Er A2Hosting bra for å være vert for WordPress-nettsteder?

01.06.2020
Ingen kategori 'Er A2Hosting bra for å være vert for WordPress-nettsteder?
0 8 мин.

A2Hosting-wordpress-hosting


Eier du et WordPress-nettsted, men du vet ikke hvilken hostingtjeneste som vil være den beste å bruke med det? Hvis det er tilfelle, kom du til høyre webside.

Som du kan si fra tittelen, vil vi diskutere et vertsfirma som heter A2Hosting. Hovedemnet vil være, hvis A2Hosting er bra for å være vert for WordPress nettsteder. Senere i artikkelen vil jeg snakke om den spesifikke WordPress-hosting-tjenesten dette selskapet har å tilby.

Men før det, bør vi se hvilken type hostingtjeneste som passer best med en nettside som bruker WordPress som basesystem.

Ulike typer WordPress Hosting Plans

Et WordPress-nettsted kan kjøres på alle typer hostingtjenester, men det er en tjeneste som fungerer bedre enn noen annen: administrert WordPress hosting.

A2Hosting-billig-wordpress-hosting

A2Hosting – WordPress Hosting

Delt hosting, VPS-hosting eller andre tjenester kan håndtere WordPress, men den administrerte WordPress-hosting-tjenesten ble spesielt bygget for å kjøre WordPress på et nettsted. Hva gjør denne tjenesten til det beste valget for de som ønsker en pålitelig WP-hosting? La oss se!

Administrert hosting ble opprettet slik at du (nettstedseieren) ikke trenger å bekymre deg for å kjøre CMS på nettstedet ditt. Alt relatert til nettstedets funksjon håndteres av teamet bak den valgte hostingtjenesten.

Hvis det for eksempel kommer ut en ny oppdatering til WordPress, trenger du ikke å oppdatere systemet selv. Det blir automatisk gjort av supportteamet ditt. Alt du trenger å gjøre er å ta vare på selve nettstedet. Hva mener jeg med det?

Tilpasningen og innholdsstyringen er opp til deg. Dette håndteres tydeligvis ikke av teamet.

Hva er et annet aspekt ved en administrert hostingtjeneste? Siden planen administreres av back-end-teamet, bør du være i stand til enkelt å installere WordPress på nettstedet ditt, ikke sant? Det er akkurat det en administrert plan lar deg gjøre.

Den første metoden som brukes av de fleste selskaper er å gi kunden 1-klikks installasjonsfunksjon. Hva handler dette om? Som du sikkert kan fortelle fra navnet, er installasjonen utført med behovet for bare 1 klikk.

Denne funksjonen inkluderer vanligvis andre gratis webapper som enkelt kan installeres. Så prosessen for å gjøre installasjonen er denne: du finner WordPress i listen over tilgjengelige apper. Du finner det vanligvis øverst, fordi det er den viktigste programvaren verten gir deg tilgang til.

Når du har funnet det, er det eneste du trenger å gjøre å klikke på installasjonsknappen. Det er bokstavelig talt alt det er å gjøre. Alt annet blir håndtert av verten.

Det er en annen måte mange tilbydere bruker for å enkelt installere WordPress for sine brukere. Hvis du synes den forrige metoden var helt grunnleggende, vent til du hører om denne.

Tanken er at du ikke engang trenger å gjøre 1 klikk for å installere CMS på systemet ditt. Når du har registrert deg for den valgte vertsplanen, blir WordPress automatisk installert på domenenavnet ditt (du vil ta valget hvis du har mer enn ett).

Begge metodene er mye brukt av selskaper. Den første er imidlertid mer populær. Det hender til og med at begge disse er tilgjengelige. Hvordan? Først registrerer du deg og WordPress blir installert. Da er også 1-klikk-funksjonen til stede, slik at du kan installere andre programmer hvis du vil.

Nå som du vet hva en administrert WordPress-plan handler om, vil vi komme videre og snakke om A2Hosting.

Hvorfor velge A2Hosting for WordPress?

A2Hosting styrt-wordpress-hosting

A2Hosting – Managed WordPress Hosting

A2Hosting er et amerikansk selskap som leverer teknologitjenester som webhotell og domenenavn. Når det gjelder webhotell, har de alt en moderne hostingleverandør kan tilby:

 1. Standard delt hosting
 2. WordPress Hosting
 3. VPS Hosting (Virtual Private Server)
 4. Forhandlervert
 5. Dedikert hosting (dedikerte servere)

Som du kan se, kommer A2Hosting også med spesifikke WordPress-hostingfunksjoner. Er de gode nok? Det korte svaret er ja, definitivt. Men vi bør utdype dette ved å diskutere hva selskapet har å tilby i WordPress-hostingpakkene.

Til å begynne med skal jeg nevne at A2Hosting tilbyr 2 forskjellige typer WordPress-hosting: den første er delt WP-hosting, og den andre er administrert WordPress hosting. Fra nå av vil vi snakke om de administrerte hostingplanene på A2Hosting.

Disse er litt dyrere enn de vanlige delte hostingplanene. Likevel er de verdt å ta en titt. Du vet sannsynligvis allerede at de fleste hostingleverandører deler opp tjenestene sine i flere forskjellige planer. Det er akkurat det A2Hosting gjør også. Jeg vil dekke alle tre planene i denne delen separat.

1-SITE

Som planens tittel antyder, kan du ha ett enkelt nettsted som er vert for ved hjelp av denne pakken. For at alle dataene dine skal lagres på serveren, gir de deg 10 GB lagringsplass. Dette er mer enn nok for et enkelt nettsted.

Hva bruker de for å lagre informasjonen på nettstedet ditt? Siste generasjon SSD-stasjoner. Dette er gode nyheter, fordi en SSD vil laste inn nettstedet ditt mye raskere enn en tradisjonell HDD-stasjon. De besøkende vil ha innholdet som vises i nettleseren enda 20 ganger raskere enn hva en HDD vil tilby dem.

Planen kommer også med et gratis SSL-sertifikat for nettstedet ditt. Denne funksjonen er ganske viktig, fordi den gir nettstedet ditt den sikkerheten den trenger. Du vil også rangere høyere i søkeresultatene, fordi Google (og andre søkemotorer også) prioriterer nettsteder som har SSL-sertifikater installert.

For å administrere nettstedet, trenger du også et kontrollpanel. A2Hosting kommer med et av de beste verktøyene for denne jobben. Det kalles Plesk. Ved å bruke det kan du administrere nettstedet og alle tilgjengelige funksjoner ganske enkelt på ett sted. Du trenger ikke ha mye teknisk kunnskap for dette.

Følgende bonuser er også til stede i planen: ubegrenset dataoverføring, gratis CDN for raskere lastehastigheter, iscenesettelse av nettstedet, gratis Jetpack-lisens, gratis nettstedoverføring, garanti når som helst, og gratis sikkerhetskopiering som gjøres automatisk regelmessig (andre belaster separat for dette alternativet).

Alt dette kommer til en månedlig pris på $ 11.99. Husk at denne planen er en administrert WordPress-tjeneste. For slike funksjoner vil mange selskaper kreve høyere priser.

3-områder

Som den andre planen kommer den for $ 18.99 per måned. Er det verdt å oppgradere? Hvis du eier mer enn 1 nettsted, eller du planlegger å utvide arbeidet ditt, er det sikkert.

Det er fordi planen støtter 3 vert nettsteder i en enkelt konto. Lagringsplassen går selvfølgelig opp. Du får 25 GB plass på SSD-stasjoner. Du trenger mer, fordi de lar deg være vert for flere nettsteder ved hjelp av denne planen.

Alle de andre funksjonene fra forrige plan er også inkludert i denne. La oss se hva den siste planen vil gi deg:

ubegrenset

Dette er planen virkelig er ubegrenset, som navnet sier. Hvorfor? Den største grunnen til dette er at den lar deg være vert for et ubegrenset antall nettsteder i en enkelt plan. Dette kan være nyttig for mange nettstedseiere.

For eksempel, hvis du vil vokse en virksomhet, eller du planlegger å starte flere nye nettsteder for å tjene penger, er denne planen perfekt for deg. Du kan ha alle slags nettsteder satt opp, alt som kjører WordPress.

Og du vet hva som er det beste med det? Det er bokstavelig talt ingenting du trenger å bekymre deg for. Alle nettsteder, uansett hvor mange, vil bli håndtert av supportteamet. Så hvis noe skjer med en av dem, vil de fikse det på et blunk.

Tenk om denne fordel ikke ville være med i planen. Du må håndtere hosting og nettsteder helt alene. Ikke den beste måten å være vert for et nettsted.

For lagring av dataene dine kommer planen med 40 GB SSD lagringsplass. Prisen for å ha et ubegrenset antall WordPress-nettsteder tilgjengelig i en enkelt pakke er en månedlig $ 36,98.

Konklusjon

I denne artikkelen snakket vi om WordPress-hosting-tjenester. Til å begynne med fortalte jeg deg hva den beste hostingtjenesten er, for å håndtere et WordPress-nettsted og hva noen av bonusene er med å bruke en slik tjeneste.

Poenget er at hvis du velger å registrere deg for en administrert WP-hosting-tjeneste, vil livet ditt være mye enklere. Tross alt vil alle ting relatert til hosting-tjenesten din og å kjøre WordPress effektivt bli håndtert av back-endteamet.

Jeg snakket også om de 3 WordPress-administrerte hostingplanene fra A2Hosting. De inkluderer alt som trengs for å være vert for et WordPress-nettsted enkelt og effektivt.

Neste trinn er ditt. For å kunne ta den riktige avgjørelsen, er det bare å tenke på hva du forventer av en pålitelig hosting-tjeneste. Ikke glem hva WordPress-nettstedet ditt trenger, for å fungere på topp ytelse.

Alle de 3 planene vil gi deg de beste tallene, men den første er bedre for det første, og den andre og tredje planen for de som allerede eier 2 eller 3 nettsteder, eller planlegger å utvide til enda mer.

Når du husker alt dette, vil du vite hvilken plan som er best for deg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector