5 najboljših ponudnikov gostovanja za blogerje in ljubitelje WordPressa

01.06.2020
Članki in več ... '5 najboljših ponudnikov gostovanja za blogerje in ljubitelje WordPressa
0 7 мин.

najboljši ponudniki gostovanja spletnih dnevnikov


WordPress, ki napaja 20% spletnih strani v internetu, je ena izmed najpogosteje uporabljanih spletnih dnevnikov. Večina blogerjev uporablja WordPress, ker je bil namenjen spletnemu dnevniku, ima gladko krivuljo učenja in je zelo prilagodljiv in prilagodljiv. Ponuja tudi vsa orodja, potrebna za bloganje. Ker vedo, da je WordPress najprimernejša blogerska platforma številnih blogerjev, so mnogi ponudniki gostovanja opazili potrebe blogerjev in vključili stvari, kot je namestitev WordPressa z enim klikom in optimizirano gostovanje za WordPress. Katerih pet največjih ponudnikov gostovanja imajo blogerji radi in zakaj se odločajo za izbiro teh ponudnikov? V tem članku bomo osvetlili, zakaj imajo nekateri ponudniki gostovanja tako velik uspeh z blogerji.

Pregled najboljših ponudnikov gostovanja za bloge

Poglejmo pet ponudnikov gostovanja, ki od blogerjev prejemajo vso ljubezen:

BlueHost

Obiščite gostitelja »

bluehost najboljše blog gostovanjeBlueHost se ponaša z gostovanjem več kot 2 milijona spletnih strani in ponuja vrhunsko podporo. Načrti v BlueHostu imajo 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja v celoti in možnost, da prekličete naročnino kadar koli po začetnem 30-dnevnem obdobju in prejmete vračilo denarja za preostalo obdobje naročnine. Eden od razlogov, zakaj BlueHost svoje stranke tako ljubijo, je, ker imajo veliko možnosti gostovanja in naročninskih načrtov za vse vrste potreb, in vključuje namestitev WordPress z enim klikom, da se vaš spletni blog čim hitreje poveže v spletu.

BlueHost ponuja skupno gostovanje, namensko gostovanje, VPS gostovanje, gostovanje WooCommerce in seveda WordPress gostovanje. Če so vaša prizadevanja za bloganje v začetni fazi, ima BlueHost enega najbolj dostopnih načrtov za skupno gostovanje z izhodiščno ceno, ki znaša le 2,95 USD na mesec. To vključuje 50 GB prostora za shranjevanje, nesmerno pasovno širino in 1 vključeno domeno. To je več kot velikodušna ponudba blogerjev o proračunu.

Tisti, ki si lahko privoščijo ali morajo več vložiti v načrt gostovanja, ker njihov blog že pritegne precej prometa, se lahko odločijo za WordPress optimizirano gostovanje, ki se začne pri 19,95 USD na mesec, zmore 100 milijonov obiskov na mesec. , vključuje prostor za shranjevanje 30 GB + varnostno kopijo 30 GB, 1 domeno in češnjo na vrhu – SiteLock CDN in SiteLock Pro za večjo varnost in hitrost. BlueHost vam nudi vsa potrebna orodja za zaščito in pospešitev vašega spletnega dnevnika WordPress.

Gostovanje InMotion

Obiščite gostitelja »

gostovanje spletnega blogaInMotion je še en favorit za gostovanje v WordPressu. Vključujejo načrte gostovanja za vse vrste potreb z nekoliko posebnim poudarkom na poslovnih potrebah. InMotion je bil predstavljen leta 2001 in od takrat nenehno raste. Danes ponujajo eno najbolj celovitih storitev spletnega gostovanja na trgu. Njihova orodja za spletno gostovanje, vključno z orodji za upravljanje računov (cPanel, Softaculous), ustvarjalci spletnih strani (BoldGrid, WordPress, B2evolution), e-trgovina (PrestaShop, OpenCart) in podpora CMS (WordPress, Joomla, Drupal) omogočajo robustno spletno gostovanje.

InMotion ponuja spletno gostovanje, optimizirano za WordPress, za vse ravni spretnosti, od blogerjev do malih podjetij, razvijalcev in rastočih podjetij. Načrt gostovanja programa Launch WordPress se začne s 5,99 dolarja na mesec in vključuje brezplačno domeno, brezplačen SSD za bliskovite hitrosti, neomejen prostor na disku, brezplačne prenose spletnih strani, prednameščeno WordPress, Joomla in PrestaShop, 90-dnevno garancijo za vračilo denarja in brezplačne reklamne kredite, varnostne kopije in polna podpora.

WordPress gostovanje v programu InMotion vsebuje tudi funkcijo urejevalnika WordPress Drag and Drop urejevalnika za enostavno urejanje vsebine in predstavnosti. Posel je sladkan tudi z brezplačnimi temami v določenih kategorijah (npr. Moda, fotografija), da začnete čim hitreje začeti. Bloggerji WordPressa bodo ugotovili, da je to gostovanje InMotion v vseh pogledih optimizirano za WordPress in blogerjem omogoča, da svoj projekt začnejo v kratkem časovnem okviru..

HostGator

Obiščite gostitelja »

gostovanje bloga hostgatorHostGator je še en ponudnik spletnega gostovanja, ki se uvršča visoko med preferencami blogerjev in poslujejo že več kot desetletje, kar pomeni, da so nabrali veliko izkušenj z gostiteljskim podjetjem in vedo, kakšne so in dobre strani pri ustvarjanju uspešnega gostovanje storitev. Načrti v HostGatorju se želijo odzvati na vse vrste potreb po spletnem gostovanju, zato ima HostGator več vrst načrtov gostovanja, kot so deljeno gostovanje, gostovanje v oblaku, namensko gostovanje, VPS in gostovanje v WordPressu.

Načrt gostujočega programa WordPress je ocenjen na 5,95 dolarja na mesec in vključuje brezplačno selitev, 50 GB pomnilnika, globalni CDN, samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, brezplačen Google AdWords Credit in lahko sprejme 25.000 mesečnih obiskovalcev. Njihovi strežniki z nizko gostoto, arhitektura oblakov, več plasti predpomnjenja in CDN zagotavljajo 2,5-krat hitrejše nalaganje. Vmesnik WordPress Cloud se osredotoča na uporabnost in racionalizira procese, povezane s spletnim gostovanjem.

Te skupaj z samodejnimi varnostnimi kopijami in obnovitvijo z enim klikom pomagajo uporabnikom, da ostajajo na vrhu upravljanja spletnega gostovanja. Če potrebujete več v zvezi z načrti gostovanja, lahko preverite načrte višje stopnje, ki so na voljo z več ali neomejenim prostorom za shranjevanje in napredno varnostjo po resnično dostopnih cenah.

WPEngine

Obiščite gostitelja »

gostovanje blogov wpengineWPEngine je ponudnik spletnega gostovanja, ki se osredotoča na zagotavljanje storitev gostovanja za WordPress spletna mesta. Ponujajo več kot 50.000 strankam v 120 državah in ponujajo vse, kar je potrebno za hitro, varno in razširljivo gostovanje v WordPressu. Načrti WPEngine niso najcenejši na trgu, vendar pa njihovo strokovno znanje in najboljša tehnologija predstavlja koristno naložbo, zlasti za blogerje, ki že beležijo velik promet na svojih blogih in za katere se pričakuje, da se bodo povečali..

Najcenejši načrt, osebni načrt, znaša 29 dolarjev na mesec in ima naslednje funkcije: 1 namestitev, 25 k obiski na mesec, lokalna shramba 10 GB, podpora za klepet 24/7, LargeFS za shranjevanje in prenos neomejenih podatkov, urejanje in prenosljive namestitve, varnost podjetja in 60-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Načrti z višjimi stopnjami vključujejo tudi CDN, WPE SSL, podporo za SSL tretjih strank, GeoIP, podporo za več mest. WPEngine morda ni dovolj dostopen za blogerje, ki šele začnejo na tem področju, vendar je to dobra možnost, ko bo vaš blog začel pritegniti več prometa in prihodkov. WPEngine je namenjen gradnji namenov za WordPress spletna mesta in se trži za večje bloge, ki potrebujejo napredna orodja za razširljivost in varnost.

ASmallOrange

gostovanje bloga asmallorangeASmallOrange ima osvežujočo novo ponudbo spletnega gostovanja, ki ponuja načrte za vse vrste spletnih strani, odvisno od velikosti (drobne, srednje velike, velike) ali profila (nepridipravi ali podjetja). Njihovi namenski gostovalni načrti so narejeni tako, da ustrezajo različnim vrstam CPU-ja (posamezni strežniki CPU-ja v primerjavi z več-CPU-strežniki), pomnilnikom in diskovnimi zahtevami. Njihov najnižji deljeni gostovalni načrt, Tiny, stane le 2,92 dolarja na mesec in je eden najbolj dostopnih načrtov gostovanja na trgu, vključuje pa naslednje: 500 MB pomnilnika, pasovno širino 5 GB, 1 spletno mesto in 24/7 e-pošto in podpora v živo.

Načrti gostovanja v višjem nivoju vključujejo brezplačne domene in gostovanje za neomejena spletna mesta. Vsi načrti v skupni rabi vključujejo trdovodne pogonske strežnike za 15-kratno zmogljivost, nadzorno ploščo cPanel, strežnike, optimizirane za WordPress, namestitev skripta Softaculous, da bo vaš blog pripravljen v nekaj minutah, Weebly graditelj spletnega mesta, 99,99-odstotno jamstvo za čas in večjo varnost spletnega mesta. Blogerji ASO ljubijo zaradi raznovrstnih načrtov in dostopnih cen.

Zaključek

Kot bloger imate veliko možnosti v zvezi s spletnim gostovanjem, tako da lahko izberete tistega, ki najbolje ustreza vašim proračunom in zahtevam gostovanja. Upajmo, da smo vam uspeli začeti pri ponudniku spletnega gostovanja, ki ga morate upoštevati za gostovanje vašega spletnega dnevnika.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector