Er HostGator bra for å være vert for WordPress-nettsteder?

01.06.2020
Ingen kategori 'Er HostGator bra for å være vert for WordPress-nettsteder?
0 10 мин.

hostgator-wordpress-hosting


WordPress er det mest populære Content Management System som brukes av nettstedseiere over hele verden. Mer enn 25% av alle nettsteder online i dag, bruker WordPress som baseplattform.

På grunn av populariteten er det stor sjanse for at du bruker den også. Siden du kom til denne siden, kanskje du allerede eier et WordPress-nettsted, eller planlegger du å lansere en i løpet av en nær fremtid.

Uansett hvilken som er sann i ditt tilfelle, nettstedet ditt trenger en leverandør for at den skal fungere online. Men siden du bruker WordPress som nettstedets plattform, må du se etter en hostingleverandør som har administrert WordPress hosting tilgjengelig.

I denne artikkelen vil vi snakke om en av de mest populære vertsleverandørene på kloden: HostGator. Vi får se om selskapet er flink til å være vert for WordPress-nettsteder. Mer nøyaktig vil jeg dekke hostingplanene som tilbyr dedikerte WordPress-tjenester.

Men før vi gjør det, bør du vite hva administrert WordPress-hosting egentlig er. Så la oss se om det først.

Hva er Managed WordPress Hosting?

Som du sikkert kan fortelle fra navnet, er administrert WordPress-hosting en tjeneste som er spesielt bygget for WordPress-nettsteder. I utgangspunktet kan en administrert WP-hostingplan få ethvert WP-nettsted til å fungere raskere og være mer effektivt. Hvordan oppnås det?

forvaltes-wordpress-hosting

For eksempel inkluderer planen visse funksjoner og ressurser som et WP-nettsted trenger. Mange planer tilbyr automatiserte WP-oppdateringer. Dette betyr at når en ny WP-oppdatering er ute, vil verten automatisk ta seg av oppdateringen av systemet ditt. Du trenger ikke å bekymre deg for det i det hele tatt.

Det samme er tilfelle med i mange andre aspekter. Hovedideen er at en administrert WP-hostingpakke skal ta seg av alle tekniske aspekter ved å kjøre WordPress på nettstedet ditt. Støtteteamet er alltid der for å hjelpe deg, og det meste blir håndtert av dem fra begynnelsen.

Noe av det viktigste du må ha inkludert i en administrert WordPress-hostingplan, er muligheten til å installere WordPress enkelt. De fleste selskaper gjør dette ved å gi deg en funksjon som heter “1-klikks installasjoner”.

Ved å bruke dette kan du installere WordPress med bokstavelig talt 1-klikk. Det er ikke noe annet å gjøre, det er så enkelt.

Imidlertid tar andre en annen tilnærming til denne saken. Det er visse hostingplaner som inkluderer WordPress i pakken, men uten 1-klikks installasjonsprosess. Så hvordan håndterer de det?

I et slikt scenario, når du registrerer deg for hostingplanen din, blir WordPress automatisk installert på det valgte domenenavnet. Verten vil be deg registrere et nytt domene (eller bare velge et hvis du allerede har registrert noe hos dem), og deretter installerer WordPress på det av seg selv.

I dette tilfellet trenger du ikke gjøre noe for å gjøre WordPress funksjonell. Hele installasjonsprosessen håndteres av supportteamet bak planen din.

Nå som du vet hva en administrert WordPress-hostingplan er, fortsetter vi og snakker om HostGators WordPress-hosting-tjenester. Jeg vil dekke hver for seg, slik at du lettere vet hvilken som er best for dine personlige behov.

En ting er imidlertid sikkert: HostGator kan være en av de beste beslutningene dine om å være vert for et WordPress-nettsted. De er et globalt kjent selskap som tilbyr pålitelige tjenester.

HostGator WordPress Hosting

hostgator-wordpress-sky-hosting-planer

HostGator

Som du sikkert allerede vet, er mange hosting-tjenester delt opp i flere forskjellige planer for å dekke alle slags forventninger. Det samme gjelder HostGators WordPress-hosting-tjeneste.

1. Startplan

Dette er den billigste planen som HostGator tilbyr. Du kan få den for en månedlig $ 5,95. Mange konkurrenter priser sine WordPress-hosting-tjenester mye høyere enn dette. Så det er godt å vite at HostGator tilbyr WP-hosting til fornuftige priser.

Denne planen vil gi deg muligheten til å være vert for et WordPress-nettsted på kontoen din. Å være en startplan, kan du ikke forvente at flere nettsteder på en konto. Likevel vil de gi alt som trengs for å administrere et WordPress-nettsted effektivt.

For eksempel vil nettstedet enkelt ta imot 100 000 besøkende hver måned. Dette er et ganske stort tall, noe som betyr at selv et mer etablert nettsted vil fungere fint ved hjelp av denne planen.

HostGator tilbyr også 1 GB lagringsplass for regelmessige sikkerhetskopieringer. I tillegg legges et SSL-sertifikat til i planen. Dette er veldig viktig å passe på i enhver hostingplan, og spesielt med WordPress nettsteder.

SSL-sertifikatet vil sikre at nettstedet ditt forblir trygt mens en besøkende bruker det. Alle data som blir sendt eller mottatt av brukeren, blir kryptert. På denne måten har ingen mellom besøkende og destinasjonsserveren tilgang til disse dataene (for eksempel kredittkortinformasjon).

For å starte med planen, gir HostGator deg også sjansen til fritt å overføre et allerede eksisterende nettsted til denne vertsplanen. Så hvis du har et nettsted som trenger dedikert WordPress-hosting, kan du enkelt overføre det til HostGator uten kostnad.

Lagringsplassen og båndbredden er ubegrenset, slik at du kan bygge nettstedet ditt så komplekst som du vil ha det. Selvfølgelig er maskinvaren som brukes til å lagre dataene laget av moderne SSD-stasjoner, i stedet for tradisjonelle HDD-er. Disse nye stasjonene vil gjøre nettstedet ditt mye raskere når du laster i nettleseren.

Jeg må nevne at HostGator også inkluderer $ 100 gratis Google Ad Credits. Disse kan brukes til å markedsføre nettstedet ditt med Google Adwords. Du blir lagt merke til raskere på nettet, og å begynne å bygge et publikum vil være mye enklere.

2. Standardplan

Denne planen koster litt mer enn den forrige, til $ 7,95 per måned. Det ligner på den før, men det er noen forskjeller på grunn av tilleggsfunksjonene og ressursene.

For eksempel kan du nå være vert for 2 nettsteder på en enkelt konto. I utgangspunktet er arbeidsområdet ditt doblet med denne funksjonen. For hosting 2 nettsteder lar HostGator overføre 2 av dine egne, hvis du vil. Dette er selvfølgelig gratis.

Den månedlige nettstedstrafikken økes også til 200 000 besøkende. Det er verdt å nevne at dette tallet er et gjennomsnitt. Så du kan gå enda høyere hvis nettstedene dine kan gjøre det.

All skadelig programvare som plattformen eller supportteamet legger merke til, fjernes automatisk. Du trenger ikke å bekymre deg for å holde nettstedet ditt rent for virus eller annen skadelig programvare. Back-end teamet er alltid der for slike situasjoner.

3. Forretningsplan

Dette er den tredje WordPress-hostingplanen. Det koster $ 9,95 per måned. Ja, det er det dyreste, men det er virkelig verdt å oppgradere for noen som trenger enda mer ressurser.

Det er fordi planen kan være vert for 3 nettsteder ved å bruke en konto. Det er gratis å overføre 3 nettsteder til HostGator ved å bruke denne planen.

Men hvor mange besøkende har lov til denne planen? Gjennomsnittlig antall er 500 000 / måned. Ja, det er riktig: 500 000 besøkende per måned. Så uansett hvor stort WordPress-nettstedet ditt er, kan denne planen sikkert håndtere det.

Planen er å gi din 3 GB lagringsplass for å lage daglige sikkerhetskopier av alle filene dine. På denne måten, selv i verste fall, kan du gjenopprette nettstedet til en tidligere versjon med bare noen få klikk.

Det er verdt å merke seg at den relative prosessorkraften er 5x sammenlignet med de to tidligere planene. Dette betyr at hver prosess relatert til nettstedet ditt og hosting-tjenesten, kan gjøres opptil 5x raskere. Dette tallet vil også ha en positiv innvirkning på lastehastigheten til et nettsted som bruker planen.

Nå som vi snakket om alle de tre WordPress-hostingplanene, kan du lage deg en ganske god ide, hvis HostGator kunne administrere nettstedets behov. Det sannsynlige svaret er ja.

Selv om du har et veletablert nettsted, med tusenvis av daglige besøkende, kan den tredje planen som vi nettopp dekket, enkelt håndtere den.

Hvorfor velge HostGators WordPress Hosting?

En av hovedårsakene til at du bør HostGator for å være vert for WordPress-nettstedene dine, er: online support.

Støtteteamet hos HostGator er en av de beste i bransjen. De er veldig raske med å svare på enhver forespørsel fra en kunde. Vanligvis trenger du ikke vente mer enn et par minutter for å få svaret på spørsmålet ditt. Og de er effektive i tillegg til å gi deg den best mulige løsningen på kort tid.

Støtteteamet deres er opplært til å håndtere både hosting og WordPress relaterte henvendelser.

Er e-post inkludert i HostGator WordPress Hosting?

Ja, e-post er inkludert i hver WordPress-hostingplan hos HostGator. Faktisk kan du opprette så mange e-postkontoer du vil for nettstedet ditt, for eksempel [email protected] – det er ingen begrensning på antall e-postadresser du kan opprette på HostGators WordPress-hostingplaner.

Fordeler med HostGators WordPress Hosting fremfor delte planer

Delt hosting er flott for små WordPress-blogger og nettsteder. Imidlertid, hvis nettstedet ditt får mye trafikk om dagen (mer enn 1 000), vil delt hosting bare ikke være nok. Selv om noen delte planer på HostGator lar deg være vert for flere nettsteder og ikke har et lokk på båndbredden og bruken av diskplass, er ressursene svært begrensede.

WordPress-hostingplaner er designet for å støtte mer trafikk. HostGator bruker cloud hosting-teknologi på sine WordPress-hostingplaner, som kan håndtere enorme trafikkpikes ved å fordele serverressurser på en bedre måte. Så selv om du vil motta det meste av nettstedstrafikken din på kort tid, vil nettstedet ditt gå jevnt over hele dagen. På delt hosting er dette ikke mulig.

HostGator WordPress nettstedoverføring

Hvis din nåværende webhotell ikke er nok for nettstedene dine lenger, men du ikke har mye kunnskap om å overføre nettsteder, kan du hos HostGator be om hjelp. HostGators team vil overføre opptil 3 WordPress-nettsteder gratis fra din gamle vert til serverne deres.

De vil utføre nettstedoverføringer på en så profesjonell måte at besøkende ikke vil oppleve noe driftsstans.

Er WordPress Hosting verdt den ekstra kostnaden?

Hvis du tjener penger på nettstedet ditt, har du sannsynligvis råd til å betale ekstra kostnadene for administrert WordPress-hosting. Hvis inntektene på nettstedet ditt lett kan dekke kostnadene for hosting, så er det absolutt verdt å oppgradere fra delt til administrert WordPress-vert.

På lang sikt vil det lønne seg, fordi nettstedet ditt vil være raskere, vil ha bedre sikkerhet og oppetid. Hosting betaler en viktig rolle for suksessen til et nettsted. Skjønt du bør starte på lavt nivå planer og oppgradere når du trenger mer ytelse og funksjoner.

Konklusjon

Alt i alt er HostGator definitivt i stand til å være vert for et WordPress-basert nettsted. Som du ser av planene som er nevnt over, er til og med flere nettsteder enkelt vert med 2. og 3. plan.

Det har ikke noe å si om du bare begynner med et nytt nettsted, eller om du allerede eier et stort og populært nettsted. HostGator takler begge deler ganske bra. For det første anbefales selvfølgelig den første planen.

Men hvis du planlegger å utvide senere, eller du allerede har en stor side, kan du gå til den andre eller tredje planen. Bare tenk godt på dine behov, og velg deretter. Du vil ikke bli skuffet over denne WordPress-hosting-tjenesten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector