BlueHost Joomla Hosting Review – Er det en god Joomla webhotell?

Bluehost-joomla-hosting-gjennomgang


BlueHost har vært i virksomhet siden 1996, og betjent mange kunder og vært vertskap for millioner av nettsteder over hele kloden. Det er tydelig Bluehost er en av de veletablerte og største webhotellleverandørene du kan tenke på i dag. Denne verten har en rekke vertsplaner som virtuelle servere, delt hosting, forhandlervert, dedikerte servere og WordPress optimalisert hosting blant andre.

Til tross for at den er populær og den mest foretrukne webhotellleverandøren, er BlueHost også rimelig og pålitelig, og tilbyr den høyeste kvaliteten på hostingtjenester som mulig. På toppen av det skryter BlueHost av utrolig lave prisplaner, brukervennlig grensesnitt og et 1-klikks installasjonsprogram for programvare på markedet i dag.

Som om det ikke er nok, er BlueHost kjent for å tilby lavere nivåer brukere med topp moderne funksjoner i tillegg til utmerket kundesupport for alle brukere. Vesentligst kan BlueHost hjelpe deg med å få det beste ut av Google og Bing gjennom annonsering i tillegg til å tilby interne tjenester via egne datasentre, fiberforbindelser og Linux-kjernen på tilpassede servere..

Det er mer enn å møte øyet når du bruker BlueHost webhotellleverandør, og denne gjennomgangen vil ta deg gjennom BlueHosts ytelse, oppetid, kundesupport, planer og priser, hvordan den kjører Joomla og til slutt fremheve fordelene og demerittene. La oss finne ut mer.

BlueHost Joomla Hosting gjennomgang

Så i det følgende vil jeg vise deg noen grunner til at du bør velge BlueHost for Joomla-prosjektene dine. Når du velger en webvert for Joomla-nettstedet ditt, er det viktig å ta hensyn til følgende faktorer: oppetid, ytelse, online support, planer og priser. Nedenfor finner du en omfattende oversikt over hver:

BlueHost ytelse og oppetid

Når du velger hostingleverandør, vil du definitivt se etter et raskt webhotellfirma. Og BlueHost er et slikt selskap som vil gi deg det du leter etter. Bluehost viser god ytelse med hver av sine hostingplaner takket være 99,99% oppetid som er godt over standardiserte 99,94%. Bortsett fra det, viser denne vertsplattformen svimlende 9 minutter av driftsstansen fra vår loggperiode på 400 dager.

Med en rask sidelastning på 424mns, kommer Bluehost i den andre posisjonen blant de ti beste resultatene av Joomla webhotellleverandører, og det har kontinuerlig vist en enorm forbedring i lastetidene med nesten 300%. Denne bragden ble oppnådd etter at BlueHost Company iverksatte drastiske tiltak for å oppgradere deres Bluerock-serverpark for å forbedre deres kundeopplevelse. Av den grunn er BlueHost-ytelse og oppetid de to hovedfaktorene som har gjort at denne webhotellleverandøren blir stadig mer populær etter hvert som flere og flere oppdager dens eksistens.

BlueHost kundesupport

Bluehost-online-støtte

BlueHost – Kundesupport på nettet

Som kunde er det din rett å få hjelp og støtte når det er nødvendig. Derfor er det en god ide å velge en webhotellleverandør som kan gi deg støtte når som helst og når du trenger det. Og et av hostingfirmaene som er opptatt av å sikre at kundene får det beste ut av deres støttetjenester er BlueHost.

Tilsynelatende har BlueHost et stort bibliotek med trinn-for-trinn-guider, artikler og videoopplæringer rik på omfattende kunnskap om webhotell. Dette er et ganske edelt skritt som selskapet tok, spesielt for nybegynnere. Med alt dette nyttige materiale til rådighet, kan du enkelt løse vanlige problemer gjennom enkel forskning.

Hvis det ikke er nyttig, kan du også snakke direkte med en ekspert for å få førstehåndshjelp. Det er grunnen til at BlueHost tilbyr et 24/7/365 kundesupportsystem som lar deg snakke med den aktuelle kundesupportrepresentanten gjennom telefonsamtaler eller live chat. Dette er viktig, spesielt når du leter etter hjelp fra det tekniske personalet.

Dessverre kvitt BlueHost det billettbaserte kundesupportsystemet for å fokusere hovedsakelig på personlig tilnærming via telefon og live chatbasert support. Selv om dette ble gjort for å spare tid, var det billettbaserte kundesupportsystemet ganske pålitelig for noen brukere, spesielt for problemer som ikke kan løses via telefon eller live chat-økter..

BlueHost planer og priser

Bluehost-joomla-hosting-planer

BlueHost – Joomla Hosting Plans & Priser

Når det gjelder hostingplaner og priser, tilbyr BlueHost en rekke planer for alle størrelser og budsjetter. Planene inkluderer VPS, delt hosting, dedikert server, WooCommerce hosting, netthosting, WordPress hosting og så videre. La oss se på individuelle BlueHost-webhotellplaner og funksjonene deres:

Delt hosting: Dette er en perfekt måte å starte et nytt nettsted med lite internettrafikkvolum. Normalt betyr et delt vertsmiljø at nettstedene deler serverressurser seg imellom.

Cloud hosting: Dette er den mest pålitelige oppgraderingen til en delt webhotellplan fordi den lar deg benytte deg av flere skyservere som er tilgjengelige, slik at nettstedene dine automatisk kan bytte til en annen server i tilfelle høy trafikk eller maskinvarefeil..

WordPress hosting: Det er primært designet for dine WordPress-drevne nettsteder. Med andre ord, denne hostingplanen er optimalisert for å kjøre WordPress mens den beskytter nettstedet mot trusler.

WooCommerce hosting: Dette er den mest populære og mest brukte eCommerce plugin for WordPress som lar deg starte en nettbutikk så enkelt med WordPress. Det tilbyr viktige funksjoner som hjelper deg å starte med e-handelsbutikken uten problemer

VPS eller Virtual Private Server hosting: Det er en oppgradering til den delte WordPress-hosting, og den lar deg få tilgang til de virtuelle dedikerte ressursene i et delt miljø.

Dedikert serververt: Denne planen lar deg ha alle nødvendige ressurser på serveren til deg selv. Den eneste ulempen med denne hostingplanen er at du må håndtere serverne på egen hånd.

Generelt har alle hostingplanene under BlueHost et brukervennlig kontrollpanel for webhotell som lar deg ha full kontroll over hosting, utvikle databaser og mange flere.

Hver hostingplan har følgende funksjoner når det gjelder priser:

 • Grunnleggende: Det lar deg bare være vert for bare ett nettsted. I tillegg vert det 1 domene og 25 underdomener, 5 e-postkontoer (som hver har 100 MB lagringsplass) og 50 GB lagringsplass. For første tidtakere er betalingen $ 3,95 per måned, og når du fornyer den kommer betalingen til $ 7,99 per måned.
 • Pluss: Denne planen kommer med ubegrenset nettsteder og ubegrenset nettplass inkludert båndbredde. På toppen av det vil du også ha ubegrensede e-postkontoer. For det første er prisen 5,95 dollar i måneden, men når den fornyer seg kommer den til 10,99 dollar per måned.
 • Prime: Det inkluderer alle funksjoner under plussplanen, og på toppen av at du vil ha domenenes personvern med Site Backup Pro verdt mer enn $ 80 per år. Ved betaling for første termin er prisen 5,95 dollar i måneden og 14,99 dollar når du fornyer den.

Kjører Joomla på BlueHost

BlueHost er stolt av å tilby en optimalisert hosting for WordPress, men dessverre har denne webhotellleverandøren ikke noen hostingplan dedikert spesielt til Joomla. Denne uttalelsen bør imidlertid ikke fraråde deg fordi du i det minste er litt lys i enden av tunnelen for de som ønsker å bruke Joomla nå og i nær fremtid.

Derfor, hvis du planlegger å være vertskap for Joomla-nettsteder ved å bruke BlueHost, er den gode nyheten at du fremdeles har flere alternativer for å nå dine mål. Dette skyldes det faktum at verts skriptinstallasjonsverktøy vil tillate deg å gjøre installasjonen av Joomla 2.5 eller rettere sagt en 3.x-versjon raskere og lettere mer enn du noen gang trodde. På denne måten vil du ha glede av å bruke Joomla på BlueHost-vertsplaner.

Det som er viktig på dette stadiet, er å vite at Joomla bruker langt mer ressurser sammenlignet med annen programvare som WordPress. Dette betyr at hvis du er ganske sikker på at nettstedet ditt vil generere Internett-trafikk som overstiger 500 besøkende på daglig basis, er det lurt av deg å vurdere å nøye deg med en VPS-hostingplan i stedet for de delte.

Fordeler og ulemper med BlueHost

Så mye som har blitt sagt om BlueHost, må du innse at det er positive og negative attributter som kommer når du bruker denne webhotellplattformen. Det er like viktig å kjenne til den negative siden av denne verten, slik at du alltid kan forberede deg tilstrekkelig til å håndtere eventuelle hendelser bare i tilfelle. Her er fordeler og ulemper ved å bruke BlueHost som du alltid bør ha fingertuppene:

Fordeler – Hvorfor skal du velge BlueHost?

 • BlueHost har webhotellplaner som er bygget for både hastighet og god ytelse
 • Hver hostingplan under BlueHost kommer med et gratis domene
 • Det er gratis markedsføringskreditt, SSL med flere planer og dedikerte IP-er
 • BlueHost lar deg ha flere domener hosting
 • Den har en forbedret cPanel med alle nødvendige industristandardfunksjoner
 • En rimelig leverandør av nettsky webhotell med solid ytelse og pålitelighet
 • Det er ubegrenset lagring og båndbredde
 • Du vil glede deg over gratis tilleggsprogrammer når du bruker BlueHost
 • Utmerket kundesupport
 • Pengene tilbake-garanti
 • Ulike alternativer for hosting-tjenester
 • Oppetidsgaranti
 • Godt rykte

Ulemper – Hva er den negative siden ved bruk av BlueHost?

 • Det er ingen Windows-hosting eller et alternativ for å velge det foretrukne operativsystemet
 • Selv om det er rimelige startpriser, er det høye forpliktelsesperioder så vel som høye fornyelsesgrader
 • Den grunnleggende webhotellplanen tillater deg bare å være vert for bare et enkelt nettsted
 • Begrenset CPU-bruk
 • Selgerkontoer opplever langsomme nettsteder
 • Det er ett sett for standard DNS
 • Det belastes for migrering av nettsteder

Konklusjon

Vil du velge BlueHost for Joomla nettsteder? Svaret ditt skal være “ja” nå som du har førstehåndsinformasjon om bruken av BlueHost for å være vert for Joomla nettsteder. I det minste vet du hvordan denne hosting-leverandøren presterer, dens hostingplaner og priser, hvordan du kan bruke den til å kjøre Joomla, så vel som de positive attributtene i det lange løp. I dette tilfellet er det et svært ubestridt faktum at du vil anbefale BlueHost for Joomla nettsteder til både venner og kunder. Og hvis du er der ute og bygger Joomla-bloggen din eller setter opp nettstedet ditt, kan du være ganske sikker på at BlueHost ikke vil svikte deg overhodet!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map