HostGator-för- och nackdelar – Är HostGator fortfarande ett bra val?

01.06.2020
Ingen kategori 'HostGator-för- och nackdelar – Är HostGator fortfarande ett bra val?
0 6 мин.

hostgator för- och nackdelar


HostGator är bland de mest kända globala leverantörerna av webbhotell och relaterade tjänster i branschen. HostGator är värderad för sitt omfattande produktutbud och prisvärda planer och är plattformen för över 2 miljoner kunder. Deras prisbelönta värdtjänster har vunnit uppskattning av både branschexperter, företag och individer.

HostGators värdplaner inkluderar Linux- och Windows-baserad delad webbhotell, dedikerade servrar med val av Windows eller Linux OS, WordPress-optimerad värd, molnvärd, VPS-värd och återförsäljarhosting med enkel vit märkning.

Om du är på staketet om detta webbhotellföretag, läs vår HostGator-granskning, där vi hjälper dig att få en översikt över värdfunktionerna, fördelarna och nackdelarna med denna populära budgetvärd, så att du kan bestämma om du ska vara värd med HostGator 2018.

HostGator Hosting Review

hostgator granska för- och nackdelar

Få den högsta rabatten med våra HostGator-kupongkoder!

HostGator sticker ut genom sina funktionspaketade planer som erbjuder ett gratis webbplatsbyggnadsverktyg, gratis mallar, ett klick på applikationsinstallation, ett brett urval av teman och mallar, gratis webbplatsöverföring, gratis marknadsföringstjänster, 99,9% drifttidsgaranti, 45-dagars pengar -backgaranti, senaste cPanel-kontrollpanelen, 24/7 support och automatiska säkerhetskopior.

Varje värdnivå innehåller minst tre värdplaner, så att din webbplats kan skalas upp när din webbplats expanderar eller skalas ned om du inte längre behöver så många resurser. Hanterade och halvhanterade serveralternativ är båda tillgängliga, och i vissa avancerade paket kan du till och med välja ditt operativsystem, eller välja mellan SSD och HDD-lagring.

När det gäller konfigurationen och prissättningen av HostGators värdplaner, här är vad du bör veta:

Kom igång med HostGator nu!

Ställ in din första webbplats eller använd HostGators gratistjänst för att överföra din befintliga webbplats till deras server. Deras service stöds med utmärkt kundsupport, 99,9% drifttid och 45-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Anmäl dig nu “

HostGator värdplaner

hostgator delade värdfördelar och nackdelar

Om du letar efter ett prisvärt värdalternativ för din lilla webbplats rekommenderar vi HostGator’s delade värdpaket. Om du registrerar dig i 36 månader kan du njuta av rabatterade priser på alla delade värdpaket. Den mest prisvärda planen är Hatchling, som kostar $ 3,95 per månad.

De två andra planerna i denna kategori (babyplan och affärsplan) är båda prissatta till $ 5,95 per månad. Båda planerna erbjuder obegränsad domänhosting och obegränsad bandbredd, men affärsplanen innehåller också en gratis positiv SSL, en gratis dedicerad IP och gratis VOIP-telefontjänst. Windows delade värdalternativ är också tillgängliga från $ 4,76 / månad.

hostgator cloud hosting fördelar och nackdelar

Om du behöver snabbare värd och fler resurser kan du välja en av de tre moln värd planer erbjuds från så lågt som $ 4,95 per månad. Fördelarna med dessa planer inkluderar snabbare belastningstider, skalbarhet, dataspegling, integrerad caching och failover-skydd. Planen med flest resurser i denna kategori förpackar 6 GB RAM, 6-kärnans CPU, gratis positiv SSL och gratis dedicerad IP, och kostar så lågt som $ 9,95 / månad.

hostgator worpdress optimerad värd för och nackdelar

Hostgator WordPress optimerade planer är också byggda på molnarkitektur, vilket ger dessa planer en extra boost när det gäller hastighet. Snabbare hastigheter säkerställs av HostGators servrar med låg densitet, flera cachelager och integrerat CDN. Planerna börjar på bara $ 5,95 per månad.

hostgator vps är värd för och nackdelar

För dedikerad kontroll och skalbarhet rekommenderar vi HostGator’s VPS planer, som börjar på $ 19,99 / månad. Med full root-åtkomst, dedikerade resurser, full svit med utvecklarverktyg, avancerad funktionalitet och säkerhetskopiering är dessa VPS-planer ett pålitligt val för proffs eller affärsanvändare.

hostgator dedikerade server för- och nackdelar

Från $ 119 / månad, dedikerade servrar är det mest robusta och resurspackade värdalternativet som finns tillgängligt på HostGator. Du kan välja mellan HDD- eller SSD-lagring, eller Windows och Linux OS. Beroende på din erfarenhetsnivå kan du välja administrerade eller halvhanterade servrar.

Planen med flest resurser i denna kategori är Enterprise-servern, som paketerar 8 Core / 16 Thread Intel Xeon-D CPU, 30 GB RAM, 1 TB SSD-lagring och obegränsad bandbredd.

hostgator återförsäljare värd för och nackdelar

Om du vill starta ditt eget lilla webbhotell eller om du vill erbjuda webbhotell som en kompletterande tjänst på din webbplats erbjuder HostGator återförsäljarplaner från 19,95 $ / månad med enkel vit märkning, cPanel, 99,9% drifttidsgaranti och en 45-dagars återbetalningsgaranti.

HostGator kundsupport

hostgator support för- och nackdelar

HostGators prisbelönta kundsupport är redo att hantera alla problem dygnet runt på telefon, chat och e-post.

Förutom dessa alternativ kan nybörjare eller de som är mindre bekanta med vissa aspekter av webbhotell surfa på HostGator-kunskapsbasen, som inkluderar flera videouder, guider och artiklar. Ett HostGator-forum finns också tillgängligt, där du kan ansluta med andra HostGator-användare och diskutera frågor före försäljning eller andra problem som du kan ha.

Fördelar & Nackdelar med HostGator

Fördelar – Varför välja HostGator?

Här är de viktigaste anledningarna till att HostGator fortfarande är ett bra val under 2018:

 • Linux- och Windows-baserade planer båda tillgängliga med delade och dedikerade servrar;
 • 99,9% drifttidsgaranti;
 • 45-dagars återbetalningsgaranti;
 • Plesk & cPanel-kontrollpaneler;
 • Gratis migrationstjänst;
 • Hjälp till säkerhetskopiering utanför webbplatsen;
 • Gratis annonserbjudanden;
 • 24/7 support.

HostGators värdplansortiment kombinerat med kraftfulla verktyg och funktioner gör dem till ett starkt val för 2018. Deras låga introduktionshastigheter och användarvänliga funktioner vädjar till nybörjare och företag med en begränsad budget.

Nackdelar – Vad är dåligt med HostGator?

HostGator är en mångsidig webbhotell med värdplaner över hela värdspektrumet, men det finns några små nackdelar att tänka på:

 • Långa åtagandeperioder – rabatterade priser är endast tillgängliga om du åtar dig HostGator under några år;
 • Ingen Windows-baserad VPS-värd;
 • Ingen gratis domänregistrering.

Även om de flesta budgetvärdar erbjuder gratis domänregistrering under ett år beslutade HostGator att avstå från gratis domänregistrering till förmån för att erbjuda andra viktiga freebies som gratis webbplatsöverföring eller gratis veckobackup.

Slutsats om HostGator

HostGator är ett bra alternativ för webbhotell om du funderar på att starta en webbplats 2018, eller om du inte är nöjd med din nuvarande värd och du funderar på att migrera till en annan webbhotell. Hos HostGator representeras alla värdstyper genom olika paket utformade för olika värdkrav.

HostGator har generösa värdtjänster fyllda med massor av freebies och kraftfulla webbplatsbyggnads- och utvecklarverktyg. Att HostGator erbjuder vissa Windows-baserade värdplaner är också ett stort plus.

HostGator är särskilt väl lämpad för nybörjare och småföretag som fortfarande lär sig in och outs av webbhotell. HostGators delade planer är utformade för att hjälpa dig att få en stark start och enkelt växa din online-satsning.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector