BlueHost-planer – Hvilken skal jeg velge for nettstedet ditt?

01.06.2020
Ingen kategori 'BlueHost-planer – Hvilken skal jeg velge for nettstedet ditt?
0 16 мин.

Bluehost-planer


BlueHost er et USA-basert webhotellfirma, en del av Endurance International Group. Konsernet har andre vertsrelaterte selskaper også, inkludert iPage og HostGator. BlueHost har hovedkontor i Utah og sysselsetter mer enn 750 personer.

BlueHost serverer mer enn 2.000.000 nettsteder og tilbyr komplette webløsninger fra domeneregistrering til webhotell. Produktsortimentet inkluderer billig delt hosting og mer avanserte dedikerte serverløsninger.

Vi anbefaler selskapet fordi det har lang levetid i webhotellbransjen, pålitelige tjenester og et stort antall fornøyde kunder. BlueHost har et stort rykte, og det antas å være en god hostingleverandør. Det er også viktig at i motsetning til andre rimelige hostingleverandører, bruker BlueHost ikke klassiske harddisker, men bruker supersnelle SSD-lagre i stedet. En moderne SSD-stasjon kan være tre ganger raskere enn en vanlig harddisk når det gjelder datalesing og 2,5 ganger raskere under dataskriving.

Selv om denne artikkelen stort sett er dedikert til å presentere de forskjellige hostingplanene som tilbys av BlueHost, er du kanskje også interessert i BlueHosts oppetid, ytelse og personlige mening. Hvis du vil finne ut vår erfaring med dette selskapet, kan du lese BlueHost-anmeldelsen. Vi har vært hos BlueHost i over 5 år.

Delt webhotell

BlueHosts oppføringstjeneste er den delte webhotellet, selskapet tilbyr 3 pakker:

Bluehost-delt-hosting-planer-detaljer

 1. Grunnleggende: Denne pakken er ideell for et enkelt nettsted og leveres med 50 GB lagringsplass og uovervåket båndbredde. Du kan legge til 5 parkerte domenenavn, 25 underdomener og 5 e-postkontoer til det; hver av dem får 100 MB lagringsplass. Det er tilgjengelig for en startpris på $ 2,95.
 2. Plus: Plus-pakken kan være et hjem for et ubegrenset antall nettsteder og båndbredden er fremdeles uovervåket. Antallet parkerte domener, underdomener og e-postkontoer er ikke begrenset, og det er ubegrenset lagring for hver e-postkontoer også. Plus inkluderer også markedsføringstilbud til en verdi av $ 200 og en Spam Experts-tjeneste. Du kan kjøpe denne pakken for startprisen $ 5,95 per måned.
 3. Choice Plus: Denne største pakken er også tilgjengelig fra $ 5,95 per måned, og den inneholder de samme tjenestene som Plus gjør. Imidlertid ble ytterligere to funksjoner lagt til Plus, ett domenes personvern og en CodeGuard Basic sikkerhetskopiløsning, så det er verdt å velge denne pakken fremfor den enkle Plus en.
 4. Go PRO: Denne pakken er tilgjengelig fra $ 13,95 per måned og gir deg noen få ekstra tjenester over Choice Plus. Du vil få en dedikert IP-adresse, SSL-sertifisering, personvern for domener og Code Guard Basic for pengene.

Alle delte webhotellpakker inkluderer en gratis SSL-tjeneste. Den innebygde domeneadministratoren er enkel å bruke, og du kan raskt angi tillegg, parkerte og underdomener med det. E-postkontoer kan nås via IMAP eller POP3, og mange filtre og spamfiltrering kan brukes på dem.

BlueHost er en stor fan av sikkerhetskopier, og tilbyr dermed automatiske sikkerhetskopiløsninger. Selskapet gir deg daglige, ukentlige og månedlige sikkerhetskopier for hele kontoen din; Dette betyr at serverfilene og databasen din begge er beskyttet mot tap av data. Du kan gjenopprette dataene fra sikkerhetskopier med et enkelt klikk. Støtten er tilgjengelig 7/24.

Cloud Hosting

Cloud Hosting er en mer pålitelig måte å betjene de besøkende med et nettsted, siden det bruker et servernettverk der dataene dine lever i tre eksemplarer. Endringene oppdateres over hele nettverket, og i tilfelle maskinvarefeil, håndterer de to andre tilfellene besøkende. I mellomtiden bygger systemet opp den nye tredje versjonen av kopiene dine.

Bluehost-sky-hosting-planer

BlueHost tilbyr et sky-dashbord der du kan overvåke bruken trender, hastigheten på visning og global rekkevidde på nettstedet ditt. Sky-nettverket sørger alltid for at nettstedet ditt er tilgjengelig, hvis en server får for mye besøkende, hjelper de to andre stedene det å servere besøkene.

Det er 3 sky hosting pakker:

 1. Starter: Denne pakken er ideell for et enkelt nettsted og leveres med 100 GB lagringsplass og uavhengig båndbredde. 1 gratis domenenavn, 2 GB minne og 2 prosessorer er også inkludert. Selskapet har lagt til markedsføringstilbud til en verdi av $ 50, og du kan legge til opptil 100 postkontoer, med 500 MB e-postlagring for hver. Dette tilbudet er tilgjengelig med en startpris på $ 6,95 / måned.
 2. Ytelse: Midtpakken kan inneholde et ubegrenset antall nettsteder, og det er derfor ingen begrensning på bruk av lagring og båndbredde. Den inneholder også det gratis domenenavnet, 4 GB minne og 4 prosessorer. Verdien på markedsføringstilbudene ble økt til $ 200 og antallet tildelte e-postkontoer er ikke begrenset, med ubegrenset lagring for hver. Pakken er tilgjengelig fra $ 8,95 per måned.
 3. Business Pro: Den større pakken er også for et ubegrenset antall nettsteder, med ubegrenset lagring og båndbreddebruk. Sammen med gratis domenet tilbyr det allerede 6 GB RAM og 6 CPUer med en pakke på $ 200 markedsføringstilbud. E-postkontoenes nummer og lagring av dem har ingen grenser. Pakken er tilgjengelig fra en startpris på $ 15,95 / måned.

Sammenlignet med Performance-pakken med Business Pro, er det mange forskjeller. Den billigere pakken leveres med 1 Spam Experts-tjeneste, mens den større kommer med 2. Begge inkluderer gratis SSL-kryptering, men den sistnevnte tilbyr CodeGuard Basic-sikkerhetskopi-løsning med ett-klikk gjenoppretting.

Alle hostingpakker av BlueHost støttes av selskapets ekspertteam, som er tilgjengelig 7/24 via telefon eller live chat.

VPS Hosting

Når nettstedet ditt vokser, vil det trenge flere serverressurser. Det neste nivået med serverlagring er VPS-hosting, hvor du får en virtuell server. BlueHosts VPS-løsninger er avanserte, så du trenger ikke å vente for lenge, den kjøpte VPS-en er tilgjengelig på få minutter.

Bluehost VPS-hosting-planer

Hypervisoren gir de tildelte ressursene til nettstedet ditt kontinuerlig og med dynamisk lagringstildeling kan du bytte til en større løsning mens du er på farten. Det er 3 VPS-pakker i selskapets produktlinje:

 1. Standard: Standard VPS-pakken har 2 CPU-kjerner, 30 GB lagring, 2 GB minne og 1 TB båndbredde. Det tilbyr 1 domenenavnsregistrering og 1 dedikert bruk av IP-adresser. Det er tilgjengelig fra $ 19.99 / month.
 2. Forbedret: Midtpakken har forbedrede ressurser. Selv om det fremdeles gir deg 2 CPU-kjerner, er de andre parameterne større og 60 GB lagring, 4 GB minne og 2 TB båndbreddebruk ble pakket inn i den. Du kan også få et gratis domenenavn, men det gis også to IP-adresser. Tilbudet starter på $ 29.99 / måned.
 3. Ultimate: Den største VPS-pakken har 4 CPU-kjerner, 120 GB lagring, 8 GB RAM og 3 TB båndbredde i tilbudet. Et gratis domenenavn og to IP-adresser ble også lagt til det. Det er tilgjengelig fra $ 59.99 per måned.

