Tilbyr BlueHost gratis webmail-tilgang? – Hvorfor skal du bruke det?

01.06.2020
Ingen kategori 'Tilbyr BlueHost gratis webmail-tilgang? – Hvorfor skal du bruke det?
0 7 мин.

bluehost nettpost


BlueHost er et kjent vertsfirma som tilbyr forskjellige servere fra domeneregistrering gjennom webhotell til e-post hosting. Hvis du vil finne ut mer om selskapet, kan du lese vår detaljerte BlueHost-anmeldelse, hvor du finner oppetid og ytelsesstatistikk, personlig erfaring og mer nyttig informasjon om BlueHost.

Ofte får vi inn det samme spørsmålet, så vi ønsket å avklare dette. Vi har blitt spurt om BlueHost tilbyr tilgang til webmail. Kort sagt, ja! BlueHost tilbyr tilgang til webmail gjennom plattformen deres.

Hva er Webmail og hvorfor skal du bruke den?

BlueHost tilbyr en enorm mengde funksjoner til sine kunder, inkludert tilgang til webmail. Webmail er en nettbasert e-postløsning, som lar brukeren få tilgang til e-postkonto gjennom nettlesere.

I de fleste tilfeller velger folk å sende og motta e-post ved hjelp av en e-postklient som Microsoft Outlook, Thunderbird, Opera Mail eller annet. For å konfigurere en e-postkonto med din favoritt e-postklient er en lang og kjedelig oppgave. Hvis du bruker flere enheter for arbeid og vil ha tilgang til e-posten din på hver enhet, må du installere e-postklienten og konfigurere e-postadressen på hver enhet. Webmail-applikasjonen sparer deg bare fra alt bryet, og gir deg tilgang til e-postene dine umiddelbart.

Med BlueHost webmail vil du kunne utføre de samme oppgavene som for enhver e-postklient. Den eneste forskjellen er at du vil kunne lese og skrive e-post fra nettleseren din. Du må også huske e-postadressen og passordet ditt for å logge deg inn fra FireFox, Chrome, Opera eller favorittleseren din.

Så hvis du vil ha tilgang til e-postene dine mens du er på farten, er webmail definitivt en god løsning for å lese og sende e-post sikkert.

Tilgjengelige webmail-kunder hos BlueHost

Når du først får tilgang til BlueHost-webmail-applikasjonen, blir du bedt om å velge en webmail-klient. Du kan velge mellom Roundcube, Horde eller SquirelMail. Du kan velge en annen webmail-klient hver gang du logger deg på kontoen din, eller du kan velge autoload-funksjonen hvis du allerede har en favoritt.

 • Roundcube: er den mest populære webmail-klienten som brukes av BlueHost-klienter og har samme utseende og følelse som alle andre e-postprogrammer med forskjellen som kjører i nettleseren din. Du kan importere og administrere adresseboken og kan organisere mapper også. Å skrive e-post er enkelt med HTML-komponisten og stavekontrollen. Du kan konfigurere forhåndsinnstilte e-postsvar for å spare enda mer tid.
 • Horde: er den komplette løsningen for å håndtere e-poster, kalendere, notater og oppgaver. Hovedfunksjonen er imidlertid samarbeidsappen. Dette gjør at du kan dele kalendere, notater og oppgaver med høyskolene dine, som absolutt må bruke Horde også.
 • SquirelMail: er den enkleste webmail-klienten du finner der. I motsetning til Roundcube eller Horde, har denne e-postklienten færre funksjoner. Leveres med et brukervennlig grensesnitt og tilbyr flere tilpasningsalternativer enn andre to.

Les også: Skal du bruke Gmail for forretninger?

Slik får du tilgang til BlueHost Webmail?

bluehost nettposttilgang

Du trenger ikke konfigurere noe fordi nettpost er online. Du får tilgang til den på tre forskjellige måter:

 • Alternativ 1: ved å bruke hvilken som helst nettleser, gå til bluehost.com/webmail, skriv inn e-postadressen og passordet ditt og klikk Logg inn.
 • Alternativ 2: logg inn på kontrollpanelet ditt på my.bluehost.com og klikk på Hosting > E-postmeny. Finn e-postadressen du vil ha tilgang til, og klikk på Vis innboksen. Dette vil ta seg til innloggingssiden, der du må skrive inn din e-postadresse og passord.
 • Alternativ 3: du kan konfigurere et tilpasset underdomener for hoveddomenet ditt som omdirigerer til webmail-klienten. For å gjøre dette, må du først logge deg på e-posten din ved hjelp av en av de ovennevnte metodene og kopiere URL-en fra nettleseren. I kontrollpanelet må du konfigurere et underdomen som mymail.yourdomain.com og omdirigere det til nettadressen du nettopp kopierte. Neste gang du får tilgang til underdomenet, tar dette deg direkte til påloggingssiden for e-post.

IMAP eller POP3 – Hvilken protokoll skal du velge?

Å bruke webmail er et flott alternativ for å få tilgang til e-postene dine hvor som helst; Det kan imidlertid være lurt å ha en e-postklient på datamaskinen din, som du bruker mest til arbeidet ditt. Hvis du vil konfigurere e-posten din til Thunderbird eller annen e-postklient, må du velge en protokoll.

Når du sender en e-post, blir meldingen lagret på en e-postserver. Du kan konfigurere e-postprogrammet for å hente e-post fra e-postserverne ved hjelp av to forskjellige protokoller: POP3 eller IMAP. Dette forårsaker mye forvirring blant brukere, hovedsakelig fordi de ikke kan bestemme hvilken protokoll de skal bruke.

 • IMAP: denne innstillingen gir deg tilgang til e-posten din på flere enheter. Flere brukere kan også få tilgang til den samme e-postkontoen. Så hvis noen leser, svarer, videresender, sletter eller om de administrerer e-posten, blir endringene lagret på e-postserveren og blir synkronisert med alle e-postklienter som er koblet til denne kontoen via IMAP.
 • POP3: denne konfigurasjonen gir deg tilgang til e-posten din på bare én enhet. De fleste e-postklienter som er konfigurert med POP3, vil slette meldinger fra serveren, og vil bare bli lagret på enheten der e-postklienten din er installert. Du bør ikke bruke denne protokollen hvis du vil ha en lagret kopi på e-postserveren, hvor du kan få tilgang til e-postene dine når du trenger det.

Potensielle problemer med e-postklient eller webmail

BlueHost er en pålitelig hostingleverandør, og mesteparten av tiden fungerer alt perfekt. På grunn av tekniske problemer kan det hende at du ikke kan sende eller motta e-post fra både e-postklient og webmail. Dette kan være forårsaket av flere ting som:

 • Maks antall e-postnummer per time: Som standard begrenser BlueHost hver kunde til å sende maksimalt 150 e-post per time. I en daglig situasjon, når du sender ut forretningsemails, vil dette tallet ikke være noe problem. Men hvis du sender ut en e-post til e-postlisten din, som inneholder mer enn 150 mottakere, vil du få beskjed fra systemet om at du har overskredet den maksimale mengden e-post. Hvis du har mer enn 150 e-postabonnenter, kan du dele den opp i flere lister og planlegge e-postene til forskjellige timer. Speditører kan også forårsake lignende problemer. Så sjekk alltid disse to før du kontakter support. Hvis du ønsker å øke antallet e-postmeldinger du kan sende i timen, bør du kontakte kundestøtte og gi dem detaljer om hvorfor du trenger den grenseøkningen.
 • E-post kan ikke leveres: Det kan være flere årsaker til at du får denne feilmeldingen når du prøver å sende en e-post. Snarere er webområdet ditt fullt, og kan ikke lagre e-posten på e-postserveren, eller e-postadressen du prøver å sende finnes ikke. I det siste tilfellet spretter e-posten tilbake som ikke levert.
 • E-postserveren er nede: på grunn av tekniske problemer kan sendte e-poster stå i kø på BlueHost sin proxy-server. I dette tilfellet bør du vente et par timer på at e-posten skal sendes ut før du prøver å sende den på nytt.

Konklusjon

Som du husker, tilbyr BlueHost en funksjonsrik tjeneste når det kommer til e-post. Webmail-applikasjonen deres vil gjøre det enkelt for alle å få tilgang til og administrere e-postene deres hvor som helst på en sikker måte. Hvis du er ute etter en pålitelig hosting som tilbyr en brukervennlig webmail-app, bør BlueHost være på toppen av listen over hensyn. Hvis du er klar til å kjøpe BlueHost, anbefaler jeg å se på tilgjengelige BlueHost-kupongkoder for å spare penger på kjøpet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector