5 najboljših možnosti eHost

01.06.2020
Članki in več ... '5 najboljših možnosti eHost
0 14 мин.

alternative-ehost-alternative


eHost je bil ponudnik spletnega gostovanja; poslovala je med letoma 1996 in 2017. Ukinitev je bila po ponovni predstavitvi in ​​vse obstoječe stranke so se razširile na različna podjetja.

Če iščete najboljše alternative eHost, le branje, saj bomo v tem članku pregledali 5 od njih. Ker večina blogerjev in lastnikov spletnih mest išče najboljšo ponujeno vrednost, se bomo osredotočili na storitve skupnega gostovanja na začetni ravni in omenili le tiste najbolj napredne, kot so Reseller Hosting, VPS gostovanje ali Dedicated Server Hosting.

1. Gostovanje inMotion

inmotion-hosting-best-ehost-alternativa

InMotion v lasti zaposlenih posluje od leta 2001 in trenutno upravlja več kot 300.000 domenskih imen. Ponuja poslovno gostovanje, gostovanje WordPressa, gostovanje preprodajalcev, VPS gostovanje in namensko strežništvo.

Zakaj priporočamo InMotion:

 • brezplačno ime domene + SSL
 • neomejeno shranjevanje in pasovna širina za pakete v skupni rabi
 • cPanel
 • 7/24 podpora strankam
 • 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • najcenejša ponudba je na voljo že od 6,39 USD / mesec

Poslovno gostovanje in gostovanje WordPressa

Vstopna storitev gostovanja InMotion se imenuje Business Hosting in vam ponuja zgoraj omenjeno neomejeno količino prostora in pasovne širine ter brezplačno ime domene v vseh treh paketih:

 1. Kosilo: Ta paket je primeren za do 2 spletna mesta, vam omogoča izdelavo spletnega mesta in reklamne kredite. Začne se pri 6,39 USD / mesec.
 2. Moč: Srednji paket je lahko dom do 6 spletnih strani in ponuja 2-krat več virov strežnika kot prvi. Vsebuje tudi večji nabor marketinških orodij za izhodiščno ceno 8,49 USD / mesec.
 3. Pro: Pro paket vam omogoča dodajanje neomejenega števila spletnih strani in ima 4-krat več virov in podporo na profesionalni ravni. Začne se pri 14,71 USD / mesec.

The Gostovanje, povezano z WordPressom je bila določena posebej za tiste stranke, ki želijo zagnati WordPress. Ponudba temelji na deljenem gostovanju, dodanih pa je bilo tudi nekaj storitev, povezanih z WP, na primer prednameščena programska oprema WordPress, brezplačne teme in samodejne varnostne kopije, neobvezne samodejne posodobitve. Spodaj je prikazanih 6 paketov več energije, uporaba pasovne širine pa je tudi neomejena:

 1. WP-1000S: Najmanjši paket je za posamezno spletno mesto z do 20.000 mesečnimi obiskovalci. Na voljo je s 40 GB prostora za shranjevanje za 7,26 USD na mesec.
 2. WP-2000S: Ta paket gostovanja lahko nudi 2 spletna mesta z do 50.000 skupnimi obiskovalci mesečno. Vključeno je tudi 80 GB prostora za shranjevanje ter brezplačna licenca Jetpack Personal (vrednost 39 USD / leto). Ponudba se začne pri 11,38 USD / mesec.
 3. WP-3000S: Ta paket je spet nekoliko večji in je bil določen za do 3 spletna mesta z do 125.000 skupnimi obiskovalci mesečno. Vključen je prostor za shranjevanje 120 GB, poleg zgoraj omenjene licence Jetpack Personal. Izklicna cena: 11,38 USD / mesec.
 4. WP-4000S: Četrti paket lahko služi do 6 spletnih strani z do 300.000 skupnimi obiskovalci mesečno. V to ponudbo so dodali več sredstev, vključno s 160 GB prostora za shranjevanje, brezplačnim namenskim naslovom IP in licenco Jetpack Professional v vrednosti 299 USD na leto. Paket se začne pri 31,10 USD / mesec.
 5. WP-5000S: Ta paket je lahko dom do 10 spletnih strani z do 600.000 skupnimi mesečnimi obiskovalci. Vsebuje enake vire kot 4. paket, vendar je shramba povečana na 200 GB. Njegova začetna cena je 62,24 USD na mesec
 6. WP-6000S: Največji paket gostov WordPress lahko služi do 20 spletnih strani z do 1.200.000 celotnih mesečnih obiskovalcev in ima enake prednosti kot prejšnja dva paketa. Ta ponudba je bila dodana nekoliko večja, 240 GB shramba in je na voljo že od 119,28 USD na mesec.

Reseller gostovanje, VPS gostovanje in namenski strežnik gostovanje

The Gostovanje preprodajalcev InMotion poganjajo 3 deljeni hosting in 3 VPS hosting paketi. Najmanjši se začne pri 15,39 USD / mesec in nudi 80 GB prostora, 800 GB pasovne širine, brezplačen namenski naslov IP in neomejene primerke cPanel za vaše stranke..

VPS paketi so na voljo v nenadzorovani in upravljani različici. Najmanjši paket vsebuje 4 GB RAM-a, 75 GB SSD prostora za shranjevanje in 4 TB pasovne širine. Neupravljana različica se začne pri 21,04 USD / mesec in vam nudi dodatne 3 brezplačne naslove IP, medtem ko je upravljana različica na voljo od 29,19 USD / mesec.

Gostovanje namenskega strežnika paketi so še bolj robustni, najmanjši je na voljo že od 105,69 dolarja na mesec. Omogoča vam 3,4 GHz 4C / 4T CPU, 8 GB RAM, 500 GB SSD ali 1 TB klasičnega pomnilnika, 6 TB pasovne širine, 2 uri upravljanja in 5 brezplačnih naslovov IP.

2. HostGator

hostgator-best-ehost-alternativa

HostGator je bil ustanovljen leta 2002 v sobi za spalnice, od takrat pa je stabilen član gostiteljske panoge. Dandanes jo vodi skupina Endurance International. Podjetje ponuja pakete za spletno gostovanje, gostovanje v oblaku, gostovanje v WordPress-u, reseller gostovanje, VPS gostovanje in namenske pakete strežnika za gostovanje.

Zakaj priporočamo HostGator:

 • neomejena uporaba pasovne širine
 • brezplačno SSL potrdilo
 • 7/24 podpora
 • 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • najcenejša ponudba je na voljo že od 2,75 USD / mesec

Spletno gostovanje, gostovanje v oblaku in gostovanje v WordPressu

HostGator je ustvaril precej preproste načrte za spletno gostovanje, začetni, neomejeni in drugi z dodatki:

 1. Načrt izlivanja: Ta paket je namenjen enemu spletnemu mestu in se začne pri 2,75 USD / mesec.
 2. Načrt za dojenčke: Ta paket je lahko neomejeno število spletnih strani in je na voljo od 3,95 USD na mesec.
 3. Poslovni načrt: Največji paket ponuja brezplačno nadgradnjo pozitivnega SSL certifikata, brezplačen namenski naslov IP in paket SEO v vrednosti 50 USD na leto. Ta ponudba je na voljo od 5,95 USD na mesec.

Po besedah ​​HostGatorja je njegovo Gostovanje v oblaku paketi so 2-krat hitrejši zaradi boljšega predpomnjenja in strežnikov. V tej ponudbi so tudi 3 paketi:

 1. Hatchling Cloud: Na voljo je 2 GB RAM-a, 2 jedra CPU-ja in nanj lahko dodate eno spletno mesto. Paket se začne pri 4,95 USD na mesec.
 2. Baby Cloud: V ta paket lahko dodate neomejeno število spletnih strani, ki vam daje 4 GB pomnilnika in 4 CPU jedra za začetno ceno 7,95 USD / mesec.
 3. Poslovni oblak: Ta paket je namenjen tudi neomejenemu številu spletnih mest, vendar vam daje več moči. 6 GB RAM-a, 6 jeder CPU-ja, brezplačna nadgradnja na pozitiven SSL, brezplačen namenski naslov IP in paket SEO so vključeni tudi za začetno ceno 9,95 USD / mesec.

The Gostovanje WordPress paketi so še vedno hitrejši od klasičnega skupnega gostovanja, in če že imate spletno mesto WP, ga bodo strokovnjaki HostGator brezplačno pripeljali v vaš novi prostor za shranjevanje. Na voljo so 3 paketi:

 1. Začetni načrt: Primerno je za 1 spletno mesto do 100.000 obiskov na mesec in ima 1 GB rezervnega prostora za začetno ceno 5,95 USD / mesec.
 2. Standardni načrt: Viri so bili v tem paketu podvojeni; bil je določen za strežnik do dveh mest do 200.000 skupnih mesečnih obiskovalcev. Ponuja vam 2 GB rezervnega prostora za shranjevanje in se začne pri 7,95 USD na mesec.
 3. Poslovni načrt: V ta paket lahko dodate do 3 mesta in postrežete do 500.000 mesečnih obiskovalcev. Rezervna shramba je velika 3 GB, izhodiščna cena pa je 9,95 USD / mesec v tej ponudbi.

Reseller gostovanje, VPS gostovanje in namenski strežnik gostovanje

The Gostovanje preprodajalcev paketi so na voljo v treh različicah in vsi vam nudijo brezplačen SSL, dodate pa lahko tudi neomejeno število imen domen. Najcenejši paket, aluminij se začne pri 19,95 USD / mesec in vam nudi 60 GB prostora za shranjevanje s pasovno širino 600 GB.

The VPS gostovanje cene so prav tako jasne in jih je enostavno razumeti. Košček virtualnega strežnika lahko dobite že od 29,95 USD na mesec. Za ta znesek lahko kupite najmanjši paket VPS, imenovan Snappy 2000, in imate 2 GB RAM-a, 2 jedra CPU-ja, 120 GB prostora za shranjevanje in 1,5 TB pasovne širine.

HostGator’s Gostovanje namenskega strežnika storitev prihaja tudi s 3 paketi, kjer se najmanjši imenuje Value Server in je na voljo že od 119 USD na mesec. Ponuja procesor Intel Xeon D s 4 jedri in 8 niti, 8 GB RAM-a, 1 TB pomnilnika in neomejeno uporabo pasovne širine. Za svoj strežniški operacijski sistem lahko izberete Linux ali Windows.

3. SiteGround

siteground-best-ehost-alternativa

SiteGround je leta 2004 ustanovilo nekaj bolgarskih študentov in od takrat je podjetje postalo eden največjih igralcev v industriji spletnega gostovanja. Danes služi več kot 1.700.000 imen domen.

Podjetje ima vsestransko paleto izdelkov, vključno s spletnim gostovanjem, gostovanjem v oblaku, gostovanjem preprodajalcev, podjetniškim gostovanjem in namenskim strežnikom. Tudi WordPress in WooCommerce povezanih paketov je malo, pokrili jih bomo skupaj s paketi spletnega gostovanja.

Zakaj priporočamo SiteGround:

 • enostavna namestitev CMS
 • brezplačno SSL
 • neomejena uporaba pasovne širine v skupnih gostovalnih načrtih
 • 24/7 podpora
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • najcenejša ponudba je na voljo že od 3,95 USD / mesec

Spletno gostovanje, WordPress gostovanje, WooCommerce gostovanje

Vzpostavi se skupno gostovanje vhodne ravni Spletno gostovanje na spletnem mestu SiteGround in WordPress in WooCommerce gostovanje uporabljajo isto storitev. Slednji ponujajo enake vire in enake cene, zato bomo skupaj pregledali vse tri storitve.

Obstajajo 3 paketi spletnega gostovanja (WordPress gostovanje, WooCommerce gostovanje):

 1. Zagon: Ta paket je namenjen enemu spletnemu mestu do 10.000 mesečnih obiskovalcev. Na voljo je z 10 GB prostora in nekaj dodatki, vključno z brezplačnimi dnevnimi varnostnimi kopijami in cPanel. Začne se pri 3,95 USD na mesec.
 2. GrowBig: Ta paket že lahko sprejme več kot eno spletno mesto, do 25.000 skupnih mesečnih obiskovalcev. Shranjeno je 20 GB, brezplačne obnovitve iz varnostnih kopij, prednostna podpora in razširjen predpomnilnik. Paket je na voljo od 5,95 USD na mesec.
 3. GoGeek: V tej ponudbi lahko dobite večji prostor za shranjevanje, 30 GB in s svojimi spletnimi mesti lahko postrežete do 100.000 skupnih mesečnih obiskovalcev. Paket vključuje nekaj geek storitev, kot so vročinski računi na strežniku, GIT repo ali WordPress ali Joomla uprizoritev. Začne se pri 11,95 USD na mesec.

V gostovanju v oblaku, gostovanju preprodajalcev, podjetniškem gostovanju, namenskem strežniškem gostovanju

Gostovanje v oblaku poganjajo ga popolnoma upravljani strežniki in shranjene SSD enote za shranjevanje SiteGround, dnevne varnostne kopije in brezplačno omrežje za pošiljanje vsebin nanj. V tej ponudbi so 4 paketi, najcenejši se začne pri 80 USD / mesec. Ponuja 2 jedra CPU, 4 GB RAM-a, 40 GB pomnilnika in 5 TB pasovne širine.

Gostovanje v podjetjih je bil ustvarjen za Enterprise stranke in nima paketov. Z izbiro te storitve vam bo dodeljen upravitelj računa. Pomagal vam bo, da podjetju sporočite vaše natančne potrebe in za njihovo rešitev bo ponujena ponudba gostovanja. To je najbolj prilagodljiv način za popolno rešitev za shranjevanje.

Gostovanje namenskega strežnika služi 3 različne podatkovne lokacije. SiteGround ima podatkovne centre tudi v ZDA, Evropi in Aziji. Cene so različne; podatkovni strežniki ZDA in Evrope so bistveno cenejši od azijskih, zato bomo pokrivali prve.

Najcenejši paket namenskega strežnika za gostovanje se imenuje vstopni strežnik in je na voljo po ceni 269 USD / mesec. Ponuja vam procesor Intel Xeon X3 s 4 jedri in 8 niti, 16 GB RAM-a, shrambo SSD 480 GB in pasovno širino 10 TB.

4. A2Hosting

a2hosting-best-ehost-alternative

A2Hosting je od leta 2001 neodvisno delujoče spletno gostovanje, ki ima podatkovne centre po vsem svetu, tudi v ZDA, Evropi in Aziji. Ponuja skupno gostovanje, VPS gostovanje, gostovanje preprodajalcev in namensko gostovanje strežnikov.

Zakaj priporočamo A2Hosting:

 • neomejeno shranjevanje in pasovna širina v skupnih gostovalnih načrtih
 • Gostovanje Windows in Linuxa – Plesk / cPanel
 • 24/7 podpora
 • kadar koli garancija za vračilo denarja
 • najcenejša ponudba je na voljo že od 3,92 USD / mesec

Skupno gostovanje in gostovanje preprodajalcev

V skupni rabi Linux in Windows sta na voljo tako Shared Shared kot Reseller Hosting. Viri so za njimi enaki, različna so le sredstva, povezana z operacijskim sistemom. Na primer, paketi Linux prihajajo s cPanel, medtem ko paketi Windows prihajajo s Pleskom. Obstajajo 3 paketi za skupno gostovanje:

 1. Lite: Ta paket je primeren za posamezno spletno mesto z do 5 bazami podatkov. Začne se pri 3,92 USD / mesec (Linux) in 4,90 USD / mesec (Windows).
 2. Hitro: Temu pomnilniku lahko dodate neomejeno število spletnih mest in tudi 2-krat več virov strežnika. Njegova začetna cena je 4,90 USD / mesec (Linux) in 5,88 USD / mesec (Windows).
 3. Turbo: Ta paket vsebuje enaka sredstva kot Swift, vendar je dobil tudi paket A2 Site Accelerator. Vsebuje rešitve strežnika in predpomnilnika, tako da je lahko vaše spletno mesto do 20-krat hitrejše. Začne se pri 9,31 USD / mesec (Linux) in 10,78 USD / mesec (Windows).

Gostovanje preprodajalcev dobil 4 pakete; najmanjši vam omogoča shranjevanje 30 GB, prenos 400 GB, 40 uporabniških računov in nadzorno ploščo WHM. Začne se pri 13,19 USD na mesec v Linuxu in 14,51 USD na mesec v različici Windows.

VPS gostovanje in namenski strežnik gostovanje

The Linux VPS storitev je na voljo v različnih različicah. Najmanjši neurejen paket vam omogoča korenski dostop, 20 GB pomnilnika, 2 TB prenosa, 512 MB RAM-a in 1 jedro CPU-ja za začetno ceno 5 USD / mesec. Paket za upravljan Linux je zmogljivejši, najmanjši pa ima shranjevanje 75 GB, 2 TB prenosa, 4 GB RAM-a in 4 vCPU za 32,99 USD na mesec začetno ceno.

Windows VPS je na voljo samo v upravljani različici, najmanjši paket pa se začne pri 36,29 USD na mesec. Vsebuje 6 GB RAM-a, 100 GB pomnilnika, 3 TB prenosa, 6 vCPU-jev in Plesk.

The Gostovanje namenskega strežnika je tudi vsestranski, obstaja tako imenovana ponudba Semi-Dedicated Server že od 9,31 $ na mesec, vendar ni pravi strežnik. Prvi pravi paket namenskega strežnika vam nudi 2 × 500 GB pomnilnika, prenos 10 TB, 8 GB RAM-a in 2 CPU jedra. Začne se pri 99,59 USD / mesec v nenadzorovani različici in 141,09 USD / mesec v upravljani različici. Slednjega lahko kupite tudi z izbirnim korenskim dostopom.

5. Hostinger

hostinger-best-ehost-alternativa

Hostinger je še eno ameriško podjetje v industriji spletnega gostovanja in je znano po zelo poceni cenah. Najcenejša ponudba je na voljo že od 0,80 USD / mesec; zato ni čudež, da ima podjetje preko 29 milijonov uporabnikov.

Zakaj priporočamo Hostinger:

 • 24/7 podpora
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • najcenejša ponudba je na voljo že od 0,80 USD / mesec

Spletno gostovanje in gostovanje v oblaku

Paketi spletnega gostovanja Hostinger so zelo preprosti in jih je enostavno razumeti. Obstajajo 3:

 1. Gostovanje v skupni rabi: Paket je primeren za posamezno spletno mesto in mu lahko dodelite en e-poštni račun. Za začetno ceno 0,80 USD na mesec je vključena tudi uporaba pasovne širine 100 GB.
 2. Premium Deljeno gostovanje: Srednji paket lahko služi neomejenemu številu spletnih strani, dobite pa lahko tudi neomejeno število poštnih računov. Vključeni so tudi 2-krat več virov strežnika in tedenske varnostne kopije. Začne se pri 3,49 USD na mesec.
 3. Poslovno gostovanje v skupni rabi: Največji paket ima vse prednosti kot Premium in tudi brezplačno SSL potrdilo, dnevno varnostno kopiranje in 4-krat več virov. Začne se pri 7,95 USD / mesec.

Obstajajo 3 bolj robustni Gostovanje v oblaku paketi v liniji izdelkov; vam nudijo več moči kot enostavnejši paketi spletnega gostovanja. Najmanjši načrt gostovanja v oblaku se imenuje Cloud Startup in začne se pri 15,90 USD na mesec. Ponuja namenski naslov IP, 40 GB pomnilnika, 2 TB pasovne širine, 3 GB RAM-a in 2 jedra CPU-ja.

VPS gostovanje

Ker Hostinger ne ponuja namenskih strežnikov, je najbolj napredna vrsta gostovanja VPS gostovanje. Izbirate lahko med 6 paketi VPS, najšibkejši se začne pri 4,99 USD / mesec.

Omogoča vam 1 GB pomnilnika, 2,4 GHz CPU, 20 GB pomnilnika in 1 TB pasovne širine.

Zaključek

Dosegli ste konec tega članka. Zajeli smo najboljše možnosti eHost in se osredotočili na najprimernejše vrste gostovanja za blogerje in lastnike spletnih mest. Zdaj lahko izberete svojega najljubšega ponudnika in njegov najboljši paket, ki ima dolgoročno dobrega in zanesljivega gostitelja.

Ne odlašajte z nakupom daljšega obdobja, letni ali polletni načrti imajo pogosto bolj prijazne uporabnikom cene. Ko je shramba pripravljena, se lahko osredotočite na svoj spletni dnevnik ali podjetje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector