Er FastComet bra for å være vert for WordPress-nettsteder?

01.06.2020
Ingen kategori 'Er FastComet bra for å være vert for WordPress-nettsteder?
0 8 мин.

fastcomet-wordpress-hosting


WordPress er nå det mest populære Content Management System på kloden. Millioner av nettsteder bruker det som en base for systemet sitt, og antallet vokser med dagen. Fordi WordPress er så mye brukt, er det ingen overraskelse at det ble opprettet en spesiell hostingtjeneste som skal brukes av disse nettstedene.

I denne artikkelen vil vi snakke om denne hostingtjenesten og hvordan den fungerer. Senere vil jeg dekke hostingplanene som FastComet tilbud for hosting av WordPress nettsteder. På denne måten vil du vite om FastComet er bra for å være vert for WordPress-nettsteder.

Hva er administrert WordPress Hosting Service?

om styrt-wordpress-hosting

Om administrert WordPress Hosting

Det første vi trenger å snakke om, er hvordan et WordPress-nettsted må være vert for et selskap. Den beste og mest effektive tjenesten kalles administrert WordPress hosting. La oss se hva dette handler om.

Navnet antyder at tjenesten er annerledes enn en enkel webhotellplan. Det er klart at denne tjenesten ble opprettet spesielt for WordPress-nettsteder. Men er det noen annen forskjell?

En slik hostingplan vil gjøre mer enn bare å være vert for nettstedet ditt. Fordi du bruker WordPress, vil supportteamet bak den valgte hostingplanen ta seg av alt som trengs for å kjøre WordPress.

I utgangspunktet blir hele back-end-arbeidet håndtert av dem, slik at du ikke trenger å bekymre deg hvis det dukker opp et problem, eller det er en ny oppdatering for WordPress. Alle slike problemer håndteres av supportteamet.

La meg gi deg et eksempel, som du kan fortelle at du har med en administrert WordPress-hostingplan. De fleste selskaper som tilbyr administrert WP-hosting, vil sørge for at CMS enkelt installeres på nettstedets server. Dette er å forvente, siden du bruker en tjeneste laget spesielt for WordPress.

Hvordan klarer de dette? Det er minst to metoder for å håndtere installasjonen. Hvis noe av dette er til stede i pakken, vil du vite at planen i det minste delvis er en administrert hostingtjeneste.

Den første metoden er 1-klikks installasjonsprosess. Hva betyr dette? Verten lar deg installere mange apper og webprogrammer gratis med behovet for bare 1 klikk. I dette tilfellet må du finne WordPress i listen over programmer, og bare klikke på installer. Resten gjøres av verten.

Den andre måten å enkelt installere WordPress er enda mer grunnleggende. Du har ingenting å gjøre i det hele tatt. Du registrerer deg bare for en hostingpakke som du pleier å gjøre, og deretter installerer verten WordPress automatisk på det valgte domenenavnet ditt.

Så er det noe igjen for deg å gjøre? Tilpasningen og innholdsopprettelsen er fremdeles din jobb. Husk at alt relatert til å kjøre WordPress håndteres av verten, men nettstedet i seg selv er din jobb å administrere.

La oss komme videre og se hva FatComet tilbyr som en WordPress-hosting-tjeneste.

FastComet WordPress Hosting

fastcomet-optimalisert-wordpress-hosting

FastComet – Optimalisert WordPress Hosting

FastComet er en amerikansk webhotellvirksomhet som ble grunnlagt i slutten av 2013. Siden ble de en verdensomspennende hostingleverandør. Mer enn 45 000 kunder i 83 land har funnet sin tjeneste hos dette selskapet.

FastComet tilbyr alle typer hosting-tjenester. På den offisielle nettsiden kan du for eksempel finne alle følgende: delt hosting, VPS-skyhosting, dedikerte servere, WordPress hosting, Joomla hosting og til og med e-handel (for OpenCart).

Som du forventer, vil vi ta en titt på WordPress-hosting-tjenesten de gjør tilgjengelig.

Denne tjenesten er delt opp i tre forskjellige planer for å tilby mer tilpassede funksjoner for hver klient. Planene er disse rett nedenfor:

 1. StartSmart: $ 2,95 per måned
 2. ScaleRight: $ 5,95 per måned
 3. SpeedUp: $ 9,95 / måned

Jeg skal snakke om hver plan hver for seg, men før det, la oss se hva du får som standard, uansett hvilken pakke du har valgt:

 • Gratis nettstedoverføring (avhengig av hvilken pakke du har valgt, antallet nettsteder kan variere)
 • SSD-stasjoner for bedre ytelse (til og med 20 ganger raskere enn en tradisjonell HDD)
 • Gratis CloudFlare CDN: ment for å øke hastigheten på nettstedet ditt for alle besøkende
 • cPanel for administrasjon av nettsteder: dette er industristandarden kontrollpanel
 • Gratis daglige og ukentlige sikkerhetskopier for nettsteder. Stor proff, fordi de fleste selskaper tar betalt separat for denne tjenesten.
 • 45-dagers pengene tilbake-garanti.

Nå er det på tide å snakke om de tre separate planene jeg listet over:

Start

Denne planen ble laget for de som akkurat begynner med et nytt WordPress-nettsted. Det er rimelig, slik at du ikke betaler for mye for hosting-tjenesten. Men hva er det som den tilbyr deg i tillegg til standardfunksjonene?

For eksempel inkluderer planen et gratis SSL-sertifikat fra Let’s Encrypt. Dette er stor avtale, fordi de fleste selskaper krever mye for et SSL-sertifikat. Det er viktig at du har en installert. SSL vil beskytte nettstedet ditt, og dermed gjøre det trygt for folk å få tilgang til det.

Som en administrert WordPress-hostingpakke inkluderer de en enkel måte å installere WordPress. Installasjonsprogrammet med 1 klikk er til stede i pakken. Og selvfølgelig er mange andre apper også lagt til i tillegg til WordPress.

Hvis du eier et nettsted, bør du også ha en profesjonell e-postkonto satt opp, ikke sant? Heldigvis lar FastComet deg opprette et ubegrenset antall e-postkontoer. Ja, i den billigste planen. På denne måten, når en besøkende kontakter deg, vil du se at du ser alvorlig på hva du gjør.

For at nettstedet skal fungere på topp ytelse, kommer planen med 15 GB lagringsplass og ubegrenset trafikk. Dette er flott, fordi du ikke har en grense for hvor mange som kan besøke nettstedet ditt samtidig.

ScaleRight

Som den andre planen kommer den med alle funksjonene fra forrige plan, pluss noen tillegg i tillegg. For eksempel er lagringen opptil 25 GB SSD-plass, og de lar deg være vert for flere nettsteder i en enkelt plan. Den første støtter bare ett nettsted.

Det er også en pakke som heter Advance Features. Dette består av følgende bonuser:

 • 2x mer prosessorkraft (CPU-kjerner og RAM)
 • Ubegrenset domenenavn for tillegg
 • 3 nettstedsoverføringer gratis
 • Gratis dynamisk SSL-pakning og GlobalSign SSL
 • 1-klikk Gjenopprett manager
 • Google PageSpeed

Denne planen er best for de som eier (eller planlegger) et voksende nettsted som sannsynligvis vil få flere besøkende hver dag. Alle disse funksjonene vil hjelpe deg med å administrere nettstedet, når det blir større og mer populært.

Fort deg

Som den tredje og siste WordPress-hostingplanen, er den naturlig nok den dyreste. Likevel er det betydelig billigere enn hva konkurrentene har å tilby. Du bør vite at denne planen er den beste for folk som eier et nettsted som for øyeblikket får mye oppmerksomhet.

Hvis du har tusenvis av daglige besøkende, trenger du ressursene i denne planen. Den forrige kan fungere også, men det gir ikke ytelsen nettstedet ditt trenger.

Som du forventer, er fordelene fra de forrige planene alle tilstede i denne pakken. Ja, det er noen tillegg også. Disse bonusene er her for å gjøre nettstedet ditt så raskt som mulig, selv om tusenvis av mennesker får tilgang til det samtidig:

 • 3x mer CPU og RAM for prosesseringskraft.
 • 30 daglige sikkerhetskopier gjøres regelmessig.
 • 3x færre klienter per server (stor forbedring sammenlignet med de andre planene)
 • Memcached (for å laste innholdet raskere)
 • LiteSpeed ​​LSAPI

Nå som jeg introduserte alle 3 WordPress-hostingpakker, må du vite om en annen fordel som følger med en hvilken som helst plan ovenfra: 24 × 7 support.

Når det gjelder kundestøtte, må du ta hensyn til to aspekter: hastighet og pålitelighet (effektivitet).

Det er ganske åpenbart hvorfor hastighet er nødvendig. Når det er feil med hosting-tjenesten din, vil du at den skal løses så snart som mulig. Ingen overraskelse der. Så supportteamet må være så raskt som mulig for å svare på forespørselen.

Heldigvis er kundestøtten på FastComet helt topp. Du får svar innen få minutter. Og du vet hva som er best med det? At de også er effektive. Du vil ikke sitte og snakke om problemet ditt uten å få en løsning på det.

Uansett hvilken type problem du måtte komme over, vil det bli løst av dette gode supportteamet på FastComet.

Konklusjon

La oss oppsummere det vi snakket om i denne artikkelen.

Først nevnte jeg at et WordPress-nettsted trenger en bestemt type hosting-tjeneste, annet enn tradisjonell webhotell: administrert WordPress-hosting.

Deretter så vi hva administrert WordPress-hosting egentlig er, og hvordan forskjellige selskaper hjelper deg å komme i gang med WordPress. Selskapet vi snakket om, FastComet bruker 1-klikks installasjonsprosess.

Til slutt dekket jeg hver administrerte WordPress-hostingpakke som du kan finne hos FastComet og den gode kundestøtten de gir deg.

Alt i alt er valget ditt å ta. Om hva? Hvis du finner ut at FastComet er det du lette etter, må du bestemme hvilken hostingplan du registrerer deg for.

For å gjøre det, tenk bare på nettstedets behov. Hvor stor er den? Hva er det om? Hvor mange besøkende du får?

Hvis du gjør dette, vil du kunne ta den riktige avgjørelsen og registrere deg for en pålitelig hostingpakke som vil hjelpe deg å få mest mulig ut av WordPress-nettstedet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector