InMotion Hosting vs Hostinger – Cili Ofrues i Hosting është më i miri?

01.06.2020
Krahasimi i hosteve 'InMotion Hosting vs Hostinger – Cili Ofrues i Hosting është më i miri?
0 28 мин.

InMotion-vs-hostinger


Hostinger dhe InMotion Hosting janë dy kompanitë që kemi dashur t’i krahasojmë për një kohë të gjatë. Tani koha ka ardhur më në fund dhe ne mund t’ju postojmë këtë përmbledhje të hollësishme në lidhje me avantazhet dhe disavantazhet e të dyve. Sidoqoftë, ne nuk jemi këtu për t’ju thënë se cila kompani është më e mirë.

Meqenëse çdo ofrues pritës është i ndryshëm, ne nuk mund të shpallim qartë një fitues këtu. Në vend të kësaj, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar të përcaktoni se cili ofrues është më i mirë për qëllimet tuaja. Deri në fund të këtij artikulli, do të keni mundësi të bëni lehtësisht zgjedhjen bazuar në detajet që do të ndajmë.

Ne do të flasim për çmimet, kohën e duhur, mbështetjen e klientit, harduerin dhe veçoritë falas që mund të merrni duke u pajtuar. Pavarësisht se është një kompani më e vogël në këtë fushë, InMotion siguron mbështetje dhe performancë të shkëlqyeshme të klientit bazuar në pajisjen më të fundit.

Hostinger, nga ana tjetër, ka reputacion të madh në ofrimin e shërbimeve për përdorim të lehtë që përdoruesit e papërvojë mund të regjistrohen. Ndërsa janë miqësore për fillestarët, shërbimet e tyre janë gjithashtu të besueshme dhe të shpejta në krahasim me standardet e industrisë. Pa një ado të mëtejshme, le të shqyrtojmë detajet!

Rreth Hosting InMotion

Zakonisht ka një ndryshim domethënës në mendimin e përdoruesve të vjetër dhe të ardhurve të rinj kur bëhet fjalë për ndërmarrjet që janë në internet. Kjo padyshim nuk është rasti me InMotion, pasi ato ofrojnë pako mjaft bindëse pritëse për të dy grupet e klientëve.

Ata ishin gjithmonë të mirë në hetimin me kujdes të nevojave të klientëve të tyre. Kompania ishte shumë e vogël në fillim. Në vitin 2001, dy djem vendosën t’i kushtojnë kohën e tyre punës në një zyrë të vogël. Të gjitha ato që kishin ishin një server i vetëm dhe një telefon i vetëm.

Të dy u kujdesën për mirëmbajtjen, ndërsa ofruan mbështetje për klientët e tyre dhe u kujdesën për tërë biznesin. Ndërsa ata kishin vetëm një pjesë të vogël të përdoruesve në server në fillim, kompania u popullarizua aq shumë sa mijëra përdorues regjistrohen në paketat e tyre të pritjes sot.

InMotion ofron shërbim të shkëlqyeshëm për klientët, pajisje të nivelit të lartë dhe shumë veçori të dobishme në formën e programeve dhe aplikacioneve në internet. Pas gati dy dekadash në industri, ata kanë arritur të bëhen një nga kompanitë më të mira pritëse. Le të shohim se çfarë e bën InMotion një konkurrent kaq të madh në tregun e web hosting.

Të mirat dhe të këqijat e Pritjes së InMotion

Mirat e inicionit

Asnjë angazhim – Në InMotion, nuk do të duhet që menjëherë të angazhoheni në paketën tuaj të pritjes. Nëse nuk ju pëlqen, mund t’i merrni paratë tuaja për sa kohë që anuloni pajtimin tuaj brenda 90 ditësh. Krahasuar me ofruesit e tjerë të pritjes, mund të themi se garancia e tyre 90-ditore është një ofertë mjaft bujare. Shumica e kompanive të tjera ju japin 60 ditë, por garancitë 30 dhe 15-ditore nuk janë as të rralla.

Pako të vlefshme pritëse – InMotion dallon veten nga konkurrenca duke ofruar disa tipare të pakufizuara në secilën nga paketat e saj. Këto përfshijnë transferim të pakufizuar dhe ruajtje të pakufizuar. Të dyja këto karakteristika janë shumë të dobishme për lloje të ndryshme të faqeve të internetit.

Nëse transferimi i të dhënave dhe hapësira në disk janë veçanërisht të rëndësishme për faqen tuaj të internetit, atëherë do të jeni të kënaqur me një plan të pritjes së InMotion me siguri. Ofruesi i përfshin këto veçori edhe në planin e tyre më themelor, duke ju lejuar të filloni me një buxhet të ngushtë.

Freebies dobishme – Ofruesi është i gatshëm t’u japë përdoruesve shumë gjëra falas. Së pari, ju merrni një emër domain falas pa marrë parasysh se cilin paketë hosting ju zgjidhni. Ky domain mund të merret gjatë procesit të regjistrimit ose transferimit të sitit.

Ky është një lajm i shkëlqyeshëm, pasi domeni juaj do të jetë themeli i uebfaqes tuaj. Së dyti, ju merrni kredi falas që mund të përdoren për promovimin e faqes tuaj në internet. InMotion ju jep kredi për Bing, Yahoo dhe Google AdWords, duke ju lejuar të drejtoni trafik shtesë nga këto burime.

Por nuk janë të gjitha! InMotion mbroni gjithashtu të dhënat tuaja me kopje rezervë të automatizuar falas. Kur gjërat shkojnë keq, ju lehtë mund të ktheheni në një version më të vjetër të të dhënave tuaja të internetit.

Mbështetje e aftë – Ju nuk duhet të jeni ekspert për të blerë një paketë pritëse dhe për të krijuar një markë në internet. Sidoqoftë, ju me siguri keni nevojë për një ekip të aftë për mbështetjen e klientëve që ka shpinën. Megjithëse InMotion ofron një shërbim të jashtëzakonshëm, gjërat në botën e teknologjisë mund të jenë mjaft të paparashikueshme ndonjëherë.

Mbështetja e tyre ndaj klientit është e gatshme të përgjigjet nëse keni nevojë për këshilla ose një rregullim të shpejtë të një problemi në të cilin keni hasur. Ju mund t’i arrini ato përmes kanaleve të ndryshme, përfshirë telefonin, bisedën live dhe emailin ose duke plotësuar formularin në faqen e tyre të internetit.

InMotion mund të jetë më i vogël se kompanitë e tjera të larta, por ata me siguri dinë se si të ofrojnë mbështetje të jashtëzakonshme të klientit. Për më tepër, ju mund të vizitoni bazën e tyre gjithëpërfshirëse të njohurive. Shumë udhëzues të dobishëm, FAQ, udhëzime video dhe artikuj janë në dispozicion për përdoruesit që kanë nevojë për një rregullim të shpejtë.

Pajisje të nivelit të lartë – Nëse ofruesi juaj i web hosting përdor teknologjinë më të fundit për serverat e tij, atëherë faqja juaj e internetit me siguri do të ngarkojë me shpejtësi rrufeje. InMotion është një nga kompanitë që nuk kanë ndrojtur të investojnë në pajisje të nivelit të lartë.

Ka të bëjë me shpejtësinë e komunikimit midis serverit dhe uebfaqes tuaj. Ekzistojnë edhe disa faktorë që përcaktojnë shpejtësinë e ngarkimit, por nëse hardueri nuk është mjaft i fuqishëm, atëherë asgjë tjetër nuk do të jetë në gjendje të ndihmojë situatën.

InMotion ka vetëm 2 qendra të të dhënave, të cilat mund të mos duken aq bindëse, por të paktën ato dy janë me karakteristika të plota dhe plotësisht të besueshme.

99% në kohë – Shërbyesit në InMotion janë aktivizuar dhe funksionojnë më shumë se 99% të kohës. Ky është një faktor thelbësor për bizneset, pasi edhe një orë joproduktive mund të rezultojë në humbje të konsiderueshme të të ardhurave për ta. Në fakt, “kohë e lartë” ose “kohë e besueshme” janë ndër termat më të kontrolluar kur bizneset duan të gjejnë një alternative të një web hosting për faqen e tyre të internetit.

Serverat e tyre bazohen në teknologji të nivelit të lartë. Ata përdorin serverat Dell me sistemin operativ Linux që funksionojnë mbi ta dhe instalohen komponentët Cisco. Këta tre emra flasin vetë, pasi do të ishte turp për këto teknologji të përparuara që të linin serverët.

Përkundër një grupi të tillë të besueshëm të pajisjeve, InMotion gjithashtu punëson një grup ekspertësh. Ata sigurojnë kohë të vazhdueshme të funksionimit për serverat dhe rregullojnë çdo problem të mundshëm përpara se ato madje të bëhen të dukshme për përdoruesit.

Programe sigurie – InMotion ju jep një filtër spam, i cili është një mjet i thjeshtë, por shumë i efektshëm që mund t’ju kursejë shumë kohë. Në vend që të zgjidhni manualisht emailet e rëndësishme midis bollëkut të spamit, mjeti i filtron ato për ju, në mënyrë që të shihni qartë se çfarë është e rëndësishme në kutinë tuaj.

Përveç kësaj, ju merrni dy platforma shumë të njohura të sigurisë, përfshirë Patchman dhe Sucuri. Patchman, siç thotë edhe emri i tij, mban gjithçka të azhurnuar, duke parandaluar kështu që faqja juaj të mos jetë e prekshme nga sulmet. Qëllimi kryesor i të dyja këtij softueri është të mbrojë të dhënat tuaja nga sulmet malware dhe DDoS, lloj plotësimi i njëri-tjetrit në këto detyra.

I kujdesshem ndaj mjedisit – Nuk është çudi që qendrave të të dhënave kanë nevojë për shumë energji në mënyrë që të funksionojnë siç duhet. Kjo zakonisht do të thotë që ndërmarrje të tilla lënë një gjurmë të konsiderueshme të karbonit, duke dëmtuar mjedisin.

Teknologjia e sotme na lejon të gjenerojmë energji nga burime të rinovueshme dhe kështu ta përdorim atë për jetën tonë të përditshme duke mbrojtur globin nga ndotja. Ajo u bë gjithnjë e më popullore në mesin e kompanive pritëse për të përdorur energjinë e gjelbër.

InMotion, duke qenë një nga kompanitë më të teknologjisë së lartë në industri, gjithashtu filloi të përdorë energjinë e gjelbër, duke ju lejuar të zvogëloni dëmet e bëra në planet duke nënshkruar në një nga planet e tyre të pritjes.

Kundër sjelljes

Pricesmimet mbi mesatare – Ne ju këshillojmë të hyrni me kujdes çmimet në InMotion Hosting. Sigurisht, planet e tyre themelore mund të duken të përballueshme, ndërsa ata gradualisht i vlerësojnë çmimet e tyre deri në serverët më të shtrenjtë të dedikuar. Pothuajse të gjithë ofruesit ndjekin të njëjtën skemë.

Sidoqoftë, rezulton se, në përgjithësi, çmimet në InMotion janë më të larta se mesatarja nëse i krahasoni ato me paketa të ngjashme të ofruara nga kompani të tjera. Një faktor tjetër zhgënjyes është se ju nuk mund të paguani çdo muaj, ata duan që të angazhoheni të paktën për një vit të plotë.

Garancia e tyre 90-ditore e kthimit të parave është shansi juaj i vetëm për të anuluar pa dhimbje abonimin. Numrat thonë se klientët e mundshëm vendosin të largohen pasi të shikojnë çmimet, megjithë garancinë bujare.

Kufizimet e panevojshme – Planet themelore të pritjes janë mjaft të fuqishme në InMotion Hosting, por ka disa kufizime të rrepta. Plani i Nisjes ju jep më të pakëndshmet duke kufizuar sasinë e faqeve të internetit që mund të keni në 2.

Edhe pse ka tipare të tjera të këndshme të përfshira, shumë përdorues ende nuk mund të rriten më tej vetëm për shkak të këtij kufizimi. InMotion në thelb i detyron ata të përmirësohen në një plan më të shtrenjtë, i cili mund të mos jetë në përputhje me buxhetin e tyre ende. Për të mos përmendur që shpejt mund të gjeni një ofrues që ju lejon të ekzekutoni uebfaqe të pakufizuara me një paketë themelore.

Konfigurimet dhe aktivizimet e gjata – InMotion ka një politikë të pazakontë kur bëhet fjalë për konfigurimin dhe verifikimin e faqes në internet. Këto detyra kërkojnë një kohë të panevojshme të gjatë për të përfunduar, ndërsa ofruesit e tjerë ju lejojnë të aktivizoni llogarinë tuaj dhe faqen e internetit shumë më shpejt.

Politika e rreptë rezervë – Shërbimi automatik i rezervimit i ofruar nga kompania është një gjë e shkëlqyer në fillim, por mund të bëhet një shpenzim shtesë nëse nuk jeni të kujdesshëm. Pasi që madhësia e të dhënave të faqes suaj të internetit tejkalon kufirin prej 10 GB, duhet të paguani për kopjet rezervë në vend që t’i merrni ato falas.

Për më tepër, kopjet rezervë nuk janë në dispozicion përgjithmonë. Nga koha e krijimit të kopjes rezervë, ajo është në dispozicion për 4 muaj para se të fshihet. Ju thjesht nuk mund të shkoni më larg në kohë.

Rreth Hostinger

Mijëra njerëz regjistrohen në planet e Hostinger çdo ditë, duke shtuar deri në 29 milion llogari deri më tani. Numrat nuk gënjejnë; ky ofrues sigurisht ofron një shërbim mbi mesataren për audiencën e tij të synuar. Tani e vetmja gjë për të cilën duhet të zbuloni nëse ju hyni në atë grup njerëzish apo jo.

Ne mund t’ju ndihmojmë duke rreshtuar të gjitha avantazhet dhe disavantazhet e ofruesit. Sipas faqes së tyre të internetit, ju merrni një shërbim plotësisht miqësor, të shpejtë dhe të besueshëm prej tyre me siguri të nivelit të lartë, staf të aftë për përkrahjen e klientëve dhe shumë freebies.

Tingëllon mirë, apo jo? Sidoqoftë, gjithmonë duhet të jeni pak skeptik ndaj këtyre ofruesve. Shumë herë, këto shërbime nuk janë pothuajse aq të mira sa pretendojnë se janë. Së pari, le të shohim disa nga karakteristikat më të mira të ofruara nga Hostinger. Atëherë ne do t’ju tregojmë disa nga ndërprerësit e mundshëm të marrëveshjeve.

Pro dhe kundër të Hostinger

Mirat e Hostinger

Serverë të fuqishëm – Në ditët e sotme, nëse doni që faqja juaj e internetit të jetë e suksesshme, duhet të siguroni kohë të shpejtë të ngarkesës së faqeve. Nëse faqja juaj e internetit kërkon më shumë se disa sekonda për t’u ngarkuar, mund të thoni lamtumirë për shumicën e vizitorëve tuaj.

Për fat të mirë, Hostinger siguron lidhje të shpejtë me serverat dhe infrastrukturën e tyre të nivelit të lartë. Ata kanë krijuar qendra të të dhënave në Evropë, Sh.B.A dhe Azi, duke i bërë shërbimet e tyre në dispozicion në të gjithë botën. Pajisjet e tyre mund të garantojnë një lidhje prej 1000 Mbps për përdoruesit.

Edhe nëse përdorni një temë të kërkuar për faqen tuaj të internetit, me siguri nuk do të marrë më shumë se 1 sekondë për t’u ngarkuar. Nëse shpejtësia është një nga përparësitë tuaja, atëherë nuk mund të gaboni me Hostinger.

Përdorues – Shërbimet e strehimit mund të jenë mjaft të komplikuara ndonjëherë, veçanërisht për përdoruesit e papërvojë. Fokusi kryesor i Hostinger është ta bëjë atë më pak irrituese për fillestarët të përdorin një shërbim pritës. Ata e kanë siguruar atë që mungesa e përvojës nuk do të jetë çështje për këdo që dëshiron të regjistrohet në shërbimet e tyre.

Paneli i kontrollit në Hostinger është pak më ndryshe. Përdor një dizajn minimalist, shumëngjyrësh me një plan urbanistik që është i lehtë për t’u lundruar. Do opsion ka një përshkrim të vogël të shkruar në të në rast se nuk e kuptoni menjëherë se çfarë bën.

Brenda këtij paneli inteligjent të kontrollit, mund të gjeni të gjitha mjetet dhe opsionet që ju nevojiten për menaxhimin e llogarisë tuaj të internetit dhe hostit. Nuk ka asgjë të fshehur apo të vështirë për t’u gjetur, ju mund të arrini gjithçka me disa klikime.

Siguria dhe intimiteti përtej SSL – Nuk është një çështje kaq e madhe kur një ofrues pritës ofron SSL falas së bashku me planet e tyre. Shtë kaq e rëndësishme që të keni një SSL të instaluar në faqen tuaj të internetit që as nuk duhet ta konsideroni fillimin e një pa të.

Ju duhet më shumë se një SSL për të qenë plotësisht të sigurt në internet. Hostinger sigurohet që ka disa masa shtesë sigurie në veprim që mbrojnë të dhënat tuaja të internetit. Pavarësisht se cili plan ju zgjidhni, ju merrni një platformë të sigurisë të quajtur Bitninja që ju ofron shumë karakteristika të dobishme.

Ajo ju mbron vazhdimisht nga sulmet DDoS, malware, forca brutale dhe të gjitha llojet e sulmeve të tjera që mund të merrni nga hakerat. Përveç kësaj, ju merrni SpamAssassin, një filtër spam që heq mesazhet e postës elektronike që do të zhvendoseni në plehrat sidoqoftë. Një tjetër gjë që vërteton se Hostinger e merr seriozisht sigurinë është shërbimi i tyre falas i rezervave.

Ndërtues falas i faqes në internet – Hostinger ka një avantazh të madh ndaj shumë ofruesve të tjerë me ndërtuesin e saj të internetit. Ju jo vetëm që merrni një plan të besueshëm dhe të fuqishëm të mbajtjes në internet, por gjithashtu do të jeni në gjendje të krijoni në mënyrë të qetë faqen tuaj të internetit. Jo një uebfaqe themelore me vështrime por një faqe që duket vërtet profesionale.

Rezultati përfundimtar do të jetë një faqe unike, jo një nga ato që njerëzit prodhojnë në masë me platforma të tjera. Ekziston një gamë e gjerë modelesh në internet për të zgjedhur me një bollëk opsionesh personalizimi në secilën prej tyre.

Pasi të keni mbaruar faqen tuaj të re, Hostinger do t’ju ofrojë mundësinë për të regjistruar një emër domaini për të falas. Ju duhet të zgjidhni planin e biznesit ose Premium në mënyrë që të merrni domain falas.

Baza e njohurive mbresëlënëse – Hostinger është i etur për të shkëmbyer njohuri dhe t’u sigurojë përdoruesve të tyre rregullime të shpejta dhe shpjegime në lidhje me faqet e internetit dhe mbajtjen në përgjithësi. Kjo është arsyeja pse ata krijuan bazën e tyre të njohurive, ku ju lehtë mund të gjeni temat që ju interesojnë duke përdorur shiritin e kërkimit.

Mësime të shumta video, udhëzues dhe artikuj të dobishëm janë në dispozicion atje për çdo përdorues. Shtë një mundësi e shkëlqyeshme për ata që nuk kanë përvojë në web hosting të mësojnë gjërat shpejt. Ju madje mund të përdorni bisedën e tyre live si bazë të njohurive. Stafi i tyre mbështetës është i trajnuar për të komunikuar me klientët si mësues.

Planet e përballueshme – Në Hostinger, ju mund të gjeni plane mjaft të fuqishme pritëse edhe nëse keni një buxhet të ngushtë. Nëse e krahasoni atë me disa nga ofruesit e tjerë më të mirë të pritjes në lojë, rezulton se çmimet e tyre janë mjaft të ulëta. Plus, ju merrni shumë karakteristika falas me secilin nga planet e tyre.

Tani, ne jemi të vetëdijshëm për faktin se ekzistojnë disa taktika në veprim që do t’ju bëjnë të paguani pak më shumë, por kjo është pothuajse shumë me çdo kompani. Ata duan të shfaqin sa më pak informacione të mundshme në lidhje me paketat e tyre, në mënyrë që njerëzit të regjistrohen më me padurim.

Mjete të dobishme të postës elektronike – Kjo mund të duket si një bonus i vogël, por një paketë mjetesh elektronike mund të jenë shumë të dobishme për bizneset në internet. Do plan Hostinger përveç atij më themelor ju jep llogari të pakufizuar emaili pa kërkuar që ju të paguani një shtesë.

Duke krijuar një llogari Hostinger, do të jeni në gjendje të regjistroheni dhe të menaxhoni llogarinë tuaj të emailit sa herë që jeni. Nëse jeni duke punuar me një ekip, ju gjithashtu mund t’i jepni qasje secilit prej anëtarëve. Ju merrni mjete shumë të dobishme së bashku me llogaritë e postës elektronike përfshirë përgjigjen automatik, programin e spamit dhe programin e dërgimit të postës elektronike.

Koha e jashtëzakonshme – Një nga gjërat që një ofrues pritës duhet të jetë me të vërtetë i mirë është të mbash faqen tënde në internet pa ndërprerje. Në web hosting, ka shumë gjëra që mund të gabojnë si në harduer ashtu edhe në softuer.

Hostinger ka një rekord të shkëlqyeshëm në kohë falë harduerit të nivelit të lartë dhe aftësisë së tij për të parandaluar problemet përpara se ato të bëhen të dukshme për përdoruesit. Ata garantojnë që faqja juaj e internetit nuk do të ketë përvojë më shumë se dy orë pushim çdo muaj, që është më shumë se 99.9% në kohën e duhur.

Cons të Hostinger

Mbështetje shumë e zënë e klientit – Hostinger kërkon që ju të regjistroheni në llogarinë tuaj nëse doni të lidheni me mbështetjen e klientëve të tyre përmes bisedës live. Kjo mund të jetë mjaft e bezdisshme ndonjëherë. Ekipi i tyre mbështetës përbëhet nga ekspertë që kanë shumë përvojë në fushën e tyre. Ata janë gjithashtu shumë të mirë për të rregulluar problemet dhe duke dhënë këshilla.

Dobësi këtu është se ju duhet të prisni një sasi të konsiderueshme kohe derisa të merrni atë mbështetje me cilësi të lartë. Sapo të vijnë përfundimisht tek ju, ata mund t’ju kërkojnë të prisni edhe më shumë derisa të gjejnë një anëtar të ekipit ose burim i cili është plotësisht i përshtatshëm për situatën tuaj aktuale.

Jo cPanel – Ata donin diçka të thjeshtë, gjë që i çoi ata në vendimin për të hequr qafe cPanel dhe të ofrojnë panelin e tyre të kontrollit. Ky mund të jetë një lajm i keq për ata përdorues që tashmë janë mësuar të cPanel dhe tani duhet të mësojnë përsëri sesi të lundrojnë nëpër platformën e re.

Në përgjithësi, versioni i tyre është mjaft i drejtpërdrejtë dhe vetë-shpjegues, por prapëseprapë, ekziston një arsye që cPanel të jetë kaq popullor në mesin e ofruesve të pritjes. Ekzistojnë gjithashtu përdorues më me përvojë që janë mësuar me detyra të komplikuara dhe mund të jetë e bezdisshme që ata të operojnë me një panel kontrolli kaq të thjeshtuar.

Truket e pakëndshme të çmimeve – Shtë e zakonshme në mesin e ofruesve të pritjes për të zbatuar disa hile dhe për të bindur klientët që ata kanë çmime të lira dhe më pas përfundimisht të kërkojnë më shumë. Hostinger nuk është padyshim një përjashtim, kështu që duhet të përgatiteni për shpenzime shtesë nëse dëshironi të bashkoheni.

Do të ketë kosto të rinovimit, por ju mund të merrni një çmim të mirë nëse regjistroheni për një vit të plotë ose më shumë. Në fund të fundit, çmimet janë mjaft të përballueshme nëse vendosni të presin atje afatgjatë. Një dobësi tjetër është se nuk ka plane muaj pas muaji.

Përfundim: Hostinger ose Pritja InMotion?

InMotion mund të jetë një nga kompanitë më të vogla në krye të renditjes, por padyshim që është një kompani me rritje të shpejtë. Ata e marrin çdo problem seriozisht dhe përpiqen të kënaqin klientët e tyre sa më mirë. Ky qëndrim, për fat të keq, nuk është i zakonshëm në mesin e ofruesve të pritjes së faqeve në internet. Për më tepër, ju merrni shumë gjëra falas, pa marrë parasysh se në cilin plan pritës të regjistroheni.

Kompania ju jep një garanci të kthimit të parave 90-ditore, e cila është shumë kohë për të provuar shërbimet e tyre dhe për të përcaktuar nëse jeni të kënaqur apo jo. InMotion filloi të sigurojë shërbime me një server të vetëm të dedikuar mbrapa gjatë ditës. Sot është një kompani plotësisht e pavarur që përmirësohet nga dita në ditë.

Hostinger rekomandohet shumë për fillestarët që duan të krijojnë një prani në internet dhe të krijojnë një markë të fortë. Shërbimet e tyre janë miqësore, të shpejtë dhe ju merrni një gamë të gjerë shtesash me secilën pako. Nëse jeni të përgatitur për shpenzimet shtesë që mund të vijnë përgjatë rrugës, atëherë Hostinger është një zgjedhje e jashtëzakonshme. Tani varet vetëm nga ju që të përcaktoni se cila ju jep më shumë vlerë!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector