10 Orodja za predloge domen za iskanje najboljšega imena domene

01.06.2020
Članki in več ... '10 Orodja za predloge domen za iskanje najboljšega imena domene
0 10 мин.

najboljša orodja za predlaganje domenskih imen


Običajno ljudje uporabljajo svojo ustvarjalnost in želijo ustvariti ime domene, ki ustreza njihovemu spletnemu mestu, vendar se pogosto ne zavedajo, da prihajajo z nenavadnimi imeni domen, ki niso najboljša izbira, in tudi ne vedo, da obstajajo veliko orodij za predlaganje domen za iskanje najboljšega imena domene z dodatnimi funkcijami.

Najboljša orodja za predlaganje domen za iskanje najboljšega imena domene glede na vašo spletno dejavnost, hkrati pa vam pomagajo pri ustvarjanju nove blagovne znamke so:

Lean iskanje domene

iskanje vitke domeneLean iskanje domene Orodje za predloge za imena spletnih domen vam pomaga iskati ustrezno domeno za vaše spletno mesto s pomočjo iskalnika, v katerega lahko vnesete besedo, ki jo bo vaše ime domene vključilo. Na voljo je tudi več kot 30 najbolj priljubljenih predlogov in če bo vaš predlog priljubljen, ga boste našli na seznamu. Ko napišete besedo, lahko rezultate razvrstite po priljubljenosti, dolžini ali abecednem vrstnem redu, pa tudi po filtrih term, kot so domene, ki se začnejo z iskalnim izrazom, končajo z iskalnim izrazom ali vsemi rezultati.

Motor vam pokaže število razpoložljivih domen z besedo, ki ste jo vnesli, na tisoče predlogov, tako da za izraz “hiša” dobite 733 rezultatov, vse domene pa imajo .com pripono. Rezultati so razvrščeni po barvah: zelena pomeni, da so na voljo za registracijo, rdeča, ki je že registrirana, rumena pa so najljubše.

Dodo lahko označite kot najljubšo in takoj preverite njeno razpoložljivost z orodjem za preverjanje razpoložljivosti na spletnem mestu. V spodnjem desnem kotu strani z rezultati najdete tudi statistiko glede vašega izraza, tako da je v tem primeru “hiša” 51. najpopularnejša tema na internetu po številu domen, ki ji sledita “zlato” pri 52 in “oglas” pri 50.

To orodje za predloge vam omogoča kopiranje seznama v odložišče in tudi ogled lastne zgodovine iskanja. Tudi druge izjave o tem orodju lahko preberete na strani s pričevanji SEOMOZ, TNW in tako naprej.

Nameboy

fant z imenomLahko uporabiš Nameboy za iskanje ustreznega imena domene za vaše spletno mesto z uporabo primarnih ključnih besed, kot so ime mesta in sekundarnih ključnih besed, kot je opisna beseda. Obe ključni besedi sta dodani v ločenih poljih, drugo pa neobvezno, za prvo pa imate možnost uporabe vezajev in rime, če želite.

Na strani z rezultati dobite obvestilo, da so v imenih domen dovoljene samo črke, številke in vezaji, prav tako pa dobite legendo, tako da za rdeče rezultate veste, da je domena prevzeta, vendar kljub temu lahko ponudite oz. Za bele rezultate morate preveriti razpoložljivost, za modre jih morate registrirati z nasemedia.com, zeleni pa so na voljo, samo potrdite polje in kliknite dodajte ta imena v košarico, če jih želite kupiti. Domene imajo različne razširitve, kot so .com, .net, .org in .info.

Za novo iskanje lahko uporabite gumb Novo iskanje in izbrano domeno lahko celo registrirate iz orodja za ustvarjanje računa in dodajanje v vaš domenski voziček..

Domene lahko obnovite tudi v glavnem meniju spletnega mesta na Obnovi domeno, kamor boste poslani za plačilo davkov za obnovo..

Na voljo so tudi nekatera beta orodja, kot je Radio Test, ki najde zvočno podobne besede in besedne zveze ter Gen, ki ustvarja angleško zveneče nove besede.

Ime Mesh

ime-mrežaIme Mesh orodje ima mavrično zasnovo z različnimi barvami in nasveti, na primer zeleno, kjer si lahko preberete o preverjanju razpoložljivosti za najpogostejše Tlds, svetlo zeleno, da preverite alternative, oranžno za preverjanje razpoložljivosti za nove gtld, rdeče, kjer lahko preverite nekaj nasvetov za SEO, roza, kjer vam svetujemo, da ustvarite kratka imena domen, vijolična vam pravi, da za domenska imena uporabljate zabavne in ustvarjalne tehnike, temno modra in svetlo modra sta tako o priljubljenih tldi kot priljubljenih priponah..

Nad temi napravami in barvami legende najdete različna pričevanja drugih uporabnikov, ki so lastniki spletnih strani, spletni programerji, spletni oblikovalci, upravljavci spletnih strani in tako naprej.

To orodje uporablja tudi iskalnik, kamor lahko vnesete predlogo ključno besedo ali skupino ključnih besed, kot so glasbeni videoposnetki, naj bo to in tako naprej, več kot 6 milijonov besed in več kot 20 ustvarjalcev.

Dobite tudi namig, kjer berete, kako iskanje najbolje deluje, na primer z uporabo 2 ali 3 domenskih ključnih besed, ločenih s presledkom.

Stran z rezultati razkriva nastavitve ponastavitve, če nastavite različne možnosti, kot so razširitve: .com, .io, .co in .net; podjetja registrskih imen: GoDaddy, BlueHost, Združene domene, iwantmyname, 1and1, Domain.com, NameCheap ali 123-reg.co.uk. Prav tako lahko skrijete registrirano domeno ali nastavite največjo dolžino ali celo označite domeno kot najljubšo.

To orodje ima dodatno funkcijo za zagonska imena, ki ustvarjajo najboljša imena za vašo dejavnost.

Ime Tumbler

Z to orodje lahko uporabite ključno besedo in jo kombinirate s pridevniki, osnovnimi besedami, živalmi, zgradbami, kraji, poslovnimi samostalniki, poslovnimi glagoli, skupnimi predmeti, besedami, ki se končajo v različnih priponah, kot so –er, ers, ess, polni, ing, ism, ist , manj, ali, ors, ous, sestavljene besede, računalniški izrazi, države, kode države, finančni izrazi, študijska področja, hrana, velika ameriška mesta, priimki, narodnosti, samostalniki, šport, igre, državne okrajšave, države, top angleške besede ali glagoli. Prav tako lahko nastavite iskanje tako, da se začne ali konča s pisno ključno besedo, vendar tudi, če želite uporabiti vezaje in če iščete posebne razširitve, kot so .com, .asia, .ws, .net in tako naprej.

Na strani z rezultati boste videli različne domnevne domene in jih lahko kopirali prilepili v odložišče in nato preverili njihovo razpoložljivost s pomočjo registrarja s seznama, kot so Uniregistry, Domain.com, Dotster.com, MyDomain.com ali Register.com.

To orodje ne ponuja osnovnih možnosti, na primer nastavitev domene kot najljubše ali preverjanje razpoložljivosti, ne da bi šli na spletno mesto registra.

Nemožnost

nemožnostNemožnost ima odzivno spletno mesto za spletno oblikovanje, kjer lahko preverite imena domen na podoben način, kot je ime Tumbler, ki ga dodate na koncu ali na začetku ključnih besed 4, 5 ali 6 črkovnih pridevnikov, samostalnikov ali glagolov, in jih celo mešate, če to res želite.

Obstaja stran s komentarji, na katero lahko napišete svoje mnenje o tem orodju, obstaja pa tudi razdelek s pogostimi vprašanji.

Na strani z rezultati se prikaže napaka, če niste vnesli samo črk in številk, tako da prostora, črtice in drugi posebni simboli niso dovoljeni. Vsako domeno lahko vidite, če je na voljo in imate celo povezave za GoDaddy in NameCheap za registracijo želene domene.

To orodje ponuja le okoli 20 rezultatov in je hrošč, tako da, če niste vnesli besede, lahko pride do napake, vendar morate tudi stran osvežiti, če želite delovati, se pojavijo enake težave, če napišete nekaj številk ali skupino besed, ločenih s presledkom ali drugimi simboli.

Ime postaje

ime-postajaIme postaje je orodje, kjer lahko najdete odlične domene s pomočjo ključnih besed in takojšnjega preverjanja razpoložljivosti. Lahko uporabite standardno iskanje, kjer samo vnesete ključne besede, ali pa uporabite napredno iskanje, ki vam daje na razpolago 2 seznama, od koder lahko izberete priljubljene predpone, top 1000 ključnih besed in tako naprej, pa tudi razširitev, če želite skrajšati imena, vezaji, jeziki in tako naprej. V tem primeru morate ustvariti račun ali se prijaviti s Facebookom in lahko začnete tudi natečaj za imena javnih imen.

Če imate račun, imate dostop do napredne nadzorne plošče z domenami, natečaji z imeni, ki stanejo 35 USD, jezički za ključne besede in ljudi, ki so vam na voljo. Vendar obstajata dva načrta računov, ena osnovna brezplačna preizkusna različica, kjer lahko vsak dan poiščete 10 domen z vsakim generatorjem imen in 20 domen na stran, ter enkratno plačilo, ki stane 24 dolarjev za 60 dni in ima funkcije, kot so neomejeno iskanje domen. , 200 domen na stran, združite več kot 200 seznamov besed, predloge ključnih besed, 18 generatorjev imen.

Za vsako domeno, ki je na voljo, imate povezavo, da jo registrirate na GoDaddy in druge zanimive možnosti.

Ime Stoj

ime-zastojNa NameStall, lahko najdete drugo priljubljeno orodje za iskanje najboljšega imena domene, ki ima iskalnik, kamor lahko napišete ključno besedo, izberete 3 ali 4 črke, uporabite slovarsko besedo in tako naprej. Izberete lahko končnico: .com, .net, .org ali .info, uporabite vezaje, številke, dve ali tri besede ali si oglejte imena z oznako.

Na strani z rezultati je razvidno, ali so za vse štiri razširitve vzete ali brezplačne, pa tudi druge podrobnosti, povezane z domeno.

To orodje lahko uporabite za Whois poizvedbe, pa tudi za napredno iskanje domenskih imen, če ustvarite račun, ki se mesečno naročite za 10 USD ali letno za 100 USD.

Domena Puzzler

domena zmedeZ Domena Puzzler  si lahko ogledate napredno iskanje z različnimi razširitvami, kot so .com, .net, .org, .se, .nu, .dk, .es, .uk.net, .eu, .me, .biz ,TR,. info, .tv, .uk, .uk.com in tako naprej. Imate klepet s podporo, če ga potrebujete in se odpravite na enostavno iskanje ali napredno iskanje, kjer izbrana imena domen združite z drugimi besedami, čarobno iskanje, kjer bodo izbrana imena domen združena s priljubljenimi besedami ali iskanjem po strani.

Pri vsaki vrsti iskanja lahko ločite besede z vejico in presledkom, vaše izbrane domene pa bodo primerjane med seboj.

Na strani z rezultati boste videli samo 10 domen z razpoložljivim ali nedosegljivim statusom in z razvrstitvijo Google Page. Razpoložljivo lahko kupite z vozičkom ali pa jo lahko priljubite in delite tako, da pošljete e-poštno sporočilo sebi ali osebi.

Dot-o-mator

dotomatorZ Dot-o-mator, lahko najdete nasvete za poimenovanje domen ali uporabite aplikacijo za iPhone ali spletno različico za Web 2.0 Generator imen. Začetke in zaključke lahko zmešate z besedami, preprostimi barvami, modnimi barvami, igrami, tehnikami, drobnimi, spletnimi seznami besed 2.0 za začetni del ali pridelke, hiše, čolne, avtomobile in tako naprej, da končate sezname in jih združite v eno domeno. Hkrati lahko uporabite več besed, da dobite več rezultatov.

V primeru, da uporabljate svoje besede, lahko vidite le nekaj rezultatov in jih lahko vidite na posebni strani orodja, kjer dobite dodatne informacije o domeni. Na strani z rezultati imate na voljo ali vzeto in polje za praske, kamor lahko napišete seznam imen domen.

Wordoid

WordoidZ Wordoid lahko ustvarite visoko, srednje ali nizko kakovostne besede v angleščini, španščini, francoščini, italijanščini ali nemščini, začenši z besedo, ki jo napišete ali končate z dolžino od 5 do 15 znakov.

Orodje vam ponuja rezultate z .com in .net razširitvami, ki jih lahko priljubite in jih pripnete, vendar se morate prijaviti s svojim Facebook ali Google Računom, kupite pa jih lahko s posebnimi gumbi.

Katero orodje je vaše najljubše?

Verjetno obstaja več orodij za predlaganje domen, ki jih je vredno omeniti, vendar se odločim, da predstavim vrh, ki mi je najbolj všeč. Očitno od teh orodij uporabljam samo enega ali dva, vedno pa je dobro imeti alternative.

Katero orodje za predlaganje domen vam je najljubše? Sporočite mi v komentarjih!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector