Kod Kupon BlueHost – Diskaun Sehingga 70% + Domain PERCUMA

01.06.2020
Kupon BlueHost 'Kod Kupon BlueHost – Diskaun Sehingga 70% + Domain PERCUMA
0 9 мин.

kod kupon bluehost


Dalam artikel ini saya akan menunjukkan cara mengaktifkan kod kupon BlueHost terbaik untuk mendapatkan diskaun maksimum. Anda tidak perlu menyalin dan menampal dan kod promo, cukup klik pada pautan di bawah untuk mendapatkan diskaun hingga 70% dan nama domain percuma.

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai BlueHost, saya cadangkan untuk membaca ulasan BlueHost kami, di mana anda akan mendapat maklumat mengenai perkhidmatan, waktu operasi, prestasi dan ulasan mereka dari pelanggan BlueHost.

Jualan BlackHost Black Friday 2018

bluehost-black-friday-sale-2018

DISKAUN 60%
JualanJualan BlackHost Black Friday: untuk masa yang terhad hanya BlueHost menawarkan DISKAUN hingga 60% untuk semua rancangan hosting bersama!

bluehost-black-friday-2018-60-off

BlueHost Black Friday 2018

Kupon / Potongan BlueHost Tamat Tempoh

Selamat Hari Lahir BlueHost

DISKAUN 60%
JualanJualan Hari Lahir BlueHost!!! BlueHost menawarkan DISKAUN hingga 60% untuk semua rancangan hosting bersama! Selamat Hari Lahir BlueHost! Dapatkan akaun hosting hari ini!

bluehost-60-off

bluehost-birthday-sale-2018

Jualan Tahun Baru BlueHost – DISKAUN 50%

POTONGAN 50
SaleBlueHost mengucapkan selamat Tahun Baru 2018 kepada anda dengan diskaun 50% untuk rancangan hosting bersama mereka. Tawaran masa terhad! bertindak sekarang!

diskaun selamat tahun baru bluehost 2018

Tawaran BlueHost Cyber ​​Monday – Diskaun Lebih 60% untuk Shared Hosting

DISKAUN 60%
Tawaran SaleBlueHost Cyber ​​Monday – Dapatkan potongan lebih daripada 60% untuk hosting bersama hanya pada 27 November. Daftarlah sekarang!

bluehost siber isnin 2017

Tawaran BlueHost Black Friday – Diskaun Sehingga 60%

DISKAUN 60%
SaleBlueHost Black Friday Sale – Dapatkan potongan hingga 60% pada hosting bersama, potongan 50% pada hosting VPS, potongan 40% pada hosting cloud. Ini adalah tawaran masa terhad! Bertindak sekarang!

bluehost black friday 2017

Selamat Hari Lahir BlueHost! – Dapatkan Diskaun 60%

BlueHost menyambut ulang tahunnya dengan potongan besar. Pelanggan baru dapat potongan hingga 60% untuk semua rancangan hosting termasuk bersama, cloud, WooCommerce, VPS dan pelayan khusus. Sekiranya anda ingin membeli web hosting dengan harga potongan, sekarang adalah peluang anda untuk mendapatkan beberapa perkhidmatan hosting web yang berkualiti dari BlueHost.

selamat hari jadi kod kupon bluehost

DISKAUN 60%
Jualan ulang tahun SaleBlueHost akan memberi anda diskaun sehingga 60% untuk sebarang rancangan hosting yang anda pilih. Ini adalah tawaran masa terhad, jadi ambil rancangan hosting anda selagi penjualan ini masih aktif.

Diskaun sehingga 60% di BlueHost – Tinggal Beberapa Jam

Ini adalah akhir bulan Jun, 2017 dan sudah tiba masanya untuk penjimatan besar! Dapatkan diskaun jualan musim panas yang menakjubkan ini di BlueHost:

promosi jualan musim panas bluehost 2017

DISKAUN 60%
JualanDengan jualan kilat musim panas ini di BlueHost, anda akan mendapat potongan hingga 60% pada setiap rancangan hosting bersama yang anda beli. Bertindak cepat, kerana promosi akan tamat dalam beberapa jam sahaja!

Jualan BlueHost Cyber ​​Monday – DISKAUN sehingga 70%

perjanjian bluehost cyber isnin 2016

DISKAUN 70%
Jualan Dapatkan diskaun sehingga 70% untuk SEMUA rancangan Hosting Bersama baru – hanya hari ini! Penjualan Cyber ​​Monday bermula serendah $ 2.40 / bulan. Jangan lepaskan peluang hebat untuk mengadakan hosting yang boleh dipercayai dengan harga yang rendah. Daftarlah sekarang!

Penjimatan Super Black Friday di BlueHost

tawaran bluehost black friday 2016

DISKAUN 60%
Hanya dengan hari ini (Black Friday) anda dapat menjimatkan lebih dari 60% untuk semua rancangan hosting bersama baru di BlueHost. Bermula hanya $ 2.65 / bulan.

Pelan Asas bermula pada $ 2.65 setiap bulan dan membenarkan hosting 1 laman web. Sekiranya anda ingin membuat dan menghoskan beberapa laman web, anda harus memilih Plus Plan, yang bermula pada $ 3.65 setiap bulan. Prime Plan sangat sesuai untuk laman web eCommerce yang lebih kecil. Pada masa ini rancangan ini menawarkan nilai terbaik, bermula hanya $ 4,95 sebulan.

bluehost black friday berkongsi rancangan 2016

Jualan Kilat di BlueHost – Masa Terhad!

kupon bluehost 60 dari masa terhad

DISKAUN 60%
DijualUntuk masa yang sangat singkat, anda boleh membeli rancangan bersama BlueHost dengan potongan harga yang besar. Dapatkan diskaun lebih dari 60% untuk rancangan hosting bersama baru.

Cara menggunakan kod kupon BlueHost ini?

Langkah 1: Klik pada pautan promosi di bawah untuk mengaktifkan diskaun.

Langkah 2: Pilih rancangan hosting yang sesuai dengan keperluan anda.

rancangan kod diskaun bluehost

Langkah 3: Isi maklumat peribadi anda dan pilih pilihan pembayaran untuk menyelesaikan pesanan anda.

Kupon BlueHost – Cara Dapatkan Tawaran Terbaik?

Dengan mengaktifkan kupon BlueHost menggunakan butang yang disebutkan di atas, anda akan mendapat potongan harga yang berbeza untuk rancangan hosting yang berbeza. Sekiranya anda ingin membeli salah satu rancangan yang dikongsi, anda akan mendapat potongan berikut:

 • Harga bulanan untuk pelan Asas hanya $ 3,49 dan bukan $ 7,99, ini adalah diskaun 56%.
 • Harga bulanan untuk rancangan Plus akan berharga $ 5.95 dan bukannya $ 10.99, itu adalah potongan 45%.
 • Harga bulanan rancangan Pro adalah $ 13.95 dan bukannya $ 23.99, menjimatkan lebih dari 41%.

Semua diskaun di atas boleh didapati dengan rancangan langganan selama 3 tahun.

Pada majlis-majlis khas seperti Black Friday, Cyber ​​Monday, Independence Day atau cuti lain, anda boleh menjimatkan lebih banyak, kadang-kadang 90% dari harga biasa. Kami memastikan bahawa anda akan mendapat diskaun maksimum yang ada semasa mengunjungi BlueHost melalui pautan ini.

Untuk mendapatkan tawaran yang terbaik, saya cadangkan membeli rancangan hosting selama 36 bulan. Dengan cara ini, anda bukan sahaja mendapat diskaun maksimum, tetapi juga akan selamat daripada perubahan harga. Syarikat hosting kadang-kadang menaikkan harganya, tetapi perubahan ini tidak akan mempengaruhi akaun yang ada, hanya akan digunakan untuk pelanggan baru.

Tentang BlueHost – Adakah Penyedia Perkhidmatan Web Hosting yang Baik?

BlueHost adalah salah satu penyedia hosting perniagaan kecil terbaik. Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 1996 oleh Matt Heaton. Ujian dan pengalaman peribadi kami boleh didapati dalam ulasan BlueHost ini.

Saya telah menggunakan BlueHost sejak 2009 untuk menganjurkan perniagaan sebagai perniagaan kecil untuk rakan dan pelanggan. Saya selalu mengesyorkan BlueHost, kerana mereka memberikan perkhidmatan hebat, sokongan pakar dan waktu operasi yang baik. Mereka benar-benar tahu cara menyediakan pelayan mereka, bagaimana menjaganya agar selamat dan bagaimana menjaga pelanggan mereka. Ini dibuktikan dengan fakta bahawa BlueHost telah berniaga lebih dari 20 tahun sekarang. BlueHost kini dimiliki oleh EIG, syarikat yang memiliki jenama hosting besar lain juga.

BlueHost telah dipaparkan di banyak laman tinjauan hosting lain dan telah dianjurkan oleh WordPress.org sebagai hos web terbaik untuk platform CMS dan blogging yang hebat ini. Syarikat ini mempunyai lebih dari 2 juta laman web, separuh daripadanya dibina dengan WordPress. Sekiranya anda tidak pernah mendengar tentang alat ini sebelumnya, saya cadangkan membaca panduan kami yang merangkumi tutorial langkah demi langkah mengenai cara membina laman web dengan WordPress.

Faedah yang akan anda perolehi dengan BlueHost

Tidak kira rancangan hosting yang anda pilih, BlueHost akan memberikan anda perkhidmatan dan sokongan yang sangat baik. Sekiranya anda mencari perkhidmatan hosting bersama yang boleh dipercayai, BlueHost harus menjadi antara pilihan utama anda. 3 rancangan hosting yang dikongsi berpatutan (menggunakan kod promo kami) dan merangkumi banyak ciri hebat.

Semua akaun bersama merangkumi domain percuma pilihan anda. Tidak satu pun dari akaun bersama ini mempunyai batasan pada data bulanan yang dipindahkan.

Pelan Asas adalah yang paling murah dan dirancang untuk hosting satu laman web. Pelan ini membolehkan meletak kenderaan sehingga 5 domain dan membuat hingga 25 sub domain. Akaun e-mel terhad kepada 5 dengan simpanan e-mel maksimum 100 MB setiap akaun.

Pelan Plus adalah rancangan bersama yang paling popular dan sangat sesuai untuk perniagaan kecil. Ia membenarkan hosting sehingga 10 laman web dan 100 akaun e-mel dengan penyimpanan e-mel 500 MB setiap satu. Pelan ini merangkumi baucar pemasaran $ 150 yang dapat digunakan untuk mengiklankan laman web anda di Google dan Bing. CDN global juga disertakan, yang membantu mempercepat laman web anda (CDN = Rangkaian Penghantaran Kandungan).

Pelan Business Pro sangat bagus untuk mengadakan kedai dalam talian kecil. Pelan ini memberikan prestasi yang lebih tinggi dan tidak menghadkan had pada laman web dan akaun e-mel yang dihoskan. CDN global disertakan dengan rancangan ini juga, dan kredit pemasaran $ 300 juga. Seperti yang anda ketahui, laman web e-dagang memerlukan SSL untuk memproses pembayaran secara dalam talian. Sijil SSL hanya dapat dipasang ke laman web yang mempunyai alamat IP khusus. Dengan rancangan Pro, anda akan mendapat sijil SSL dan IP khusus secara percuma.

Sekiranya anda ingin membeli Virtual Private Server atau Dedicated Hosting, BlueHost mempunyai penyelesaian untuk anda juga. Dengan menggunakan kod promo BlueHost kami, anda akan dapat potongan 50% pada pembayaran bulan pertama dan 16% jika anda memilih untuk membayar di muka selama satu tahun.

Sekiranya laman web anda menyasarkan khalayak global dan memerlukan penyelesaian untuk memberikan pengalaman melayari yang sama untuk semua pengguna anda, hosting awan adalah pertaruhan terbaik anda. Di BlueHost anda akan dapat memilih dari 3 rancangan hosting awan. Potongan harga yang tersedia melalui laman web kami akan membolehkan anda menjimatkan sehingga 36% untuk cloud hosting.

Mengapa Anda Perlu Menggunakan BlueHost?

BlueHost mempunyai sejarah yang panjang dan dapat dikesan dalam perniagaan hosting. Laman web kajian dan kupon teratas, blogger, profesional IT dan pelanggan mengesyorkan syarikat ini; berikut adalah beberapa kelebihan mengapa anda harus mempertimbangkan untuk memilih BlueHost untuk laman web anda:

 • BlueHost menggunakan cPanel untuk menguruskan akaun hosting. Ini adalah panel kawalan yang mudah digunakan yang mempunyai banyak ciri untuk menguruskan e-mel, domain, laman web, pemasangan CMS dan banyak lagi. Dengan cPanel anda boleh memasang CMS yang anda mahukan ke domain anda dengan mudah. Anda boleh memilih dari pelbagai perisian seperti WordPress, Drupal, Joomla, Magento eCommerce, PrestaShop dan lain-lain.
 • Dengan BlueHost anda dapat memastikan pertumbuhan perniagaan anda. Walaupun penyedia hosting lain hanya akan menawarkan rancangan hosting bersama kepada anda, di BlueHost anda boleh menaik taraf atau menurunkan rancangan dengan mudah. Tingkatkan ke VPS atau khusus jika anda memerlukan lebih banyak kuasa hosting dengan hanya beberapa klik.
 • Pasukan sokongan yang sangat terlatih dan berorientasikan pelanggan memastikan bahawa masalah anda akan diselesaikan tepat pada waktunya. Mereka boleh didapati 24/7 melalui telefon, sembang dan tiket e-mel. Pilih saluran sokongan yang lebih selesa untuk anda, anda akan mendapat sambutan terbaik yang sama. Sekiranya anda ingin mengetahui perkara anda sendiri, saya cadangkan untuk melihat asas pengetahuan mereka. Bahagian ini merangkumi banyak artikel dan tutorial video mengenai cara menggunakan panel kawalan dan cara membuat laman web.
 • Walaupun anda tidak dapat mendapatkan akaun percubaan dengan BlueHost, tetapi anda akan mendapat jaminan 30 Hari Wang dikembalikan. Ini bermaksud, jika anda akan mendapat bayaran balik dalam masa 30 hari jika anda memutuskan untuk membatalkan akaun hosting anda. Sila periksa dasar pembayaran balik BlueHost sebelum membeli.

Banyak laman web mengelak daripada membicarakan aspek negatif ketika meninjau perkhidmatan atau produk. Tidak ada yang sempurna, jadi BlueHost juga mempunyai kelemahannya sendiri.

 • Sebagai kelemahan saya boleh menyebut satu perkara sahaja. BlueHost bukan penyedia hosting termurah. Terdapat syarikat lain seperti eHost atau iPage di mana anda akan dapat membeli rancangan hosting bersama dengan harga di bawah $ 2 sebulan. Tetapi kualiti harganya, dan mungkin inilah sebab mengapa BlueHost lebih mahal daripada persaingan.

Kesimpulan – Adakah BlueHost Sesuai untuk Anda?

Pengalaman kami dengan BlueHost sangat positif. Sekiranya anda mencari syarikat hosting yang boleh dipercayai dan menjimatkan kos yang dapat memberikan perkhidmatan yang konsisten untuk perniagaan anda, BlueHost adalah pilihan yang sangat baik. Dengan BlueHost laman web anda juga perniagaan anda akan dapat berkembang. Gunakan kupon BlueHost kami untuk mendapatkan harga terbaik.

Kod Kupon BlueHost Tamat Tempoh

Berikut adalah senarai semua kupon BlueHost yang telah tamat tempoh:

Kembali Ke Sekolah – Diskaun Khas BlueHost

Ini adalah tawaran masa terhad yang memberi anda potongan besar pada rancangan hosting bersama BlueHost!

bluehost kembali ke kod kupon diskaun sekolah

Untuk mendapatkan diskaun ini, klik pada gambar atau butang kupon di bawah. Diskaun ini tidak memerlukan kod kupon, ikuti pautan di bawah untuk mengaktifkan diskaun dan menjimatkan pembelian BlueHost anda.

bluehost kembali ke sekolah diskaun istimewa

Diskaun BlueHost Masa Terhad Hari Peringatan – DISKAUN 60%

DISKAUN 60%
JualanJualan Hujung Minggu Hari Peringatan! Tawaran ini hanya tersedia untuk masa yang terhad: dari 27 Mei hingga 31 Mei *

* Diskaun Hari Peringatan: dari 12:00 pagi (MT) pada hari Jumaat, 27 Mei, hingga 11:59 malam (MT) pada hari Selasa, 31 Mei.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector