Er HostGator bra for oppstart? – 10 grunner til å velge HostGator for oppstart av nettsteder

01.06.2020
Ingen kategori 'Er HostGator bra for oppstart? – 10 grunner til å velge HostGator for oppstart av nettsteder
0 9 мин.

hostgator-startups


Har du planer om å starte et nytt oppstartsfirma? I så fall er det en ting du må ha for å kunne nå målet ditt med det: en webside. Ja, nesten alle selskaper har en nettside i disse dager.

Det er avgjørende, fordi du kan bruke et nettsted for å markedsføre oppstarten og få mest mulig ut av det. Egentlig er det ingen andre som en effektiv metode som et nettsted for å nå så mange mennesker over hele verden.

Men hvis du oppretter et nettsted, må du se etter en webhotell som lar deg få mest mulig ut av oppstarten. Heldigvis kom du til riktig artikkel.

Her inne vil vi snakke om et webhotellfirma som heter HostGator, og hvorfor det er en av de beste kandidatene for bruk med oppstart. Jeg vil gi deg 10 grunner til dette. På slutten av denne artikkelen bør du ha en ganske god ide om hva HostGator kan gjøre, og hvorfor det er det beste alternativet for å lykkes.

HostGator for oppstart

HostGator er et USA-basert selskap, som først ble grunnlagt i 2002 av Brent Oxley. Nå, mer enn 16 år senere, er HostGator en av de ledende webhotellleverandørene i hele verden.

De har hundretusener av klienter over hele verden med hundretusener av nettsted- og domenenavn som er vert for dem. Hvis de er så vellykkede, må det være mange grunner for folk å velge HostGator.

Det er akkurat det vi skal snakke om fra nå av. Du bør vite at sannsynligvis ikke alle grunner vil være overbevisende for deg spesielt. Men siden jeg skal liste 10 av dem, vil du sikkert finne minst noen som får deg til å tenke mer alvorlig på HostGators tjenester for den nye oppstarten din.

Hvorfor velge HostGator for oppstartnettsteder?

1. Det er rimelig

hostgator-billig-web-hosting-planer

Dette er den første grunnen til at du valgte HostGator for oppstartsnettstedet ditt: det er billig. Jeg trenger ikke å fortelle deg hvor viktig pris kan være for folk flest.

Siden du trenger et nettsted for oppstart, vil det være greit å ha en vertstjeneste som er billig, slik at du ikke trenger å bruke mye penger på tjenesten. Tross alt trenger en oppstart litt tid for å etablere seg og tjene et betydelig beløp.

Å ha en billig hostingtjeneste for å sikkerhetskopiere deg, kan spare deg for penger som du senere kan bruke til å utvide virksomheten din. Her er et eksempel på hvor billig HostGator virkelig er:

Den dyreste planen blant delt hosting koster bare $ 5,95 / måned. Tenk på at det er 3 separate planer i kategorien delt hosting, og den jeg nettopp nevnte er den dyreste de tilbyr (ja, virkelig).

Å være billig betyr selvfølgelig at alle deres tjenester må prises rimelig. Og det er akkurat det de er: til og med VPS Hosting og Dedicated Server Hosting koster betydelig mindre, enn hva andre selskaper tar betalt for.

2. Mangfold av tjenester

Den andre grunnen til å velge HostGator, er mangfoldet av tjenester de tilbyr. Hvorfor er dette aspektet så viktig at jeg nevner det hver for seg? For en oppstart vil etter hvert vokse til en kjent virksomhet, ikke sant? I det minste er det hva du har tenkt å gjøre.

Når bedriften din blir større, kan det hende du må utvide nettstedet ditt. Og et mer sammensatt nettsted vil trenge mer ressurser for å fungere ordentlig. Derfor er HostGator bra for enhver oppstart: når du vokser ut av planen du registrerte deg for, bare oppgradere til en bedre plan.

For eksempel, hvis du først registrerer deg for den delte premium hostingplanen (nevnt ovenfor) og nettstedet ditt vokser mye i popularitet, kan du oppgradere til en VPS hostingplan. En slik pakke gir deg mer ressurser til å fungere effektivt.

3. Stor kundestøtte

hostgator-stor-kunde-støtte

Kundeservice. Ja, dette er vår tredje grunn til at du bør velge HostGator fremfor andre selskaper. Når du oppretter nettstedet ditt eller senere administrerer det, kan det oppstå problemer, selv med den beste hostingtjenesten.

Det er her kundestøtte kommer inn i bildet. HostGators støtte er prisbelønnet. Dette er skrevet på deres offisielle nettsted. Det er ikke en sammensatt idé.

Teamet bak HostGator er virkelig så pålitelig. For eksempel svarer de deg i løpet av minutter eller sekunder. Det er til tider når du ikke trenger å vente i det hele tatt for å snakke med noen.

Hvert teammedlem vet godt og grundig hva webhotell handler om. På grunn av dette vil de gi en løsning på det potensielle problemet ditt på kort tid. Løsningen er alltid der med et slikt team for å hjelpe deg.

4. Meget sikker

Siden du oppretter et nettsted for virksomheten din, er det viktig å gjøre det så sikkert som mulig. Selv personlige nettsteder må være trygge. Så et bedriftsnettsted trenger enda bedre sikkerhetstiltak installert.

Heldigvis gir HostGator gratis SSL-sertifikater med hver enkelt vertsplan som de tilbyr. Et SSL-sertifikat er en standard for ethvert nettsted i disse dager. Faktisk, når du er på et nettsted som ikke har noe slikt sertifikat installert, vil nettleseren be deg om å være forsiktig, fordi siden du besøker ikke er trygg.

Det er også verdt å nevne at mange andre selskaper tar separat betalt for å ha et SSL-sertifikat. Det er godt å vite at HostGator gir denne funksjonen gratis.

5. Gratis nettstedbygger

hostgator-nettside-builder

Hvis du ennå ikke har opprettet nettstedet ditt, vil du være glad for å vite at HostGator også kommer med en gratis plattform for bygging av nettsteder, inkludert i hver enkelt vertsplan.

Å lage hjemmesiden til oppstarten din vil være et stykke kake ved hjelp av dette verktøyet. Du kan velge mellom titalls gratis maler som alle er responsive som standard (de vil se bra ut på alle typer enheter / skjermer).

Å bruke dette verktøyet er også veldig enkelt. I hovedsak er denne plattformen en dra-og-slipp-nettstedsbygger. Tanken er at du kan velge mellom mange forhåndsbygde elementer og seksjoner og bare dra og slippe dem til nettstedets layout. Å tilpasse nettstedet ditt vil være raskt og enkelt.

6. Gratis overføring fra en annen leverandør

Men hva hvis du allerede har et nettsted som er hostet hos noen andre, og du vil overføre det til HostGator? Den sjette grunnen til denne listen vil gjøre deg lykkelig i dette tilfellet.

Enhver hostingplan fra HostGator, lar deg overføre et allerede bygget nettsted fra din gamle leverandør, til den nye planen du nettopp kjøpte fra HostGator. Og du vet hva den beste delen er?

Prosessen er helt gratis. HostGator lar deg overføre din gamle webside gratis. Andre krever ganske mye penger for dette alternativet.

7. Tilknyttet program

En annen grunn til at du som oppstart eier bør velge HostGator som din nye hostingleverandør er det tilknyttede programmet selskapet tilbyr. Det er sant, det er andre selskaper som også tilbyr markedsføringsmuligheter for sine kunder.

Men HostGator skiller seg ut på dette feltet. I hvilket aspekt? Hvor mye penger de vil betale deg for en ny kunde du tar med, er ganske merkbar.

Hvis du for eksempel får dem fra 1 til 5 nye påmeldinger per måned, vil du motta $ 50 for hver nye klient. Når antall klienter du får dem vokser, øker også inntektene du får. Hvis du overgår 21 nye klienter per måned, vil du motta en betaling på $ 125 / registrering. For 21 kunder er det totalt $ 2.625.

8. Meget gode opplæringsprogrammer

Å bruke HostGator som din nye hostingleverandør for et oppstartsnettsted, betyr at du får mange opplæringsprogrammer, opprettet av selskapet selv. Disse opplæringsprogrammene vil hjelpe deg med å komme raskere og mer effektivt.

Du vil ikke gjøre de samme feilene som andre gjør, og som ikke gjennomgikk disse opplæringsprogrammene.

Det er verdt å nevne at du ikke bare får lese opplæringsinnlegg, men også får se videoopplæringer. Det er godt å vite at HostGator hjelper deg selv i denne situasjonen.

9. Forhandlervert

hostgator-make-money-forhandler-hosting

Hvis du bare planlegger å opprette din egen virksomhet, men ikke vet nøyaktig hva oppstarten din skal gjøre, kan HostGator gi deg en god ide for dette.

De tilbyr noe som heter Reseller Hosting. Hvis du registrerer deg for en av disse planene, vil du kunne opprette din egen webhotellvirksomhet fra bunnen av ved å bruke ressursene de tilbyr deg.

Hvor fantastisk er det? Den nye oppstarten din kan være et nytt vertsfirma som bruker HostGators ressurser. Alt du trenger å gjøre er å velge planen du føler deg komfortabel med, og prøve den.

10. 45-dagers pengene tilbake-garanti

Den siste grunnen til å velge HostGator er en funksjon de tilbyr med alle sine tjenester: en 45-dagers pengene-tilbake-garanti. Denne perioden vil gi deg god tid til å teste ut alle funksjonene du har med en viss plan.

Uansett hvilken hostingpakke du registrerer deg for, hvis du føler at noe ikke fungerer som du forventet, eller du bare bestemte deg for å gjøre noe annet helt, vil HostGator gi pengene tilbake, hvis du fortsatt er i løpet av de første 45 dagene siden du kjøpte planen.

Konklusjon

Så er det verdt å velge HostGator for det nye oppstartsprosjektet ditt?

Svaret er: Ja, det er det definitivt. Av alle grunnene oppført ovenfor, fant du sikkert minst 1 eller 2 (forhåpentligvis flere) som er overbevisende nok til at du kan prøve denne verten. Du blir ikke skuffet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector