $ 3,95 per månad och vid förnyelse av betalningen uppgår $ 7,99 per månad.
 • Plus: Den här planen har obegränsade webbplatser och obegränsad webbutrymme inklusive bandbredd. Dessutom har du också obegränsade e-postkonton. För det första är priset $ 5,95 per månad men när det förnyas uppgår det till $ 10,99 per månad.
 • Prime: Det innehåller alla funktioner under Plusplanen och dessutom kommer du att ha domänens integritet med Site Backup Pro värd mer än $ 80 per år. När du betalar för den första terminen är priset $ 5,95 per månad och $ 14.99 vid förnyelse av det.

Kör Joomla på BlueHost

BlueHost är stolt över att erbjuda en optimerad värd för WordPress men tyvärr har denna webbhotellleverantör inte någon värdplan speciellt tillägnad Joomla. Detta uttalande bör dock inte avskräcka dig med tanke på att det finns åtminstone lite ljus i slutet av tunneln för dem som vill använda Joomla nu och inom en nära framtid.

Därför, om du planerar att vara värd för dina Joomla-webbplatser med BlueHost, är den goda nyheten att du fortfarande har flera alternativ för att uppnå dina mål. Detta beror på att värdens skriptinstallationsverktyg tillåter dig att installera Joomla 2.5 eller snarare en 3.x-version snabbare och lättare än du någonsin trodde. På det här sättet kommer du att njuta av att använda Joomla på BlueHost-värdplaner.

Det som är viktigt i detta skede är att veta att Joomla använder mycket mer resurser jämfört med annan programvara som WordPress. Detta innebär att om du är helt säker på att din webbplats kommer att generera internettrafik som överstiger 500 besökare dagligen, är det klokt av dig att överväga att nöja dig med en VPS-värdplan istället för de delade.

Fördelar och nackdelar med BlueHost

I så mycket som mycket har sagts om BlueHost, måste du inse att det finns positiva och negativa attribut som kommer när du använder denna webbhotellplattform. Det är lika viktigt att känna till den negativa sidan av denna värd så att du alltid kan förbereda dig själv på ett adekvat sätt för att hantera eventuella händelser bara för fall. Här är för- och nackdelarna med att använda BlueHost som du alltid ska ha till hands:

Fördelar – Varför ska du välja BlueHost?

 • BlueHost har webbhotellplaner som är byggda för både snabbhet och bra prestanda
 • Varje värdplan under BlueHost kommer med en gratis domän
 • Det finns gratis marknadsföringskredit, SSL med flera planer och dedikerade IP: er
 • BlueHost låter dig ha flera domänhosting
 • Den har en förbättrad cPanel med alla nödvändiga industristandardfunktioner
 • En prisvärd webbhotellleverantör med bra prestanda och tillförlitlighet
 • Det finns obegränsad lagring och bandbredd
 • Du kommer att njuta av gratis tillägg när du använder BlueHost
 • Utmärkt kundsupport
 • Pengar tillbaka garanti
 • Olika alternativ för värdtjänster
 • Drifttidsgaranti
 • Bra rykte

Nackdelar – Vad är den negativa sidan av att använda BlueHost?

 • Det finns ingen Windows-värd eller ett alternativ att välja önskat operativsystem
 • Även om det finns överkomliga startpriser är det höga åtagandeperioder såväl som höga förnyelsesatser
 • Den grundläggande webbhotellplanen tillåter dig bara att vara värd för en enda webbplats
 • Begränsad CPU-användning
 • Säljarkonton upplever långsamma webbplatser
 • Det finns en enda uppsättning för standard-DNS
 • Det finns avgifter för migrering av webbplatser

Slutsats

Kommer du att välja BlueHost för dina Joomla-webbplatser? Ditt svar bör vara “ja” nu när du har information från första hand om användningen av BlueHost för att vara värd för dina Joomla-webbplatser. Åtminstone vet du hur denna webbhotell fungerar, dess värdplaner och priser, hur du kan använda den för att köra Joomla såväl som dess positiva attribut på lång sikt. I det här fallet är det ett mycket otvistat faktum att du kommer att rekommendera BlueHost för Joomla webbplatser till både dina vänner och kunder. Och om du är ute och bygger din Joomla-blogg eller ställer in din webbplats, kan du vara ganska säker på att BlueHost inte släpper dig överhuvudtaget!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector