Er InMotion bra for å være vert for WordPress-nettsteder?

inMotion-wordpress-hosting


WordPress blir mer populært for dagen. På dette tidspunktet bruker mer enn en fjerdedel av alle nettsteder det som basesystem. Antallet går opp til flere millioner nettsteder.

Fordi WordPress er så populært, er det mulig at du planlegger å bruke det også, hvis du ikke allerede er det. Uansett, for å være vert for et WordPress-nettsted, trenger du et godt og pålitelig selskap.

I denne artikkelen skal vi snakke om en av de beste vertsleverandørene i verden. Selskapet heter InMotion Hosting.

Siden du bruker WordPress som grunnlag for nettstedet ditt, må vertskapstjenesten også være tett knyttet til WordPress-plattformen. Heldigvis tilbyr InMotion en viss type hosting, kalt Managed WordPress Hosting.

Før vi begynner å snakke om de bestemte planene som InMotion tilbyr, bør vi avklare hva administrert WordPress-hosting egentlig betyr.

Hva er administrert WordPress Hosting Service?

hva-er-administrerte-wordpress-hosting

Hva er Managed WordPress Hosting?

Et nettsted bygget med denne CMS, trenger en spesifikk hostingtjeneste for å fungere på topp ytelse. En vanlig hosting-tjeneste, som delt hosting, kan også fungere, men det er en ulempe med å bruke en slik hostingplan. Det kan mangle visse funksjoner og ressurser som et WordPress-nettsted trenger for å fungere godt.

Hovedfunksjonen som enhver administrert WordPress-plan har, er denne: hele back-end-arbeidet må håndteres av supportteamet bak den valgte pakken. Spesielt blir alt relatert til å kjøre WordPress på nettstedet ditt gjort av personene bak tjenesten.

Men betyr dette at du ikke har noe å gjøre etter at du har registrert deg for en plan? Nei, ikke akkurat. Å kjøre WordPress blir håndtert av selskapet, men du er fremdeles den som lager innholdet og tilpasser nettstedet.

Det er ett viktig aspekt som må være til stede i alle administrerte WordPress-hostingplaner. Installasjonen av WordPress må gjøres enkelt av selv ikke teknikere. Bedrifter oppnår dette på to forskjellige måter.

På den ene siden er det hosting-tjenester som tilbyr installasjoner med 1 klikk som funksjon. Disse installasjonene inkluderer alle slags apper og gratis nettprogrammer, som du kun kan installere med ett klikk. Vanligvis legger de WordPress inn i pakken med programvare som er tilgjengelig for installasjon.

Ved å bruke denne metoden, må du bare registrere deg for en hostingplan, og deretter velge programvaren du vil kjøre på nettstedet ditt. Når du har funnet WordPress, klikker du bare på installasjonsknappen, og hele prosessen håndteres automatisk. Du har bokstavelig talt ingenting annet å gjøre med det.

Den andre metoden som brukes av mange selskaper, er den følgende: når du er ferdig med å registrere deg for hostingplanen din, installerer tjenesten automatisk WordPress. I denne situasjonen trenger du ikke å bruke installasjonsfunksjonen med 1 klikk.

CMS blir installert av seg selv. Det eneste du trenger å gjøre er å velge riktig domenenavn der du vil at WordPress skal installeres. Vanligvis, hvis du ikke allerede har et domenenavn, vil tjenesten vise deg å kjøpe et. Når du gjorde det, vil installasjonen fortsette som planlagt.

Dette er de to måtene hosting selskaper håndterer WordPress installasjon. I tilfelle av InMotion Hosting, kan du velge å installere WordPress automatisk i kassen. For å starte med et nytt nettsted, er dette den enkleste måten du kan gå med.

Nå er det på tide å snakke om den administrerte WordPress-hosting-tjenesten som InMotion tilbyr.

InMotion WordPress Hosting

inMotion styrt-wordpress-hosting

InMotion WordPress Hosting

Som de fleste leverandører, deler InMotion også opp denne tjenesten i flere forskjellige planer. De fleste selskaper har 3 planer du kan velge mellom, men I bevegelse gir deg tilgang til 6 separate pakker. På denne måten kan du velge mer nøyaktig hvilken tjeneste som passer dine personlige behov.

Jeg må nevne at jeg ikke vil snakke om alle 6 planene i denne artikkelen. Jeg begynner med den andre planen, for så å snakke om den fjerde og deretter den 6.. Men først, la oss se hva som er funksjonene som InMotion inkluderer i hver enkelt WordPress-hostingplan. Uansett hvilken plan du vil velge til slutt, vil disse alternativene være til stede:

 • Forhåndsinstallert WordPress og klar til bruk.
 • Masse plugins og netthandelsapper gratis for bruk.
 • Et gratis domenenavn legges til en hvilken som helst plan.
 • 90-dagers pengene tilbake-garanti (det gir deg god tid til å teste alle aspekter av hostingplanene dine)
 • WordPress (og alle andre apper) kan automatisk oppdateres.
 • Høy ytelse på grunn av moderne SSD-stasjoner som brukes til lagring.
 • NGINX og avansert serverbufring, for raskere lastehastigheter.
 • Gratis byggeplattform (BoldGrid).
 • Premium kundesupport.

La oss snakke om den andre WordPress-planen fra InMotion. Du bør vite at dette er den mest populære planen og den beste verdien for pengene.

WP-2000S

Denne pakken kommer for en månedlig $ 7,26. Prisen er tilgjengelig hvis du registrerer deg for 2 år på forhånd. Som du kan se på det offisielle nettstedet, er dette førstevalget for deg som eier en liten bedrift eller ønsker å opprette en bloggnettsted. Planen gir deg tilgang til 2 nettsteder på en enkelt konto.

Men hvor mange besøkende vil du kunne ta imot? På månedlig basis ble denne planen laget for å støtte et gjennomsnitt på 50 000 unike månedlige besøkende. Legg merke til at tallet er et gjennomsnitt. Så nettstedet ditt kan være i stand til å håndtere mer eller mindre trafikkmengder. Uansett gir planen deg god plass til å vokse.

Du får også 80 GB SSD-lagring for å huse alle nettstedets data. Dette er mer enn nok for 2 nettsteder. Og takket være SSD-stasjonene, bør nettstedet ditt lastes raskt i den besøkende nettleseren.

Et ubegrenset antall profesjonelle e-postkontoer er også lagt til i miksen, med et personlig abonnement på Jetpack WordPress-plugin. Dette brukes til å forbedre nettstedet ditt og holde oversikt over statistikken.

WP-4000S

Dette er den fjerde planen på den offisielle hjemmesiden til InMotion. Det koster $ 31.10 / måned. Er det verdt å oppgradere fra forrige plan? Hvis du har mer enn to nettsteder som trenger pålitelig hosting eller du eier et nettsted som har mye trafikk, kan du vurdere denne planen.

Den lar deg være vert for 6 nettsteder i den. Dette faktum i seg selv gjør det verdt å oppgradere for mange mennesker. For lagring av alle dataene dine, er 160 GB SSD-lagring også her. Planen inneholder også en gratis dedikert IP-adresse. Hvor mange besøkende kan du ha?

Antallet stiger ganske mye: 300 000 besøkende besøkende månedlig støttes av planen. Men for en så stor mengde besøkende, må du sørge for at nettstedet til enhver tid fungerer som det skal. Tross alt, jo flere besøkende du har, jo mer ressurser trenger du.

For å hjelpe deg med dette, gir InMotion med denne planen noe som heter Dedicated Opcode Cache Pool. Hva brukes den til? Denne funksjonen lar besøkende få tilgang til nettstedet ditt med raske hastigheter, selv når tusenvis av andre besøkende bruker det samtidig.

WP-6000S

Som den sjette og siste WordPress-hostingplanen koster den mest $ 119,28 / måned. Denne planen ble bygget for å hjelpe de som trenger den ultimate WordPress-ytelsen på enorme nettsteder. Det er fordi du bruker denne pakken, og kan i gjennomsnitt ha 1 200 000 månedlige besøkende som bruker nettstedet ditt.

Men hvis du vil lage flere nettsteder, kan du gjøre det også. Planen støtter opptil 20 nettsteder på en enkelt konto. Du kan bygge en bærekraftig virksomhet ved å bruke denne pakken i full utstrekning.

Når det gjelder funksjonene som planen gir deg, er alle bonusene fra de tidligere planene også til stede i denne. Den eneste forskjellen er at du mottar 240 GB SSD-lagring for hele nettstedet ditt.

Jeg må også nevne at InMotion gir deg gratis nettstedoverføringer med alle planer du velger. Så WP-6000S har også denne funksjonen til stede i pakken. Ikke for mange webverter lar overføre nettsteder til dem gratis.

Som jeg nevnte ovenfor, er det tre andre planer om administrert WordPress-hosting på InMotion sin hjemmeside. Jeg snakket bare om disse 3, det er de mest sannsynlige kandidatene for en ny InMotion-bruker.

Uansett om du er ny med å være vert for et WordPress-nettsted, eller om du allerede eier flere, har InMotion helt sikkert en plan bygget for dine behov.

Konklusjon

Vi har kommet til slutten av dagens artikkel. Du bør ha en ganske god ide om å være vert for et WordPress-nettsted ved å bruke en av InMotion’s administrerte WP-hostingplaner. Jeg forklarte også hva en administrert hostingplan er, og hvorfor den er bra for nykommere også.

Resten er opp til deg. Hvis du finner ut at InMotion passer godt for dine behov, kan du gå videre og velge en av hostingplanene jeg dekket her eller se på de andre tre også. Bare husk hva du forventer av en plan som vil fungere godt med nettstedet ditt, og velg deretter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map