5 najboljših možnosti GoDaddy za registracijo domen in spletno gostovanje

najboljše nadomestne alternative


Niste ravno zadovoljni z zdravljenjem z GoDaddy? Morda je čas za rezanje vabe in kakšen boljši način za to kot prehod na eno najboljših možnosti GoDaddy? Preberite naša mnenja o 5 najboljših možnosti GoDaddy in izberite spletnega gostitelja, ki vam bo najbolj pomagal za dolar.

GoDaddy ponuja gostovanje na osnovi Linuxa in Windows s pomočjo skupnih, VPS, namenskih in upravljanih načrtov gostovanja s cenami, ki se začnejo pri 3,99 USD / mesec. Z več kot 17 milijoni strank po vsem svetu in 71 milijoni upravljanih imen domen je GoDaddy eden najdaljših registratorjev domen in ponudnikov spletnega gostovanja v tej panogi..

GoDaddy je nedvomno velika korporacija, znana po svojem drznem oglaševanju, poceni začetnih cenah in raznolikih spletnih storitvah, vendar to še ne pomeni, da ves čas izpolnjujejo vse potrebe. Dolgi zavezujoči časi, težave z izpadi ali vprašanja podpore strankam lahko GoDaddyja prizadenejo ali zamudijo za številne stranke.

Za tiste, ki niste prepričani, ali je GoDaddy njihova najboljša izbira, tukaj so naša glavna priporočila za najboljše možnosti GoDaddy:

HostGator

alternativa hostgator godaddyHostGator s pestro ponudbo spletnih storitev in tako prijaznimi žepnimi kot tudi vrhunskimi možnostmi spletnega gostovanja privlači široko občinstvo. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2002 in danes je gostitelj za tiste, ki iščejo enostavne, cenovno dostopne in bogate gostovalne načrte.

HostGator ponuja tako Linux kot Windows gostovanje s svojimi skupnimi in namenskimi načrti gostovanja, medtem ko Plesk / cPanel & WHM / WHMCS licence so brezplačno vključene v vse svoje načrte. HostGatorjevi načrti za gostovanje vključujejo 99,9-odstotno jamstvo za uptime, 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja, brezplačna orodja za izdelavo spletnih strani, brezplačna orodja za SEO, tedenske varnostne kopije na kraju samem, podpora 24/7 in več.

Načrti za skupno gostovanje se začnejo pri 3,95 USD / mesec, načrti gostovanja VPS pa se začnejo pri 19,94 USD / mesec, namenski načrti gostovanja pa se začnejo pri 119 USD / mesec, medtem ko se načrti gostovanja v oblaku začnejo pri 4,95 USD / mesec.

HostGatorjevi načrti za gostovanje so narejeni za uspešnost, raznolikost in razširljivost, zato so dobra izbira za vse, ki dolgoročno iščejo zanesljive storitve gostovanja.

BlueHost

bluehost godaddy alternativaNajbolj znan po svojih WordPress osredotočenih gostovalnih načrtih je BlueHost še en močan kandidat za najboljšo alternativo GoDaddy. Poleg gostovanja, optimiziranega za WordPress, gostovanje palete BlueHost vključuje gostovanje v oblaku, VPS gostovanje, namensko gostovanje in gostovanje preprodajalcev.

Cena osnovnega načrta skupnega gostovanja začne 3,95 USD na mesec. To vključuje brezplačno domeno, brezplačno namestitev programa WordPress z enim klikom, podporo 24/7, 30-dnevno garancijo vračila denarja in več kot 150 ameriških dolarjev oglaševalskega kredita. Nekateri njegovi paketi za skupno gostovanje so na voljo z neomejenim gostovanjem domen, shranjevanjem in pasovno širino.

Ugodni načrti so na voljo za vse vrste gostovanja. BlueHost je specializiran za gostovanje v Linuxu, ki ponuja izboljšan cPanel, SSD shranjevanje, letenje virov za letenje, podporo skriptom z odprtim kodom, načrte, optimizirane za e-trgovino (SSL, vključeni so različni nakupovalni vozički) in številne dragocene brezplačne ponudbe (brezplačni IP naslovi, brezplačno SSL, tržni krediti, zaščita pred neželeno pošto, zasebnost domene, varnostne kopije itd.).

Od prilagodljivih načrtov gostovanja v oblaku do specializiranih programov gostovanja za e-trgovino BlueHost pokriva vse pomembne potrebe po gostovanju, ki jih morda zahteva profil vašega spletnega mesta.

Gostovanje InMotion

inmotion hosting alternativaNa seznamu petih najboljših možnosti GoDaddy je InMotion Hosting, ponudnik gostovanja za poslovne storitve z veliko naprednimi funkcijami in raznolikih paketov gostovanja. Čeprav InMotion ponuja nekaj skupnih načrtov gostovanja, namenjenih vsem skupinam spretnosti, je velik kos njihovih paketov gostovanja namenjen profesionalcem ali poslovnim uporabnikom.

Gostovanje InMotion se je začelo leta 2001 in je od takrat neodvisno lastništvo. Njihovi načrti gostovanja zajemajo vse pomembne vrste gostovanja, vključno z deljenimi, VPS, WordPress gostovanjem, namenskimi strežniki in gostovanjem prodajalcev. Specializirani so za vso SSD Linux gostovanje, ki ponuja brezplačne licence cPanel in WHMCS. Druge funkcije, ki jih ponujajo njihovi načrti, vključujejo brezplačno ime domene, brezplačne varnostne kopije podatkov in posnetke stanja v živo, brezplačno upravljanje strežnika, popoln korenski dostop, brezplačni namenski IP, zaščita pred zlonamerno programsko opremo, brezplačni SSL-ji, zaščita DDoS, skladnost PCI itd..

Večina načrtov je pokrita z 90-dnevno garancijo vračila denarja, razen namenskih strežnikov, ki prihajajo z industrijsko standardno 30-dnevno garancijo vračila denarja.

InMotion izstopa po hitrem in zanesljivem gostovanju skupaj s hitro podporo strankam, ki je na voljo 24/7 v živo klepetu, e-pošti in telefonu.

 iPage

ipage godaddy alternativaiPage je eno najstarejših podjetij za spletno gostovanje, ki sega v preteklost, ki sega v leto 1998. Njihova platforma je dom za več kot milijon spletnih strani, njihovi paketi gostovanja pa pokrivajo osnovne za bolj zapletene potrebe po gostovanju.

iPage ima eno najnižjih izhodiščnih cen v panogi za skupno gostovanje, saj ponuja en sam neomejen načrt, ki se začne pri 1,99 USD / mesec. Načrt je poln številnih dobrot, vključno z brezplačnim gradnikom spletnega mesta za povleci in spustite, 1000 tisoč brezplačnih predlog, brezplačno registracijo domen, orodja CMS, orodja za trženje, strežnikov z uravnoteženim nalaganjem, varnostnih orodij in še več. iPageov skupni načrt gostovanja prihaja vDeck, medtem ko njihovi napredni gostovalni paketi vključujejo cPanel.

iPageovi VPS, WordPress optimizirani strežniki in namenski strežniki so narejeni za fleksibilnost in razširljivost, saj ponuja veliko virov, strokovno podporo 24 × 7 in predvidljive mesečne stroške.

NameCheap

namecheap godaddy alternativaNameCheap, ki je že več kot desetletje prisoten v industriji, ponuja različne spletne storitve, ki segajo od registracije domenskih imen do spletnega gostovanja. Njihova platforma upravlja več kot 7 milijonov domen in po vsem svetu šteje več kot 3 milijone kupcev.

Ugodne cene so bile vedno eno izmed prodajnih mest podjetja NameCheap, vendar so varnost, zanesljivost in zmogljivo gostovanje tudi gonilna sila njihovih storitev. Načrti za skupno gostovanje se začnejo pri 9,88 USD / leto, kar je manj od cene domene. Na voljo je tudi več VPS-ov, namenskih in preprodajalskih gostovalnih načrtov.

Glede značilnosti gostovanje NameCheap ponuja brezplačno domensko ime domene, izbiro podatkovnega centra, izbiro OS, 100% uptime SLA z nekaterimi načrti, licenc cPanel in WHM, dopolnilne varnostne kopije in še več.

NameCheap kot registrator domen, ki je pooblaščen za ICANN, ponuja številne storitve registracije domen (npr. WhoisGuard Protection), spletne varnostne storitve in storitve spletnega gostovanja, zaradi česar je zapleten ponudnik spletnih storitev.

Zaviti

Ne glede na to, ali ste kupec GoDaddy, ki ni zadovoljen s svojimi storitvami, ali preprosto iščete zanesljivega ponudnika gostovanja, ki ponuja tako registracijo domene kot tudi razširljive storitve spletnega gostovanja, vsa gostiteljska podjetja, ki so navedena v naših 5 najboljših alternativah GoDaddy, ponujajo obe domeni registracija (nekateri celo ponujajo brezplačno ime domene s svojimi načrti) in več paketov gostovanja, od najosnovnejših možnosti gostovanja v skupni rabi do naprednih namenskih in VPS načrtov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map