InMotion Joomla Hosting Review – Er det en god Joomla webhotell?

01.06.2020
Ingen kategori 'InMotion Joomla Hosting Review – Er det en god Joomla webhotell?
0 8 мин.

inMotion-joomla-hosting-gjennomgang


Hvis du er ute etter et etablert og pålitelig vertsfirma, bør InMotion komme først på søkerlisten din. Unødvendig å si, InMotion kommer ut som en av de største og pålitelige uavhengige webhotellleverandørene i verden.

Selskapet har tjent millioner siden oppstarten i 2001, og tjenestene blir bedre og bedre etter hvert øyeblikk. Du kan attestere dette ved å gå gjennom brukergenererte anmeldelser på nettet for å ha et klart bilde av hva denne webhotellleverandøren egentlig er.

I denne artikkelen vil vi gi deg en omfattende gjennomgang av InMotion-hosting ved å se på ytelsen og oppetiden, kundestøtte, planer og priser, og kjøre Joomla på InMotion inkludert fordeler og ulemper når den brukes som en Joomla-webhotell.

InMotion Joomla Hosting gjennomgang

I det følgende vil jeg lede deg gjennom de viktigste grunnene til at du bør velge InMotion Hosting for Joomla nettstedet. Det er mange aspekter å vurdere når du skal velge vertsfirma for Joomla, men jeg anser at ytelse, oppetid, support, funksjoner og pris er det viktigste.

InMotion ytelse og oppetid

Hovedfunksjonen til et webhotellfirma er å sikre at filene dine er trygt lagret på serveren og lett blir hentet når det er nødvendig. Kanskje disse faktorene er ytelsesbestemmere når det gjelder webhotell.

I denne forbindelse har InMotion-ytelse og oppetid alltid hatt en tendens over gjennomsnittet, og det er det som gjør det til et foretrukket valg blant de utallige webhotellleverandørene. Dette betyr at InMotion Hosting har prestert optimalt med over gjennomsnittet Time to First Byte (eller TTFB) hastigheter som fungerer ganske bra med resten av alle andre hastighetsfaktorer på nettstedet. I reell forstand er TTFB den raskeste metrikken som brukes til å bestemme hvor lang tid det tar for serveren å svare raskt etter å ha mottatt en forespørsel fra brukeren.

Når det gjelder InMotion Hosting oppetid, er det som teller mest hvor raskt og pålitelig mulig nettverk. Med 99,9% oppetid, sikrer denne webhotellleverandøren deg påliteligheten som du faktisk trenger. Derfor vil du komme over vertens eksklusive maks hastighetssoner som inkluderer et utvalg datasentre for både forretnings- og VPS-hostingløsninger.

Bortsett fra oppetid lar InMotion deg ha en hastighetsrangeringsfaktor på Google ved å gjøre det mulig for nettstedet ditt å laste raskere. Denne bragden oppnås bare gjennom InMotion-serverne som har lav TFFB-responstid som alltid er konsistent. TTFB-tiden er imidlertid omtrent 0,6 sekund takket være bruken av fullt utstyrte servere med SSD-stasjoner.

InMotion kundesupport

inMotion-hosting-kunde-støtte

InMotion kundesupport

Tilsynelatende er InMotion uten sidestykke når det kommer til kundesupport. Selv om dette ikke er en dristig påstand om å komme ut offentlig og lage, er dette en av webhotellleverandørene som du kan forvente å ha ekspertkundesupport når som helst du trenger det. Det er faktisk reelle forskjeller i måten kundestøtte mottas og håndteres gjennom InMotion.

Som du vet, er det en viktig virksomhet å drive din online virksomhet, og behovet for effektiv og effektiv kundesupport er uaktuelt. Selv om du kanskje ikke trenger det hele tiden, når du gjør det, så må du få det du fortjener for pengene dine. Husk at tiden er essensen og tekniske problemer på din side kan være en kostbar affære i det lange løp. Derfor er det forsvarlig at du vurderer en webhotellleverandør med utmerket kundestøtte som har mye å være ønsket.

InMotion Hosting har faktisk overgått kundenes forventninger ved å etablere et pålitelig og effektivt kundeserviceteam som er kunnskapsrik innen deres respektive kompetanseområder. De fleste av disse fagfolkene blir rekruttert og får nok tid til å trene i områder som betyr mest i forhold til webhotell. Det er grunnen til at når du støter på hosting-problemer, kan du alltid se frem til en betimelig respons med en brukbar løsning på problemet ditt. Fremfor alt er reaksjonsnivået fra supportteamet fantastisk uansett om du kommer i kontakt med dem via telefon, e-post eller live chat-fora. Og denne støtten er tilgjengelig hele døgnet, 7 dager i uken og 365 dager i året.

InMotion planer og priser

inMotion-hosting-Joomla-planer

InMotion – Joomla Hosting Plans

InMotion kan skryte av et bredt spekter av hostingplaner som inkluderer Business, VPS, Reseller, Dedicated og WordPress planer. Hver hostingplan har sine egne unike funksjoner og priser som følger:

InMotion Joomla Hosting Plans

Denne planen har tre alternativer å velge mellom; Lansering, Power og Pro

1. Start: prisen starter fra $ 3,99 per måned
2. Strøm: startprisen er $ 5,99 per måned
3. Pro: det starter fra $ 13.99 per måned

Alle priser for disse delte webhotellplanene varierer fra tid til annen, avhengig av antall databaser, nettsteder og domener som støttes.

InMotion VPS webhotellplaner

I henhold til denne planen kan du velge mellom de tre følgende alternativene, avhengig av nettstedets behov:

1. VPS-1000HA0S: Det starter fra $ 29.99 per måned
2. VPS-2000HA-S: Startprisen er $ 49.99 per måned
3. VPS-3000HA-S: Startprisen er $ 74.99 per måned

Prisene under VPS-hostingplanen varierer i henhold til mengden RAM tilgjengelig, båndbredde, lagring, IP-adresser og så videre.

InMotion dedikerte webhotellplaner

Du kan velge mellom følgende tre alternativer under InMotion Dedicated web hosting plan: Essential, Advanced og Elite.

1. Viktig: Det starter fra $ 99,99 per måned
2. Avansert: Prisen starter fra $ 159.99 per måned
3. Elite: starter fra $ 229,99 per måned

Prisene for de dedikerte webhotellplanene endres fra tid til annen, avhengig av mengden dataoverføring per måned, RAM, IP-adresser og mange flere.

InMotion forhandler webhotellplaner

Du kan velge mellom følgende tre alternativer: R-1000S, R-2,000S eller R-3,000S

1. R-1000S: Hostingprisen starter fra 22,39 dollar per måned
2. R-2 000 S: Hostingprisen starter fra $ 31,99 per måned
3. R-3000S: Hostingprisen starter fra $ 43.99 per måned

Prisene under Reseller webhotell-planer varierer avhengig av tilgjengelig diskplass, båndbredde.

Kjører Joomla på InMotion Hosting

Å kjøre Joomla på InMotion Hosting er en edel ide av flere årsaker. Denne plattformen presterer utrolig bra på serverne sine når det gjelder oppetid og hastighet. Faktisk har InMotion iverksatt drastiske tiltak for å lage en serie artikler så vel som videoopplæringer, slik at du kan få førstehjelp når du starter med Joomla.

InMotion Joomla webhotellplaner inkluderer suPHP-modulen. Denne modulen er designet for å sikre at du (brukeren) og filtillatelser tilordnes tilsvarende. Dette hjelper deg med å gi den sårt tiltrengte sikkerheten for ditt Joomla nettsted under InMotion Hosting. Dessuten, hvis du allerede har hosting, vil InMotion No-Downtime Website transfer hjelpe deg med å få nettstedet ditt flyttet raskere enn du kan forestille deg.

Fordeler og ulemper med InMotion Hosting

Hvor perfekt en vertsleverandør imidlertid kan synes, det er både de lysere og mørkere sidene av det. Dette er naturlig og det hjelper til med å skape balanse i alle aspekter av livet. Til tross for alle de positive attributtene som følger med InMotion Hosting, er det negativer også, og under har vi fremhevet både fordeler og ulemper ved å bruke InMotion som vert..

Pros

 • Bruk av SSD-servere som standard
 • Et begrenset antall brukere på sin delte hosting for å forbedre ytelsen
 • Høyhastighets Internett-tilkoblinger ved hjelp av de mest pålitelige og populære internettleverandørene
 • Ubegrenset trafikk for hver hostingplan
 • Et bredt spekter av høykvalitets temaer
 • Utmerkede sikkerhetsfunksjoner for webhotell
 • Enestående kundestøtte fra et kunnskapsrikt og talentfullt team av teknikere
 • Tilgjengeligheten til Max speed zone-teknologien
 • Business class maskinvare
 • Gratis nettstedoverføring, data-sikkerhetskopiering, SSD-stasjoner og gjenoppretter
 • Ubegrenset diskplass og dataoverføring
 • cPanel-grensesnitt
 • Få Joomla forhåndsinstallert på kort tid
 • Premium nettsted byggherre
 • Sikker IMAP-e-post

Ulemper

 • De beste hostingtjenestene tildeles bare til “pro” -planen
 • De grunnleggende webhotellplanene er på en eller annen måte dyre, men for å få de beste planene vil du være tvunget til å betale enda mer
 • Det er behov for å betale et helt års betaling på forhånd
 • Det er begrensninger i antall nettsteder, spesielt når du bruker hostingplaner på lavere nivå.
 • Et begrenset antall databaser hvis du bruker hostingplaner på lavere nivåer

Konklusjon

Hvorfor skal du velge InMotion Hosting for Joomla dine nettsteder? Fra gjennomgangen er det ingen tvil om at InMotion har det som trengs for å være vertskap for Joomla-nettsteder. Denne hostingleverandøren er i stand til å gi dine Joomla nettsteder pålitelig hosting og utmerket oppetid, raske tilkoblingshastigheter og selvfølgelig en enestående ytelse.

Det tekniske supportteamet er utrolig effektivt og responsivt på rekordtid når en situasjon oppstår. På toppen av det vil du ha mer nytte av verktøyene som tilbys av kundestøtteteamet for å gjøre nettstedet ditt smertefritt. Derfor anbefaler vi InMotion Hosting-leverandøren å være din perfekte vert for dine Joomla-nettsteder fremover.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector