WPEngine vs Flywheel – Cili është hosti më i mirë i menaxhuar i WordPress?

wpengine-volant


Nëse ju jeni thjesht një hobi që fillon me faqen e tij të parë, ose një sipërmarrës që shkon në vendin e 1000-të të tij, zgjedhja e një hosti në internet mund të jetë një vendim i madh. Sigurimi që hosti që ju zgjidhni ka fuqinë dhe mbështetjen që ju nevojiten për çmimin e duhur e bën më të lehtë procesin e tërë procesit.

Por, si mund të shkojmë të kërkojmë nëpër të gjitha zhargonet e marketingut dhe ofertat speciale të spërkatura nëpër internet? Ka hoste të rinj që shfaqen gjatë gjithë kohës duke bërë premtime në lidhje me pajisjen e tyre në server dhe server, dhe pritës të rinj si dhe vazhdimisht duke u kundërshtuar për vëmendjen tonë.

Ajo që duhet të bëjmë është të marrim një vështrim të mirë, të përqendruar në atë që duhet në faqen tonë të internetit, dhe se si shërbimet e ndryshme të pritjes në treg mund t’i plotësojnë ato nevoja. Një nga mënyrat më të mira për ta bërë këtë është të përqendroheni në dy kompani specifike dhe të krahasoni tiparet e tyre të ndryshme dhe pikat e çmimeve për të përcaktuar se cila është zgjedhja superiore.

Sot, ne po shohim dy shërbime pritëse të orientuara nga WordPress; WPEngine dhe Flywheel. Këto dy hoste ofrojnë një host të specializuar të dizajnuar për t’u përdorur me WordPress. Ndërsa të dyja këto site janë krijuar për të ofruar shpejtësinë më të mirë në treg me struktura të gjithanshme çmimesh të dizajnuara për të përmbushur nevojat tuaja, ekzistojnë disa ndryshime kryesore midis dy të cilave mund të bëjnë ose prishin vendimin tuaj të pritjes.

Për të na filluar, ne do të hedhim një vështrim në WPEngine, kush janë ata dhe çfarë janë ato.

Farë është WPEngine?

WordPress është një mjet i fuqishëm për projektuesit e uebit. Ai i lejon ata të krijojnë dhe menaxhojnë me lehtësi faqet e internetit të afta për të pritur dhe shërbyer një gamë të gjerë të përmbajtjes. WPEngine është ndër hostet kryesore me bazë WordPress të disponueshme në tregun e pritjes sot.

Sipas faqes së internetit të WPEngine, 30% e të gjitha faqeve të internetit janë ndërtuar me WordPress, dhe 27% e 10,000 faqeve të internetit më të mira me trafik mundësohen nga WordPress, gjithashtu. Kjo vërtet tregon se si WordPress mund të jetë një mjet shumë efektiv për një larmi të gjerë faqesh në internet.

Planet e ndryshme të WPEngine ofrojnë një sërë shërbimesh të optimizuara me WordPress, dhe ato gjithashtu ofrojnë një nivel ekspertësh të mbështetjes së klientit. Ndërfaqja e tyre e lehtë për t’u përdorur dhe biblioteka e njohurive të arritshme bëjnë që të mësuarit ta përdorin platformën në mënyrë efektive një fllad.

Në mënyrë që të marrim një ide të mirë për atë që WPEngine ka për të ofruar, le të hedhim një sy në disa nga të mirat dhe të këqijat.

Pro të WPEngine

 • Optimizimi i WordPress. WordPress është një mjet i fuqishëm që mund të ndërtojë uebfaqe shumë performuese, me shumë karakteristika dhe mundësi pritje të përmbajtjes. Në mënyrë që të mbani sitin tuaj në WordPress duke performuar në kulmin e efikasitetit, hardueri i serverit WPEngine dhe grupet e veçorive janë dizajnuar për të fuqizuar edhe instalimet më të rënda të WordPress me plugin. Opsionet e tyre të planeve të përbashkëta dhe të bazuara në VPS janë një gjë e mirë për t’u mbajtur në mend, gjithashtu, pasi kjo shton një sasi të madhe të shkathtësisë në strukturën e çmimeve të WPEngine dhe aftësinë e shkallëzimit.
 • Temat e StudioPress. Ekzistojnë një mori temash premium, duke përfshirë temat me përgjigje celular, të disponueshme përmes StudioPress. Përdorimi i këtyre temave me faqen tuaj do t’ju japë një avantazh të lehtë për t’u zbatuar funksional dhe estetik ndaj modeluesve të tjerë që duhet të krijojnë temat e tyre ose të paguajnë shtesë për ato premium përmes një shërbimi tjetër. Shumë nga këto tema të StudioPress vijnë me SEO të integruar dhe veçori të sigurisë.
 • Vlerësimet e gatishmërisë. WPEngine ka një ekip ekspertësh në dispozicion të tyre të gatshëm për të bërë vlerësime në faqen tuaj për t’u siguruar që është në formën e anijes përpara se të shkoni live. Kjo mund të jetë një tërheqje e madhe për njerëzit që sapo fillojnë, ose që priren të bëjnë shumë eksperimente me hartimin dhe veçoritë e tyre në internet. Vetë testet kryhen përmes testimit të pajtueshmërisë së kodit dhe skenimit të sitit.
 • WPEngine ka shumë karakteristika të përmbajtjes të cilat janë të destinuara drejt zonave të caktuara gjeografike. Kjo ju lejon të përshtatni mënyrën se si njerëzit në pjesë të ndryshme të botës merren me përmbajtjen tuaj, duke ju lejuar të arrini me lehtësi një sasi të mahnitshme të lexuesve me funksionalitetin tuaj të internetit..
 • Mbështetja e klientit. Mbështetja e WPEngine ka vlerësime të shkëlqyera të klientit dhe është në dispozicion përmes 24/7 telefonit dhe mbështetjes së bisedës live. Ata gjithashtu ofrojnë një bibliotekë të madhe të burimeve të të mësuarit të dizajnuara për të marrë stilistë të rinj dhe veteranë me përvojë njësoj, të përshtatur me insektet dhe opozitat e shërbimit..
 • Prania globale. Me serverë me qendër në SH.B.A., Evropë, Lindjen e Mesme, Azi dhe Afrikë, WPEngine është në gjendje të ofrojë shpejtësi të mrekullueshme dhe aksesueshmëri të serverëve pa marrë parasysh se ku jeni në botë. Pasja e këtij lloji të pranisë globale do të thotë që WPEngine do të jetë në gjendje t’ju japë performancën më të mirë për tregun në të cilin jeni prezent dhe aktiv.
 • Një gamë e gjerë partneritetesh. WPEngine është partnerizuar me një gamë të gjerë shërbimesh të tjera, dhe ofron një mori inovacionesh si rezultat. Partnerët e tyre të ndryshëm përfshijnë Shërbimet Ueb Web, Amazon Cloud dhe të tjerë. E gjithë përmbajtja e tyre e siguruar përmes partneriteteve është e optimizuar për t’u përdorur me WordPress, dhe të sigurojë shumë karakteristika shtesë të cilat shumë konkurrentë nuk mund t’i përputhen.

Funksionaliteti dhe mbështetja e WPEngine janë një mundësi me të vërtetë e mirë për newbies dhe stilistë me përvojë ashtu. Prania e tyre globale dhe burimet e të mësuarit e bëjnë platformën e tyre shumë të gjithanshme dhe të lehtë për t’u përdorur. Ata kanë shumë mundësi për njerëzit që duan të shkallëzojnë praninë e tyre në internet, gjithashtu.

Pa e hedhur një vështrim në çmim, mund të jetë e vështirë të marrësh një ide të mirë sesi këto karakteristika ngrihen kundër konkurrencës, por mund të kalojmë në një moment. Padyshim që ka disa të këqijat për të shkuar së bashku me këto të mira, dhe është gjithmonë një ide e mirë për të përmbledhur studimet tona para se të vendosim.

Më tej, ne do të bëjmë një vështrim se si WPEngine tenton të bjerë në krahasim me konkurrencën.

Kundërvajtjet e WPEngine

 • Më pak i shkathët se disa konkurrentë. WPEngine ofron një gamë të gjerë të planeve të specializuara për t’u përdorur me WordPress. Ndërsa kjo i bën ata shumë të gjithanshëm dhe të shkallëzuar për faqet e internetit të bazuara në WordPress, funksionaliteti i tyre nuk është aq tërheqës për faqet e internetit që nuk do të përdorin platformën WordPress. Meqenëse të dy faqet që po shohim sot janë të përqendruara në optimizimin e WordPress, kjo nuk është një marrëveshje e tillë, por prapë mund të jetë një gjë e mirë të mbash në mend përpara.
 • Meqenëse WPEngine ofron një gamë kaq të gjerë karakteristikash, ndonjëherë përmes partneriteteve me shërbime të tjera, disa nga ndërfaqet dhe veçoritë e tyre mund të jenë pak të vështira për t’u mësuar. Ndërsa sistemi është krijuar për tu përdorur me lehtësi, ka akoma aspekte të tij që do të marrë pak kohë për të mësuar se si të përdorim në mënyrë efektive.
 • Disa kufizime. Në mënyrë që të ofroni shpejtësitë dhe kohën më të mirë në treg, WPEngine vendos disa kufizime të vogla në instalimet dhe shtojcat e ndryshme që mund të përdorni për faqen tuaj të WordPress. Ndërsa kjo është mjaft standarde dhe lejon WPEngine të ofrojë llojin e optimizmit të nivelit të lartë të WordPress për të cilin ata njihen, është akoma një lloj zhgënjyese kur punoni me një platformë kaq të gjithanshme potencialisht.

Siç mund ta shihni, këtu nuk ka asgjë të madhe që mund të pengojë klientin e duhur. Ka disa gjëra që ju duhet të mbani në mend nëse po shkoni me WPEngine, por pa marrë parasysh se çfarë kompanitë e tjera duhet të ofrojnë, është e vështirë të merrni një ide të mirë se si grumbullohen WPEngine.

WPEngine duket si një mundësi e mirë për faqet e internetit në shkallë më të vogël dhe newbies, pasi ato ofrojnë gjëra të tilla si planet e përbashkëta dhe një bazë njohurish për të filluar. Duke u thënë kështu, ata kanë ende shumë mundësi për shkallëzimin që mund të futemi pasi të hedhim një vështrim në çmim.

Tani për tani, ne do të ndërrojmë ingranazhet dhe do të hedhim një vështrim në Flywheel.

Whatfarë është Flywheel?

Flywheel ofron menaxhimin e menaxhuar të WordPress “të ndërtuar për këdo që krijon faqe të bukura”. Platforma e tyre e fuqishme e WordPress premton të heqë shumë nga problemet e pritjes duke i thjeshtuar proceset tuaja. Ato u filluan në vitin 2012 me një mision për të përmirësuar jetën e stilistëve në internet kudo që përdorin WordPress.

Ata ofrojnë një larmi të gjerë të planeve të dizajnuara për hostimin e thjeshtuar dhe të menaxhuar të WordPress. Ata gjithashtu kanë disa opsione të dizajnuara për shitësit e faqes në internet, që është një prekje e këndshme. Ata kanë një bandë të demo falas dhe karakteristika skenike të cilat ju lejojnë të siguroheni që faqja juaj e internetit po funksionon siç duhet para se të shkojë drejtpërdrejt, e cila është gjithashtu një tjetër ide e mirë e vogël për të shkuar së bashku me tërë paketën.

Meqenëse Flywheel është përqendruar më shumë në mbajtjen e menaxhuar të WordPress, e cila drejton shumë karakteristika dhe detyra të përfshira në mirëmbajtjen e një faqe WordPress, është pak më ndryshe nga WPEngine. Në mënyrë që të kemi një ide të mirë se si dy kompanitë janë të ndryshme, le të kalojmë disa nga të mirat dhe të këqijat e Flywheel.

Pro të Flywheel

 • Infrastruktura e mbështetur në re. Flywheel ka infrastrukturë pritjeje të bazuar në cloud të mundësuar nga Google Cloud. Kjo ju jep aftësi shumë të fuqishme të pritjes në një suitë të menaxhuar, duke ristrukturuar shumë procesin, ndërsa siguron të gjithë fuqinë që ju nevojitet faqja juaj.
 • Prania në të gjithë botën. Flywheel ka serverë në Azi, Amerikën e Veriut dhe Evropë, duke siguruar që ata mund t’ju ofrojnë shërbime të shpejtë të pritjes bazuar në vendin ku jeni në botë. Prania e tyre në të gjithë botën nuk është aq e zhvilluar sa WPEngine, dhe atyre u mungojnë tiparet e ndryshme gjeotransferuese që e bëjnë atë me të vërtetë të veçantë, por ky është akoma një opsion tërheqës.
 • 30 ditë garanci për kthimin e parave. Si të gjithë hostet e mirë, Flywheel ofron një rimbursim të shërbimeve të blera nëse anuloni brenda 30 ditëve për planet vjetore. Kjo është gjithashtu një veçori mjaft standarde, por është mirë nëse jeni të interesuar të minimizoni rrezikun e provës së Flywheel. Shtë gjithmonë një ide e mirë të kontrolloni politikën e tyre të rimbursimit në faqen e tyre të internetit, gjithashtu.
 • Njohuri baze. Ndërsa nuk është aq e larmishme një bibliotekë e njohurive siç duhet të ofrojë WPEngine, Flywheel ka artikuj të rregullt dhe postime në blog që flasin për veçori dhe këshilla të ndryshme që lidhen me platformën e tyre. Nuk është aq e krahasueshme me një bibliotekë të njohurive aktuale të krijuar për të grumbulluar përdoruesit e rinj në platformë, por është mirë të kesh ndonjë literaturë të lidhur me veçoritë e pritjes, gjithsesi.
 • Motori i ruajtjes së llakut. Pritja Flywheel mundësohet nga serveri i cache Varnish, duke siguruar përshpejtim të bazuar në memorje të shpejtë përshpejtimin HTTP, të personalizuar për të punuar shumë me WordPress. Motori i ruajtjes së llakut është një zgjidhje e mirënjohur dhe e besueshme e caching që premton të shpejtojë faqet e internetit deri në 1000% duke ruajtur faqet e internetit në mënyrë të efektshme dhe efektive.
 • 9% në kohë. Flywheel garanton një kohëzgjatje prej 99.9%, e cila është e këndshme për faqet e internetit që janë të ndjeshëm në joproduktive, ose ndonjë përmbajtje që pret në përgjithësi. Mbi të gjitha koha është para. Disa rishikime pretendojnë se ata kanë pasur 100% kohë pas 9 muaj shërbimi.
 • Demo faqet falas dhe paguajnë kur të shkojnë live. Karakteristika për demonstrimin e faqes Flywheel ju lejon të demonstroni faqen tuaj të internetit për t’u siguruar që po funksionon siç duhet përpara se të shkojë drejtpërdrejt. Ju gjithashtu keni mundësinë të paguani pasi faqja të shkojë drejtpërdrejt, duke ju lejuar të demoni faqen tuaj falas. Kjo është e këndshme për përdoruesit që bëjnë shumë eksperimente me përmbajtjen e tyre.
 • Klonimi i faqes në internet. Flywheel ju lejon të klononi uebfaqe të tëra, në vend që të krijoni faqe të reja nga e para, sa herë që dëshironi të zgjeroheni. Kjo veçori ka një gamë të gjerë përdorimesh, dhe është veçanërisht tërheqëse për rishitjen e faqes në internet ose dizajnerët që shesin faqet e tyre të internetit pas projektimit të tyre.
 • Migrim falas. Si çdo host i mirë në internet, Flywheel ofron migrim falas në platformën e tij të pritjes. Kjo është e shkëlqyeshme nëse keni një uebfaqe të gatshme për të shpërngulur nga një host për të cilin nuk jeni të kënaqur, por nuk është aq e madhe nëse thjesht po filloni. Shtë akoma një mundësi e mirë për të pasur një mënyrë.
 • Skenimi i faqes në internet. Flywheel ofron shërbime të skenimit në uebfaqe të dizajnuara për të troubleshoot faqen tuaj të internetit dhe të gjitha karakteristikat e tij para se të shkojë live. Ky është një tipar i bukur për të shkuar së bashku me tiparet demo të listuara më lart. Në përgjithësi, këto karakteristika mund ta bëjnë Flywheel një faqe në internet shumë miqësore për përdoruesit e rinj dhe njerëzit që eksperimentojnë shumë me hartimin e tyre të internetit.

Ashtu si me WPEngine, ka shumë për të pëlqyer. Infrastruktura e tyre e bazuar në re e bën pritjen e tyre shumë të fuqishme në një pikë çmimi shumë konkurruese, të cilën do ta kalojmë në një moment. Tani për tani, ne do të vazhdojmë dhe t’i hedhim një vështrim disa mënyrave me të cilat Flywheel ka tendencë të bjerë në krahasim me konkurrencën.

Kundrat e Flywheel

 • Asnjë mbështetje telefonike. Flywheel ofron mbështetje 24/7 përmes sistemit të bisedave të drejtpërdrejta dhe biletave, por nuk ka ndonjë mundësi për mbështetjen e telefonit. Kjo mund të jetë pak irrituese, veçanërisht për përdoruesit e rinj që mund të kenë nevojë të përdorin veçoritë e mbështetjes më shumë se përdoruesit e tjerë.
 • Mungesa relative e transparencës së pajisjeve. Kjo është një lloj ankese për zgjedhje të mirë, por nuk është e thjeshtë të marrësh një ide për pajisjen që funksionon me infrastrukturën prapa shërbimeve të pritjes së Flywheel. Sidoqoftë, pasi që infrastruktura mundësohet nga Google cloud, është shumë e mundshme që ai të jetë disa nga pajisjet më të mira në industri.
 • Mungesa e planeve të përbashkëta, VPS dhe planeve të dedikuara. Flywheel është një shërbim me bazë cloud, dhe ato nuk kanë ndonjë plan të përbashkët të pritjes, plane që përdorin VPS ose planet që ofrojnë serverë të dedikuar. Kjo është mirë për faqet e internetit dhe modelet e biznesit që janë ndërtuar rreth shërbimeve me bazë cloud, por mund të jetë një lloj kufizimi për faqet në shkallë më të vogël ose përdoruesit që duan të përdorin VPS.

Ashtu si me WPEngine, disavantazhet nuk janë aq të mëdha, dhe kjo varet me të vërtetë nga ajo lloj uebfaqeje që doni të ndërtoni nëse do të shkoni me Flywheel ose jo. Mungesa e mbështetjes telefonike megjithatë është mjaft e dëmshme dhe shërben për ta bërë Flywheel më pak një mundësi tërheqëse për përdoruesit e rinj ose bizneset në shkallë më të vogël.

Përkundër mungesës së planeve të përbashkëta, kjo e bën Flywheel-in shumë të kufizuar në aspektin e shkallës krahasuar me WPEngine. Duke u thënë kështu, ne nuk do të marrim një ide të mirë për mënyrën sesi këto dy site grumbullohen derisa të hedhim një vështrim se si krahasohen të gjitha këto karakteristika krah për krah.

Tjetra, ne do t’i shqyrtojmë të dyja këto kompani për sa i përket tre kategorive: funksionaliteti, mbështetja, dhe çmim.

Krahasimi i funksionalitetit

Ndërsa Flywheel padyshim ka fuqinë e shërbimeve të cloud të Google në dispozicion të tij, WPEngine ka një prani globale e cila tejkalon Flywheel, dhe një bazë njohuri për t’i marrë përdoruesit e rinj të përshtatur me shërbimin e tyre. Shtë gjithashtu e rëndësishme të mbani në mend se Flywheel nuk ofron plane të përbashkëta, VPS ose plane të dedikuara.

Kjo do të bëhet më e lehtë për të gjykuar kur shikojmë çmimin, por duket se WPEngine ndoshta rreh Flywheel për sa i përket funksionimit dhe opsioneve në shkallë më të vogël. Flywheel ka ende një gamë të gjerë mjetesh dhe opsionesh interesante në dispozicion të saj, dhe mbetet një mundësi e fuqishme për projektuesit e uebit që dinë se çfarë bëjnë.

Në fund, varet nga ajo që ju nevojitet faqja juaj e internetit. Tjetra, ne do të shikojmë në mbështetje.

Krahasimi i Mbështetjes

WPEngine ka rishikime shumë të mira të klientëve që flasin për mbështetjen e klientit të saj. Ata gjithashtu ofrojnë mbështetjen e tyre përmes bisedës live 24/7 dhe përmes telefonit. Gjithmonë ka disa përmbledhje në internet që tregojnë pakënaqësi me shërbimin ndaj klientit, por WPEngine ka një rekord shumë të bukur.

Elefanti në dhomë është se Flywheel nuk ofron ndonjë mbështetje telefonike. Kjo mund të jetë shumë zhgënjyese për përdoruesit e rinj ose përdoruesit që janë mësuar të merren direkt me telefon, në përgjithësi. Fituesi i dukshëm për sa i përket mbështetjes në këtë krahasim është WPEngine, për shkak të mungesës së mbështetjes telefonike të Flywheel dhe reputacionit relativisht të mirë të WPEngine për mbështetjen e klientit.

Para se të marrim vendimin tonë përfundimtar, më në fund do të hedhim një vështrim në çmim.

Krahasimi i çmimeve

Ky është faktori make-ose-break për shumë përdorues. Nuk ka kuptim të paguani shërbimet më të mira atje nëse nuk përputhen me nevojat dhe buxhetin e faqes suaj të internetit. Të dyja këto kompani kanë plane pagese gjerësisht të ndryshme, dhe opsione të disponueshme bazuar në ato tipare që do t’ju duhet.

 • WPEngine oplanet e “fillimit” nga 35 dollarë në muaj, planet e “rritjes” nga 115 dollarë në muaj, planet “shkallë” nga 290 dollarë në muaj, dhe planet me porosi për njerëzit që kanë nevojë edhe për më shumë shkallë dhe besueshmëri.
  • Mimet mund të duken pak të pjerrëta në krahasim me Bluehost, por funksionaliteti është shumë më i zhdërvjellët. Plani “fillestar” ju jep 25,000 vizita, ruajtje 10 GB, 50 GB në bandë mujore, dhe 1 faqe interneti. Ai gjithashtu hedh në Kornizën e Zanafillës, Temat e StudioPress dhe opsionet e mbështetjes që përmenda më parë.
  • Plani i “rritjes” e përplas këtë deri në 100,000 vizita, ruajtje 20 GB, gjerësi bandë mujore 200 GB dhe 5 site.
  • Plani “shkallë” është një 290 dollarë në muaj, dhe përfshin 400,000 vizita, ruajtje 30 GB, 400 GB bandwidth, dhe 15 faqe interneti.
  • Ata gjithashtu kanë një plan “me porosi” për njerëzit që kërkojnë uebfaqe shumë më të fuqishëm. Kjo bën që vizitat të vijnë në miliona, ruajtja në zonën 1TB, gjerësia e brezit mbi 400 GB në muaj dhe deri në 25 faqe në internet..
 • volant ofron një gamë të gjerë të planeve për një gamë të gjerë shkallësh. Planet e tyre më të lira fillojnë nga 14 dollarë në muaj, dhe fillimi më i shtrenjtë nga 229 dollarë në muaj. Ata gjithashtu kanë mundësi për plane të personalizuara nëse keni nevojë për më shumë energji se sa mund të ofrojnë planet e tyre të parakohshme.
  • Plani i tyre i vogël ju lejon të instaloni 1 WordPress, 5,000 vizita mujore, 5 GB hapësirë ​​në disk dhe 250 GB bandwidth. Plani Personal përplaset me këtë deri në 25,000 vizita mujore, 10 GB hapësirë ​​në disk, dhe 500 GB bandwidth. Plani profesional shkon për 69 dollarë në muaj dhe më lart, dhe hedh në 100,000 vizita mujore, 20 GB hapësirë ​​në disk, dhe 1TB të bandës.
  • Për planet me pak më shumë fuqi, ata kanë planin e pavarur. Duke filluar me 92 dollarë në muaj, i cili përfshin 10 instalime, 150,000 vizita, 40 GB hapësirë ​​dhe 4 TB bandwidth. Plani i Agjencisë e bënë këtë deri në 30 instalime, 600,000 vizita, 120 GB hapësirë ​​dhe 8 TB bandwidth, për 229 dollarë në muaj.
  • Planet e personalizuara ofrojnë instalime 30+, miliona vizita mujore, hapësirë ​​me disk dhe bandwidth, dhe të gjitha tiparet e tjera të përfshira në planet e tyre të tjera.

Pikat e çmimeve këtu janë shumë të krahasueshme, dhe të dy faqet ofrojnë një grup të fuqishëm dhe të larmishëm të karakteristikave të afta për të përmbushur nevojat e një game të gjerë të faqeve të internetit. Në përgjithësi, WPEngine mbetet pararendëse për faqet e internetit në shkallë më të vogël, megjithë pikën më të lartë të çmimeve në shkallë më të vogla. Kjo është për shkak të mbështetjes dhe bazës së njohurive të disponueshme përmes WPEngine të cilën Flywheel nuk e ofron.

Si gjithmonë, nëse keni disa mendime tuaja dhe ndjeheni sikur të keni diçka që na ka humbur, na tregoni!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map