20 najboljših forumov za spletne skrbnike za začetnike in profesionalce

forumi za najboljše spletne skrbnike


Ko se enkrat zavežete, da boste kupili spletno gostovanje, je težko naleteti na zakonite podatke, kjer vam nihče ne poskuša prodati ničesar. V resnici je malo virov bolj zanesljivih od ljudi, ki dejansko imajo izkušnje in so uporabljali storitve gostovanja, o katerih govorijo. Zato je eden vaših najboljših virov za zanesljive informacije na spletnih forumih za skrbnike.

S pomočjo teh forumov lahko dobite veliko pomoči, zlasti ko gre za določeno gostovalno storitev, ki jo želite kupiti. Drugi ljudje na forumu so nam v veliko pomoč že večino časa in vam bodo dali navodila, ki jih potrebujete.

Prav tako lahko dobite veliko informacij o gradnji želenega spletnega mesta in o tem, kakšen programski jezik bi morali uporabljati ipd. Če ne veste, kakšne bodo vaše natančne potrebe ali če imate težave s konfiguracijo strežnika, forumi, kot je tisto, kar bom pokazal, lahko postanete pravi reševalci. Ni boljšega kraja, če želite izvedeti več o spletnem gostovanju in kako ga lahko kar najbolje izkoristite od teh forumov.

Te forume lahko celo uporabite, da dobite povratne informacije o svojem spletnem mestu. Ampak odstopim. Poglejmo najboljše forume, ki bodo ustrezali tako tistim, ki se šele začenjajo, kot strokovnjakom, ki že imajo veliko izkušenj. Brez dodatnega oboževanja, spustimo se na to!

Google Središče za spletne skrbnike

Če se ukvarjate s SEO in iščete odličen vir informacij o tem, kako optimizirati spletna mesta, bi to morali iti. To je uradni forum Googla, na katerem lahko dobite odgovore od Googlovih zaposlenih. Če ste nov za trženje iskalnikov, je ta forum odličen kraj za učenje vsega o SEO. Če želite objavljati na tem forumu, potrebujete samo gmail račun! Za dodatno pomoč spletnim skrbnikom in Googlova orodja, ki jih morda imate Klikni tukaj.

Svet spletnih skrbnikov

Webmaster World je eden najstarejših forumov v tej temi. Ustanovljen je bil leta 1999, pred dobo SEO, ko je bila večina spletnih strani zgrajena z navadnimi slikami HTML in GIF. Danes je to še vedno eden najbolj aktivnih forumov za spletne skrbnike, kjer se lahko veliko naučite o Googlovem SEO, spletnem gostovanju, socialnih medijih, spletnem razvoju in še veliko več. Ta forum je odličen, če šele začenjate, vendar bodo tukaj našli svoje mesto tudi naprednejši spletni skrbniki.

Pogovor o spletnem gostovanju

Pogovor o spletnem gostovanju je zelo priljubljen pri več deset tisoč uporabnikih, približno en do dva tisoč pa je stalno v spletu. To je popolno mesto, da se pozanimate o določeni ponudbi gostovanja in čim prej dobite odgovore. Pogovor o spletnem gostovanju ima tudi številne podforume, ki jih lahko obiščete glede posebnih težav in tem. Če niste prepričani o tem, katere funkcije in specifikacije potrebujete za učinkovito delovanje vašega spletnega mesta, lahko o tem povprašate tudi uporabnike..

Forumi SitePoint

SitePoint je poln odličnih učnih virov, ki bodo služili tako ambicioznim spletnim razvijalcem, kot tudi vsem, ki želijo odpreti spletno mesto. V vsakem trenutku ima približno dva do tri tisoč spletnih članov, kar pomeni, da lahko tudi tukaj pričakujete nekaj hitrih odgovorov. Imajo različne forume za konfiguracijo strežnikov, spletno oglaševanje in spletni dizajn in skoraj vse, kar boste potrebovali. Obstaja veliko podforumov, ki vam bodo pomagali pri zavijanju glave s posebnimi koncepti in s pomočjo katerih lahko objavite svoje spletno mesto in dobite povratne informacije od strokovnjakov.

Forumi za digitalne točke

Če iščete trženje in svoje znanje o SEO na višjo raven, potem pojdite s tem forumom. Ima veliko marketinških strokovnjakov in SEO-jev, ki so pripravljeni deliti veliko koristnih informacij in izkušenj, ki so jih nabrali v preteklih letih. Pomagajo vam lahko pri iskanju najboljših tehnik za optimizacijo vašega spletnega mesta in pridobivanju več prometa na njem.

Forumi Dev Shed

Forumi Dev Shed je na tisoče, na tisoče golobradov. To je idealen kraj za iskanje nasvetov in informacij o programiranju. Večinoma so koristne in bodo zagotovo nudile pomoč, ko si boste prizadevali, da se skozi težave s programiranjem potrudite. Poleg tega je ta forum specializiran za upravljanje podatkovnih baz, programiranje, nastavitev strežnika in druge tehnične spretnosti, ki jih je enostavno izgubiti. Poleg tega imajo na voljo tudi nekaj solidnih forumov za spletni dizajn z veliko razvijalci frontenda, ki pomagajo.

WJunctions

WJunction je tudi precej uveljavljen forum z več tisoč aktivnimi uporabniki. Poleg razprav o spletnih skrbnikih, SEO in trženja lahko tukaj najdete tudi teme, povezane s kripto valutami, denarjem prek spleta, igranjem iger, tehnologijo in drugimi splošnimi razpravami.

Ne glede na to, ali ste izkušeni spletni skrbnik ali novinec, ki se šele začenja, na WJunction boste našli informacije, ki jih potrebujete.

Forumi V7N

V7N je še en odličen vir informacij, ko gre za SEO, spletni marketing, bloganje, spletni dizajn, fotografijo, spletno gostovanje in imena domen. Tukaj boste našli ločen razdelek za razprave o spletnih podjetjih, kot so e-trgovina, stvari povezane s strankami in še več.

Ločen forum je namenjen pravnim vprašanjem, kot so avtorske pravice, blagovne znamke in internetno pravo, vključno z novo zakonodajo GDPR.

Če želite nekoga najeti za določeno opravilo ali potrebujete SEO, kopiranje ali drugo povezano storitev, si oglejte razdelek tržnice. Tu lahko tudi kupujete in prodajate domene, spletna mesta in druge storitve.

Forum bojevnikov

Warrior Forum je najboljši igralec med marketinškimi forumi in tržnicami. Ponuja veliko dragocenih objav in številne nasvete, kako lahko nadgradite svojo igro v svojem podjetju in digitalnem marketingu. Najpomembnejša prednost uporabe tega spletnega mesta je, da dobivate zelo hitre in dobro obveščene objave in odgovore. Zakaj se torej ne bi pridružili in sami postali pravi bojevnik?

SEO klepet

SEO Chat je izjemno mesto za zbiranje koristnih informacij, ki lahko profesionalcem in začetnikom pomagajo izboljšati SEO svoje spletne strani. Tu lahko najdete veliko dragocenih člankov iz industrije, skupaj z veliko orodij in povezav do drugih forumov. Udeležili se boste tudi izjemne skupnosti in zbrali nekaj resnično navdihujočih idej.

Zlobni ogenj

Wicked Fire je eden naprednejših spletnih forumov za trženje na spletu. Za začetnike bo to morda zelo presenetljivo, toda če niste začetnik, se boste zagotovo počutili, kot da ste na pravem mestu. Samo skočite v razprave in se naučite novih načinov za promocijo svojega podjetja.

Svet črne kape

Black Hat World je ena največjih spletnih skrbnikov, seo in spletnih marketinških skupnosti, na katere bi lahko postavili svoje oči. Čeprav je bil ta forum v preteklosti priljubljen kot forum, namenjen SEO s črnim klobukom, lahko najdete na tone zakonitih informacij o tem, kako narediti SEO na pravi način. Ker je eden največjih svetovnih forumov, namenjen spletnim skrbnikom, se takoj potopite vanj in poglejte, kaj najdete.

SEO Mastering

SEO mastering je forum SEO, preprost in preprost. Ima več kot 87.000 aktivnih mesečnih uporabnikov, zato je odličen vir informacij. Hitro lahko dobite odgovore na vsa vprašanja, povezana s SEO.

eWebDiskusija

eWebDiskusija je odličen kraj za pridobitev koristnih odgovorov avtoritativnih spletnih skrbnikov. Ko se registrirate, boste imeli veliko priporočil strokovnjakov s terena, ki vam bodo z veseljem pomagali pri prevzemanju svojih sposobnosti na naslednjo raven.

Ozzu

Ozzu ima ogromno skupnost internetnih trgovcev z okoli 170.000 mesečnimi uporabniki. Na tem forumu lahko dobite strokovno pomoč, orodja in veliko sredstev. Poleg tega bodo odgovori, ki jih dobite od spletnih uporabnikov, pomagali rešiti večino težav, ki bi jih naleteli na tem področju.

Spletna

Webicy je forum za razprave, namenjen spletnim skrbnikom. Ima več kot 100.000 aktivnih članov, ki delijo svoje najboljše prakse in postavljajo vprašanja na podlagi trženja. Če želite svoje znanje spletnega trženja popeti na višjo raven, je Webicy kraj.

WebMasterServe

Sodelujte z drugimi, ki jih zanimajo web mastering, SEM in SEO ali Internet marketing na splošno. Najdete lahko tudi veliko virov in razprav o programiranju, spletnem oblikovanju, vsebinskem marketingu. Poleg tega obstajajo celo objave zaposlitev, na katere se lahko prijavite.

Reddit SEO

Reddit SEO je podredba, ki se veliko ukvarja. Vedno se lahko pridružiš in spoznaš druge, ki se trudijo za uvrstitev in bolj poznajo temo. To je tudi precej trden kraj za začetek, če ste novi v SEO.

SEO begunci

SEO begunec ima razprave o optimizaciji iskalnikov; kako lahko pridobite ekološki promet in kako lahko gojite svojo blagovno znamko. Odličen kraj za boljše izobraževanje o internetnem trženju in srečanje nekaterih dobro poznanih posameznikov, ki vam lahko pomagajo.

Forumi za spletne mojstre

Ime ne bi moglo biti bolj celovito. Če iščete vire IT, ki vam bodo pomagali zagnati in zagnati spletno mesto ali ga tržiti, ga lahko najdete tukaj. Poleg tega lahko najdete noro število razprav o temah, povezanih z IT. Vsak član ima dostop do najnovejših informacij o svetu SEO. Najdete lahko tudi veliko pregledov, partnerskih programov, pregledov storitev gostovanja in storitev spletnih skrbnikov; tukaj so na voljo celo ponudbe za zaposlitev.

Spletni skrbnik-pogovor

Nadgradnja: ta forum ni več na voljo; spletno mesto je pridobil Freelancer.com in ga preusmerilo na njihovo spletno mesto.

Webmaster-Talk je kraj, ko gre za programske vire, digitalno trženje, spletno oblikovanje in vse drugo, kar potrebujete za zagon spletnega mesta. Z več kot tisoč spletnimi skrbniki kadar koli v spletu, boste zagotovo imeli pomoč, ki jo potrebujete precej hitro. Poleg tega lahko pridobite veliko informacij tudi pri unovčevanju svojega spletnega mesta, kar je redko, da se srečate na vseh drugih forumih, ki sem jih že omenil na tem seznamu..

Zaključek

Tam ga imate, dovolj informacij za vse življenje. Če si ogledate vsaj nekaj teh forumov, boste postali veliko boljši webmaster in svoje spletno podjetje popeljali na nove višine. Upam, da ste uživali v branju tega članka in da smo vam danes pomagali naučiti nekaj novega.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map