WPEngine vs Kinsta – Cili host i menaxhuar i WordPress është më i miri?

01.06.2020
Krahasimi i hosteve 'WPEngine vs Kinsta – Cili host i menaxhuar i WordPress është më i miri?
0 31 мин.

wpengine-vs-kinsta


Industria e web hosting është gjithnjë e në zgjerim. Sasia e kompanive që vazhdimisht duken se nuk shqetësohen për vëmendjen tuaj mund të jetë befasuese. Gjithmonë ka një mori ofertash dhe reklamash speciale që ju premtojnë pritjen më të mirë në treg. Pra, si e zgjidhni që është e përshtatshme për ju?

Mënyra më e lehtë për t’u marrë me këtë përrua të informacionit është të qëndroni të informuar. Nëse mund të hidhni një vështrim në madhësinë e kafshimit në të dhënat e dy kompanive anësore, shpesh mund të jetë shumë e dobishme për të vendosur se cila më së miri i përshtatet nevojave tuaja.

Në mënyrë që t’ju shpëtojmë nga telashet e vetë informacionit, ne do t’i thyejmë ato dhe do të shohim një vështrim të mirë, të përqendruar në disa host të mirë të internetit, në mënyrë që t’ju ndihmojmë të mbani lart atë që duhet të ketë industria. ju ofroj.

Sot, ne do të shikojmë në WPEngine dhe Kinsta. Këto dy kompani shumë të ndryshme janë të përqendruara kryesisht në mbajtjen e optimizuar të WordPress. Të dy hostet synojnë t’ju sjellin një përvojë të përkushtuar për t’ju dhënë të shpejtë, efektiv hostimin WordPress, por që e bën atë më mirë?

Do të fillojmë duke hedhur një vështrim në WPEngine.

Farë është WPEngine?

Shumë kompani ofrojnë shërbime të orientuara nga WordPress, dhe ata e bëjnë atë me nivele të ndryshme të përkushtimit dhe efektivitetit. WPEngine synon të ofrojë përvojën më të gjithanshme dhe të fuqishme kur harton faqen tuaj në WordPress.

Prmimet dhe struktura e planit të tyre bazohet në një mori karakteristikash të ndryshme të cilat mund t’i përdorni për ta bërë faqen tuaj unike. Edhe hostet e tjerë që ofrojnë të njëjtin lloj përqendrimi WordPress si WPEngine priren të bien në krahasim me disa nga grupet e tyre të veçorive.

Kjo do të thuhet, nuk ka pasur kurrë një kompani pritëse e përsosur, dhe WPEngine përfundimisht vjen së bashku me të metat e veta. Për t’ju dhënë një ide të përqendruar për atë që WPEngine duhet të ofrojë, ne do të fillojmë me avantazhet që ata sjellin në tryezë.

Të mirat e WPEngine

 • Optimizuar për WordPress. WordPress është një program mjaft i drejtpërdrejtë dhe i optimizuar, dhe ai mund të përdoret në mënyrë efektive me planet e Shared ose VPS nga faqet e internetit të tjera. Megjithatë, faqet e WordPress mund të bëhen shumë komplekse dhe të vështira për t’u ekzekutuar në mënyrë efektive nëse përdorni një numër të madh të shtojcave dhe komplekseve të tjera të cilat mund të ngadalësojnë performancën. Shërbimet e WPEngine janë optimizuar për të qenë një qendër energjetike në trajtimin me madje edhe faqet më të rënda të WordPress.
 • Temat e StudioPress Në dispozicion. WPEngine ka tema premium të përgjegjshme për celularin të disponueshëm përmes StudioPress. Këto tema lejojnë faqen tuaj WordPress të ofrojë një larmi përvojash të ndryshme dixhitale, të mundësuar nga Korniza e Zanafillës. Këto tema përmbajnë optimizimin e integruar të motorit të kërkimit dhe veçoritë e sigurisë.
 • Vlerësimi i gatishmërisë së fillimit. Ekipi i ekspertëve WPEngine mund të kryejë vlerësime të gatishmërisë për të përcaktuar se sa është gati faqja juaj të nisë. Ky është një plus i madh për njerëzit që sapo fillojnë, pasi ata mund të mos dinë çdo faktor që shkon në hartimin e një faqe interneti funksionale. Vlerësimi kryhet përmes testimit të përputhshmërisë së kodit dhe vendosjes së sitit.
 • WPEngine ofron karakteristika specifike të vendndodhjes për lokacionin, të cilat ju lejojnë të mbani përmbajtjen dhe reklamat tuaja të specifikuara drejt një larmie të gjerë të përdoruesve. Shkathtësia dhe tërheqja për reklamuesit e bën këtë tipar shumë tërheqës për blogerët ose njerëzit që kërkojnë të arrijnë një audiencë të gjerë.
 • Mbështetje e mirë për klientët. WPEngine ofron një rrjet të gjerë për mbështetjen e klientëve, nga një gamë e gjerë e burimeve të të mësuarit në faqen e tyre të internetit, deri në 24/7 telefonike live dhe mbështetje chat, WPEngine është atje për të mbështetur klientët e tyre gjatë gjithë rrugës.
 • Qendrat globale të të dhënave. WPEngine ka serverë të vendosur në SH.B.A., Evropë, Lindjen e Mesme, Azi dhe Afrikë. Të kesh qendra të të dhënave të vendosura në të gjithë globin do të thotë që gjithmonë do të merrni performancën më të mirë për zonën tuaj kur punoni përmes WPEngine. Pritës të tjerë mund të kenë vetëm qendra lokale të të dhënave, ose disa të shpërndara në vendin e tyre. Përhapja e tyre në të gjithë botën e bën WPEngine një host shumë konkurrues për sa i përket performancës.
 • WPEngine ka një gamë të gjerë partneritetesh me shërbime të tjera, të cilat ofrojnë një gamë të gjerë aftësish të ndryshme inovative. Partneritetet përfshijnë Shërbime Ueb Ueb Amazon, Google Cloud, dhe më shumë. E gjithë përmbajtja e tyre e partnerizuar është krijuar për të optimizuar me WordPress, duke ju dhënë avantazhe të paparë në krahasim me kompanitë më pak të lidhura.

Siç mund ta shihni, ka shumë për të pëlqyer rreth mbajtjes së WPEngine. Mbështetja e tyre për klientët dhe prania globale sjellin shumë burime në tryezë. Të kesh këtë si një mundësi të specializuar për mbajtjen në WordPress mund të jetë shumë e bukur, pasi të jep vëmendjen dhe aftësitë e një kompanie me emër të madh, dhe e jep atë në një paketë të specializuar të krijuar për faqet me WordPress.

Sigurisht, siç thashë më parë, asnjë host nuk ka qenë kurrë i përsosur, dhe WPEngine nuk bën përjashtim. Në mënyrë që të përmbledhim vëmendjen tonë në aftësitë e WPEngine, ne do të duhet të hedhim një vështrim se si ato vijnë shpejt në krahasim me disa nga konkurset.

Kundrat e WPEngine

 • Më pak shkathtësi krahasuar me Kompanitë më pak të specializuara. Meqenëse WPEngine është optimizuar për WordPress, nuk do të përdorni shumë prej tij nëse nuk përdorni WordPress për të fuqizuar faqen tuaj të internetit. Po kështu, shumë nga karakteristikat më tërheqëse janë moto nëse nuk planifikoni të ngarkoni faqen tuaj në WordPress me një numër të madh shtojcash ose veçorish. WPEngine gjithashtu kërkon që instalimet në platformën e tyre të jenë relativisht uniforme, gjë që kufizon mundësitë tuaja edhe më tej.
 • Për të ofruar të gjitha tiparet tërheqëse, të specializuara në dispozicion, WPEngine ka shumë cilësi që i bën ata të ndryshëm nga konkurrenca e tyre. Këto ndryshime shpesh mund të bëjnë që ballafaqimi me WPEngine disi të ndërlikuar, veçanërisht nëse jeni mësuar të përdorni platforma më të standardizuara.
 • Disa kufizime në aftësitë e WordPress. Shtojcat dhe veçoritë që përdorni në faqen tuaj të internetit në WordPress duhet të jenë të parashikueshme dhe të rregullta. Ju nuk mund të keni shumë programe më të reja ose inovative që funksionojnë në faqen tuaj, dhe madje edhe modelet e trafikut tuaj duhet të jenë gjithashtu relativisht të rregullta. Kjo mund të mos jetë një çështje e madhe për njerëzit që nuk kërkojnë të eksperimentojnë me platformën e tyre, por nëse dëshironi të bëni ndryshime në teka, kjo mund të jetë një ndërprerje për ju.

Nëse ajo që po kërkoni është një host i fuqishëm i optimizuar i WordPress me burime me emër të madh dhe çmime të përballueshme, WPEngine është një opsion shumë tërheqës. Përkundër disa çështjeve që mund të kenë me kufizime dhe komplekse, ato mbeten një mundësi shumë e vlefshme për faqet e internetit të mundësuar nga WordPress, edhe nëse jeni i ri për të gjithë gjërat e dizajnit në internet.

Shtë e rëndësishme të theksohet se sipas statistikave të vetë WPEngine, 30% e faqeve të internetit në internet janë ndërtuar me WordPress, dhe 27% e faqeve më të larta 10k nga trafiku përdorin WordPress gjithashtu. Kjo me të vërtetë nënvizon atraktivitetin e përdorimit të WordPress për të fuqizuar faqen tuaj, e cila nga ana tjetër nënvizon avantazhet që WPEngine duhet të sjellë në tryezë.

Por nuk janë të gjitha ato që ajo shkroi. ’Shtë një kompani tjetër që duhet të bëjmë një vështrim para se të marrim ndonjë vendim. Kjo kompani tjetër është gjithashtu e bazuar në rrethimin e bazuar në WordPress, dhe ato gjithashtu kanë një grup tërheqësish karakteristikash të dizajnuara për t’i bërë ata shërbimin më të mirë të pritjes së WordPress në treg.

Isfarë është Kinsta?

Kinsta u themelua në vitin 2013 me qëllim që të bëhet platforma më e mirë e pritjes WordPress në të gjithë globin. Ekipi është i përbërë nga zhvilluesit me përvojë të WordPress, të cilët janë të përkushtuar për të sjellë një prani me ndikim, kuptimplotë dhe të fuqishëm në komunitetin pritës të WordPress.

Ata ofrojnë një larmi të madhe të planeve të bazuara në WordPress. Ata kanë paketa fillestare të përshtatshme për blogerët fillestarë dhe hobiistët, si dhe llogari të fuqishme të ndërmarrjeve të krijuara për kompani të mëdha për të menaxhuar sasi të mëdha të të dhënave njëkohësisht.

Krahasuar me hostet e tjerë që përqendrohen në fusha të tjera dhe niches, hostimi i WordPress i Kinsta është shumë konkurrues. Ata kanë shumë komente për klientët me ngjyra të ndezura, si dhe një listë klientësh të njohur, siç është Tripadvisor.

Në përgjithësi, Kinsta mund të duket si opsioni më i mirë për manipulimin për WordPress. Duke u thënë kështu, është gjithmonë një ide e mirë të hedhësh një vështrim të përqendruar saktësisht se çfarë ju ofron një kompani.

Ne do të hedhim një vështrim tani në disa nga të mirat dhe të këqijat e Kinsta. Ka shumë që Kinsta sjell në tryezë, dhe shumë reklamë të mirë dhe të keqe rreth tyre rreth rrjetës. Për të marrë parasysh specifikat se si ne do të marrim vendimin tonë, do të fillojmë me disa nga avantazhet që Kinsta ka për të ofruar.

Të mirat e Kinsta

 • 30 ditë garanci për kthimin e parave. Kinsta ofron një rimbursim nëse anuloni shërbimet e tyre të hostimit brenda 30 ditëve. Gjithmonë ka disa printime të shkëlqyera për të vazhduar së bashku me këto garanci, kështu që është një ide e mirë të hidhni një sy në faqen e internetit të tyre dhe të shihni vetë nëse po merrni atë që keni bërë pazare. Garancia në vetvete është mjaft standarde kur bëhet fjalë për kompanitë e mbajtjes në internet, por mund të jetë mirë për klientët që kërkojnë të minimizojnë rrezikun e tyre.
 • Asnjë penalizim poshtërues ose ngritës. Kinsta nuk do t’ju dënojë me akuza shtesë për ndryshimin e mendjes tuaj për atë që dëshironi me planin tuaj. Përditësimi në një plan më të lartë si dhe zbërthimi në një plan më të vogël nuk do të shkaktojë ndonjë tarifë ose kosto shtesë përveç ndryshimit aktual midis dy planeve nëse jeni duke i përmirësuar. Kjo është e bukur sepse shumë ndërmarrje mund të futen në zakonin e mashtrimit me pak tarifa për gjithçka që bëjnë klientët e tyre.
 • 2 muaj të lirë të përfshirë me planet vjetore. Kur regjistroheni në një plan vjetor dhe jo për një plan mujor, do të merrni dy muaj falas të mbajtjes së WordPress falas. Së bashku me tarifat e zbritura që ata ofrojnë me angazhime më të gjata, kjo është një veçori shumë e bukur, veçanërisht për njerëzit që kërkojnë të kursejnë para, ndërsa prapë marrin host host WordPress me cilësi të lartë.
 • Nuk ka kontrata me afat të caktuar. Kinsta nuk i kufizon planet e tyre në periudha kohore. Ky është një tipar i shkëlqyeshëm për njerëzit me modele të paqëndrueshme të biznesit, migrime të shpeshta në uebfaqe dhe klientë të mprehtë. Të dish që mund të dalësh nga një kontratë me më pak sherr është gjithmonë një fat i mirë kur keni gjëra më të mira për tu shqetësuar. Ky është një faktor veçanërisht i guximshëm kur merrni parasysh tiparet dhe teknologjinë e fuqishme që vijnë së bashku me mbajtjen e WordPress të Kinsta.
 • Rimbursimet e vlerësuara. Kur merrni një rimbursim nga Kinsta, ata prokursojnë rimbursimet në mënyrë që të mos merrni më shumë nga rimbursimet për shërbimet e bëra tashmë. Nëse keni marrë pritjen vetëm për një pjesë të një periudhe pagese, ju do të faturoheni ose do të rimbursoheni sipas shumës që keni paguar, në vend që të zvogëloheni në një pëllumb me pagë më të madhe. Përsëri, kjo është një marramendje e bukur për ata që mendojnë se mund të kërkojnë një rimbursim në një moment.
 • Rezervime ditore. Kinsta WordPress hosting administron çdo ditë rezervë të përmbajtjes së saj, kështu që ju kurrë nuk humbni ndonjë nga gjërat e rëndësishme që ndodhin në faqen tuaj të internetit. Shumë kompani të tjera pritëse WordPress ofrojnë kopje rezervë më rrallë, ose vetëm me plane specifike, por pritja Kinsta WordPress përfshin kopjet rezervë me të gjitha planet e tyre. Kjo do të thotë që kurrë nuk duhet të shqetësoheni për sasi të mëdha të të dhënave tuaja të humbura.
 • Mjedisi i skenës. Kinsta siguron ambiente skenë me planet e saj. Kjo ju lejon të shihni dhe provuar ndryshimet në faqen tuaj të internetit para se ta merrni atë live, dhe sigurohuni që keni saktësisht llojin e pranisë në internet që i nevojitet biznesit tuaj. Përsëri, shumë hostë të tjerë të internetit ofrojnë veçori të ngjashme skenike, por është mirë që ato të përfshihen si një veçori falas në të gjitha planet e tyre. Kjo do të thotë se pa marrë parasysh se në cilën shkallë të shërbimit do të merrni, ju do të merrni avantazhet e një ambienti skenë. Vetëm një nga mënyrat e shumta në të cilat Kinsta tregon se ata kujdesen.
 • Optimizimi i Killer WordPress. Kinsta ka disa nga hostet më të mira të WordPress atje, me statistikat e vrasjes së shpejtë dhe pajisjen më të mirë të artit të optimizuar për të sjellë shpejtësi marramendëse në faqen tuaj WordPress. Vlerësimet e klientëve të tyre dhe pjesët e opinionit në lidhje me punën e tyre janë përgjithësisht të ndezura në këtë kategori. Unë priren të besoj masat kur më thonë se një host ka performancë të mahnitshme. Disa njerëz duket se kanë pasur disa çështje me sasi të vogla të joproduktive, por këto duket se janë më shumë përjashtim sesa rregulli.
 • Paneli i bukur. Edhe pse Kinsta nuk duket se e përdor ndërfaqen standarde të industrisë cPanel, UI e tyre është shumë intuitive dhe i ka të gjitha informacionet dhe mjetet në dispozicionin tuaj që do të dëshironte çdo zhvillues i faqes në internet. Edhe pse nuk do të mësoni ndonjë aftësi standarde të industrisë kur të njiheni me ndërfaqen, do të vini re se tiparet dhe pamja e efektshme e bëjnë atë një ndërfaqe shumë të aftë, megjithatë.

Ka shumë për të pëlqyer këtu. Kinsta sjell shumë të njëjtën fuqi dhe shkathtësi në tryezë si WPEngine, me kthesën e shtuar të miqësisë eko. Shumë nga këto cilësi janë shumë tërheqëse, por ato nuk do të nënkuptojnë shumë nga ne nuk e përmbledh përvojën tonë duke hedhur një vështrim në disa nga të këqijat.

Disavantazhet që Kinsta nuk janë veçanërisht të dëmshme, por është gjithmonë mirë të siguroheni që dini se çfarë po paguani, në rast se mund të ketë një ndërprerës të paparashikuar të marrëveshjes.

Kundërvajtjet e Kinsta

 • Asnjë regjistrim domeni. Megjithëse Kinsta ofron një pritje shumë të fuqishme të WordPress që priren të fryjë shumë host të tjerë nga uji, ata nuk ofrojnë shërbimet e tyre të regjistrimit të domain. Kjo është mirë për klientët që janë mësuar të merren me regjistrimin e domain-it të tyre veçmas nga shërbimet e tyre të pritjes.
 • Asnjë hostin me email Përsëri, Kinsta për fat të keq nuk përfshin shërbimin e postës elektronike me planet e tyre. Ky është pak a shumë një standard për nikoqirët e WordPress, të cilët dëshirojnë të kushtojnë më shumë burime të tyre drejt gjërave për të cilat vërtet duhen faqet e WordPress. Megjithatë, mund të jetë pak dhimbje nëse dëshironi që një email të shkojë së bashku me faqen tuaj të internetit. Nëse jeni mësuar të merrni shërbimet tuaja të postës elektronike përmes hostit tuaj në internet, kjo mund të jetë pak për ju, por ka më shumë të ngjarë që kjo thjesht nuk do të jetë shumë e një çështjeje.
 • Disi kufizues. Si shumë shërbime të tjera të menaxhuara me WordPress, të menaxhuar, Kinsta vendos disa kufizime në llojet dhe numrat e shtojcave që mund të keni instaluar në faqen tuaj të internetit. Kjo është pak e keqe e domosdoshme, pasi lejon Kinsta të rregullojë faqet e tyre të pritura të WordPress në atë mënyrë që të garantojë llojin e shpejtësive dhe kohën e duhur për të cilën ata janë të njohur për.
 • Struktura e çmimit. Disa njerëz të cilët janë mësuar të përdorin plane të përbashkëta mund të jenë pak të mërzitur nga struktura e çmimeve të përdorura nga Kinsta. Ju duhet të mbani në mend se këto çmime janë për serverë të bazuar në cloud dhe të dedikuar, dhe se çmimet janë ende shumë konkurruese në krahasim me kompanitë e tjera. Grupet e funksioneve dhe teknologjia janë ende shumë të fuqishme për të gjitha planet e tyre, edhe përkundër pikës së çmimit të tyre.

Ashtu si me WPEngine, ka disa gjëra këtu që dallohen si një disavantazh neto në krahasim me disa nga konkursi, por këtu nuk ka asgjë shumë të rëndë për ta bërë Kinsta jokonkurruese.

Përkundrazi, teknologjia e tyre më e mirë dhe qëndrimi eko-miqësor i bëjnë ata një mundësi shumë konkurruese, madje krahasuar me praninë komanduese të WPEngine në botën pritëse të WordPress.

Pra, tani që kemi hedhur një vështrim në të gjitha avantazhet dhe disavantazhet e ndryshme që këto dy kompani sjellin në tryezë, me çfarë kemi mbetur? Në mënyrë që të godasim me të vërtetë në shtëpi me vlerësimin tonë, ne do të shohim se si këta dy hoste krahasohen krah për krah në disa kategori të ndryshme.

Në mënyrë që të marrim pjesën më të mirë të asaj që po punojmë, do të shikojmë funksionaliteti, mbështetja, dhe çmim.

funksionaliteti

Për të dy kompanitë, ne kemi një fuqi pritëse shumë të aftë të optimizuar për faqet me bazë WordPress. Natyrisht, kjo nuk është asgjë e veçantë në vetvete. Eachdo kompani ka diçka të veçantë për të ofruar në këtë kategori, me WPEngine duke dhënë një përvojë jashtëzakonisht të gjithanshme dhe në mbarë botën, e dizajnuar për të përmbushur nevojat e WordPress-it tuaj, pa marrë parasysh nivelin apo vendndodhjen tuaj në botë.

Nga ana tjetër, ne kemi Kinsta, i cili gjithashtu ka një pajisje dhe shpejtësi jashtëzakonisht të fuqishme që madje tejkalojnë WPEngine në shumë kontekste, pavarësisht se nuk ka të njëjtën prani globale. Për të filluar, Kinsta gjithashtu premton të kompensojë ndikimin ekonomik të shërbimeve të tyre pritëse përmes blerjes së kredive të energjisë së erës.

Vërtetë varet në fund të fundit nëse jeni eko-miqësor ose më shumë i orientuar drejt shkuarjes me një markë të njohur. Ne do t’i japim kësaj kategorie Kinsta, pasi ato kanë fuqi shumë të krahasueshme në lidhje me shërbimet e tyre aktuale të pritjes, ndërsa ruajnë atë apel të veçantë të këndit eko-miqësor që WPEngine thjesht nuk e ka.

mbështetje

Të dy kompanitë kanë vlerësime yjore të klientëve për shërbimin e tyre. Kinsta ofron mbështetje përmes postës elektronike, si dhe sistemit të biletave. WPEngine ofron mbështetje telefonike dhe bisede 24/7, përveç një burimi të konsiderueshëm të mësimit online, i dizajnuar për t’i bërë përdoruesit të përshtatur dhe mbështetur në platformë.

Gjëja e parë që do të vërejmë është mungesa e mbështetjes telefonike për Kinsta. Ky është një disavantazh i veçantë, veçanërisht duke marrë parasysh periudhat e pritjes dhe natyrën jopersonal të mbështetjes së biletave dhe postës elektronike. Kinsta gjithashtu nuk ka pothuajse të njëjtat burime mësimi të ofruara për klientët e tyre në krahasim me WPEngine.

Ne do t’i japim kësaj në WPEngine, për shkak të mënyrave të ndryshme të aksesit për mbështetjen e klientit, dhe plusin e shtuar të burimeve të tyre të mësimit.

çmim

Ky është momenti i vërtetë i bërjes ose pushimit për shumë konsumatorë të mundshëm. Nuk ka kuptim të pranosh opsionet më të mira në dispozicion nëse e prish bankën për ta bërë këtë. Në mënyrë që të lidhemi me vlerën e mirat dhe të këqijat që po kalojmë, ne do të vendosim strukturat e çmimeve WPEngine dhe Kinsta krah për krah dhe të nxjerrim në pah disa fusha kryesore të interesit në lidhje me çmimin.

 • WPEngine ofron plane “startup” nga 35 dollarë në muaj, plane “rritje” nga 115 dollarë në muaj, plane “shkallë” nga 290 dollarë në muaj, dhe plane me porosi për njerëzit që kanë nevojë edhe për më shumë shkallë dhe besueshmëri.
  • Mimet mund të duken pak të pjerrëta në krahasim me Bluehost, por funksionaliteti është shumë më i gjithanshëm. Plani “fillestar” ju jep 25,000 vizita, ruajtje 10 GB, 50 GB në bandë mujore, dhe 1 faqe interneti. Ai gjithashtu hedh në Kornizën e Zanafillës, Temat e StudioPress dhe opsionet e mbështetjes që përmenda më parë.
  • Plani i “rritjes” e përplas këtë deri në 100,000 vizita, ruajtje 20 GB, gjerësi bandë mujore 200 GB dhe 5 site.
  • Plani “shkallë” është një 290 dollarë në muaj, dhe përfshin 400,000 vizita, ruajtje 30 GB, 400 GB bandwidth, dhe 15 faqe interneti.
  • Ata gjithashtu kanë një plan “me porosi” për njerëzit që kërkojnë uebfaqe shumë më të fuqishëm. Kjo bën që vizitat të vijnë në miliona, ruajtja në zonën 1TB, gjerësia e brezit mbi 400 GB në muaj dhe deri në 25 faqe në internet..
 • Kinsta ofron plane pritëse të WordPress që variojnë nga rreth 30 dollarë në muaj deri në 900 dollarë në muaj për planet e tyre të ndërmarrjeve.
  • Ju gjithashtu mund të kontaktoni ekipin e tyre të shitjeve për të vendosur një plan të personalizuar të bërë pikërisht për ju, në rast se ju duhet edhe më shumë energji në krahasim me planet e tyre më të larta.
  • Plani i tyre i Fillestarit, me 30 dollarë në muaj, përfshin 1 instalim të WordPress, 20,000 vizita, 5 GB hapësirë ​​dhe SSL dhe CDN falas. Ky është një grup mjaft karakteristik i veçorive për një plan bazë të WordPress.
  • Plani Pro përplas këtë deri në 2 Instalime të WordPress, 40,000 vizita dhe 10 GB hapësirë ​​për 60 dollarë në muaj. Planet vazhdojnë të rriten si kjo, dhe vetë çmimet janë pak më të pjerrëta nga sa prisni nga një shërbim tjetër. Vetëm mos harroni se po paguani për cilësinë shtesë.
  • Planet e tyre të Biznesit diplomohen në të njëjtën mënyrë; duke filluar nga 100 – 400 dollarë në muaj, dhe duke filluar nga 5 deri në 40 instalime të WordPress, 100,000-600,000 vizita dhe 15-40 GB hapësirë.
  • Planet e tyre më të shtrenjta të Ndërmarrjeve shkojnë për 600 dollarë ose 900 dollarë në muaj, dhe përfshijnë deri në 80 instalime të WordPress, 1.500,000 vizita dhe 120Gb hapësirë.

WPEngine duket se ka çmime më të mira nga shkopi, kur shkon deri tek planet më të mëdha, por Kinsta definitivisht ka një gamë të gjerë të mjaftueshme për të mbuluar gjithçka që mund të ketë nevojë për faqen tuaj te internetit. Kinsta nuk i përmend alokimet e tyre në gjerësinë e brezit në faqen e tyre të çmimeve, por vizitat e tyre tejkalojnë tej mase shumat e parashikuara nga WPEngine, veçanërisht në pikat e çmimeve më të larta.

Sinqerisht, në përgjithësi, kjo kategori është një kravatë. Ai me të vërtetë zbret në sa fuqi keni nevojë për faqen tuaj të internetit. Importantshtë e rëndësishme të theksohet, sidoqoftë, që Kinsta përfundon si kandidati kryesor për projekte në shkallë të gjerë.

Aktgjykimi

Të dy këto uebfaqe performojnë shumë mirë nën kontroll, dhe kanë një bazë të dedikuar klientit dhe rishikime të gazuara në internet për të mbështetur premtimet e tyre për një përsosje të përsosur të WordPress. Përcaktimi i cili është më i mirë do të varet me të vërtetë nga lloji i uebfaqes që dëshironi të krijoni dhe çfarë lloj biznesi prania juaj në internet do të plotësojë.

Nëse jeni në shkallë të vogël dhe të papërvojë, burimet e gjera të mësimit dhe mbështetja e gjithanshme e WPEngine është një zgjedhje e dukshme për ju. Kjo është veçanërisht e vërtetë duke marrë parasysh pikat e tyre të çmimeve konkurruese në shkallë më të ulët.

Nga ana tjetër, klientët më të nivelit të lartë ose eko-vetëdijshëm do të gjejnë patjetër Kinsta një mundësi tërheqëse, veçanërisht duke marrë parasysh fuqinë e teknologjisë së tyre të serverit. Në fund, ju do të duhet të merrni vendimin tuaj, pasi që të dyja këto kompani duket se kanë sjellë lojën e tyre A.

Si gjithmonë, mos ngurroni të na njoftoni me çdo gjë që mund të kemi harruar, ose përvoja të veçanta që mund të kenë ndryshuar mendjen tuaj!

Gëzuar pritjen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector