BlueHost-planer – Vilken ska jag välja för din webbplats?

Bluehost-planer


BlueHost är ett USA-baserat webbhotellföretag, en del av Endurance International Group. Gruppen har även andra värdrelaterade företag, inklusive iPage och HostGator. BlueHost har sitt huvudkontor i Utah och har mer än 750 anställda.

BlueHost serverar mer än 2 000 000 webbplatser och erbjuder kompletta webblösningar från domänregistrering till webbhotell. Dess produktsortiment inkluderar billig delad värd och mer avancerade dedikerade serverlösningar.

Vi rekommenderar företaget eftersom dess långa livslängd inom webbhotell, pålitliga tjänster och ett stort antal nöjda kunder. BlueHost har ett stort rykte och det tros vara en bra webbhotell. Det är också viktigt att BlueHost, i motsats till andra billiga webbhotellleverantörer, inte använder klassiska hårddiskar utan använder supersnabba SSD-lager istället. En modern SSD-enhet kan vara tre gånger snabbare än en vanlig hårddisk när det gäller dataläsning och 2,5 gånger snabbare under dataskrivning.

Även om den här artikeln mestadels ägnas åt att presentera de olika värdplanerna som erbjuds av BlueHost, kanske du också är intresserad av BlueHosts upptid, prestanda och personliga åsikt. Om du vill ta reda på vår erfarenhet med detta företag, läs vår BlueHost-recension. Vi har varit värd hos BlueHost i över 5 år.

Delad webbhotell

BlueHosts inresetjänst är den delade webbhotell, företaget erbjuder 3 paket:

Bluehost-delad-hosting-planer, detaljer

 1. Grundläggande: Detta paket är idealiskt för en enda webbplats och har 50 GB lagring och obegränsad bandbredd. Du kan lägga till 5 parkerade domännamn, 25 underdomäner och 5 e-postkonton till det; var och en av dem får 100 MB lagring. Det är tillgängligt för ett startpris på $ 2,95.
 2. Plus: Plus-paketet kan vara ett hem för ett obegränsat antal webbplatser och bandbredden är fortfarande obegränsad. Antalet parkerade domäner, underdomäner och e-postkonton är inte begränsat, och det finns obegränsad lagring för varje e-postkonton också. Plus inkluderar också marknadsföringserbjudanden till ett värde av $ 200 och en Spam Experts-tjänst. Du kan köpa detta paket för $ 5,95 / månad startpriset.
 3. Choice Plus: Det största paketet finns också tillgängligt från $ 5,95 per månad och det innehåller samma tjänster som Plus. Men ytterligare två funktioner har lagts till i Plus, en domänens integritet och en CodeGuard Basic-lösning för säkerhetskopiering, så det är värt att välja detta paket framför den enkla Plus en.
 4. Go PRO: Detta paket är tillgängligt från $ 13,95 per månad och ger dig några extra tjänster över Choice Plus. Du får en dedikerad IP-adress, SSL-certifiering, domänens integritet och Code Guard Basic för dina pengar.

Alla delade webbhotellpaket inkluderar en gratis SSL-tjänst. Den inbyggda domänhanteraren är enkel att använda och du kan snabbt ställa in tillägg, parkera och underdomäner med det. E-postkontona kan nås via IMAP eller POP3 och många filter och skräppostfiltrering kan tillämpas på dem.

BlueHost är ett stort fan av säkerhetskopior och erbjuder därför automatiska lösningar för säkerhetskopiering. Företaget ger dig dagliga, veckovis och månatliga säkerhetskopior för hela ditt konto; detta betyder att dina serverfiler och databas båda är skyddade mot dataförlust. Du kan återställa data från säkerhetskopior med ett enda klick. Stödet är tillgängligt 7/24.

Cloud Hosting

Cloud Hosting är ett mer pålitligt sätt att betjäna dina besökare med en webbplats eftersom det använder ett servernätverk där dina data lever i tre exemplar. Ändringarna uppdateras över hela nätverket och i händelse av maskinvarufel hanterar de andra två fallen dina besökare. Under tiden bygger systemet upp den nya 3: e versionen av dina kopior.

Bluehost-moln hosting-planer

BlueHost tillhandahåller en molnpanel där du kan övervaka användningstrenderna, visningshastigheten och global räckvidd på din webbplats. Molnätverket ser alltid till att din webbplats är tillgänglig, om en server får för mycket besökare hjälper de andra två platserna den att betjäna besöken.

Det finns 3 molnhotellpaket:

 1. Start: Detta paket är idealiskt för en enda webbplats och har 100 GB lagring och obegränsad bandbredd. 1 gratis domännamn, 2 GB minne och 2 CPU ingår också. Företaget har lagt till marknadsföringserbjudanden till ett värde av $ 50 och du kan lägga till upp till 100 postkonton, med 500 MB e-postlagring för varje. Detta erbjudande är tillgängligt med ett startpris på 6,95 USD / månad.
 2. Prestanda: Mittpaketet kan innehålla ett obegränsat antal webbplatser, så det finns ingen begränsning för lagring och bandbreddanvändning. Det innehåller också det gratis domännamnet, 4 GB minne och 4 processorer. Marknadsföringens värde ökades till $ 200 och antalet tilldelade e-postkonton är inte begränsat, med obegränsad lagring för varje. Paketet är tillgängligt från $ 8,95 per månad.
 3. Business Pro: Det större paketet är också för ett obegränsat antal webbplatser, med obegränsad lagring och bandbredd. Tillsammans med den gratis domänen erbjuder det redan 6 GB RAM och 6 CPU med ett paket med 200 $ marknadsföring erbjudanden. E-postkontonas nummer och deras lagring har inga gränser. Paketet är tillgängligt från ett startpris på $ 15,95 per månad.

Jämfört med Performance-paketet med Business Pro finns det många skillnader. Det billigare paketet levereras med 1 Spam Experts-tjänst medan det större kommer med 2. Båda inkluderar gratis SSL-kryptering men det senare erbjuder CodeGuard Basic-säkerhetskopieringslösning med ett klick återställning.

Alla värdpaket för BlueHost stöds av företagets expertteam, som är tillgängligt 7/24 via telefon eller livechatt.

VPS Hosting

När din webbplats växer kommer den att behöva fler serverresurser. Nästa serverlagringsnivå är VPS-värd, där du får en virtuell server. BlueHosts VPS-lösningar är avancerade, så du behöver inte vänta för länge, den köpta VPS är tillgänglig på några minuter.

Bluehost-VPS-hosting-planer

Hypervisorn ger de beviljade resurserna till din webbplats kontinuerligt och med dynamisk lagring tilldelning kan du växla till en större lösning på språng. Det finns 3 VPS-paket i företagets produktlinje:

 1. Standard: Standard VPS-paketet har 2 CPU-kärnor, 30 GB lagring, 2 GB minne och 1 TB bandbredd. Det erbjuder 1 domännamnsregistrering och 1 dedicerad IP-adressanvändning. Det är tillgängligt från $ 19.99 / månad.
 2. Förbättrad: Mittpaketet har förbättrade resurser. Även om det fortfarande ger dig 2 CPU-kärnor är de andra parametrarna större och 60 GB lagring, 4 GB minne och 2 TB bandbredd användes i det. Du kan också få ett gratis domännamn men också två IP-adresser beviljas. Erbjudandet börjar på $ 29,99 / månad.
 3. Ultimate: Det största VPS-paketet har 4 CPU-kärnor, 120 GB lagring, 8 GB RAM och 3 TB bandbredd i sitt erbjudande. Ett gratis domännamn och 2 IP-adresser lades också till det. Det är tillgängligt från $ 59,99 / månad.

Alla VPS-paket inkluderar en gratis SSL-tjänst och ger dig en 30-dagars återbetalningsgaranti. Rotåtkomsten är tillgänglig för att hantera dina egna applikationer och skript, medan multiserverhanteringen kan användas för att övervaka mer än 1 VPS-paket. Den här tjänsten kan också ansluta dina delade värd- och VPS-paket till varandra, åtminstone kommer du att kunna hantera dem på en plats.

Avancerade verktyg för serverhantering finns tillgängligt i stort, du kan till exempel anpassa dina .htaccess- och php.ini-filer och cron-jobb kan ställas in och köras när du vill. SSH- och FTP-protokoll är redo att tjäna ditt jobb, du kan skapa så många FTP-konton som du vill.

Det finns ett sakkunnigt och internt team bakom VPS som kan nås 7/24 via chat eller telefon.

Dedikerad värd

Om du behöver fler serverresurser är BlueHosts dedikerade servervärdslösningar åt dig. Med dem har du chansen att äga en hel server utan att hantera hårdvaru- och verktygsproblem.

Bluehost-dedikerade-server-hosting-planer

Med okontrollerade paket kan du bygga upp din egen runtime-miljö, börja med val av operativsystem och fortsätta med att lägga till en webbserverapplikation. Om du föredrar en mer avancerad lösning kan du lägga till det cPanel-baserade gränssnittet där du kan hantera dina webbplatser, domäner, e-postmeddelanden och andra tillgångar på ett mer användarvänligt sätt.

Multiserverhantering är också tillåtet för dedikerade värdkunder om du köper ett dedicerat paket kan du ansluta det till fler liknande paket eller till och med ett av dina andra VPS eller delade värdpaket också. På så sätt kan du hantera dem alla på ett ställe, vilket ger dig extra flexibilitet.

RAID-lagringar används bakom alla dedikerade värdplaner, så dina data kommer att lagras redundant och kommer att vara tillgängliga i händelse av hårdvarufel. Genom att använda övervakningsverktygen kan du direkt lägga till mer lagringskapacitet för din beställning utan ytterligare kontrakt.

Det finns 3 dedikerade värdpaket:

Alla paket innehåller 4 processorkärnor med 8 trådar, men det är skillnad mellan CPU-hastighet och andra tillgångar.

 1. Standard: Det minsta paketet använder en 2,3 GHz snabb processor med 500 GB lagring, 4 GB minne och 5 TB bandbredd. Den innehåller också ett domännamn och 3 IP-adresser för $ 79.99 / månad startpriset.
 2. Förbättrad: Mittpaketets CPU är 2,5 GHz snabbt och levereras med 1 TB lagringsutrymme och 8 GB RAM. Bandbredden förbättrades till 10 TB och bland det fria domännamnet; Du får också 4 IP-adresser. Det är tillgängligt från $ 99,99 / månad.
 3. Premium: Det största dedikerade serverpaketet erbjuder dig en 3,3 GHz CPU med 1 TB lagringsutrymme, 16 GB RAM och 15 TB bandbredd. Ett gratis domännamn och 5 IP-adresser lades också till för startpriset $ 119,99 / månad.

Alla paket inkluderar en 30-dagars återbetalningsgaranti och gratis SSL-krypteringstjänst. Det är inte ett mirakel på denna prisnivå men bör nämnas att ett professionellt supportteam tilldelades för att lösa de dedikerade serveranvändarnas problem.

Det finns valfria funktioner som du kan köpa för en liten extra avgift, inklusive domänens integritet och SiteLock-skydd mot attacker och inbyggd detektion av skadlig programvara. De Google-drivna Postini-filtren är ett stort plus när det gäller skräppostfiltrering, så det rekommenderas att du använder den här tjänsten i dina brevlådor.

Återförsäljare värd

BlueHosts återförsäljarhotell litar på över 200 000 återförsäljare, så företaget fick mycket erfarenhet av att betjäna den här typen av kunder. Företagets erbjudanden erbjuds under ett fristående varumärke, ResellerClub via en fristående webbplats.

Bluehost-återförsäljare-hosting-planer

ResellerClub erbjuder över 800 produkter så om du är återförsäljare kan du erbjuda dessa mervärdestjänster till dina kunder. Produkterna kan förpackas i alla versioner och du kan sälja dem under ditt varumärke, medan BlueHost tillhandahåller tekniska lösningar.

Det finns fyra återförsäljarpaket som tillhandahålls av 3 datalokaler för företagets datacentra, från USA, Storbritannien och Indien. Priserna varierar lite för olika centra; vi kommer att granska USA: s datacenterpriser för att ge information till våra internationella läsare:

 1. R1: Det minsta paketet är idealiskt för att börja återförsäljning och kan vara hem för ett obegränsat antal webbplatser. Det levereras med 40 GB diskutrymme och 800 GB dataöverföring. Obegränsade e-postkonton och cPanel-verktyg kan också användas. Det är tillgängligt från $ 18.99 / månad.
 2. R2: Den förbättrade lagring på 50 GB och överföring av 1000 GB ger dig fler tillgångar. Bland obegränsade e-postmeddelanden och cPanel-konton packades också en gratis WHMCS-tjänst till detta erbjudande. Startpriset är $ 21,99 / månad.
 3. R3: Det här paketet erbjuder samma verktyg som R2, men hårddiskutrymmet lyfts till 100 GB och dataöverföringen ökades till 2000 GB. Det börjar på $ 29,99 / månad.
 4. R4: Det största återförsäljarpaketet ger 200 GB lagring och 4000 GB dataöverföring. Det erbjuder också gratis WHMCS och det obegränsade antalet e-postkonton och cPanel-instanser. Startpriset är $ 44,49 / månad.

Alla värdpaket för återförsäljare kan använda dedikerade IP-adresser; det är tillgängligt för $ 3,99 / vardera. Ditt köp kommer att täckas med en 30-dagars återbetalningsgaranti och 24/7 specialåterförsäljarsupport.

Dina kunder kan dra nytta av Softaculous, den berömda installatören med mer än 400 applikationer, och deras data kommer att skyddas av CloudFlare. Om du redan har en återförsäljarplan hos en annan leverantör, kommer BlueHost-proffsen att flytta den till din nya lagring gratis.

Det finns uppdaterade hårdvaru- och mjukvarumiljöer bakom paketen. Det använda operativsystemet är CloudLinux medan alla de vanligaste skript och funktioner också finns, inklusive Python, PHP 5 och 7, MySQL, phpMyAdmin och ionCube loader.

WordPress och WooCommerce Hosting

WordPress och WooCommerce Hosting är emellertid inte olika typer av värdpaket; vi bör också prata om dem också. De är i princip delade värdlösningar, dedikerade till den valda programvaran. Eftersom BlueHost tillhandahåller dem som en del av sitt produktsortiment kommer vi också att täcka dem oberoende.

WordPress Hosting

BlueHost erbjuder specialpaket för WordPress-användare och ger dem några extra. Om du också är intresserad av att ha en WordPress-driven webbplats kan du dra nytta av den.

Bluehost-wordpress-hosting-planer

Företaget ger gratis domännamn och gratis SSL-certifiering tillsammans med WordPress-paket, från $ 2,95 per månad. En automatisk uppdateringsfunktion användes också, som kontinuerligt uppdaterar WordPress-kärnan till sin senaste stabila version. Med den kommer din webbplats aldrig att vara föråldrad.

Du kan också skapa ett obegränsat antal e-postkonton med ditt valda domännamn och ställa speditörer och autosvarare till dem. Ett 7/24 WordPress-värdstöd skapades för att lösa WP-användarnas problem.

De tre WordPress Hosting-paketen är desamma som du kan hitta på Shared Hosting-paket. Grundpaketet börjar på $ 2,95 per månad och är idealiskt för en enda webbplats. Pluspaketet kan betjäna ett obegränsat antal webbplatser för ett startpris på $ 5,45 / månad, medan Choice Plus innehåller få funktionsmässiga funktioner för samma pris.

WooCommerce Hosting

WooCommerce Hosting-planer skapades för att tjäna speciellt WooCommerce-butikerna. Om du säljer online kan du ha dedicerad e-handelslagring med många relaterade tjänster.

Bluehost-woocommerce-hosting-planer

Det finns 3 WooCommerce-paket hos BlueHost:

 1. Starter: Detta paket ger dig 100 GB lagring och $ 100 i PPC-krediter. Du kan också lägga till ett parkerat domännamn, 5 underdomäner och 5 e-postkonton. Det är tillgängligt från $ 6,95 per månad.
 2. Plus: Mittpaketet erbjuder obegränsad webblagring och du kan också tilldela ett obegränsat antal parkerade domäner, underdomäner och e-postkonton. Ett skräppostskydd för 1 domän- och PPC-krediter i $ 200-värde tillkom också.
 3. Pro: Det största paketet har alla funktioner som Plus gör och innehåller också dagliga säkerhetskopior av webbplatser, sekretess för domäner, skräppostskydd för 2 domännamn och PPC-kredit till ett värde av $ 300. Paketet är tillgängligt från $ 12,95 per månad.

Alla WooCommerce Hosting-planer inkluderar en automatisk installation av WooCommerce, så att du kan fokusera på att sälja direkt. Den kostnadsfria SSL gör din butik mer pålitlig genom att använda fördelarna med HTTPS. Det finns också många övervakningsverktyg förpackade för att servera ditt företag mer.

Domänregistrering

BlueHost erbjuder också domänregistrering, så du behöver inte lämna webbplatsen för att ha ett bra domännamn. Det finns 17 olika domänavslutningar tillgängliga, inklusive klassiska som .com, .org och .info; landsrelaterade sådana som .co.uk, .org.uk eller .us; och ny generation av TLD: s, .website, .store eller .club. Det finns nästan ingen gräns för att välja ett fängslande namn och tilldela det till din nyinköpta lagring.

Bluehost domänregistrering-detaljer

Domänregistreringsprocessen börjar vid en avsedd del av BlueHost-webbplatsen, där du ska ange din namnidé eller en fras i en sökfält. Om det inte är tillgängligt kommer webbplatsen med några förslag. Genom att acceptera någon av dem eller hitta ett gratis domännamn kan du fortsätta med det faktiska köpet.

Företaget har lagt till extra tjänster till domänregistreringar, som ett enkelt och lättanvänt gränssnitt för domännamnshantering. Där kan du ställa in namnservrar eller poster, granska utgångsdatumet, dina personuppgifter och mer. Funktionen för automatisk förnyelse förnyar dina namn automatiskt, så du kommer aldrig att förlora dem. Ett domänlås kan också tillämpas på inköp, så att obehöriga domänöverföringar undviks.

BlueHost har också ett domänregistreringsstöd, som är tillgängligt 7/24.

Vilken plan är rätt för dig

Vi har just täckt sju typer av BlueHosts webbhotellplaner och antalet erbjudanden kan vara förvirrande. Och även om inte, är det värt att göra en sammanfattning och få rekommendationer i allmänhet.

Återförsäljare värd

Låt oss börja med specialpaket. Reseller Hosting-planerna är perfekta för dig om du vill erbjuda sådana paket och vill betjäna dina kunder med ett bra värde för sina pengar. Om du bara letar efter webblagring för dina egna ändamål kan du gå framåt, de är inte din lösning.

Fördelar:

 • du behöver inte hantera underhållet för dina kunders lager
 • lättare att hantera ett återförsäljarkonto än att ha ett enda delat värdpaket för alla kunder
 • anpassningsverktyg för att skapa dina egna paket
 • avancerad övervakning

Nackdelar:

 • inte lämplig för fristående eller få personliga webbplatser eller företagswebbplatser

WordPress och WooCommerce Hosting

Om du vill starta särskilt en WordPress-driven webbplats eller en WooCommerce webbshop kan du välja ett av de angivna webbhotellpaketen. De var optimerade för relevant programvara och erbjuder relaterad support.

Fördelar:

 • den relaterade applikationen körs snabbare i en dedikerad miljö
 • specialtjänster böjer sig till programvaran
 • bra pris
 • perfekt för att starta ett företag eller en webbplats

Nackdelar:

 • inte lämplig för icke-relaterade applikationer
 • kan inte hålla stor trafik
 • möjlig dålig granneffekt

Delad värd

Om du vill använda din webbplats på annat sätt än att ha en WordPress-webbplats eller WooCommerce-butik är din idealiska lösning för delad hosting. Det är billigt och du kan starta din webbplats enkelt.

Fördelar:

 • ingen serverkunskap behövs
 • ultra-låg kostnad lösning
 • kan startas på några minuter

Nackdelar:

 • inte lämplig för stor trafik
 • svagare stöd
 • ingen chans att hantera din lagring på serverdjup
 • möjlig dålig granneffekt

Observera att WordPress Hosting och WooCommerce-hosting i princip är avancerade typer av delad hosting. När din WordPress-webbplats eller WooCommerce-butik utvecklas och bör hantera mer trafik, måste du köpa kraftfullare värdtyper, som VPS Hosting eller Dedicated Hosting.

Cloud Hosting

Cloud Hosting-paket introducerar en annan fördel eftersom din webbplats lever i tre fall. I händelse av hårdvarufel i trafikboomen kan dina kunder enkelt betjänas av andra två webbplatsinstanser.

Fördelar:

 • ingen serverkunskap behövs
 • molnteknologi med fler platsinstanser
 • kan hantera hårdvaruproblem eller toppar i trafiken

Nackdelar:

 • inte lämplig för stor trafik
 • möjlig dålig granneffekt

VPS Hosting

VPS Hosting är en avancerad lösning för att hantera större trafik på din webbplats med avancerade verktyg för serverhantering. Det erbjuder root-åtkomst till din server, så du är den verkliga administratören för din egen lagring, du kan lägga till valfri applikation.

Fördelar:

 • kraftfulla resurser för att hantera stor trafik
 • dålig granneffekt är inte möjlig
 • rotåtkomst för att skapa din egen värdmiljö
 • starkt stöd

Nackdelar:

 • serverkunskap kan behövas
 • högre pris

Dedikerad värd

Detta är kungen för värdlösningar, när du är den verkliga administratören för din egen server. Du behöver inte dela resurserna med andra användare och det är helt upp till dig vilka applikationer och runtime-miljö du skapar.

Fördelar:

 • bokstavligen ingen gräns för serveranpassning och hantering
 • superkraftiga resurser för att hantera stor trafik
 • dålig granneffekt är inte möjlig
 • starkt stöd

Nackdelar:

 • serverkunskap kan behövas
 • högre pris

Slutsats

Genom att komma till slutsatsen har du haft en chans att läsa hela vår recension. Vi har täckt många webbhotelltyper och specialversioner (som WordPress, WooCommerce och Reseller hosting). Du vet redan att det kan vara värt att börja med billiga lösningar och förstå vad dina alternativ är när din webbplats och företag växer och behöver mer resurser.

BlueHost är en pålitlig leverantör så en sak är säker, även om du kanske väljer Shared Hosting, VPS Hosting eller Dedicated Server, kommer du inte fatta fel beslut och din webbplats kommer alltid att vara en stark punkt bakom dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map