Alle VPS-pakker inkluderer en gratis SSL-tjeneste og gir deg en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Rottilgangen er tilgjengelig for å administrere dine egne applikasjoner og skript, mens administrasjonen av flere servere kan brukes til å overvåke mer enn 1 VPS-pakker. Denne tjenesten kan også koble dine delte hosting- og VPS-pakker til hverandre, i det minste vil du kunne administrere dem på et sted.

Avanserte verktøy for serveradministrasjon er tilgjengelige mye, for eksempel kan du tilpasse .htaccess- og php.ini-filene, og cron-jobber kan settes og kjøres når du vil. SSH- og FTP-protokoller er klare til å tjene jobben din. Du kan opprette så mange FTP-kontoer du vil.

Det er et ekspert og internt team bak VPS-er som kan nås 7/24 via chat eller telefon.

Dedikert hosting

Hvis du trenger flere serverressurser, er BlueHosts dedikerte serververtsløsninger noe for deg. Hos dem har du sjansen til å eie en hel server uten å håndtere maskinvare- og verktøyproblemene.

Bluehost-dedikert-server-hosting-planer

Med ikke-administrerte pakker kan du bygge opp ditt eget runtime-miljø, starte med valg av operativsystem og fortsette med å legge til en webserver-applikasjon. Hvis du foretrekker en mer avansert løsning, kan du legge til det cPanel-baserte grensesnittet der du kan administrere nettsteder, domener, e-postmeldinger og andre eiendeler på en mer brukervennlig måte.

Multiserveradministrasjon er også tillatt for dedikerte hostingkunder hvis du kjøper en dedikert pakke, kan du koble den til flere lignende pakker eller til og med en av dine andre VPS eller delte hostingpakker også. På denne måten kan du administrere dem alle på ett sted, noe som gir deg ekstraordinær fleksibilitet.

RAID-lagringer brukes bak alle dedikerte hostingplaner, så dataene dine blir lagret overflødig og vil være tilgjengelige i tilfelle maskinvarefeil. Ved å bruke overvåkningsverktøyene kan du øyeblikkelig legge til mer lagringskapasitet for bestillingen din uten ytterligere kontrakter.

Det er 3 dedikerte hostingpakker tilgjengelige:

Alle pakker inkluderer 4 prosessorkjerner med 8 tråder, men det er forskjell mellom CPU-hastighet og andre eiendeler.

 1. Standard: Den minste pakken bruker en 2,3 GHz rask CPU med 500 GB lagring, 4 GB minne og 5 TB båndbredde. Den inneholder også et domenenavn og 3 IP-adresser for startprisen $ 79.99 / måned.
 2. Forbedret: CPU-prosessen i mellompakken er 2,5 GHz rask og leveres med 1 TB lagringsplass og 8 GB RAM. Båndbredden ble forbedret til 10 TB og blant det gratis domenenavnet; vil du få 4 IP-adresser også. Det er tilgjengelig fra $ 99.99 / month.
 3. Premium: Den største dedikerte serverpakken tilbyr deg en 3,3 GHz CPU med 1 TB lagringsplass, 16 GB RAM og 15 TB båndbredde. Et gratis domenenavn og 5 IP-adresser ble også lagt til for startprisen $ 119.99 / måned.

Alle pakker inkluderer 30 dager pengene tilbake-garanti og gratis SSL-krypteringstjeneste. Det er ikke et mirakel på dette prisnivået, men det bør nevnes at et profesjonelt kundestøtteteam ble tildelt for å løse de dedikerte serverbrukernes problemer.

Det er valgfrie funksjoner som du kan kjøpe for en liten tilleggsavgift, inkludert domenesikkerhet og SiteLock-beskyttelse mot angrep og innebygd malware-deteksjon. De Google-drevne Postini-filtrene er et stort pluss når det kommer til spamfiltrering, så det anbefales å bruke denne tjenesten i postkassene dine.

Forhandlervert

BlueHosts forhandlerhotell er klarert av over 200 000 forhandlere, så selskapet fikk mye erfaring med å betjene denne typen kunder. Selskapets tilbud tilbys under et uavhengig merkenavn, ResellerClub, via et frittstående nettsted.

Bluehost-forhandler-hosting-planer

ResellerClub tilbyr over 800 produkter, så hvis du er en forhandler, kan du tilby disse verdiøkende tjenestene til kundene dine. Produktene kan pakkes i alle versjoner, og du kan selge dem under ditt merkenavn, mens BlueHost tilbyr de tekniske løsningene.

Det er 4 forhandlerpakker, levert av 3 datalokasjoner for selskapets datasentre, fra USA, Storbritannia og India. Prisene varierer litt for forskjellige sentre; vi skal gjennomgå USAs datasenterpriser for å gi informasjon til våre internasjonale lesere:

 1. R1: Den minste pakken er ideell for å starte videresalg og kan være hjemmet til et ubegrenset antall nettsteder. Den leveres med 40 GB diskplass og 800 GB dataoverføring. Ubegrensede e-postkontoer og cPanel-verktøy kan også brukes. Det er tilgjengelig fra $ 18.99 / month.
 2. R2: Den forbedrede lagringen på 50 GB og overføringen på 1000 GB gir deg flere ressurser. Blant med ubegrenset e-post og cPanel-kontoer, ble en gratis WHMCS-tjeneste også pakket til dette tilbudet. Startprisen er $ 21.99 / måned.
 3. R3: Denne pakken tilbyr de samme verktøyene som R2 gjør, men diskplass ble hevet til 100 GB og dataoverføring ble økt til 2000 GB. Det starter på $ 29,99 / måned.
 4. R4: Den største forhandlerpakken gir 200 GB lagring og 4000 GB dataoverføring. Den tilbyr også gratis WHMCS og det ubegrensede antall e-postkontoer og cPanel-forekomster. Startprisen er $ 44,49 / måned.

Alle forhandlerhotellpakkene kan bruke dedikerte IP-adresser; den er tilgjengelig for $ 3,99 per stykk. Ditt kjøp vil bli dekket en 30-dagers pengene-tilbake-garanti og 24/7 spesiell forhandlersupport.

Kundene dine kan ha fordelen av Softaculous, det berømte installasjonsprogrammet med mer enn 400 applikasjoner, og dataene deres vil bli beskyttet av CloudFlare. Hvis du allerede har en forhandlerplan hos en annen leverandør, vil BlueHost-proffene flytte den til din nye lagring gratis.

Det er oppdaterte maskinvare- og programvaremiljøer bak pakkene. Det brukte operativsystemet er CloudLinux mens alle de vanligste skriptene og funksjonene også er tilgjengelige, inkludert Python, PHP 5 og 7, MySQL, phpMyAdmin og ionCube loader.

WordPress og WooCommerce Hosting

WordPress og WooCommerce Hosting er imidlertid ikke forskjellige typer hosting-pakker; vi bør også snakke om dem. De er i utgangspunktet delte hostingløsninger, dedikert til den valgte programvaren. Siden BlueHost gir dem som en del av produktutvalget, kommer vi også til å dekke dem uavhengig av hverandre.

WordPress Hosting

BlueHost tilbyr spesielle pakker for WordPress-brukere og gir dem noen få ekstrautstyr. Hvis du også er interessert i å ha et WordPress-drevet nettsted, kan du ha nytte av det.

Bluehost-wordpress-hosting-planer

Selskapet gir gratis domenenavn og gratis SSL-sertifisering sammen med WordPress-pakker, fra $ 2.95 / måned. En automatisk oppdateringsfunksjon ble også benyttet, som kontinuerlig oppdaterer WordPress-kjernen til sin siste stabile versjon. Med det vil nettstedet ditt aldri være utdatert.

Du kan også opprette et ubegrenset antall e-postkontoer med ditt valgte domenenavn, og angi speditører og autosvarere til dem. Det ble opprettet en 7/24 WordPress-hostingstøtte for å løse WP-brukernes problemer.

De tre WordPress Hosting-pakkene er de samme som du finner på Shared Hosting-pakker; Basic-pakken starter på $ 2.95 / måned og er ideell for et enkelt nettsted. Plus-pakken kan tjene et ubegrenset antall nettsteder for en startpris på $ 5,45 / måned, mens Choice Plus inneholder få funksjoner med merverdi for samme pris.

WooCommerce Hosting

WooCommerce Hosting planer ble laget for å tjene spesielt WooCommerce butikker. Hvis du selger på nettet, kan du ha dedikert e-handelslagring med mange relaterte tjenester.

Bluehost-woocommerce-hosting-planer

Det er 3 WooCommerce-pakker hos BlueHost:

 1. Starter: Denne pakken gir deg 100 GB lagring og $ 100 i PPC-kreditter. Du kan også legge til et parkert domenenavn, 5 underdomener og 5 e-postkontoer. Det er tilgjengelig fra $ 6,95 per måned.
 2. Pluss: Midtpakken tilbyr ubegrenset nettlagring, og du kan også tilordne et ubegrenset antall parkerte domener, underdomener og e-postkontoer. En spambeskyttelse for 1 domene og PPC-kreditter i $ 200 verdi ble også lagt til.
 3. Pro: Den største pakken har alle funksjonene det Plus gjør, og inneholder også daglige sikkerhetskopier av nettsteder, personvern for domener, spambeskyttelse for 2 domenenavn og PPC-kreditt til en verdi av $ 300. Pakken er tilgjengelig fra $ 12,95 per måned.

Alle WooCommerce Hosting-planer inkluderer en automatisk installasjonsservice fra WooCommerce, slik at du kan fokusere på salg med en gang. Den gratis SSL gjør butikken din mer pålitelig ved å bruke fordelene med HTTPS. Det er også mange overvåkingsverktøy som er pakket for å servere virksomheten din mer.

Domeneregistrering

BlueHost tilbyr også domeneregistrering, slik at du ikke trenger å forlate nettstedet for å ha et godt domenenavn. Det er 17 forskjellige domeneavslutninger tilgjengelig, inkludert klassiske som .com, .org og .info; landrelaterte som .co.uk, .org.uk eller .us; og ny generasjon TLDer som .website, .store eller .club. Det er nesten ingen grense for å velge et fengende navn og tilordne det til den nylig kjøpte lagringen.

Bluehost domeneregistrering-detaljer

Domeneregistreringsprosessen starter ved en utpekt del av BlueHost-nettstedet, hvor du bør oppgi navnideen eller en frase i en søkefelt. Hvis det ikke er tilgjengelig, vil nettstedet komme med noen få forslag. Ved å godta noen av dem eller finne et gratis domenenavn, kan du fortsette med det faktiske kjøpet.

Selskapet la ekstra tjenester til domeneregistreringer, som et enkelt og brukervennlig grensesnitt for domenenavnsadministrasjon. Der kan du stille inn navnetjenere eller postene, gå gjennom utløpsdatoen, dine personlige data og mer. Automatisk fornyelsesfunksjonen fornyer automatisk navnene dine, slik at du aldri vil miste dem. En domenelås kan også brukes på kjøpene, og dermed unngå uautoriserte domeneoverføringer.

BlueHost har også en domeneregistreringsstøtte, som er tilgjengelig 7/24.

Hvilken plan er riktig for deg

Vi har nettopp dekket syv typer BlueHosts webhotellplaner, og antall tilbud kan være forvirrende. Og selv om ikke, er det verdt å lage et sammendrag og få anbefalinger generelt.

Forhandlervert

La oss starte med spesielle pakker. Reseller Hosting-planene er ideelle for deg hvis du vil tilby slike pakker, og ønsker å betjene dine kunder med en god verdi for pengene. Hvis du bare leter etter nettlagring for dine egne formål, kan du komme videre, de er ikke din løsning.

Pros:

 • du trenger ikke å håndtere vedlikeholdet av kundene dine
 • enklere å administrere en forhandlerkonto enn å ha en delt delt hostingpakke for alle kunder
 • tilpasningsverktøy for å lage dine egne pakker
 • avansert overvåking

Ulemper:

 • ikke egnet for frittstående eller få personlige eller firmawebsider

WordPress og WooCommerce Hosting

Hvis du vil starte spesielt et WordPress-drevet nettsted eller en WooCommerce nettbutikk, kan du velge en av de utpekte webhotellpakkene. De ble optimalisert for relevant programvare og tilbyr relatert support.

Pros:

 • den relaterte applikasjonen kjører raskere i et dedikert miljø
 • spesielle tjenester bøyer seg til programvaren
 • god pris
 • ideell for å starte en bedrift eller nettsted

Ulemper:

 • ikke egnet for ikke-relaterte applikasjoner
 • kan ikke ha stor trafikk
 • mulig dårlig nabolagseffekt

Delt hosting

Hvis du vil bruke nettstedet ditt annet enn å ha et WordPress-nettsted eller WooCommerce-butikk, er den ideelle oppføringsløsningen den delte hosting. Det er billig, og du kan starte nettstedet ditt enkelt.

Pros:

 • ingen serverkunnskap er nødvendig
 • ultra-rimelig løsning
 • kan lanseres på noen få minutter

Ulemper:

 • ikke egnet for stor trafikk
 • svakere støtte
 • ingen sjanse til å administrere lagringen din på serverdyp
 • mulig dårlig nabolagseffekt

Vær oppmerksom på at WordPress Hosting og WooCommerce hosting i utgangspunktet er avanserte typer delt hosting. Når WordPress-nettstedet ditt eller WooCommerce-butikken utvikler seg og skal håndtere mer trafikk, må du kjøpe kraftigere hostingtyper, som VPS Hosting eller Dedicated Hosting.

Cloud Hosting

Cloud Hosting-pakker introduserer en annen fordel siden nettstedet ditt lever i tre tilfeller. I tilfelle maskinvarefeil i trafikkboomen, kan kundene dine enkelt betjenes av andre 2 nettstedstilfeller.

Pros:

 • ingen serverkunnskap er nødvendig
 • skyteknologi med flere stedforekomster
 • kan håndtere maskinvareproblemer eller topper i trafikken

Ulemper:

 • ikke egnet for stor trafikk
 • mulig dårlig nabolagseffekt

VPS Hosting

VPS Hosting er en avansert løsning for å håndtere større trafikk på nettstedet ditt, med avanserte serveradministrasjonsverktøy. Det tilbyr root-tilgang til serveren din, så du er den virkelige administratoren av din egen lagring, kan du legge til alle applikasjoner.

Pros:

 • kraftige ressurser for å styre stor trafikk
 • dårlig nabolagseffekt er ikke mulig
 • rottilgang for å lage ditt eget vertsmiljø
 • sterk støtte

Ulemper:

 • serverkunnskap kan være nødvendig
 • høyere pris

Dedikert hosting

Dette er kongen for hostingløsninger, når du er den virkelige administratoren av din egen server. Du trenger ikke å dele ressursene med andre brukere, og det er helt opp til deg hvilke applikasjoner og runtime-miljø du oppretter.

Pros:

 • bokstavelig talt ingen grense for tilpasning og administrasjon av servere
 • super kraftige ressurser for å håndtere stor trafikk
 • dårlig nabolagseffekt er ikke mulig
 • sterk støtte

Ulemper:

 • serverkunnskap kan være nødvendig
 • høyere pris

Konklusjon

Ved å komme frem til konklusjonen har du hatt en sjanse til å lese hele anmeldelsen. Vi har dekket mange webhotelltyper og spesialversjoner (som WordPress, WooCommerce og Reseller hosting). Du vet allerede at det kan være verdt å begynne med billige løsninger og forstå hva alternativene dine er når nettstedet og bedriften din vokser og trenger mer ressurser.

BlueHost er en pålitelig leverandør, så en ting er sikker, selv om du kanskje velger Shared Hosting, VPS Hosting eller Dedicated Server, vil du ikke ta feil beslutning og nettstedet ditt vil alltid være et sterkt poeng bak deg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector