Er WordPress treg på HostGator?

wordpress-slow-hostgator


Nei det er det ikke! OK, dette er det korte svaret. Men la oss se hvorfor vi sier at WordPress raskt bruker HostGator som vertsleverandør.

I denne artikkelen skal vi snakke om HostGator som er spesielt brukt med WordPress. Vi får se hvorfor WordPress går bra ved å bruke HostGator, og vi vil også snakke om to verktøy du kan bruke til å teste nettstedets hastighet.

Hosting WordPress-nettsteder med HostGator

HostGator er blant de 10 beste leverandørene av webhotell i hele verden. De har vokst raskt til en vel ansett og effektiv webhotell. Hva som gjør dem så spesielle likevel?

Det er en hovedårsak som skiller seg ut når vi sammenligner HostGator med andre tjenester: prisingen. Hvis du tar en titt rundt deg HostGators offisielle nettsted, vil du raskt legge merke til at nesten hver hostingstjeneste kommer for en ganske lav pris. La oss ta et eksempel!

Men siden vi snakker om WordPress, vil jeg gi deg administrerte WordPress-nettskyvertsfunksjoner:

 1. Startplan: koster en månedlig $ 5,95
 2. Standardplan: koster $ 7,95 / måned
 3. Forretningsplan: koster bare $ 9,95 / måned

Som du kan se ovenfra, overgår ikke engang den dyreste planen $ 10 per måned. Dette er gode nyheter, fordi de fleste andre selskaper som tilbyr dedikert WP-hosting, vil prise planene sine mye høyere. Men å ha billige planer betyr ikke så mye hvis du ikke har noen funksjoner inkludert, ikke sant?

Vel, med HostGator trenger du ikke bekymre deg for det. De gir deg alt som trengs for å administrere nettstedet ditt effektivt, i henhold til hver plan separat.

For eksempel er dette funksjonene og ressursene de gir deg med standardplanen (de anbefaler denne):

 • 2 nettsteder for hosting på en enkelt konto
 • Støtter 200 000 besøkende hver måned (dette er bra for enda større nettsteder)
 • 2x mer datakraft enn den første planen har å tilby
 • Gratis migrering av 2 nettsteder
 • 2 GB lagringsplass for automatiske daglige sikkerhetskopier
 • Malware fjernes automatisk
 • Ubegrenset lagringsplass
 • $ 100 for Google-annonseringskreditter
 • Gratis SSL-sertifikat (flott tillegg, med tanke på at andre tar betalt for det separat)

Nå nådde vi hovedspørsmålet: hva får WordPress til å kjøre raskt på HostGator? Og hvorfor skal du velge en av HostGators nettskyvertjenester som er spesielt opprettet for WordPress? Jeg vil gi deg mer enn en grunn til dette (5 faktisk).

Hvordan kan HostGator gi en så stor hastighet?

SSD-stasjoner

Det første og sannsynligvis viktigste aspektet som sikrer en hurtig lasting av WordPress-nettsted, er lagringsenheten som brukes av selskapet. Hver hostingplan fra HostGator kommer med gratis SSD-er for lagring av nettstedets data.

Hvorfor er dette så viktig? Vel, en moderne SSD-stasjon, kan være opptil 10 og til og med 20 ganger raskere enn en standard, tradisjonell spinning-stasjon (HDD). Informasjonen blir funnet og sendt ut til brukerskjermen veldig raskt, sammenlignet med en HDD.

Faktisk vil en SSD gjøre at alle slags nettsteder fungerer måter raskere enn ved bruk av eldre HDD-stasjoner. Likevel, det faktum at HostGator bruker denne typen lagring med hver hostingplan, vil få WP til å fungere sømløst, uansett hvilken plan du vil gå med.

Servere med lav tetthet

Vår neste grunn til at du bør vurdere å velge HostGators administrerte WP-hosting er denne: serverne som jobber med nettstedet ditt har et lavt tetthetsnivå.

Hva betyr dette mer nøyaktig? Her er forklaringen:

Vanligvis håndterer en server mer enn ett nettsted. Unntaket er bare hvis du registrerer deg for dedikert serververt. Men det er ikke tilfelle med oss. På grunn av det faktum at en server er vert for flere nettsteder, vil ressursene til serveren som er tilgjengelig, bli delt mellom brukerne.

For eksempel, hvis en server har 100 GB lagringsplass og 10 nettsteder bruker den, betyr det at hvert nettsted vil ha 10 GB lagringsplass for bruk (dette antallet kan svinge avhengig av størrelsen på hvert nettsted som bruker serveren). CPU og RAM (prosessorkraft) er også delt mellom de mange brukerne. Du får poenget.

Serverne som HostGator bruker til WP-nettsky-hosting, har lite tetthet. Dette betyr at det bare er noen få nettsteder som bruker en enkelt servers ressurser. På grunn av dette vil nettstedet ditt ha flere ressurser tilgjengelig for lagrings- og behandlingsformål, og dermed vil det bli mye jevnere, enn med andre hostingleverandører.

Kontrollpanel

Den neste grunnen er kontrollpanelet og brukervennligheten av plattformen. Et kontrollpanel er en standardfunksjon som kommer med stort sett alle versjoner av hosting. For å håndtere WordPress effektivt, trenger du et kontrollpanel som er i stand til alle oppgaver relatert til dette CMS.

Heldigvis gjør HostGator tilgjengelig et kontrollpanel som ble utviklet med enkelhet og kompleksitet i tankene. Dette kan høres ut som en merkelig uttalelse med det første. Men det er det ikke.

Plattformen er laget for å være lett å håndtere av selv ikke-teknikere. Poenget er altså at du ikke trenger å kaste bort mye tid på å lære deg alle inn- og utkjørsler fra hosting-tjenesten.

På den annen side sa jeg at plattformen også er kompleks. Det er sant, fordi alt relatert til webhotell (spesifikke WordPress-funksjoner også) er innebygd i kontrollpanelet. For eksempel kan du konfigurere automatiske sikkerhetskopier etter dine behov. For å gjenopprette nettstedet til en tidligere versjon, er alt du trenger å gjøre 1 klikk.

Plattformen er også god til å håndtere alle dine profesjonelle e-postkontoer på ett sted. Du trenger ikke å åpne mange faner for å følge med på alt. Alt blir ivaretatt på en enkel måte.

Pro kundestøtte

Den fjerde grunnen til å velge HostGators WP-hosting, er kundestøtten de tilbyr. Når du registrerer deg for en ny tjeneste, uansett type, vil du sannsynligvis ha tilgang til et pålitelig supportteam.

HostGator har akkurat det. Hvis du trenger hjelp fra dem, kan du kontakte teamet via telefon eller live chat. Du har sjansen til å snakke med eksperter på WordPress hosting og tekniske krav.

Men husk at et støtteapparat må oppfylle minst 2 viktige mål: det må være raskt og effektivt. Kundesupport hos HostGator er akkurat slik. De vil svare deg på stedet, så ingen ventetid er nødvendig fra din side.

Effektivitet er også viktig for teamet bak WP-hosting. De vil svare deg raskt, med den beste og mest effektive måten å løse et visst problem. Uansett hva problemet ditt måtte være, har de det sikkert.

Spesielle sikkerhetsfunksjoner

Den siste grunnen til at jeg skal nevne her, er nært knyttet til WordPress selv. Hver skyhostepakke på HostGator som ble bygget for å håndtere WordPress-behov, er sikkerhetskopiert av spesielt opprettede sikkerhetsfunksjoner.

Med andre ord, WordPress-hosting er bygget for å motstå mot alle slags angrep og hackere, alle WP-spesifikke angrep. Dette er gode nyheter for alle WP-brukere. Nettstedet ditt vil være trygt mot alle typer trusler som er rettet mot WordPress nettsteder.

Sjekk nettstedets hastighet

Nå som du vet at WP kjører veldig bra på HostGators tjeneste, bør du vite hvordan du tester nettstedets hastighet selv. Jeg vil gi deg to av de beste verktøyene som vil hjelpe deg i denne saken:

Pingdom

Dette er et online verktøy som dekker alle typer tjenester relatert til nettstedets helse. Det som passer våre behov, er verktøyet for sidehastighetsovervåking. Dette vil fortelle deg nøyaktig hvor lang tid det tar før nettstedet ditt laster innholdet. Mange andre statistikker vil også vises når en test ble kjørt.

Disse vil hjelpe deg med å identifisere visse problemer som kan bremse nettstedet ditt, slik at du kan bli kvitt dem. Verktøyet er flott når du allerede har registrert deg for en av HostGators WP-hostingplaner. På denne måten vil du kunne teste selv hvor raskt HostGator virkelig er.

De tilbyr en 14-dagers prøveperiode, slik at du kan teste alle produktets funksjoner. Når perioden er over, kan du velge å fornye tjenesten på månedlig eller årlig basis, og velge mellom 4 forskjellige planer.

Oppetid Robot

Uptime Robot er et flott alternativ til Pingdom. Tjenesten er veldig lik, forskjeller er hovedsakelig i prissettingen. Det som virkelig appellerer til Uptime Robot sammenlignet med Pingdom, er det faktum at de tilbyr en helt gratis plan.

Selvfølgelig er det noen begrensninger, men for et startside vil det gi deg alt du trenger. For eksempel inkluderer de 5-minutters overvåkningsintervaller, 50 skjermer og 2 måneders logger.

Hvis du ønsker premium-pakken, kan du imidlertid velge det også. Det koster $ 5,5 / måned, hvis du fakturerer på månedlig basis, eller $ 4,5 / måned, på årsbasis.

Sammenlignet med Pingdom er prisene her på Uptime Robot billigere, men tjenesten er like god.

Konklusjon

Nå som vi er mot slutten av dagens artikkel, bør du ha en ganske god ide om hvorfor WordPress kjører raskt på HostGators administrerte WP-skyvertjeneste. Jeg ga deg 5 grunner, hvorfor det er verdt å sjekke ut, og til og med to plattformer som brukes til å overvåke hastighetene på nettstedet.

Resten er opp til deg. Velg riktig plan som passer til nettstedet ditt (og lommen). På denne måten har du et moderne WordPress-nettsted som kjører raskt ved hjelp av en toppleverandør.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map