10+ najboljših cerkvenih WordPress tem

najboljše teme o cerkveni besedi


V dobi pametnih telefonov, tablic, brezžičnega interneta in drugih novih in zanimivih tehnologij bi morale celo cerkve ali skupnosti, ki so ustvarjene v bližini vere ali cerkve, imeti spletno mesto, ki članom določene skupnosti pomaga pogosteje klepetati, hitro organizirati dogodke enostavno in enostavno upravljati različne stvari, povezane s cerkvijo.

Za nove uporabnike interneta ali za tiste, ki ne vedo, kako kodirati, je najboljša rešitev za spletno mesto, povezano s cerkvijo, vrhunska WordPress Church Theme, ki jo lahko kupite pri Themeforest.

Preberite tudi: Kako sestaviti spletno mesto z WordPressom.

Obstaja vsaj 10 dobro narejenih cerkvenih WordPress tem, ki vam lahko ponudijo vse, kar potrebujete. Te teme so predstavljene spodaj v zapletenem pregledu.

Milost – minimalna cerkvena tema za WordPress

Grace je trendna cerkev in religija WordPress tema, ki jo uporablja na stotine ljudi, saj ima veliko uporabnih funkcij, kot so minimalno oblikovanje, čista tipografija, popolna združljivost za SEO in velik družbeni angažma in stane 49 dolarjev.

milost WordPress cerkveno temo

Predstavitev / prenos

S pomočjo naprednega predstavitvenega računalnika lahko v enem kliku namestite natančno kopijo predogleda s tržne strani teme in vedeti morate, da je Grace mobilna naprava, optimizirana s tem, da so vključeni in v celoti vtičniki za pomikanje, povlecite učinke, mobilni prijazni drsniki, vtičniki Revolution in Swiper. odzivna postavitev.

Tema je združljiva z IE 10, IE 11, Firefox, Safari in Opera in odlično deluje z WordPress 3.8 +, poleg tega pa ima vtičnik Visual Composer vgrajen skupaj z različnimi orodji, kot so kratke kode, prevajalska orodja s PO skladateljem.

Druge značilnosti teme vključujejo edinstvene nastavitve, sistem za preglasitev možnosti, ploščo z možnostmi po meri, združljiv z vtičniki WPML, upravitelj medijskih vsebin, brezplačna podpora, brezplačne posodobitve, obsežna dokumentacija, postavitve okenskih strani, široke postavitve strani, slogi glave, večnamenska uporabniška plošča , kazalci kazalca, možnost Retina HD, uporabniški meni, glavni meni, drsnik glavnega menija, animacijski učinki CSS3 in jQuery, koledar dogodkov, pripomočki po meri za različne družbene medije ali za objave in slike, iskanje in ikone Ajax.

ChurcHope – Odzivna WordPress tema za cerkve

ChurcHope je najbolj prodajana tema v cerkveni kategoriji, ki ima več kot 7500 prodaj, 2000 komentarjev in 4,54 povprečne ocene kupca na podlagi 779 ocen in je združljiv z IE 9, IE 10, IE 11, Firefox, Safari, Opera in Tudi Chrome je stala 49 dolarjev.

churchope wordpress tema

Predstavitev / prenos

Ta tema ima ekskluzivne funkcije, kot so sistem dogodkov, pridige in neomejene barve skupaj s skupnimi lastnostmi, kot so namestitev z enim klikom, prevod pripravljen, odziven in še veliko več. Ima tudi različne vtičnike po meri, kot je zbirka organizatorjev: odštevanje dogodkov, prihajajoči dogodki, koledarska stran, koledarski pripomoček, urnik lokacije in časovni razpored; zbirka socialnih orodij: ikone, gumbi, pričevanja in widget za Twitter; načrti za cene, glasilo in več kot 500 ikon pisave.

To temo lahko uporabite za ustvarjanje cerkvene spletne predstavitve, za boljše priljubljenost svojih prepričanj ali celo za izdelavo spletnega mesta, na katerem se lahko ljudje naučijo česa koristnega in povezanega z vero.

Upanja – WordPress bogata s funkcijami cerkve

Ta tema ima zelo lepo ime, navdihnili so jo verni ljudje in vam ponuja 6 mesečno podporo razvijalca, njegovo kakovost pa preverja Envato in podpira prihodnje posodobitve.

Stane 49 dolarjev in ima vgrajene 4 glavne in pomembne vtičnike, kot so Mega Menu, Visual Composer, Business Hours Pro in Revolution Slider, ki so primerni za cerkve, podjetja in neprofitne organizacije.

upa, da je krščanska cerkvena tema wordpress

Predstavitev / prenos

Tema je bila ustvarjena predvsem zato, da je združljiva s pametnimi telefoni in mizami iPad, iPhone, Android in Windows, tako v pokončni kot v ležeči usmeritvi.

Hopes je popolnoma združljiv z vsebino cerkvene teme: pridiga, dogodek, oseba in lokacija, taksonomije in koledar dogodkov, ki se uporabljajo za upravljanje dogodkov in prikaz koledarja.

Druge funkcije so napredne možnosti teme, 500+ pisav, generator kratkih kod, neomejeno barv, prevod WPML, drsniki, slogi zaglavja, stranske vrstice, možnosti podglavja, lepljiva vrstica in ozadja in tako naprej.

Hopes je združljiv z najnovejšimi brskalniki, kot so IE 11, Firefox, Safari, Opera, Chrome in Edge, pa tudi s starimi različicami, kot sta IE 9 in IE 10, uporabljate pa lahko tudi WPML, WooCommerce 2.3 +, Calendar Calendar Pro 3.6+, Visual Skladatelj 4.7.4 + in WordPress 3.6 + z njim.

Credo – WordPress cerkvena tema, pripravljena na mrežnico

Credo je nova cerkvena WordPress tema, ustvarjena 26. novembra 2015, ki stane 49 dolarjev in omogoča enostavno organizacijo dogodkov z uporabo orodij za odštevanje, koledar in prihajajoče dogodke; objavljajte na družbenih medijih prek družbene integracije, uporabite pridigo z možnostjo pridiga video, avdio in foto arhiv; ustvarite donacije s funkcijo poziva k akciji, prevedite temo z WPML, ustvarite diapozitive z Revolution Slider shranjevanjem v postopku 14 USD in sestavite svojo stran z Visual Composer prihrankom 34 USD.

credo premium cerkvena tema wordpress

Predstavitev / prenos

Tema ima veliko izvirnih in edinstvenih funkcij, kot so profil osebja, optimizirana hitrost nalaganja, integracija Fontawesome, paralaksa, ozadja za video in slike, čista koda, demo podatki, otrokom prijazna tema, veljavna izvirna koda W3C, pravilno oblikovana in komentirana v primeru osebno prilagajanje in je preizkušen v IE 9+, Firefoxu, Chromu, Operi, Safariju ter v iOS-u, Androidu in Blackberryju, prav tako je Credo združljiv s programom Bootstrap 3+.

Cerkev – tema spletnega ministrstva WordPress

Lepa tema programa WordPress za spletno ministrstvo je Cerkev, ki stane 44 dolarjev in je ena najcenejših cerkvenih tem iz ThemeForesta in ima več kot 900 kupcev, ki so temo ocenili s 4,43.

tema WordPress cerkve na spletnem ministrstvu

Predstavitev / prenos

Združljiv je tudi s starimi različicami Internet Explorerja, kot so IE 6, IE 7 ali IE 8 in večina kupcev je glede te teme zelo zadovoljna..

Church ima 5 barvnih možnosti, pripomočke za harmoniko, socialne ikone in se osredotoča na obiskovalce, ima izboljšavo jQuery in enostavno skrbniško ploščo.

Druge pomembne lastnosti so možnosti teme, ki so na voljo s programom WP Theme Customizer, WP predstavljena slika, WP meni, predstavljeni predmeti na prvi strani, novice in dogodki, skupaj z blogom pastorja na domači strani, posebna pasica za novo vsebino, nasveti z orodji, socialni zaznamki in veliko več!

Poslanstvo – Tema cerkvene e-trgovine

Misija je močna WordPress tema za financiranje množice in e-trgovino za cerkve, ki je nekoliko draga in stane 64 dolarjev, vendar ima združljivost z večino spletnih brskalnikov in z WooCommerce 2+ z uporabo postavitve z dvema stolpcema in ima več kot 500 kupcev.

misija e-trgovina cerkvena tema wordpress

Predstavitev / prenos

Razvijalci teme ponujajo brezplačne prihodnje posodobitve, 6-mesečno podporo z možnostjo podaljšane podpore na 12 mesecev, če plačate 19,20 USD, posodobitve na Twitterju, 50 videoposnetkov in dokumentacije s pogostimi odgovori.

Mission uporablja WordPress, WooCommerce, HTML 5, najnovejše različice PHP, CSS in JS in ima palico za vžig skupaj z milijoni barvnih kombinacij, odziven dizajn, podcasting, integracija Google Maps, nešteto prilagojenih pripomočkov in možnosti trgovine.

Razvijalci dajo na razpolago dnevnik sprememb, da si ogledate vse posodobitve, ki so jih opravili v Misiji, tako da lahko vidite, da je trenutno na različici 1.0.1.

Church Suite – WooCommerce tema za WordPress

Church Suite vam ponuja zbirko ekskluzivnih orodij, kot je upravitelj dogodkov, z mrežami, seznami, koledarjem, prihajajočimi dogodki, eno stranjo dogodkov in celo naslovnico; Napredni upravitelj pridig s 4 različnimi vrstami postavitev, upraviteljem vzrokov in donacijami s postavitvijo mreže in seznamov.

tema tematike woocommerce cerkve

Predstavitev / prenos

Tema stane 59 dolarjev in več kot 600 prodaj je združljivih z WooCommerce, bbPress in večino spletnih brskalnikov.

Je popolnoma prilagodljiv, hiter, pameten, uporabniku prijazen, ultra odziven, pripravljen za mrežnico, demo namestitev z 1 klikom in uporablja vtičnik Visual Composer, ki vsebuje več kot 100 elementov in ki vam lahko pomaga pri ustvarjanju mega menijev, optimizaciji SEO, pisanju popolnih kod in zmanjšajte CSS.

Tema podpira RTL in je pripravljen za WPML, da prevode pripravi skupaj s 700+ ikonami dveh vrst: Typekit in Google. Church Suite ima funkcije spletnega dnevnika in dnevnikov ter združljivost z MailChimp in WooCommerce.

WP-cerkev

WP-Church stane 49 dolarjev in za razliko od drugih cerkvenih tem WordPress ima neomejeno število skupinskih strani, edinstven koledar dogodkov, zvočni predvajalnik in inteligentno orodje za skripte.

wp cerkvena vera skupnost tema wordpress

Predstavitev / prenos

Je ena najbolj priljubljenih tem, ki ima skoraj 2500 prodajnih in 1000 komentarjev, vendar je združljiva samo z IE 7, IE 8 in Safari.

Druge uporabne funkcije in možnosti te teme so skrbniška plošča, prilagodljiv diaprojekcija, prikaz ulic in navodil za Google Zemljevide, iskalnik skriptov, galerija po meri, galerija objav, 6 barv po meri, 8 pripomočkov po meri, glasilo, storitve za stranke in tako naprej.

Betlehem – prožna odzivna cerkvena tema

Ena izmed najboljših cerkvenih tem WordPress, ki stane 59 dolarjev in ima intuitiven, prilagodljiv in odziven dizajn, je Betlehem. Ta ekipa je ustvarjena za cerkve, mošeje, neprofitne organizacije, molitvene skupine in dobrodelne organizacije itd., Poleg tega imate dostop do treh demo različic, da vidite, katera postavitev ustreza vašim željam.

bethlehem prilagodljiva tema WordPress cerkve

Predstavitev / prenos

Prihranite več kot 61 USD, ker je Betlehem vključil več vtičnikov, kot so Slider Revolution, Visual Composer, pa tudi 15 datotek PSD.

Temo lahko prilagodite s splošnimi, glavo, domom, navigacijo, nogo, trgovino, donacijami, dogodki, pridigi, ministrstvi, zgodbami, spletnim dnevnikom, oblikovanjem, tipografijo, socialnimi mediji, kodo po meri in možnostmi uvoza / izvoza, vsebino pa lahko upravljate z uporabo poseben meni, razvrščen v donacije, ministrstva, pridige, statične vsebine in zgodbe.

Poleg tega imate na voljo 8 slogov glave in druga zanimiva orodja, kot so orodja za varčevanje s časom, upravljavci dogodkov, integracija z WooCommerce, GiveWP, Naš tim, Mega Menu, Testimontials in drugimi vtičniki.

Ultimate Church – s 3 različnimi naslovnicami

Zadnja, vendar ne najslabša tematska tema cerkve WordPress je Ultimate Church, ki ima nove in posebnosti, kot so graditelj strani ThemeWaves, drsnik slojev, vrsta objave dogodkov, vrsta objave v galeriji, vrsta objave pridige in obsežne možnosti teme in stane le 49 dolarjev.

ultimate cerkvena wordpress tema

Predstavitev / prenos

Ultimate Church ima 3 različne edinstvene zasnove na prvi strani z mrežo 1420px, skupaj s čistimi, organiziranimi, urejljivimi in slikovnimi popolnimi funkcijami.

To temo lahko resnično uporabite za povečanje stvari, povezanih s cerkvijo, povečanje svoje skupnosti, donacij in številnih dogodkov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map