Er HostGator webhotell raskt?

01.06.2020
Ingen kategori 'Er HostGator webhotell raskt?
0 8 мин.

hostgator-rask-web-hosting


Hva er et av de viktigste aspektene ved en vertsleverandør som du vil bruke i fremtiden? Hastighet, selvfølgelig!

Tross alt, alle som eier et nettsted (eller mer) ønsker at det skal lastes raskt og jobbe sømløst for enhver besøkende. Det er en god grunn bak denne tankegangen: en stor prosentdel av mennesker vil forlate et nettsted, hvis det ikke lastes på mindre enn 2-3 sekunder.

Så hvis du er eieren av et nettsted, eller du planlegger å lansere et nettsted, er det av største betydning å se etter lastehastigheter i den nye verten. På denne måten vil nettstedet vokse i popularitet raskere og enklere.

Men du spør deg kanskje: Hvilket webhotellfirma er kjent for å være raskt? Det er et godt spørsmål! I denne artikkelen diskuterer vi svaret.

Mer nøyaktig vil vi snakke om en hostingleverandør som er en verdensomspennende brukt tjeneste. Det kalles HostGator.

Et hovedtema for denne artikkelen er å gi deg beskjed om hvorfor HostGator er en rask tjeneste, og hvilken hostingplan som er best for å få det raskeste nettstedet.

Om HostGator

HostGator er et amerikansk selskap. Det ble grunnlagt av Brent Oxley i 2002 med sitt første kontor i Florida. Det har gått ganske lang tid siden selskapets første utgivelse. Hvordan stabler det seg i dag mot konkurransen?

Vi kan trygt si at HostGator er blant de 10 beste vertene over hele verden. Hvorfor? For siden 2002 har hundretusenvis av kunder vokst til å elske tjenestene de tilbyr.

Det betyr at hundretusenvis av nettsteder er vert ved hjelp av en av HostGators tjenester.

En hovedårsak til at så mange valgte denne leverandøren fremfor andre, er prisingen. For eksempel koster hver hostingpakke du finner på deres offisielle nettsted mye mindre enn hva andre selskaper har å tilby.

Men å være billig er ikke alt. Når alt kommer til alt, hvem vil ha en billig tjeneste, som ikke får jobben gjort? Heldigvis er HostGator ikke en slik vert. Hver plan de tilbyr er helt topp. De inkluderer alle nødvendige funksjoner i samsvar med den valgte pakken (vi får se mer om dette senere).

Men nå som du vet hvorfor HostGator er så populære, er det på tide å se om de er så raske som du ønsker at de skal være:

Er HostGator rask?

Det korte svaret er: Ja, HostGator er definitivt en rask webhotell-tjeneste. Ok, jeg vet at du vil ha flere detaljer, så la oss flytte en og snakke om bevis:

SSD-lagre

hostgator-fast-servereDet første vi må nevne å snakke om hastigheter på nettstedet, er maskinvaren HostGator tilbyr sine kunder. Du vil gjerne vite at hver enkelt hostingplan tilbyr gratis SSD-lagring.

Hvorfor er dette så viktig at det må nevnes? Vel, SSD-stasjoner er mye raskere enn standard, tradisjonelle spinningsstasjoner (HDD). Men hvor mye raskere?

I de fleste tilfeller vil en SSD sende ut den nødvendige informasjonen til den besøkende skjermen opptil 10 ganger raskere enn en vanlig HDD-stasjon. Hvis stasjonen som brukes av selskapet er et kvalitetsprodukt (som det er), kan dette tallet gå opp til enda 20x raskere.

Bare tenk deg det! I stedet for å vente i 10 sekunder på at en side skal lastes, vil brukeren for eksempel se innholdet på mindre enn 1 sekund på skjermen.

En SSD er så viktig. Derfor bruker HostGator det som en base for hver hostingplan som de gjør tilgjengelig.

Lav tetthet på servere

Et annet må nevne aspekt som gjør HostGator så raskt, er den lave tettheten på serverne deres. Jeg skal fortelle deg hva dette betyr akkurat nå. Først bør du vite at dette aspektet mest gjelder for de som jobber med delte hostingplaner. Men siden de fleste bruker denne typen tjenester, er det stor sjanse for at du også er blant dem.

Når du registrerer deg for en delt hostingplan, betyr det at du vil gjøre det dele ressursene til en enkelt server med andre nettsteder. På grunn av dette vil ressursene bli delt mellom alle brukerne av en enkelt server.

La oss si at serveren har 100 GB lagringsplass (bare et eksempel). Hvis det er 10 brukere på denne serveren, vil hver bruker ha rundt 10 GB plass til nettstedet sitt. Men antallet kan svinge veldig fordi noen nettsteder krever mer ressurser enn andre. Poenget er at du vil dele ressurser med andre brukere.

Men fordi HostGator har servere med lav tetthet, vil du dele ressursene med mye mindre brukere enn du ville gjort hos andre selskaper. På denne måten vil nettstedet ditt motta mer prosessorkraft, lagring og andre bonuser som er nødvendige for å opprettholde det.

Og fordi du får mer av alt (spesifikt RAM og serverkraft), vil nettstedet lastes veldig raskt, uansett hvor komplisert det er.

Raske servere

Som et tredje bevis vil jeg gi deg statistikk om hastighetstesting om HostGator. Du ser at et nettsted vi kjører på HostGators delte server vil laste inn med et øyeblikk. Dette er et WordPress-nettsted lastet med mange bilder, skript og får også anstendig daglig trafikk.

hostgator-speed-test

En test utført med Pingdom fra London (UK), klokken 13:30 lokal tid ga følgende resultater:

 • Resultatkarakter: 81 poeng
 • Lastetid: 2,87 sekunder
 • Sidestørrelse: 390 KB
 • Antall forespørsler: 29

HostGators datasentre ligger i USA. Så å gjøre denne testen fra et europeisk land gjør det enda vanskeligere å få en god score.

Når du husker alt dette, må du legge merke til at HostGator klarte å laste inn nettstedet på mindre enn 2 sekunder. Dette er en imponerende bragd.

Denne bragden snakker lett om en stor hostingleverandør som legger mye arbeid i å bringe raske lastehastigheter.

Vi har kjørt testen noen minutter senere Google PageSpeed ​​Insights verktøyet også. Vi fikk to resultater med dette verktøyet, ett for mobil ett for desktop. Her er skjermdumpene:

hostgator-google-speed-test-mobil

HostGator – Google Speed ​​Test Mobile

hostgator-google-speed-test-skrivebordet

HostGator – Google Speed ​​Test Desktop

Som du kan se, er testresultatene ganske lovende med Googles hastighetstest også.

Nå er det på tide å se hvilken hostingplan som er best for å ha den raskeste nettsiden:

Raskeste HostGator-planer

Valg av riktig hostingplan for nettstedet ditt avhenger mest av dine spesifikke behov. Hvorfor sier jeg det? Bare tenk på det!

Et nybygd nettsted trenger ikke for mange ressurser for å fungere ordentlig. Hvorfor er det sant? Fordi et nybegynnert nettsted vanligvis ikke har for mange daglige besøkende fra starten. Det tar tid å vokse. Så å ha en enklere hostingplan er alt du trenger.

Men hvis du eier et mer komplekst nettsted, som allerede mottar mange besøkende på daglig basis, kan det være lurt å se etter noe mer konkurransedyktig. Tross alt, flere besøkende krever mer ressurser, ikke sant?

Så, hvordan skal du gå videre til å ha et raskt nettsted? Det er to metoder du kan velge mellom:

hostgator-raskest delt-hosting-plan

HostGator – forretningsplan

 1. Hvis du bare vil slippe din ny nettsted, trenger du en god delt hostingplan. Heldigvis tilbyr HostGator tre separate planer for slike behov. Skjønt, hvis du vil ha den beste ytelsen, bør du gå med den tredje pakken som heter Business hosting. Denne planen inkluderer også gratis SSL-sertifikat, dedikerte IP- og SEO-verktøy.

Det koster 5,95 dollar per måned, så det er ganske billig. Du får også ubegrenset SSD-lagring og ubegrenset båndbredde, slik at du kan jobbe med et ganske antall besøkende når du blir større.

hostgator-VPS-hosting-plan rask

HostGator – VPS Hosting Plans

 1. Den andre situasjonen oppstår når nettstedet ditt allerede er godt etablert. Dette betyr at du får hundrevis (muligens tusenvis) av daglige besøkende. I dette tilfellet vil en delt hostingplan ikke være nok til å holde et nettsted som lastes raskt.

HostGator tilbyr 2 alternativer: VPS Hosting og Dedicated Hosting. Det er en betydelig forskjell mellom 2: VPS-hosting lar deg bruke en viss mengde ressurser, tydelig skissert, men du vil jobbe på den samme serveren med andre. Denne hosting er billigere enn dedikert hosting.

Dedikert hosting vil gi deg en hel server alt for deg selv. Dette er hovedforskjellen. Dedikert hosting er imidlertid mye dyrere enn VPS-hosting.

For å kunne velge riktig plan for dine behov, ta en titt på HostGators offisielle nettsted. Der finner du både VPS-hosting og dedikerte hostingplaner tydelig beskrevet. Alle funksjonene og ressursene er listet opp, slik at du vet nøyaktig hva du trenger spesifikt.

Husk imidlertid at dedikert hosting kun er for de som eier veldig store nettsteder. Med dette mener jeg et enormt nettsted, med tusenvis av daglige besøkende og titalls eller til og med hundrevis av sider. For de fleste brukere er VPS-hosting akkurat nok til å ha et raskt nettsted.

Konklusjon

Nå vet du at HostGator er en kjent hostingleverandør med en økende popularitet. Går det fort? Selvfølgelig! Av de tre grunnene som er skrevet over, ser det tydelig at HostGator bryr seg om nettstedets hastigheter veldig mye.

Egentlig utvikler de seg i dette området om dagen.

Alt i alt er å velge riktig plan for nettstedet ditt helt opp til deg. Bare tenk godt på hva du trenger spesifikt, så vet du hvordan du går frem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector