WPEngine vs Pressidium – Cili është hosti më i mirë i menaxhuar i WordPress?

01.06.2020
Krahasimi i hosteve 'WPEngine vs Pressidium – Cili është hosti më i mirë i menaxhuar i WordPress?
0 28 мин.

wpengine-vs-pressidium


Kërkimi i hosteve në internet shpesh mund të jetë dërrmues. Ka shumë kamare dhe shërbime speciale që ofrohen në të gjithë rrjetin. Kjo mund të jetë veçanërisht me ndikim për projektuesit e uebit që sapo fillojnë, ose përsëritin praninë e tyre në internet për herë të parë.

Sigurimi i zgjedhjes suaj të host-it në internet është i aftë të përmbushë kërkesat e faqes tuaj të internetit është një nga hapat më të mirë të parë që mund të ndërmerrni. Pasja e një pritjeje me çmim të duhur me mbështetje dhe funksionalitet që përputhet me nevojat tuaja, mund ta bëjë më të lehtë çdo hap të procesit. Shtë thjesht një pyetje për të qenë në gjendje të them të mirën nga e keqja.

Për të kuptuar se çfarë na duhen, ne do të hedhim një vështrim në dy hoste të ndryshëm, dhe të shohim se si ata grumbullohen krah për krah. Kjo na lejon të hedhim një vështrim në madhësinë e kafshimit në atë që duhet të përqëndrohemi, dhe na lejon të shohim me të vërtetë atë që secila kompani ka për të ofruar. Alsoshtë gjithashtu një mënyrë e mirë për ne që të vendosim se cili është më mirë.

Sot, ne po shohim në WPEngine dhe Pressidium. Këto janë dy hoste të njohur me vlerësime të mira dhe shkallë konkurruese. Ata të dy përqendrojnë energjitë e tyre në mbajtjen e bazuar në WordPress, dhe tiparet dhe statistikat e tyre reflektojnë këtë. Të gjitha planet e tyre janë ndërtuar me WordPress në mendje, dhe ata premtojnë shpejtësi rrufe dhe funksionim të mirë-optimizuar të WordPress.

Duke u thënë kjo, ka ndoshta më shumë se disa mënyra në të cilat të dyja këto kompani priren të mos pranojnë konkurrencën. Pra, le të fillojmë duke hedhur një vështrim në WPEngine, kush janë ata dhe çfarë janë në lidhje me të.

Farë është WPEngine?

Një shumë faqe në internet mundësohen nga WordPress këto ditë. Shumë hostë po përqendrohen në ofrimin e planeve të optimizuara të dizajnuara për faqet e internetit të bazuara në WordPress. WPEngine është një nga hostet kryesore të bazuara në WordPress sot atje.

Sipas uebfaqes së tyre, 30% e të gjithë faqeve të internetit janë ndërtuar me WordPress, dhe 27% e 10,000 faqeve më të mira me anë të trafikut përdorin gjithashtu WordPress. Këta numra flasin vetë. WordPress është një mjet i fuqishëm që mund të krijojë një faqe në internet shumë të aftë kur përdoret si duhet.

WPEngine përpiqet ta bëjë këtë proces sa më të thjeshtë dhe të aftë të jetë e mundur, duke siguruar një larmi të planeve dhe shërbimeve të orientuara nga WordPress. Ata gjithashtu kanë një reputacion të mirë për shërbimin ndaj klientit dhe lehtësinë e përdorimit, gjë që i bën ata një zgjedhje të shkëlqyeshme si për newbies ashtu edhe për dizajnuesit me përvojë të internetit njëlloj..

Më tej, ne do të hedhim një vështrim në avantazhet e ndryshme që ofron WPEngine.

Pro të WPEngine

 • Optimizimi i WordPress. WordPress është një mjet i fuqishëm që mund të ndërtojë uebfaqe shumë performuese, me shumë karakteristika dhe mundësi pritje të përmbajtjes. Në mënyrë që të mbani sitin tuaj në WordPress duke performuar në kulmin e efikasitetit, hardueri i serverit WPEngine dhe grupet e veçorive janë dizajnuar për të fuqizuar edhe instalimet më të rënda të WordPress me plugin. Opsionet e tyre të planeve të përbashkëta dhe të bazuara në VPS janë një gjë e mirë për t’u mbajtur në mend, gjithashtu, pasi kjo shton një sasi të madhe të shkathtësisë në strukturën e çmimeve të WPEngine dhe aftësinë e shkallëzimit.
 • Temat e StudioPress. Ekzistojnë një mori temash premium, duke përfshirë temat me përgjigje celular, të disponueshme përmes StudioPress. Përdorimi i këtyre temave me faqen tuaj do t’ju japë një avantazh të lehtë për t’u zbatuar funksional dhe estetik ndaj stilistëve të tjerë që duhet të krijojnë temat e tyre ose të paguajnë shtesë për ato premium përmes një shërbimi tjetër. Shumë nga këto tema të StudioPress vijnë me SEO të integruar dhe veçori të sigurisë.
 • Vlerësimet e gatishmërisë. WPEngine ka një ekip ekspertësh në dispozicion të tyre të gatshëm për të bërë vlerësime në faqen tuaj për t’u siguruar që është në formën e anijes përpara se të shkoni live. Kjo mund të jetë një tërheqje e madhe për njerëzit që sapo fillojnë, ose që priren të bëjnë shumë eksperimente me hartimin dhe veçoritë e tyre në internet. Vetë testet kryhen përmes testimit të pajtueshmërisë së kodit dhe skenimit të sitit.
 • WPEngine ka shumë karakteristika të përmbajtjes të cilat janë të destinuara drejt zonave të caktuara gjeografike. Kjo ju lejon të përshtatni mënyrën se si njerëzit në pjesë të ndryshme të botës merren me përmbajtjen tuaj, duke ju lejuar të arrini me lehtësi një sasi të mahnitshme të lexuesve me funksionalitetin tuaj të internetit..
 • Mbështetja e klientit. Mbështetja e WPEngine ka vlerësime të shkëlqyera të klientit dhe është në dispozicion përmes 24/7 telefonit dhe mbështetjes së bisedës live. Ata gjithashtu ofrojnë një bibliotekë të madhe të burimeve të të mësuarit të dizajnuara për të marrë stilistë të rinj dhe veteranë me përvojë njësoj, të përshtatur me insektet dhe opozitat e shërbimit..
 • Prania globale. Me serverë me qendër në SH.B.A., Evropë, Lindjen e Mesme, Azi dhe Afrikë, WPEngine është në gjendje të ofrojë shpejtësi të mrekullueshme dhe aksesueshmëri të serverëve pa marrë parasysh se ku jeni në botë. Pasja e këtij lloji të pranisë globale do të thotë që WPEngine do të jetë në gjendje t’ju japë performancën më të mirë për tregun në të cilin jeni prezent dhe aktiv.
 • Një gamë e gjerë partneritetesh. WPEngine është partnerizuar me një gamë të gjerë shërbimesh të tjera, dhe ofron një mori inovacionesh si rezultat. Partnerët e tyre të ndryshëm përfshijnë Shërbimet Ueb Web, Amazon Cloud dhe të tjerë. E gjithë përmbajtja e tyre e siguruar përmes partneriteteve është e optimizuar për t’u përdorur me WordPress, dhe të sigurojë shumë karakteristika shtesë të cilat shumë konkurrentë nuk mund t’i përputhen.

Nuk është padyshim shumë për të pëlqyer në lidhje me shërbimet e WPEngine. Ata kanë një mbështetje të shkëlqyeshme të klientit, burime në bord, dhe një prani globale që në thelb garanton performancë të mirë dhe ka kuptim për tregun tuaj gjeografik.

Struktura e tyre e çmimeve është gjithashtu mjaft e gjithanshme, por ne do të arrijmë atë në një moment. Ekzistojnë qartë disa mënyra të tjera në të cilat WPEngine nuk do të krahasohet aq në mënyrë të favorshme me konkursin, dhe nuk do të ishte një ide e mirë për të marrë ndonjë vendim pa e përmbledhur studimin tonë.

Për këtë qëllim, le të hedhim një vështrim në mënyrat në të cilat WPEngine ka tendencë të bjerë e shkurtër.

Kundërvajtjet e WPEngine

 • Më pak i shkathët se disa konkurrentë. WPEngine ofron një gamë të gjerë të planeve të specializuara për t’u përdorur me WordPress. Ndërsa kjo i bën ata shumë të gjithanshëm dhe të shkallëzuar për faqet e internetit të bazuara në WordPress, funksionaliteti i tyre nuk është aq tërheqës për faqet e internetit që nuk do të përdorin platformën WordPress. Meqenëse të dy faqet që po shohim sot janë të përqendruara në optimizimin e WordPress, kjo nuk është një marrëveshje e tillë, por prapë mund të jetë një gjë e mirë të mbash në mend përpara.
 • Meqenëse WPEngine ofron një gamë kaq të gjerë karakteristikash, ndonjëherë përmes partneriteteve me shërbime të tjera, disa nga ndërfaqet dhe veçoritë e tyre mund të jenë pak të vështira për t’u mësuar. Ndërsa sistemi është krijuar për tu përdorur me lehtësi, ka akoma aspekte të tij që do të marrë pak kohë për të mësuar se si të përdorim në mënyrë efektive.
 • Disa kufizime. Për të ofruar shpejtësitë më të mira dhe kohën e duhur në treg, WPEngine vendos disa kufizime të vogla në instalimet dhe shtojcat e ndryshme që mund të përdorni për faqen tuaj të WordPress. Ndërsa kjo është mjaft standarde dhe lejon WPEngine të ofrojë llojin e optimizmit të nivelit të lartë të WordPress për të cilin ata njihen, është akoma një lloj zhgënjyese kur punoni me një platformë kaq të gjithanshme potencialisht.

Përkundër këtyre të metave, WPEngine mbetet një mundësi shumë konkurruese. Ato ofrojnë një pritje të fuqishme të WordPress me një prani globale dhe pika çmimi të përballueshëm. Përdoruesit e rinj do të marrin shumë kilometra larg nga planet e ndryshme të përbashkëta, ndërsa pritësit në internet më me përvojë ose më të mëdhenj kanë akoma shumë hapësirë ​​dhe mundësi për të përshkallëzuar praninë e tyre në internet.

Të këqijat që shkojnë së bashku me WPEngine nuk janë as shkatërruese. Shumica e këtyre sendeve nuk janë shumë të mëdha, dhe është shumë e rëndësishme për kursin kur bëhet fjalë për pritjen e fuqishme të WordPress. Kjo duke u thënë, megjithatë, është e vështirë të marrësh një ide të mirë sesi këto tipare krahasohen pa e hedhur një vështrim në konkurs.

Më tej, ne do të hedhim një vështrim në Pressidium.

Isfarë është Pressidium?

Pressidium është një zgjidhje e menaxhuar e WordPress, vizioni i së cilës është të “hartojë dhe të përsosë dhe shërbimin e përsosur dhe udhëheqës të menaxhuar nga industria për platformën tonë të preferuar – WordPress”. Ato ofrojnë një platformë të ndërmarrjeve WordPress të besuar nga fillimet e teknologjisë dhe pasuria 500 kompani njësoj. Ata konsiderohen të jenë superiorë ndaj pritësve konkurrues të menaxhuar të WordPress, dhe ata premtojnë cilësi të shërbimit, shpejtësisë, sigurisë dhe performancës.

Të hedhura në treg nga viti 2014 nga një ekip i stilistëve veteranë, ata janë shndërruar në një zgjidhje të njohur dhe të rishikuar mirë të pritjes. Ata u morën me Performance Hosting Top Tier WordPress në 2015 dhe 2016 nga Review Signal.com. Ka shumë presione përreth Pressidium, dhe ato duket se po japin shumë nga ajo.

Sidoqoftë, një gjë për tu marrë parasysh është se Pressidium ngarkon përdoruesit e saj bazuar në sasinë e vizitave që marrin faqet e tyre. Kjo është padyshim pak më ndryshe nga mënyra se si e trajtojnë ndërmarrjet e tjera, ku normalisht do të ofronin sasi më të mëdha të vizitave së bashku me planet e tyre më të mëdha.

Kjo është padyshim diçka që ju do të dëshironi të mbani në mend ndërsa diskutojmë për detajet e tjera të kësaj kompanie. Kjo do të thuhet, ne nuk do ta dimë me të vërtetë derisa të hedhim një vështrim, kështu që le të shohim disa nga avantazhet që Pressidium duhet të na ofrojë.

Pro të Pressidium

 • Pagesë e lehtë. Pressidium pranon të gjitha format kryesore të pagesës, gjë që e bën pak më të lehtë trajtimin e faturimit. Ndërsa shumica e kompanive janë mjaft të mira në përputhje me metodat kryesore të pagesës, disa prej tyre mund të bien në mungesë.
 • Garancia e kthimit të parave 60-ditore. Si çdo host i mirë në internet, Pressidium ka një garanci për kthimin e parave për shërbimet e tyre nëse anuloni brenda 60 ditëve. Kjo është gati dy herë për sa i përket garancisë 30-ditore që ofrojnë shumica e kompanive. Shtë mirë të kesh një garanci të duhur, në mënyrë që të minimizosh rrezikun. Si gjithmonë, lexoni politika e rimbursimit të tyre veten për t’u siguruar që e dini se çfarë po merrni.
 • Pressidium ka qendra të të dhënave në Japoni, Amerikën e Veriut, Azinë Juglindore, Evropë dhe Oqeaninë. Kjo u lejon atyre të sigurojnë shpejtësi shumë të lartë pavarësisht se ku jeni në botën ku jetoni. Shqyrtimet e tyre ndryshojnë disi në aspektin e shpejtësisë, por shumica e përdoruesve duket se janë më shumë se të kënaqur me atë që Pressidium është në gjendje të sigurojë.
 • Pressidium ka pika çmimesh shumë konkurruese, të cilat do t’i marrim më vonë, kur të prekim krahasimet. Pricesmimet e tyre aktuale krahasohen në mënyrë të favorshme me WPEngine në pothuajse çdo pikë çmimi, dhe planet e ndryshme që ato kanë janë pak më të gjithanshme sesa planet e ofruara nga WPEngine në drejtim të shkallës.
 • Lehtësinë e përdorimit. Të dy shërbimet e migracionit falas të Pressidium dhe ndërfaqja e tyre aktuale janë rishikuar mirë nga përdoruesit në të gjithë internetin. Ndërsa ata nuk e përdorin ndërfaqen cPanel standarde të industrisë, ndërfaqja e tyre është gjithëpërfshirëse dhe dihet që është e thjeshtë për tu mësuar dhe zotëruar.
 • Sistemi i filtrimit të botëve. Të gjitha planet e Pressidium vijnë me një sistem të filtrimit Bad-bots i cili mbron faqen tuaj te internetit kundër aktivitetit bot dhe të tilla. Kjo është e bukur nëse përmbajtja në faqen tuaj të internetit ka të ngjarë të tërheqë aktivitetin e botëve, ose nëse baza e përdoruesit tuaj është me të vërtetë e ndjeshme ndaj pranisë së aktivitetit bot.
 • Pressidium premton 99,95% në kohën e duhur, dhe testet e bëra nga përdoruesit e tjerë në internet duket se konfirmojnë këtë statistikë. 99.95% është një rezultat shumë i mirë, megjithëse nuk është më i miri. Shtë e rëndësishme të theksohet se shumica e rishikimeve në internet në të vërtetë pretendojnë se ata morën 100% kohë gjatë periudhës së tyre të testimit.
 • Pressidium premton parandalimin e telasheve pa telashe. Ata kanë gjëra të tilla si azhurnimet e menaxhuara automatike, filtrimi i botëve dhe zjarrit në vend për të siguruar që faqja juaj e internetit të jetë e sigurt. Ata gjithashtu kanë një blog sigurie që hyn në të gjitha detajet se si e mbajnë të sigurt faqen tuaj. Në përgjithësi, Pressidium përfundimisht duket i besueshëm me pretendimet e tyre në lidhje me këtë.
 • Migrim falas. Pressidium siguron migrim falas në shërbimet e tyre, si çdo host tjetër i mirë. Pressidium gjithashtu ka shumë shtyp të mirë në lidhje me procesin aktual të migrimit, duke thënë se është shumë e lehtë dhe mbështetja gjatë procesit ishte fenomenale. Ky është një prekje e bukur nëse jeni duke kërkuar për një host të mirë për të kaluar tutje.
 • CDN, SSL dhe kopje rezervë falas. Së bashku me karakteristikat e tjera të tyre të sigurisë dhe mbështetjes, planet e Pressidium ofrojnë falas kopje rezervë të CDN, SSL dhe faqes. Këto janë për të siguruar që faqja juaj e internetit të funksionojë siç duhet me të gjitha tiparet e sigurisë që i nevojiten. Shtë mirë të jesh në gjendje t’i marrësh këto veçori falas nga vetë hosti i internetit, në vend që të paguash një palë të tretë.

Pressidium është një lloj sekreti i mbajtur mirë në industrinë pritëse. Statistikat e tyre të uptime dhe seti i gjerë i tipareve janë shumë të këndshme, veçanërisht me blogun e tyre teknik të përfshirë për të kënaqur cilindo me pyetje më të avancuara.

Ofertat falas dhe të tilla që ato ofrojnë janë gjithashtu një prekje e këndshme. Sidoqoftë, duhet të kujtojmë ato që thanë për koston e tyre për vizitë. Ky është padyshim një disavantazh i përgjithshëm, por me të vërtetë varet nga lloji i faqes në internet që po kërkon të ndërtosh.

Për shkak të çmimeve dhe funksionalitetit të tyre, duket se Pressidium do të ishte një mundësi mjaft e fuqishme për përdoruesit e duhur. Kjo do të thuhet, do të jetë e vështirë të marrësh një ide të mirë të asaj me të cilën po merremi, derisa të bëjmë një vështrim mbi disavantazhet që shkojnë së bashku me Pressidium.

Padyshim që këtu nuk ka shumë. Ata janë një pritës mjaft i qëndrueshëm brenda dhe jashtë. Sidoqoftë, ka disa gjëra që ne mund të identifikonim.

Kundërvajtjet e Pressidiumit

 • Sistemi i pagave për vizitë. Ky është pengesa kryesore për Pressidium, megjithëse mund të mos jetë aq i keq sa duket. Varet vërtet nga faqja juaj. Edhe pse shumica e faqeve të WordPress janë krijuar për të punuar përmes të ardhurave nga reklamat, disa modele biznesi ju lejojnë të përfitoni në mënyra të tjera. Meqenëse pamjet e faqeve do të jenë faktori kryesor përcaktues në fundin tuaj në pothuajse çdo skenar, ka kuptim të prekni pak më shumë për më shumë shikime. Ky faktor do të vihet në lojë pak më qartë kur shikojmë çmimin, pasi do të na lejojë të demonstrojmë se si këto tarifa-për-pamje do të ndikojnë në çmimet aktuale.
 • Pikat e çmimeve që synojnë tregun e biznesit. Edhe pse Pressidium ofron disa mundësi për faqet e internetit në shkallë më të vogël, shumica e planeve të saj janë hartuar për shkallë ndërmarrjesh, dhe ju mund të tregoni se ku vëmendja e tyre shkon si një kompani. Kush mund t’i fajësojë ata? Mbi të gjitha, projektet në shkallë të gjerë janë më kërkuese dhe më fitimprurëse. Nëse keni nevojë për një pritje në shkallë më të madhe, kjo ndoshta do të jetë një plus për ju. Përndryshe, mund të jetë diçka për t’u marrë parasysh nëse po kërkoni një host të shkallës më të vogël.
 • Nuk ka pritje të postës elektronike. Për dallim nga shumë kompani të tjera pritëse, Pressidium nuk ofron postë elektronike në platformën e tyre. Kjo është paksa më tërheqëse, pasi siti është kaq i lartë në pothuajse çdo aspekt tjetër. Duke u thënë kështu, nuk është një punë kaq e madhe për të marrë emailin tuaj në një vend tjetër, është thjesht turp të shkosh në dy vende të ndryshme për diçka që mund të ofrohet nga një.

Ashtu si me WPEngine, nuk ka shumë këtu për të ngritur shumë flamuj të kuq. Dobësitë më të mëdha për Pressidium duket se janë sistemi i tyre i pagave për vizitë. Shtë një pyetje interesante, dhe madje mund të funksionojë në avantazhin e disa faqeve të internetit, por në përgjithësi, është vetëm një gjë më shumë që duhet të mbash gjurmët e.

Shumica e hostëve të tjerë tashmë ju ngarkojnë më shumë për shikime mbi një kufi të caktuar të lidhur me planin tuaj, kështu që kjo nuk është një marrëveshje shumë e madhe kur e shikoni në kontekst, por ne me të vërtetë nuk do të marrim një ide konkrete për atë që jemi duke u marrë me deri sa të zbresim në krahasimin tonë të hollë-gritty.

Për të përcaktuar se cila nga këto site rreh tjetrën, ne do t’i shikojmë ato krah për krah dhe t’i krahasojmë duke përdorur disa kritere të ndryshme. Ne do ta prishim atë sipas Funksionaliteti, Siguria, dhe çmim.

Krahasimi i funksionalitetit

Të dy faqet e internetit ofrojnë hostp të nivelit të lartë WordPress, të shoqëruar nga të gjitha tiparet e fuqishme dhe rrjetet mbështetëse që do të prisnit nga kjo vend. Të dy kompanitë kanë një gamë të gjerë të planeve konkurruese që mbulojnë funksionalitetin e nevojshëm për një gamë të gjerë të shkallëve të biznesit.

Ata të dy gjithashtu kanë funksionalitet të dizajnuar për të akomoduar shitësin dhe dizajnerët e tjerë të faqeve të internetit që mund të kenë disa nevoja të ndryshme në krahasim me përdoruesit e tjerë të WordPress. Ajo që ata nuk kanë janë opsione për mbajtjen pa WordPress. Kjo nuk duhet të jetë një marrëveshje shumë e madhe, pasi ju me siguri po kërkoni për host WordPress gjithsesi, por është një gjë e mirë të mbani mend nëse doni të ndryshoni praninë tuaj në internet në të ardhmen.

Ne do ta quajmë këtu Pressidium fitues për shkak të karakteristikave të tyre më të mira kohore dhe konkurruese.

Krahasimi i Mbështetjes

Përsëri, të dy këta uebfaqe kanë vlerësime shumë të mira të klientëve për ekipet e tyre mbështetës. Ata të dy ofrojnë njohuri të gjera dhe mbështetje mbështetëse në faqet e tyre të internetit aktuale, për t’ju ndihmuar të merreni me çështje më të vogla mbështetjeje. Sidoqoftë, kur keni nevojë për vëmendjen e një njeriu aktual, Pressidium thjesht ka mbështetjen e biletave për anëtarët.

WPEngine, nga ana tjetër, ofron mbështetje 24/7 përmes telefonit dhe bisedës live. Edhe pse të dy kompanitë janë të njohura për shërbimin e mirë të klientëve, ne do të quajmë WPEngine fitues të qartë këtu me meritë të këtij fakti vetëm.

Krahasimi i çmimeve

Ky është momenti i vërtetë i bërjes ose pushimit për shumë konsumatorë të mundshëm. Nuk ka kuptim të pranosh opsionet më të mira në dispozicion nëse e prish bankën për ta bërë këtë. Në mënyrë që të lidhemi me vlerën e mirat dhe të këqijat që po kalojmë, ne do të vendosim strukturat e çmimeve WPEngine dhe Kinsta krah për krah dhe të nxjerrim në pah disa fusha kryesore të interesit në lidhje me çmimin.

 • WPEngine oplanet e “fillimit” nga 35 dollarë në muaj, planet e “rritjes” nga 115 dollarë në muaj, planet “shkallë” nga 290 dollarë në muaj, dhe planet me porosi për njerëzit që kanë nevojë edhe për më shumë shkallë dhe besueshmëri.
  • Mimet mund të duken pak të pjerrëta në krahasim me Bluehost, por funksionaliteti është shumë më i gjithanshëm. Plani “fillestar” ju jep 25,000 vizita, ruajtje 10 GB, 50 GB në bandë mujore, dhe 1 faqe interneti. Ai gjithashtu hedh në Kornizën e Zanafillës, Temat e StudioPress dhe opsionet e mbështetjes që përmenda më parë.
  • Plani i “rritjes” e përplas këtë deri në 100,000 vizita, ruajtje 20 GB, gjerësi bandë mujore 200 GB dhe 5 site.
  • Plani “shkallë” është një 290 dollarë në muaj, dhe përfshin 400,000 vizita, ruajtje 30 GB, 400 GB bandwidth, dhe 15 faqe interneti.
  • Ata gjithashtu kanë një plan “me porosi” për njerëzit që kërkojnë uebfaqe shumë më të fuqishëm. Kjo bën që vizitat të vijnë në miliona, ruajtja në zonën 1TB, gjerësia e brezit mbi 400 GB në muaj dhe deri në 25 faqe në internet..
 • Pressidium Ofron plane që fillojnë nga 21 dollarë në muaj dhe shkallëzojnë deri në 500 dollarë në muaj, me plane më të mëdha “Ndërmarrje” në dispozicion me $ 750 + në muaj.
  • Plani i tyre “Mikro” ju jep 1 instalim të WordPress, 5 GB hapësirë ​​ruajtjeje, mjedisi skenar, kopjim, SSL dhe karakteristika të tjera që përmenda më lart.
  • Plani i tyre “Personal” e bënë këtë deri në 42 dollarë në muaj, i cili ju jep 3 instalime, 10 GB ruajtje dhe të gjitha sendet e tjera.
  • Pakoja “Professional” është 125 dollarë në muaj, duke ju dhënë 10 instalime dhe 20 GB depozitë.
  • Plani “Biznes” është 250 dollarë në muaj, me 25 instalime dhe 30 GB depo.
  • Plani më i madh i tyre standard është plani “Business Plus”, për 500 dollarë në muaj, me 50 instalime dhe 40 GB ruajtje.

Natyrisht, të dy kompanitë ofrojnë karakteristika konkurruese për pikat e çmimit më të ulët. Pressidium ofron një plan më të lirë, por i mungojnë disa nga veçoritë e planit me çmim më të ulët të WPEngine.

Në fund, kjo do të varet nga lloji i uebfaqes që dëshironi. Uebfaqet e çdo shkalle do të kenë një përvojë të mirë me njërin prej këtyre hosteve, megjithëse dizajnerët në shkallë më të vogël ndoshta mund të gjejnë një host më të vogël që është më i mirë për ta.

Si gjithmonë, nëse ka diçka që na ka munguar, ose nëse keni pasur një përvojë të ndryshme me këta pritës, ndjehuni të lirë të na tregoni!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector