Koda kupona BlueHost – Do 70% popust + BREZPLAČNA domena

koda kupona bluehost


V tem članku vam bom pokazal, kako aktivirati najboljšo kodo kupona BlueHost in tako pridobiti čim večji popust. Ni vam treba kopirati in prilepiti in promocijske kode, samo kliknite spodnjo povezavo, da pridobite do 70% popusta in brezplačno ime domene.

Če želite izvedeti več o BlueHost, priporočam, da preberete naš pregled BlueHost, kjer boste našli informacije o njihovi storitvi, uptime, uspešnosti in ocene kupcev BlueHost..

Razprodaja BlueHost Black Friday 2018

bluehost-črna-petka-prodaja-2018

60% OFF
ProdajaRazprodaja BlueHost Black Friday: samo za določen čas BlueHost ponuja do 60% OFF na vseh načrtih gostovanja v skupni rabi!

bluehost-črna-petek-2018-60-off

BlueHost Črni petek 2018

Potekli kuponi / popusti BlueHost

Vesel rojstni dan BlueHost

60% OFF
ProdajaRojstnodnevna razprodaja BlueHost!!! BlueHost ponuja do 60% OFF na vse načrte gostovanja v skupni rabi! Srečen rojstni dan BlueHost! Pridobite račun gostovanja še danes!

bluehost-60-off

bluehost-rojstni dan-prodaja-2018

Novoletna razprodaja BlueHost – 50% OFF

50% OFF
SaleBlueHost vam želi srečno novo leto 2018 s 50% popustom na njihove skupne gostovalne načrte. Časovno omejena ponudba! Ukrepaj zdaj!

bluehost veselo novo leto 2018 popust

Ponudba za cyber ponedeljek BlueHost – več kot 60% popusta na skupno gostovanje

60% OFF
SaleBlueHost Cyber ​​Monday Deal – Prejmite več kot 60% popusta na skupno gostovanje šele 27. novembra. Prijavite se zdaj!

bluehost cyber ponedeljek 2017

BlueHost ponudba za črni petek – popust do 60%

60% OFF
SaleBlueHost Black Friday Sale – Pridobite do 60% popusta na skupno gostovanje, 50% popusta na VPS gostovanju, 40% popusta na gostovanju v oblaku. To je omejena ponudba! Ukrepaj zdaj!

bluehost black friday 2017

Srečen rojstni dan BlueHost! – 60% popusta

BlueHost praznuje rojstni dan z ogromnimi popusti. Nove stranke lahko dobijo do 60% popusta na vse gostovalne načrte, vključno z deljenimi, oblaki, WooCommerce, VPS in namenskimi strežniki. Če iščete spletno gostovanje po znižani ceni, je zdaj vaša priložnost, da od BlueHost pridobite kakovostno storitev spletnega gostovanja.

srečni rojstni dan koda kupona bluehost

60% OFF
Rojstnodnevna prodaja SaleBlueHost vam bo zagotovila do 60% popusta na kateri koli načrt gostovanja, ki ga izberete. To je omejena ponudba, zato pojdite na gostovanje, dokler je ta prodaja še vedno aktivna.

Do 60% popusti na BlueHost – nekaj ur levo

Konec junija 2017, čas je za ogromne prihranke! Pridobite neverjetni popust na poletno razprodajo pri BlueHostu:

bluehost poletna promocija prodaje 2017

60% OFF
SaleW S to poletno bliskovito razprodajo na BlueHost-u dobite do 60% popusta za vsak skupni načrt gostovanja, ki ga kupite. Ukrepajte hitro, saj se bo promocija iztekla v samo nekaj urah!

Prodaja ponedeljka BlueHost Cyber ​​- do 70% OFF

bluehost cyber ponedeljni dogovor 2016

70% OFF
Razprodaja Dobite do 70% popusta na VSE nove načrte skupnega gostovanja – samo danes! Cyber ​​ponedeljek Prodaja se začne že od 2,40 USD / mesec. Ne zamudite velike možnosti, da bi zanesljivo gostovali za tako nizko ceno. Prijavite se zdaj!

Črni petek super prihranki pri BlueHostu

bluehost black friday se ukvarja 2016

60% OFF
SaleOnly (črni petek) lahko prihranite več kot 60% pri vseh novih načrtih skupnega gostovanja na BlueHost. Začetek pri samo 2,65 USD / mesec.

Osnovni načrt se začne pri 2,65 USD mesečno in omogoča gostovanje 1 spletnega mesta. Če želite ustvariti in gosti več spletnih mest, se odločite za načrt Plus, ki se začne s 3,65 USD na mesec. Prime plan je kot nalašč za manjša spletna mesta za e-trgovino. Trenutno ta načrt ponuja najboljšo vrednost, začenši z le 4,95 USD na mesec.

bluehost black friday je delil načrte za 2016

Flash prodaja na BlueHost – Omejen čas!

kupona bluehost 60 izklopljen omejen čas

60% OFF
ProdajaZa zelo kratek čas lahko kupite skupne načrte BlueHost z velikim popustom. Pridobite več kot 60% popusta na nove načrte gostovanja v skupni rabi.

Kako uporabiti to kodo kupona BlueHost?

Korak 1: Kliknite spodnjo povezavo za promocijo, da aktivirate popust.

2. korak: Izberite načrt gostovanja, ki ustreza vašim potrebam.

bluehost načrti za popust

3. korak: Izpolnite svoje osebne podatke in za dokončanje naročila izberite možnost plačila.

BlueHost kuponi – kako dobiti najboljšo ponudbo?

Z aktiviranjem kupona BlueHost s pomočjo zgoraj omenjenega gumba boste dobili različne popuste na različne načrte gostovanja. Če želite kupiti enega od skupnih načrtov, boste lahko dobili naslednje popuste:

 • Mesečna cena osnovnega načrta bo le 3,49 USD namesto 7,99 USD, to je 56% popust.
 • Mesečna cena za načrt Plus bo stala 5,95 USD namesto 10,99 USD, to je 45% popust.
 • Mesečna cena Pro načrta bo 13,95 USD namesto 23,99 USD, s čimer boste prihranili več kot 41%.

Vsi zgoraj navedeni popusti so na voljo s 3-letnim naročninskim načrtom.

Ob posebnih priložnostih, kot so Črni petek, Cyber ​​ponedeljek, Dan neodvisnosti ali drugi prazniki, lahko prihranite še več, včasih 90% popusta od običajne cene. Zagotavljamo, da boste ob obisku BlueHost preko promocijske povezave dobili največji popust.

Da bi dosegli najboljšo ponudbo, priporočam nakup načrta gostovanja za 36 mesecev. Tako ne boste dobili le najvišjega popusta, ampak boste tudi varni pred spremembami cen. Gostujoča podjetja včasih povišajo cene, vendar te spremembe ne bodo vplivale na obstoječi račun, veljale bodo le za nove stranke.

O BlueHostu – ali je to dober ponudnik storitev spletnega gostovanja?

BlueHost je eden najboljših ponudnikov gostovanja za mala podjetja. Podjetje je ustanovil leta 1996 Matt Heaton. Naše teste in osebne izkušnje najdete v tem pregledu BlueHost.

BlueHost uporabljam od leta 2009 za gostovanje osebnih kot majhnih podjetij za prijatelje in stranke. Vedno priporočam BlueHost, saj nudijo odlično storitev, strokovno podporo in dobro uptime. Resnično vedo, kako nastaviti strežnike, kako jih varovati in kako skrbeti za svoje stranke. To dokazuje dejstvo, da BlueHost posluje že več kot 20 let. Zdaj je BlueHost v lasti EIG, podjetje, ki ima v lasti tudi druge velike gostovalne blagovne znamke.

BlueHost je bil predstavljen na številnih drugih spletnih mestih za pregledovanje gostovanja in ga priporoča WordPress.org kot najboljši spletni strežnik za to odlično platformo CMS in blogging. Podjetje gosti več kot 2 milijona spletnih strani, od katerih je polovica zgrajena z WordPressom. Če še niste slišali za to orodje, predlagam, da preberete naš vodnik, ki vključuje navodila po korakih o tem, kako sestaviti spletno mesto z WordPressom.

Prednosti, ki jih boste dobili z BlueHostom

Ne glede na načrt gostovanja, ki ga izberete, vam bo BlueHost ponudil odlično storitev in podporo. Če iščete zanesljivo storitev gostovanja v skupni rabi, naj bo BlueHost med vašimi najboljšimi izbirami. 3 načrti gostovanja v skupni rabi so dostopni (z uporabo naše promocijske kode) in vključujejo veliko odličnih funkcij.

Vsi računi v skupni rabi vključujejo brezplačno domeno po vaši izbiri. Noben od teh računov v skupni rabi nima omejitve za prenesene mesečne podatke.

Osnovni načrt je najcenejši in je zasnovan za gostovanje enega samega spletnega mesta. Ta načrt omogoča parkiranje do 5 domen in ustvarjanje do 25 poddomena. E-poštni računi so omejeni na 5 z največ shranjevanjem e-pošte na 100 MB na račun.

Načrt Plus je najbolj priljubljen skupni načrt, ki je idealen za majhna podjetja. Omogoča gostovanje do 10 spletnih strani in 100 e-poštnih računov s 500 MB e-poštnega prostora za shranjevanje. Ta načrt vključuje tržni bon v znesku 150 USD, s pomočjo katerega lahko oglašujete svoje spletno mesto v Googlu in Bingu. Vključen je tudi globalni CDN, ki pomaga pri pospeševanju vašega spletnega mesta (CDN = Omrežje za pošiljanje vsebine).

Načrt Business Pro je odličen za gostovanje majhne spletne trgovine. Ta načrt zagotavlja večjo uspešnost in ne omejuje števila na gostujočih spletnih mestih in e-poštnem računu. V ta načrt je vključen tudi globalni CDN in trženjski kredit v vrednosti 300 USD. Kot morda veste, spletno mesto za e-trgovino potrebuje SSL za obdelavo plačil v spletu. SSL certifikate je mogoče namestiti samo na spletna mesta, ki imajo namenski naslov IP. S Pro načrtom boste brezplačno prejeli SSL certifikat in namenski IP.

Če želite kupiti virtualni zasebni strežnik ali namensko gostovanje, ima BlueHost rešitve tudi za vas. Z uporabo naše BlueHost promocijske kode boste lahko dobili 50% popusta na prvo plačilo in 16%, če se odločite za plačilo vnaprej za eno leto.

Če vaše spletno mesto cilja na svetovno občinstvo in potrebuje rešitev, da zagotovite enako izkušnjo brskanja za vse svoje uporabnike, je gostovanje v oblaku najboljša ponudba. Na BlueHostu boste lahko izbirali med 3 načrti gostovanja v oblaku. Popust, ki je na voljo na našem spletnem mestu, vam bo omogočil prihranek do 36% na gostovanju v oblaku.

Zakaj bi morali uporabljati BlueHost?

BlueHost ima dolgo in sledljivo zgodovino v gostiteljskem poslu. Najboljše mnenje in spletna mesta s spletnimi kuponi, blogerji, IT strokovnjaki in kupci priporočajo to podjetje; tu je nekaj prednosti, zakaj bi morali razmisliti o izbiri BlueHost za svoje spletno mesto:

 • BlueHost uporablja cPanel za upravljanje računa gostovanja. To je enostavna nadzorna plošča, ki ima veliko funkcij za upravljanje e-poštnih sporočil, domen, spletnih mest, namestitev CMS in še več. S cPanel lahko preprosto namestite želeni CMS na svojo domeno. Izbirate lahko med široko paleto programske opreme, kot so WordPress, Drupal, Joomla, Magento eCommerce, PrestaShop in drugi.
 • Z BlueHostom lahko zagotovite rast vašega podjetja. Medtem ko vam bodo drugi ponudniki gostovanja ponujali le skupne načrte gostovanja, lahko BlueHost načrte enostavno nadgradite ali znižate. Nadgradite na VPS ali namensko, če potrebujete več moči gostovanja z le nekaj kliki.
 • Visoko usposobljena in k uporabnikom usmerjena podporna ekipa zagotavlja, da bo vaš problem odpravljen pravočasno. Na voljo so 24/7 po telefonu, klepetih in e-poštnih vozovnicah. Izberite kanal za podporo, ki je za vas bolj udoben, dobili boste enak najboljši odziv. Če bi radi stvari raziskovali sami, predlagam, da si ogledate njihovo bazo znanja. Ta razdelek vključuje veliko člankov in video vadnic o tem, kako uporabljati nadzorno ploščo in kako nastaviti spletno mesto.
 • Čeprav s programom BlueHost ne morete dobiti preskusnega računa, vendar boste dobili 30-dnevno garancijo vračila denarja. To pomeni, če boste v 30 dneh prejeli vračilo, če se odločite za preklic vašega gostovalnega računa. Pred nakupom preverite pravilnik o vračilu BlueHosta.

Mnoga spletna mesta se med pregledovanjem storitve ali izdelka izogibajo pogovorom o negativnih vidikih. Nič ni popolno, zato ima BlueHost tudi svoje slabe strani.

 • Kot pomanjkljivost lahko omenim le eno stvar. BlueHost ni najcenejši ponudnik gostovanja. Obstajajo tudi druga podjetja, kot sta eHost ali iPage, kjer boste lahko kupili skupni načrt gostovanja za manj kot 2 USD na mesec. Toda kakovost pride po ceni in verjetno je to razlog, da BlueHost stane več kot konkurenca.

Zaključek – je BlueHost pravi za vas?

Naše izkušnje z BlueHostom so zelo pozitivne. Če iščete zanesljivo in stroškovno učinkovito podjetje za gostovanje, ki vam lahko zagotovi dosledno storitev za vaše podjetje, je BlueHost zelo dobra izbira. Z BlueHostom bo tudi vaše spletno mesto lahko raslo. Za najboljšo ceno uporabite naš kupon BlueHost.

Potekli kode kuponov BlueHost

Spodaj so navedeni vsi kuponi BlueHost, ki so že potekli:

Nazaj v šolo – BlueHost poseben popust

To je omejena ponudba, ki vam omogoča ogromne popuste na BlueHost-ove načrte za skupno gostovanje!

bluehost koda kupona za popust v šolo

Če želite pridobiti ta popust, samo kliknite spodnjo sliko ali gumb kupona. Za ta popust ni potrebna nobena koda kupona, samo sledite spodnjim povezavam, da aktivirate popust in prihranite pri nakupu BlueHost.

bluehost nazaj v šolo poseben popust

Dan omejenega spomina Omejen čas BlueHost popust – 60% OFF

60% OFF
ProdajaSpominski dan Razprodaja za vikende! Ta ponudba je na voljo le za določen čas: od 27. do 31. maja *

* Popust za spominske dneve: od petka, 27. maja, do 00:59 (MT) od 12:00 (MT), v torek, 31. maja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map