HostGator Joomla Hosting Review – Er det en god Joomla webhotell?

hostgator-joomla-hosting-gjennomgang


HostGator er virkelig en god hostingleverandør for Joomla nettsteder, og det er slik: Til å begynne med har HostGator vært i virksomhet siden 2002 og har vært for svimlende 8 millioner domener og fortsatt teller. Det er en av de populære nettstedets verter du ikke kan la være å ønske å ha. Denne webhotellleverandøren har tatt verden med storm fra og med sin evne til å tilby flere hostingplaner, ha en utmerket oppetid og en gjennomsnittlig sidehastighetshastighet, og ikke glemme en håndfull hostingplaner som WordPress, Joomla og mange andre du kan tenke av.

HostGator har stått testen med å tjene respekt for det enorme antallet servere og uovertruffen pålitelighet blant andre faktorer. Alle som bruker denne vertsplattformen, vil vitne om dens anstendige dedikerte så vel som VPS-alternativer som har bidratt til å skalere nettstedene til dagens status.

Det er mer enn å møte øyet når det gjelder bruken av HostGator som hostingleverandør, og i denne vurderingen tar vi deg nedover veien for å vise deg hvorfor denne plattformen er ideell for Joomla webhotell. Fra ytelse og oppetid til kundesupport og hostingplaner med priser helt frem til å kjøre Joomla, vil vi ikke la noen steiner være uoppnyttet med å gi deg en omfattende gjennomgang av denne mest populære webhotellet i bransjen i dag. Les mer og finn ut hvorfor du bør vurdere å flytte til HostGator for Joomla nettsteder.

HostGator Joomla Hosting gjennomgang

I det følgende vil jeg gi deg detaljert informasjon om HostGators ytelse, oppetid, teknisk support, funksjoner og pris. Så hvis du vil være vert for Joomla-nettstedet ditt med HostGator, fortsett å lese og bestemme om dette selskapet er et godt valg for deg eller ikke.

HostGator ytelse og oppetid

Når du velger leverandør av webhotell, er den første faktoren å vurdere ytelsen. Ytelsen til en webhost bestemmes i stor grad av hastigheten fordi et raskere nettsted er et ekstra insentiv for brukerne dine, og det forbedrer også SEO-rangeringene dine. I følge studiene kan en forsinkelse på ett sekund på lasting av siden koste deg nesten 7 prosent færre samtaler, 11 prosent mindre sidevisninger og en reduksjon på 16 prosent i brukertilfredshet. Siden du ønsker å ha det beste for nettstedet ditt, er ønsket ditt ikke å oppleve de nevnte problemene, og det er derfor ytelsen for webhotellbedriften du velger.

Med sin 99,9 prosent oppetid gir HostGator deg en grunn til å smile. Dette viser at ytelsen er beundringsverdig først og fremst, spesielt når det gjelder pålitelighet. Faktisk er dette nivået av webhotell-tjenesten faktisk bransjestandarden. Men hastigheten er bare 984 ms, noe som gjør den gjennomsnittlig sammenlignet med andre verter, selv om dette ikke burde bekymre deg lenger, gitt at det er mer positive attributter å se på. Selv om det er mange webhotellleverandører med høyere oppetid, er poenget at de er litt dyrere enn HostGator. Siden denne verten har vært i drift i en lengre periode, kan du i det minste ha et lettelsens sukk når du vet at det ikke er en svindel, og at den har en lovende fremtid med forbedrede webhotelltjenester.

HostGator kundesupport

hostgator-online-kunde-støtte

HostGator – online teknisk support

HostGator tilbyr en kundetjeneste som er uten sidestykke i hele bransjen. Tjenesten inkluderer 24/7/365 live chat, telefon- og billettbasert e-poststøtte. I hosting-dashbordet ditt, er det selskapets støtteportal som hjelper deg å finne raske svar fra kunnskapsbasen til svimlende 680 pluss artikler og mer enn 500 opplæringsvideoer. I tillegg til dette har hver HostGator-leverandørkonto en full garanti fra selskapets administrerende direktør som normalt svarer personlig på alle problemer som blir presentert for ham. Hvis du fremdeles har problemer som det vanlige supportteamet ikke kan håndtere, kan du fritt be om at billetten din blir tildelt direkte til administrerende direktør for bedre løsninger.

HostGator planer og priser

hostgator-joomla-hosting-planer

HostGator Joomla Hosting Plans

HostGator kommer med en rekke planer for webhotell å velge mellom, avhengig av dine behov. Disse vertsplanene inkluderer delt hosting, VPS-hosting, netthosting, WordPress hosting og dedikerte hostingplaner. Alle disse HostGator-hostingplanene har rike funksjoner som passer for forskjellige budsjetter, så vel som forskjellige hosting-krav. Ta en titt på følgende hostingplaner levert av HostGator webhotellleverandør:

Delt hosting: Dette er den beste måten å starte på et helt nytt nettsted som har lite internettrafikk. Planen gir nettstedet ditt et miljø for å dele ressurser med andre nettsteder som er vert på den samme serveren.

Cloud hosting: I motsetning til en delt hosting som bare er begrenset til en server, bruker cloud hosting plan flere servere. Derfor er denne planen et perfekt valg for deg hvis nettstedet ditt får hyppig internettrafikk.

WordPress hosting: Det er en delt hostingplan som er fullt optimalisert for WordPress-drevne nettsteder. Egentlig optimaliserer den ytelsen mens du beskytter nettstedet ditt mot vanlige WordPress-angrep.

Virtual Private Server (VPS): Denne hostingplanen lar deg administrere alle dine virtuelle ressurser på den skybaserte hostingplattformen, og den er egnet for vekst av nettsteder som opplever hyppige trafikkspyd.

Dedikert server: Den dedikerte hostingplanen gir en sjanse til å få en server som bare er vert for nettstedene dine. Den eneste ulempen i denne forbindelse er at denne planen har et stort ansvar som krever at du vedlikeholder den på egen hånd.

For de delte hostingplanene er det tre forskjellige nivåer. Hver plan har ubegrenset båndbredde og lagring, men de viktigste forskjellene dukker opp i antall nettsteder hver vertsplan kan være vert for. Slik går det:

Hatchling: Denne delte planen gir deg en sjanse til å være vertskap for bare ett nettsted. Planen inneholder et Joomla-installasjonsprogram med ett klikk, og det kommer godt med et standard sett med funksjoner. Hele planen koster 2,75 dollar i måneden, og den støtter ett domenenavn, ubegrensede underdomener og ubegrenset lagringsplass og diskplass.

Babyplan: Babyplanen gir deg muligheten til å være vert for ubegrensede nettsteder, og den inkluderer alle funksjoner under Hatchling-planen. Du kan også bruke tillegg som privat SSL på denne planen. Planen koster $ 3,95 i måneden og støtter ubegrenset båndbredde, lagring og domenenavn.

Forretningsplan: Den er egnet for alle småbedriftsnettsteder, og den inneholder et gratis SSL-sertifikat og dedikert IP som er nødvendig for å lage et e-handelsnettsted. Denne planen koster $ 5,95 i måneden, og den er i stand til å støtte ubegrenset båndbredde, ubegrenset lagring og domenenavn. I tillegg har planen en gratis dedikert IP og et avgiftsfritt nummer.

Kjører Joomla på HostGator

Joomla er et prisvinnende content management system (CMS) i verdensklasse for nettsteder og applikasjonsbygging. Det hjelper deg å holde oversikt over all informasjon og innhold på nettstedet ditt. Dette inkluderer bilder, tekster, dokumenter, musikk, videoer og ethvert relevant element på nettstedet ditt.

Imidlertid parrer HostGator webhotellleverandør og Joomla sømløst for å gi deg den beste nettstedopplevelsen noensinne. Med andre ord kommer HostGator med kompatible Joomla-hosting-tjenester for et stort antall nettsteder, og dette er en perfekt match for Joomla-siden din. I reell forstand er HostGator blant de beste leverandørene av Joomla webhotell i bransjen i dag.

Det er veldig enkelt å installere den på HostGator-plattformen. Med det automatiske Joomla-installasjonsprogrammet, kan du ganske enkelt installere Joomla med bare et enkelt klikk. Inkludert i denne installasjonen er de gjeldende versjonene av MySQL, Apache og PHP. PHP kjører i form av suPHP, en annen versjon av PHP med flere lag med sikkerhetsfunksjoner på serverne. Når du kjører Joomla på HostGator, gjør suPHP Joomla CMS mye mer brukervennlig. Kort sagt, hvis du ønsker å ha en enkel måte å administrere onlineinnholdet ditt ved hjelp av en fantastisk leverandør av hostingtjenester, er HostGator Joomla den ultimate løsningen for deg.

Fordeler og ulemper med HostGator Joomla Hosting

Til tross for all hypen og attributtene som følger med HostGator, er det fremdeles to sider av mynten, og vi vil se på fordeler og ulemper for å gi deg et klart bilde av hva du kan forvente. Her er fordeler og forfall ved å bruke HostGator som leverandør av webhotellleverandører:

Fordeler med HostGator

 • Det leveres med brukervennlig kontrollpanel
 • Det er ubegrenset diskplass, båndbredde på alle planer og ubegrenset e-post
 • Du vil glede deg over 62 prosent av de første tre årene
 • Gratis dra-og-slipp-nettstedsbygger
 • Det er ikke behov for kontrakten før du kommer i gang
 • Du er sikret en 45-dagers pengene-tilbake-garanti
 • En utmerket oppetid på 99,98 prosent
 • God kundesupport
 • Forbedret sikkerhet mot DDoS-angrep
 • Gratis migrering av ditt eksisterende nettsted
 • Et bredt utvalg av hostingalternativer
 • Pålitelig webhotell
 • Fleksible faktureringsperioder

Ulemper ved HostGator

 • Det er ikke raskt nok
 • Det er ekstra kostnader for “ekte” sikkerhetskopi
 • Standard prissvingninger
 • Ingen gratis domenemigrering
 • Aggressiv oppsalg

Konklusjon

Vil du vurdere å velge HostGator for Joomla nettsteder? Selvfølgelig bør svaret ditt være et “ja” gitt at HostGator er en av de beste vertsindustrien og det største husholdningsnettstedet som er navn på mange grunner. Vertens ytelse er noe å beundre, og enda mindre påliteligheten, utmerket kundestøtte, mange delte hostingplaner og mange flere. Unødvendig å si at dette selskapet har vist en stor forbedring de siste årene, noe som gjør det til et perfekt valg for de som ønsker å ha en utrolig god vert i bransjen så langt. På dette tidspunktet kan du trygt anbefale HostGator for å være vertskap for Joomla-nettsteder også for deg og vennene dine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map