5 najboljših možnosti gostovanja InMotion – spletno gostovanje in registracija domen

najboljše možnosti-gostovanje-inmotion-gostovanje


InMotion je eden najboljših v poslu, o tem ni dvoma. Ne samo zato, ker se ponašajo s stabilno in hitro storitvijo, skupaj z brezplačno podporo strankam, ampak so v resnici podjetje, ki naredi vse v korist stranke. Ena stvar je zagotovo, zagotovo boste dobili vsak peni vreden, če jih označite skupaj z njimi. Brezplačno boste dobili tudi številne koristne storitve, kot so shranjevanje SSD-ja, varnostne kopije, selitev spletnega mesta, aplikacije in še več.

InMotion je dom za več kot 300.000 domen in iz dobrih razlogov. Njihovi strežniki delujejo zelo dobro, saj se ponašajo s 500 milisekundnimi obremenitvami v povprečju in povprečnim 99,98% uptime skozi celo leto. Kar pomeni, da bo katero koli spletno mesto na njihovem strežniku stalno na voljo z veliko hitrostjo. Kot je oglašano na njihovem spletnem mestu, je InMotion vodilni v podpori strankam in te izjave ne upoštevajo. Njihovi predstavniki ne potrebujejo več kot 2-3 minute, da odgovorijo na poizvedbo v klepetu v živo.

Nisem zasledil, da je InMotion ničesar manjkal v središču njegove storitve, zato je smiselno, da njihov osnovni načrt skupnega gostovanja stane 3,99 USD na mesec. Obstaja veliko cenejših možnosti, ki ponujajo podobne kakovostne storitve, ki jih bom danes pregledal. Pomembno pa je omeniti, da nobena ne ponuja tako kakovostne storitve tako dosledno kot InMotion. Svežim uporabnikom celo dovolijo, da svoje storitve preizkusijo z 90-dnevno garancijo vračila denarja. To je dokaz njihovega zaupanja v dejstvo, da jih nimate razloga zapustiti.

V primeru, da iščete nekaj dolarjev ceneje ali želite vedeti, katere druge možnosti imate, je tu nekaj alternativ InMotion, ki vam jih vsekakor priporočam. Ne bom šel skozi vse njihove storitve, samo najbolj priljubljene, tako da si je lažje ovijati glavo, kar lahko ponudi vsako podjetje.

Spletni gostitelj
Promotivna cena
hostgator najboljša alternativa ipage3,95 USD / mesec
bluehost najboljša alternativa ipage3,95 USD / mesec
ipage najboljša alternativa ipage1,99 USD / mesečno
a2hosting najboljša alternativa ipage3,92 $ / mesečno
godaddy najboljša alternativa ipage2,99 USD / mesečno

V nadaljevanju vam bom podrobno predstavil vsako spletno gostovanje.

HostGator

Obiščite gostitelja »

hostgator-best-inmotion-alternativeHostGator je Moby Dick podjetja za spletno gostovanje. Če to berete in občasno obiščete tudi YouTube, boste natančno videli, zakaj. So tudi eno največjih podjetij za spletno gostovanje na planetu, ki gosti več kot 9 milijonov domenskih imen. HostGator sodeluje tudi z Linuxom in Cisco. Prav tako je težko naleteti na video, zaradi katerega ne bi gledali reklame HostGator, preden se začne. HostGator potiska veliko sredstev, da se oglašuje in s tem deluje že več kot 10 let. Ne govorijo samo o kakovostnem spletnem gostovanju, temveč ga ponujajo. Od uvedbe njihovih storitev v oblaku je bilo to podjetje eno mojih najljubših.

Moji preskusni rezultati na Baby Cloud načrtu:

 • Počasi: 99,99%
 • Hitrost nalaganja strani: 520 ms

To je izjemna ponudba, ki se ji lahko pridruži le malo drugih podjetij. Pravzaprav niti ne mislim, da boste dobili tako zmogljivo storitev za 3,95 USD na mesec. Njegova vrednost še povečuje podporo strankam HostGator. Ne od vas čakajo več kot 15 minut, da se odzovete, njihovi predstavniki pa dobro poznajo. Doslej so nam prijazno govorili in videli kakršne koli težave.

Ko govorimo o brezplačnih stvareh, HostGator ne zaostaja. Ponujajo odlična varnostna orodja, vas ščitijo pred napadi DDoS in vam nudijo SSL certifikat za obdelavo transakcij na spletnem mestu. Če imate že obstoječe spletno mesto nekje drugje, ga bodo brezplačno preselili. Poleg tega je cPanel HostGator-ja zelo prijazen do uporabnika, da bi tudi vaš 5-letni nečak čez nekaj časa znal uporabiti. Če se ne morete odločiti, kateri načrt izbrati, v svojem podrobnem vodniku razložim posebej vsak HostGatorjev načrt.

Edine težave s HostGatorjem so industrijski standardni cenovni triki, ki zahtevajo, da opravite dvoletno naročnino, da boste imeli objavljene cene. Prav tako lahko naredite varnostne kopije podatkov ročno, vendar boste morali plačati 15,95 USD letno, če želite imeti “prave” varnostne kopije..

BlueHost

Obiščite gostitelja »

bluehost-best-inmotion-alternativeBlueHost je odlična zvezda med začetniki, blogerji in WordPress uporabniki na splošno. Zaradi svoje nizke cene in izjemne podpore za WordPress ima veliko priljubljenost. To je dober razlog, da jih WordPress.org uvršča med svoja 3 priporočila za gostovanje. Prav tako se dobro obnesejo v temeljnih vidikih gostiteljske storitve, saj ponujajo solidne izkušnje in hitro nalaganje strani. Njihova podpora strankam pa pušča veliko želenega, saj si v povprečju vzamejo približno 40 minut, da lahko uporabniki odzovejo.

BlueHost se je že dobro uveljavil v podjetju za spletno gostovanje in vedo, da so odlična destinacija za številne začetnike. Prvi razlog za to je dejstvo, da skoraj vsak uporabnik WordPressa ve o njih in njihovi močni podpori sistemu. Drugi razlog je dejstvo, da njihov prvi skupni načrt gostovanja prihaja po 2,95 USD na mesec. Tu so osnov njihove najbolj priljubljene storitve:

Moji preskusni rezultati v osnovnem načrtu BlueHosta:

 • Potek: 99,98%
 • Hitrost nalaganja strani: 530 milisekund

Brezplačne stvari: ime domene, integracije aplikacij, ustvarjalec spletnih strani, povleci in spusti, dobre varnostne možnosti.

Kar zadeva WordPress, je malo podjetij, ki so tako dobro optimizirane. Zato BlueHost ponuja upravljano gostovanje WordPressa. Čeprav to ni najbolj poceni vrsta gostovanja, ki ga lahko imate, vam cenovna cena med 19,99 USD / mesec in 49,99 USD / mesec odvzame veliko teže. Lahko ste prepričani, da skupina strokovnjakov skrbi za vaše spletno mesto WordPress. Zagotavljajo, da je nenehno posodabljan, varen in lahko rešuje vsako težavo, ki se lahko pojavi. Podjetje prevzame polno odgovornost za vaše spletno mesto in njegovo delovanje in vse, kar morate storiti, je, da ga uporabite.

Upoštevajoč vse, je BlueHost neverjetno poceni in ponuja solidno storitev, z enostavno uporabo nadzorne plošče, zaradi česar je popoln za začetnike. Imajo tudi veliko spletnih virov, iz katerih se lahko učite, vendar boste morali malo počakati, če se želite obrniti na njihovo podporo strankam. Prav tako ne ponujajo nobenih brezplačnih selitev na spletna mesta in zahtevajo 3-letno naročnino, da boste imeli nizke uvodne cene. Ni izdelan iz sladkarij in mavric, vendar je BlueHost dobra izbira, če želite, da spletno mesto WordPress čim bolj stroškovno stroškovno zažene..

iPage

Obiščite gostitelja »

ipage-best-inmotion-alternativeiPage ponuja eno najcenejših storitev gostovanja. Mislim, da so čudno poceni in ponujajo gostovanje načrtov od 1,99 USD na mesec. Podjetje je v lasti Endurance International Group, ki nam je prinesla številna druga gostovalska podjetja, kot so BlueHost, FatCow, VPSLink, JustHost, HostMonster in tako naprej. So množično podjetje, ki v svojih strankah po vsem svetu vzbuja mešane občutke. Toda, ali iPage ponuja poleg dobre poceni storitve kaj dobrega? Pa poglejmo.

Tu so moji rezultati testov v skupnem osnovnem načrtu:

 • Potek: 99,96%
 • Hitrost nalaganja strani: 884 ms

To ni najboljše tam, je pa res čudno poceni. Nisem pričakoval, da bodo imeli dobro službo za stranke, vendar se mi je iPage izkazal za napačno. Zagotavljajo dostojno podporo prek e-pošte, klepeta v živo in telefona, vzeli pa bomo približno 20 minut, da odgovorimo na naša vprašanja. Toda v zvezi s tem imajo mešane ocene, zato je najbolje, da jih pred nakupom v njihovo storitev še enkrat preverite. iPage je v meni sprožil kanček pozitivnosti, ko sem videl, da ne uporabljajo trikov, ki jih uporabljajo druga podjetja. Čeprav so smešno poceni, vam bodo z le 12-mesečno naročnino dali nizko uvodno ceno. Nič boljšega kot vnaprejšnja cena, da boste zaupali znamki.

Poleg te spodobne storitve za spodobno ceno boste dobili tudi izboljšane varnostne možnosti. iPage sodeluje s podjetjem za spletna varovanja SiteLock. Njihova programska oprema pomaga preprečevati kršitve varnosti in bo redno pregledovala vaše spletno mesto glede zlonamerne programske opreme. Odstranili bodo tudi zlonamerno programsko opremo, odvisno od tega, kateri načrt iPage uporabljate. Največji varnostni ukrep pa je ustvarjanje rednih varnostnih kopij spletnega mesta, kar bo iPage naredil za vas vsak dan. Večina podjetij za to storitev zaračuna dodatno, iPage pa jo bo brezplačno zagotavljal.

iPage se tudi dobro integrira in predvaja z aplikacijami drugih proizvajalcev, kot so PayPal, Google Apps in različnimi platformami e-trgovine. Zagotavljajo tudi dobropisne dobropise za oglase v programu Google AdWords, Yahoo! in Bing.

Čeprav vse to zveni precej dobro, je iPage napolnjen tudi z negativnimi presenečenji, prvo pa je, da ni cPanela. Vsak ponudnik gostovanja ima cPanel, vendar bi iPage raje deloval z manj znano programsko opremo, imenovano vDeck. Deluje, vendar je cPanel še vedno bolj prijazen do uporabnika kot vDeck. Tudi če vam iPage omogoča, da prihranite veliko denarja, vam sčasoma odvzame več. Naročili se boste lahko za zelo poceni storitev, a ko se bo obdobje končalo, boste za obnovo načrta stali približno 8 USD na mesec – to je noro 350-odstotni skok cen! Torej se izkaže, da je iPage precej težaven in bi bilo bolje, da uporabite drugo alternativo.

A2Hosting

Obiščite gostitelja »

a2hosting-best-inmotion-alternativeA2Hosting morda ni tako priljubljen kot BlueHost ali HostGator, vendar ponujajo res dobro storitev gostovanja. Ponujajo široko paleto gostovalnih načrtov, kot so deljeno gostovanje na platformah Linux in Windows, upravljani in neurejeni načrti VPS, namenski strežniki, načrti gostovanja preprodajalcev, registracija domen in druge spletne rešitve. Njihov najcenejši načrt gostovanja je deljeni načrt Lite Linux, ki se začne pri 3,92 dolarja na mesec. To vam omogoča le gostovanje enega samega spletnega mesta, zato priporočam, da se že od začetka lotite načrta Swift.

Naredila sem nekaj raziskav o A2Hostingu in ugotovila večinoma pozitivne kritike, vendar sem se želela prepričati. Tako sem opravil nekaj testov.

Moji rezultati testiranja v skupnem načrtu Swift (Linux):

 • Počasi: 99,97%
 • Hitrost nalaganja strani: 509 ms

Čas uptime in čas nalaganja strani sta odlična. Imajo tudi dostojno podporo prek e-pošte in klepeta v živo. Telefonska podpora je igra natakarja. Ne bi se trudil, da bi jih poklical po pomoč. Samo ni vredno ostati na telefonu 20-25 minut in čakati, da se kdo oglasi. Za bolj zapletene poizvedbe samo napišite e-pošto.

Njihovi skupni načrti so glede lastnosti značilni. Kot že omenjeno, ne bi izbral načrta Lite zaradi omejitve števila spletnih strani. Vsak skupni načrt vključuje neomejeno shranjevanje RAID-10 in neomejen prenos. Brezplačno potrdilo SSL prek Let’s Encrypt je tudi vrata vsakega načrta gostovanja. V vse načrte je vključen tudi brezplačni CDN CloudFlare.

Če želite svoje spletno mesto prenesti iz InMotion v A2Hosting, bodo vaše spletno mesto in račun cPanel brezplačno preselili.

Jamstvo za vračilo denarja Anytime je tudi v tem podjetju nekaj posebnega. Upoštevajte, da bo polno vračilo odobreno le v 30 dneh po prijavi.

A2Hosting je dober ponudnik gostovanja in odlična alternativa InMotionu.

GoDaddy

Obiščite gostitelja »

godaddy-best-inmotion-alternativeGoDaddy je eden najbolj znanih registratorjev domen na svetu, ki ponuja storitve gostovanja Upravljanih WordPress. Zagotavljajo hitre, varne in v celoti upravljane WordPress rešitve za gostovanje, ki vam prihranijo veliko dela in znoja. Njihove prve načrte lahko dobite za 1,00 USD na mesec. Prav tako vam bodo podelili brezplačno domeno, če se prijavite na njihov letni načrt. Zato jih je vredno vsaj preveriti, čeprav sem prebral nekaj grdih ocen, da je bilo podjetje pred leti veliko boljše. A vseeno sem si ga želela ogledati sama.

Tu so moji rezultati testov za gospodarski načrt v skupni rabi:

 • Potek: 99,04%
 • Hitrost nalaganja strani: 500 ms

Nadaljevanje se zdi dovolj zanesljivo, vendar ne pozabite, da 99,04% uptime pomeni, da bo vaše spletno mesto v celotnem letu vsaj dve uri. Vaše spletno mesto bo shranjeno v skupnih strežnikih Linux ali Windows, odvisno od tega, kaj izberete. Ker so strežniki, ki temeljijo na operacijskem sistemu Windows, tako kot pri vsakem drugem ponudniku gostovanja dražji.

Ponujajo tudi VPS gostovanje za 29,99 USD na mesec in še boljši načrt za 129 dolarjev. Odpravili bodo tudi več kilometrov in zagotovili upravljano gostovanje WordPress-a. Imeli boste tudi brezplačnega ustvarjalca spletnih strani, ki ga lahko uporabite za izdelavo spletnega mesta iz elementov povleci in spusti. Njihova storitev za stranke se zdi dovolj zanesljiva in traja približno 10 minut, da odgovorijo na poizvedbo.

Na splošno se zdi, da bo GoDaddy presegel kilometer, da bi zadovoljil svoje stranke in jim prinesel najboljšo možno spletno gostovanje.

Zaključek

Čeprav po mojem mnenju res ni vredno preklapljati z že obstoječega računa InMotion na katerega koli drugega, vendar je vsako podjetje drugačno. Če morate iti z nečim drugim, bi bil HostGator vaš prvi, BlueHost pa bi bila vaša druga najboljša možnost za delo. Mogoče je vredno poskusiti tudi GoDaddy.

Upam, da ste uživali v branju našega članka in da smo vam pomagali, da se danes naučite nekaj novega!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map