15 najboljših spletnih mest za brezplačno gostovanje slik

spletna mesta z najboljšimi brezplačnimi slikami


Spletna mesta za gostovanje slik vam omogočajo shranjevanje slik v spletu in izkoristite različne funkcije, kot so funkcionalnost socialnih medijev, spreminjanje velikosti in organizacija fotografij. Na splošno zagotavljajo povezave, ki jih lahko vstavite na svoje spletno mesto ali pošljete prijateljem. Tako vam bo uspelo prikazati fotografije na svojem spletnem mestu, medtem ko boste uporabljali prostor za shranjevanje storitve – ne pa računov, ki gostijo vaše spletno mesto. Večina platform za gostovanje slik omogoča uporabnikom, da razvrstijo svojo vsebino.

Lahko ustvarite mape, dodate oznake in urejate svoje slike, ne da bi morali zapustiti svoje spletno mesto. Katera so torej najboljša spletna mesta za gostovanje slik? Iskalnega dela vam ni treba opravljati, ker smo to storili za vas. Tu je 15 spletnih strani za fotografiranje, ki jih lahko preizkusite.

0. SmugMug

samostojno fotografiranje na spletu

SmugMug

SmugMug ponuja številne funkcije, ki so podobne funkcijam Flickrja, saj fotografom omogoča prikaz fotografij. Čeprav spletno mesto ni dobra izbira za ljudi, ki bi želeli svoje fotografije deliti na družbenih medijih, lahko svoje fotografije delite in si nato ogledate fotografije drugih uporabnikov. Po ustvarjanju računa SmugMug boste odprli svoje spletno mesto po meri. S spletnim mestom za fotografije boste imeli poleg vgrajenih orodij za urejanje fotografij, ki jih lahko uporabite za spreminjanje ponujenih predlog za oblikovanje, med katerimi boste lahko izbirali. In ker spletno mesto ne ponuja brezplačnega računa, je primerno za ljudi, ki želijo prikazati svoje fotografije in jih prodati. Cena paketov se giblje med 40 in 300 dolarji na leto.

1. Google Photos

google-photos-free-hosting hosting

Google Photos

Če želite naložiti kakovostne slike in fotografije v večji količini, se odločite za Google Photos. Platforma za gostovanje fotografij ponuja funkcijo samodejnega varnostnega kopiranja, kar pomeni, da ne boste nikoli skrbeli zaradi izgube fotografije. Prav tako vam omogočajo, da organizirate in urejate svoje slike, tako da jih lahko prepoznate z vizualnim iskanjem.

Ko boste še naprej uporabljali platformo, bo prepoznaval navade vaših fotografij in jih začel samodejno razvrščati, da bo zmanjšal ročno delo. Če želite začeti uporabljati platformo, odprite photos.google.com ali namestite aplikacijo Google Photos v napravo. Aplikacija bo samodejno naložila vse vaše fotografije in jih sinhronizirala z vašim Google Računom. Platforma ponuja neomejen prostor za shranjevanje fotografij. PNG, GIF, JPG in videoposnetke lahko naložite v 1080P.

2. Imgur

gostovanje slik brez imgurja

Imgur

Imgur uporabnikom omogoča trajno shranjevanje toliko fotografij, kot jih želijo. Za shranjevanje vam ni treba ustvariti računa, če pa morate dodati elektronske napise, ustvarjati albume ali naložiti svoje fotografije prek e-poštnih prilog, boste to morali storiti. Spletno mesto omogoča neposredno povezavo in dobili boste povezavo do vsake slike, ki jo naložite, tako da jo lahko vdelate v HTML ali objavite v socialnih medijih in forumih.

Postopek nalaganja je preprost – fotografije morate le prilepiti na spletno mesto, vnesti URL ali ga izbrati iz računalnika. Dovoljeni formati datotek vključujejo JPEG, JPG, TIF, PNG, GIF, APNG, BMP, XCF, PDF in animirani GIF TIFF. Velikost je omejena na 200 MB na sliko.

3. Dropbox

gostovanje slik na sliki brez slik

Dropbox

Dropbox uporabnikom omogoča nalaganje in shranjevanje slik v različnih formatih. Ko naložite svoje slike v brezplačno napravo za shranjevanje v oblaku, boste dobili skupno povezavo do posamezne mape in datoteke. Spletno mesto ponuja samodejno varnostno kopiranje, kar je korist za ljudi, ki načrtujejo nalaganje več slik hkrati.

Po nalaganju fotografij ne morete spremeniti, spremeniti velikosti ali urejati. Vendar lahko ustvarite mape in podmape, če želite fotografije organizirati na boljši način. Dobili boste 3 GB prostora za shranjevanje.

4. TinyPic

gostovanje slik brez tintika

Tinipic

TinyPic je sestrsko spletno mesto Photobucket, kar pomeni, da bi morali pričakovati veliko podobnih funkcij. Na spletnem mestu ne potrebujete računa, da začnete nalagati fotografije. Zato boste lahko hitreje naložili svoje fotografije in jih delili. Če želite naložiti sliko, jo morate samo izbrati, dodati oznake in nastaviti ustrezno velikost. Spletno mesto vam bo zagotovilo povezavo, ki jo potrebujete za skupno rabo svoje fotografije na družbenih medijih ali prek vaše spletne strani.

Izbirne oznake bodo vaše fotografije vidne uporabnikom TinyPic, ki jih iščejo. Omejeni ste na PNG, JPG, BMP in GIF pod velikostjo 100 MB. Prav tako lahko naložite video v dolžini 5 minut. Če je fotografija v širini in dolžini nad 1600 slikovnih pik, jo bo TinyPic samodejno spremenil v velikost. Izbrišejo slike, ki si jih ljudje ne ogledajo 90 dni. Zato ni dobra izbira za ljudi, ki želijo trajno shraniti svoje slike.

5. Use.com

gostovanje fotografij brez uporabe com-com

Use.com

Ena izmed velikih prednosti, ki jih Use ponuja, je možnost nalaganja 100 fotografij hkrati. Če torej nameravate naložiti večje količine fotografij, je spletna stran boljša možnost za vas. Ko naložite slikovno datoteko, bo ta trajno ostal na spletnem mestu in ne boste omejeni na velikost datoteke, shranjevanje ali pasovno širino. Poleg tega vam ni treba narediti računa, če želite začeti postopek nalaganja.

Izkoristili boste urejevalnik fotografij in resizer in dobili priložnost, da svoje slike organizirate v albume. Svoje slike lahko naredite zasebne ali javne. In ker spletno mesto ne ponuja neposrednih povezav do spletnih mest, boste morali neposredno kopirati URL-je slik ali uporabiti gumbe za skupno rabo družabnih omrežij na svojem spletnem mestu, če želite objaviti vsak prenos na svoja spletna mesta družbenih medijev. Spletno mesto podpira datoteke GIF, BMP, JPG, TIF in PNG.

6. Flickr

gostovanje fotografij brez flickr-ja

Flickr

Flickr spada med znana spletna mesta za deljenje slik in fotografij. In čeprav je, odkar ga je Yahoo kupil, doživel številne spremembe, je še vedno odlična izbira za fotografe. Poleg brezplačnih storitev gostovanja spletno mesto ponuja orodja za urejanje, ki jih lahko uporabite za organiziranje fotografij v albume. Flickr je spletno mesto za družbene medije. Zato boste lahko svoje fotografije delili s celotno skupnostjo.

Ko ustvarite račun, boste našli številne skupine različnih zanimanj in tem, od črno-bele fotografije do mode in narave. Fotografije drugih uporabnikov lahko priljubite ali pustite svoje komentarje.

Zaradi zasebnosti vam spletno mesto ponuja možnost urejanja nastavitev zasebnosti, preden delite svoje fotografije. Poleg tega lahko za nalaganje fotografij uporabite svojo e-pošto, telefon ali katero koli drugo aplikacijo za fotografije. Ponujena mobilna aplikacija je enostavnejša za uporabo in omogoča varnostno kopiranje fotografij iz Dropboxa, računalnika ali iPhota.

7. 500 slikovnih pik

Gostovanje fotografij brez 500px

500 slikovnih pik

Če potrebujete spletno gostovanje s funkcijami za družabna omrežja, je 500px dobra izbira. Ne glede na to, ali ste ljubiteljski ali profesionalni fotograf, lahko delite svoje delo, komentirate druge fotografije in spremljate svoje najljubše uporabnike. Lahko naložite želeno število fotografij, vendar ljudje spletno mesto uporabljajo predvsem za prikaz svojega dela. Ko ustvarite svoj profil, boste lahko prek fotografij prodali uporabo svojih fotografij. Vendar fotografij ne boste mogli neposredno povezati na vašo spletno stran ali jih deliti na platformah družbenih medijev. Ne dovolijo nalaganja več kot 20 fotografij na teden – to storite po nakupu premium letnega članstva, ki vas bo stalo 25 dolarjev.

8. Pinterest

gostovanje pinterest-slik

Pinterest

Pinterest je pravzaprav iskalnik slik. Na Pinterest se dnevno naloži na milijone slik. Le malo nas bi to platformo uporabljalo za nalaganje in shranjevanje slik, vendar je to odlična platforma za shranjevanje slik. Če ste fotograf in želite pritegniti promet na svoje spletno mesto, je Pinterest odlična platforma za prenos fotografij iz vašega portfelja.

Največja velikost datoteke, ki jo lahko naložite v Pinterest, je 10 MB, nalagate pa lahko samo datoteke PNG in JPEG. Lahko se naložijo tudi animirani GIFS, vendar to morda ne bo delovalo dobro. Prav tako lahko naložite videoposnetke velikosti do 2 GB. Dolžina videoposnetka je lahko od 4 sekunde do 30 minut. Podprte vrste video datotek na Pinterestu so samo mp4 in mov.

9. FreeImageHosting.net

brezplačno spletno gostovanje slik-net-net

FreeImageHosting.net

Brezplačno gostovanje slik je še eno brezplačno spletno mesto, ki ga lahko uporabite za shranjevanje in skupno rabo slik. Spletno mesto ponuja številne funkcije, ki so podobne tistim v Imgurju, vendar ne ponuja podobne trendne postavitve in priročnosti krajšalnika za hiperpovezave. Če vas številni oglasi na spletnem mestu ne bodo motili, lahko naložite svoje fotografije in slike, ne da bi morali imeti račun.

Brezplačno gostovanje slik vam bo zagotovilo kodo HTML, ki jo lahko uporabite za dostop do svojih fotografij za skupno rabo. Shranjevanje slik ni začasno, kar pomeni, da bodo vaše fotografije za vedno ostale na spletnem mestu, dokler se držite njihovih pogojev storitve. Nekateri se odločijo za spletno mesto, ker omogočajo nalaganje animiranih GIF-jev – morda bi bili videti izkrivljeni.

10. PostImage

gostovanje fotografij brez fotografij

PostImage

Brezplačno spletno gostovanje fotografij PostImage uporabnikom omogoča trajno shranjevanje fotografij, ne da bi ustvarili račun. Ponujajo tudi namizno različico programske opreme. PostImage vam omogoča nalaganje slik v velikosti manj kot 8 MB in za prenos lahko uporabite celo njihov URL.

Podprti formati datotek so JPG, PDF, GIF, PSD, TIFF, BMP in PNG. Imeli boste priložnost narediti galerijo in deliti svoje slike s prijatelji. Vsaka posamezna datoteka ima svojo edinstveno direktno povezavo, ki jo lahko povežete s svojim spletnim mestom ali spletnimi stranmi družbenih medijev. Slike lahko spremenite velikost takoj po nalaganju.

11. ImageShack

gostovanje slik brez slik, brez fotografij

ImageShack

ImageShack ponuja postavitev, ki je zelo podobna tistemu v Pinterestu – poudarja le najboljše fotografije. Če želite začeti nalagati svoje fotografije, boste morali ustvariti račun. Brezplačni račun ima številne uporabne funkcije. Na primer, lahko boste vse svoje fotografije in slike preuredili v albume. Spletno mesto omogoča tudi dodajanje oznak in sledenje slik. Z drugimi besedami, drugi uporabniki bodo z lahkoto odkrili vaše dobro delo.

Če želite, da vse vaše slike ostanejo zasebne ali ostanejo dostopne določenemu občinstvu, boste to lahko storili. Za premijsko različico ponujajo 30-dnevno preskusno obdobje. V tem obdobju vam bodo koristile številne funkcije, kot so neposredno povezovanje, neomejen prostor, statistika slik in vodna oznaka. S ponujenimi spletnimi in mobilnimi aplikacijami boste lahko naložili svoje fotografije in jih nato preprosto delili. Ponujena orodja vključujejo aplikacijo ShackIt, ki omogoča hitrejši prenos in aplikacijo Spremeni velikost, ki omogoča enostavno obrezovanje, spreminjanje velikosti in urejanje slik.

12. ImageVenue

gostovanje fotografij brez slik

ImageVenue

Svoje JPEG slike lahko naložite v ImageVenue. Če so vaše slike zelo velike, jih bo spletno mesto spremenilo po velikosti in obdržalo kakovost po prenosu. Spletno mesto ohranja kakovost slik in razmerje stranic med postopkom spreminjanja velikosti. Če ne želite, da bodo vaše slike spremenile velikost slike, jih boste morali omejiti na velikost 3 MB.

Uporabnikom zagotavljajo največ 3 GB prostora za shranjevanje na mesec. Storitev gostovanja slik je bila dobra izbira za uporabnike oglasne deske in blogerje, ki morajo organizirati in naložiti fotografije v velikih količinah in jih deliti z drugimi uporabniki.

13. Imgbox

gostovanje slik brez imgboxa

Imgbox

Poleg gostovanja fotografij in slik bo Imgbox olajšal tudi postopek skupne rabe. Spletno mesto ponuja neomejen prostor za shranjevanje, neomejen čas gostovanja in možnost nalaganja katere koli slike pod velikostjo 10 MB. Poleg tega je funkcija za nalaganje slik lažja za uporabo in hitra. Ko naložite svoje slike, jih lahko daste v skupno rabo prek katerega koli spletnega mesta v družabnih medijih. Za vdelavo slik na vaše spletno mesto ali blog boste morali uporabiti neposredne povezave, ki jih spletno mesto ponuja za vsako fotografijo.

Poleg tega boste imeli možnost, da drugim uporabnikom Imgboxa omogočite iskanje in komentiranje slik. Možnosti organizacije fotografij na spletnem mestu so omejene.

14. Facebook

facebook-gostovanje slik

Facebook

Večina ljudi ne vidi Facebooka kot brezplačno spletno gostovanje slik. V resnici je med največjimi gostitelji slik, ki so danes na voljo in lahko brezplačno naložite število slik in fotografij. Poleg tega spletna stran za družbene medije ponuja široko paleto funkcionalnosti, ki vam pomaga organizirati, označiti in kategorizirati vse slike. Če uporabljate spletno mesto, potem verjetno veste, da omogočajo organiziranje fotografij in slik v galerije in albume.

Kasneje bo postopek premikanja fotografij lahko dolgotrajen, vendar bodo ponujene funkcije urejanja olajšale reorganizacijo. Facebook ponuja tudi funkcijo prepoznavanja obraza. Identificirali bodo osebe na vaših fotografijah in jih obvestili takoj, ko je prenos naložen. Lahko pa fotografije naredite zasebne ali jih delite v svojem profilu ali fotografiji svojega prijatelja. Ne pozabite, da bo spletno mesto po nalaganju vaše fotografije samodejno skrčilo.

15. Photobucket

gostovanje slik brez fotografij

Photobucket

Če potrebujete uporabniku prijazno spletno mesto, ki ga lahko uporabite za shranjevanje kakovostnih fotografij, je Photobucket dobra izbira. Spletno mesto uporabnikom omogoča nakup ali ustvarjanje tiskanih kopij fotografij v njihovi ogromni knjižnici. Ko naložite svoje fotografije na spletno mesto, jih lahko pretvorite v predmete za okrasitev doma, kovinske odtise, platnene plakate, uokvirjene odtise ali običajne odtise. Ljudje, ki izberejo možnost brezplačnega računa, izkoristijo 10 GB pasovne širine vsak mesec in 2 GB prostora za shranjevanje.

Vendar pa spletno mesto ponuja račun za uporabnike, ki želijo organizirati, deliti in shraniti neomejeno število slik in fotografij. Shranite lahko toliko fotografij, ki jih želite, in jih natisnete v izvirni obliki. Če ne želite porabiti denarja, lahko prenesete mobilno aplikacijo, ki ponuja 8 GB prostora za shranjevanje. Spletno mesto podpira formate datotek BMP, GIF, JPEG, JPG in PNG.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map