HostGator Joomla Hosting Review – Är det en bra Joomla webbhotell?

Hostgator-Joomla-värd-review


HostGator är verkligen en bra värdleverantör för Joomla webbplatser och det är så: Till att börja med har HostGator varit verksamma sedan 2002 som värd för en svindlande 8 miljon domäner och fortfarande räknar. Det är en av de populära webbplatsvärdarna som du inte kan låta bli att ha. Denna webbhotellleverantör har tagit världen med storm med början med sin förmåga att erbjuda flera värdplaner, har en utmärkt drifttid och en genomsnittlig sidhastighetshastighet och inte glömmer en handfull värdplaner som WordPress, Joomla och många andra du kan tänka av.

Hostgator har stått tiden för att tjäna respekt för sitt enorma antal servrar och oöverträffad tillförlitlighet bland andra faktorer. Alla som använder denna värdplattform kommer att intyga dess anständiga dedikerade såväl som VPS-alternativ som har bidragit till att skala sina webbplatser till sin nuvarande status.

Det finns mer än att träffa ögat när det gäller användningen av HostGator som din värdleverantör och i denna recension tar vi dig på vägen för att visa dig varför den här plattformen är idealisk för Joomla webbhotell. Från prestanda och drifttid till kundsupport och värdplaner med prissättning hela vägen till att köra Joomla, kommer vi inte att lämna någon sten som är omvänd för att ge dig en omfattande recension av denna populäraste webbhotell i branschen idag. Läs mer och ta reda på varför du bör överväga att flytta till HostGator för dina Joomla-webbplatser.

HostGator Joomla Hosting Review

I det följande kommer jag att ge dig en djupgående information om HostGators prestanda, drifttid, teknisk support, funktioner och pris. Så om du vill vara värd för din Joomla-webbplats med HostGator, fortsätt att läsa och avgöra om detta företag är ett bra val för dig eller inte.

HostGator-prestanda och Uptime

När du väljer din webbhotellleverantör är den första faktorn att beakta dess prestanda. Prestanda för en webbhotell bestäms mycket av hastigheten eftersom en snabbare webbplats är ett extra incitament för dina användare och det förbättrar också dina SEO-rankningar. Enligt studierna kan en sekunders försening när du laddar sidan kosta dig nästan 7 procent färre konversationer, 11 procent mindre sidvisningar och en minskning av användarnas nöjdhet med 16 procent. Eftersom du vill ha det bästa för din webbplats är din önskan inte att uppleva ovan nämnda problem och det är därför prestanda för webbhotellföretaget du väljer.

Med sin 99,9 procent drifttid ger HostGator dig en anledning att le. Detta visar att dess prestanda är beundransvärt förstklassig, särskilt när det gäller tillförlitlighet. Faktum är att denna nivå av webbhotell är faktiskt industristandarden. Men hastigheten är bara 984 ms, vilket gör det genomsnittligt jämfört med andra värdar, även om detta inte borde oroa dig längre med tanke på att det finns mer positiva attribut att se. Även om det finns många webbhotellleverantörer med högre drifttid, är det i första hand att de är lite dyrare än HostGator. Eftersom denna värd har varit i drift under en längre tid, kan du åtminstone ta ett lättnads ​​suck med att veta att det inte är ett bedrägeri och att det har en lovande framtid med förbättrade webbhotell.

HostGator kundsupport

Hostgator-online-kund-support

HostGator – Onlineteknisk support

HostGator tillhandahåller en kundtjänst som är oöverträffad i hela branschen. Tjänsten inkluderar 24/7/365 livechatt, telefon- och biljettbaserad e-postsupport. I din webbhotellpanel finns företagets supportportal som hjälper dig att hitta snabba svar från kunskapsbasen för en häpnadsväckande 680 plus artiklar och mer än 500 videohandledning. Utöver detta har varje HostGator-webbhotellkonto en full garanti för företagets VD som normalt svarar personligen på alla problem som presenteras före honom. Om du fortfarande har problem som det vanliga supportteamet inte kan hantera kan du fritt begära att din biljett tilldelas direkt till VD för bättre lösningar.

HostGator planer och prissättning

Hostgator-Joomla-hosting-planer

HostGator Joomla värdplaner

HostGator kommer med olika webbhotellplaner att välja mellan beroende på dina behov. Dessa värdplaner inkluderar delad värd, VPS-värd, molnvärd, WordPress-värd och dedikerade värdplaner. Alla dessa HostGator-värdplaner har rika funktioner som är lämpliga för olika budgetar och olika värdkrav. Ta en titt på följande värdplaner från HostGator webbhotellleverantör:

Delad hosting: Det här är det bästa sättet att starta på en helt ny webbplats med låg internettrafik. Planen ger din webbplats en miljö för att dela resurser med någon annan webbplats som är värd på samma server.

Cloud hosting: Till skillnad från en delad hosting som endast är begränsad till en server, använder cloud hosting plan flera servrar. Det är därför denna plan är ett perfekt val för dig om din webbplats får ofta internettrafik.

WordPress-värd: Det är en delad värdplan som är optimerad för WordPress-drivna webbplatser. Egentligen optimerar det prestanda medan du skyddar din webbplats från vanliga WordPress-attacker.

Virtual Private Server (VPS): Denna värdplan låter dig hantera alla dina virtuella resurser på den molnbaserade värdplattformen och den är lämplig för tillväxt av webbplatser som upplever ofta trafikspikar.

Dedikerad server: Den dedikerade värdplanen ger en chans att få en server som bara är värd för dina webbplatser. Den enda nackdelen med detta är att denna plan har ett stort ansvar som kräver att du behåller den på egen hand.

För de delade värdplanerna finns det tre olika nivåer. Varje plan har obegränsad bandbredd och lagring men de största skillnaderna uppstår i antalet webbplatser som varje värdplan kan vara värd för. Så här går det:

Hatchling: Denna delade plan ger dig en chans att vara värd för bara en webbplats. Planen innehåller ett Joomla-installationsprogram med ett klick och det är praktiskt med en standarduppsättning funktioner. Hela planen kostar $ 2,75 per månad och det stöder ett domännamn, obegränsade underdomäner och obegränsat lagrings- och diskutrymme.

Babyplan: Babyplanen ger dig möjlighet att vara värd för obegränsade webbplatser och den innehåller alla funktioner under Hatchling-planen. Du kan också använda tillägg som den privata SSL i denna plan. Planen kostar $ 3,95 per månad och stöder obegränsad bandbredd, lagring och domännamn.

Affärsplan: Den är lämplig för alla småföretags webbplatser och den innehåller ett gratis SSL-certifikat och dedicerad IP som är nödvändig för att skapa en e-handelswebbplats. Denna plan kostar $ 5,95 per månad och den kan stödja obegränsad bandbredd, obegränsad lagring och domännamn. Dessutom har planen en gratis dedicerad IP och ett avgiftsfritt nummer.

Kör Joomla på HostGator

Joomla är ett prisbelönt innehållshanteringssystem (CMS) i världsklass för webbplatser och applikationsbyggnad. Det hjälper dig att hålla reda på all information och innehåll på din webbplats. Detta inkluderar bilder, texter, dokument, musik, videor och alla relevanta objekt på din webbplats.

HostGator webbhotellleverantör och Joomla parar dock sömlöst för att ge dig den bästa webbplatsupplevelsen någonsin. Med andra ord kommer HostGator med kompatibla Joomla-värdstjänster för ett stort antal webbplatser och detta är en perfekt matchning för din Joomla-webbplats. I verklig mening är HostGator bland de bästa leverantörerna av Joomla webbhotell i branschen idag.

Det är mycket enkelt att installera det på din HostGator-plattform. Med det automatiska Joomla-installationsprogrammet kan du enkelt installera Joomla med bara ett enda klick. I denna installation ingår de aktuella versionerna av MySQL, Apache och PHP. PHP körs i form av suPHP, en annan version av PHP med ytterligare lager av säkerhetsfunktioner på servrarna. När du kör Joomla på HostGator gör suPHP Joomla CMS mycket mer användarvänlig. Kort sagt, om du letar efter ett enkelt sätt att hantera ditt onlineinnehåll med hjälp av en fantastisk webbhotellleverantör, är HostGator Joomla den ultimata lösningen för dig.

Fördelar och nackdelar med HostGator Joomla Hosting

Trots alla hype och attribut som följer med HostGator finns det fortfarande två sidor av myntet och vi kommer att undersöka för- och nackdelarna för att ge dig en tydlig bild av vad du kan förvänta dig. Här är fördelarna och förlusterna med att använda HostGator som din webbhotellleverantör:

Fördelar med HostGator

 • Den levereras med lättanvänd kontrollpanel
 • Det finns obegränsat diskutrymme, bandbredd på varje plan och obegränsad e-post
 • Du kommer att njuta av 62 procent av dina första tre år
 • Gratis drag-and-drop-webbplatsbyggare
 • Det finns inget behov av kontraktet innan du börjar
 • Du är säker på en 45-dagars återbetalningsgaranti
 • En utmärkt drifttid på 99,98 procent
 • Bra kundsupport
 • Förbättrad säkerhet mot DDoS-attacker
 • Gratis migrering av din befintliga webbplats
 • Ett brett urval av värdalternativ
 • Pålitlig webbhotell
 • Flexibla faktureringsperioder

Nackdelar med HostGator

 • Det är inte tillräckligt snabbt
 • Det finns extra avgifter för “riktiga” säkerhetskopior
 • Standard prissättning
 • Ingen gratis domänmigrering
 • Aggressiv uppsäljande

Slutsats

Kommer du att överväga att välja HostGator för Joomla webbplatser? Naturligtvis bör ditt svar vara ett “ja” med tanke på att HostGator är en av värdbranschens bästa och den största hushållens webbhotellnamn av många skäl. Värdens prestanda är något att beundra, än mindre dess pålitlighet, utmärkt kundsupport, många delade värdplaner och många fler. Naturligtvis har detta företag visat en stor förbättring under de senaste åren, vilket gör det till ett perfekt val för dem som vill ha en otroligt bra värd i branschen hittills. Vid denna tidpunkt kan du med säkerhet rekommendera HostGator för att hålla Joomla-webbplatser också för dig och dina vänner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map