5 Napake, ki jih je treba preprečiti pri izbiri spletnega gostovanja za podjetja

01.06.2020
Članki in več ... '5 Napake, ki jih je treba preprečiti pri izbiri spletnega gostovanja za podjetja
0 6 мин.

napake pri izbiri-poslovanje-spletno gostovanje


Želite najboljšo izkušnjo spletnega gostovanja za vaše poslovno spletno mesto? Potem se prepričajte, da se izognete tem pogostim napakam.

Splet je bogat z nasveti o izbiri najboljšega gostovanja za vaše spletno mesto. Ta preliv nasvetov, vadnic in člankov o tem, kako najti zanesljivo gostovanje, ni naključen, saj bodo vse vrste gostovanja, ki ga dobite, in gostovalna družba, s katero se prijavite, v današnjem poslovanju veliko povedala. vašega spletnega mesta.

Medtem ko se večina člankov osredotoča na obvezno izbiro gostitelja, si oglejmo nekatere pasti, ki se jim je treba izogniti pri iskanju spletnega gostovanja:

1. Padajo na privlačnost BREZPLAČNEGA gostovanja

Zdaj lahko brezplačno gostovanje zveni kot odlična ponudba, če imate drobno osebno spletno mesto, ki se ne posodablja veliko in ga ne uporabljate za privabljanje strank ali poslovnih priložnosti. V vseh drugih primerih uporabe je brezplačno gostovanje nezanesljivo in nezaželeno.

Nekateri spletni gostitelji ponujajo brezplačno gostovanje, da bi pritegnili več strank, ki se bodo v nekem trenutku odločile za nadgradnjo na plačljive pakete ali pa bi se lahko zanimale za druge plačane spletne storitve, ki jih trži podjetje, ki gosti.

Če šele začenjate, se boste morda morali prijaviti na brezplačno storitev gostovanja, vendar je treba upoštevati veliko opozorila, še posebej, če imate spletno mesto za svoje podjetje.

Najprej brezplačno spletno gostovanje in oglaševanje običajno gredo z roko v roki. To pomeni, da bo vaše spletno mesto najverjetneje zasuto z oglasi ali pasicami in spremenilo v oglaševalsko platformo za gostovalsko podjetje ali njegove podružnice. Ni težko razumeti, kako lahko gostovanje spletnega mesta vašega podjetja na brezplačni gostovalni platformi omaja vaš ugled.

Druga težava z brezplačnim gostovanjem je zmogljivost. Brezplačno gostovanje prihaja z majhnimi sredstvi in ​​groznimi težavami z zmogljivostmi. Ker niste plačali ničesar, ne morete pričakovati nobenih garancij za posodabljanje, varnosti ali podporne pomoči.

Plačilo za gostovanje pomeni, da boste dobili nekaj garancij, ko gre za učinkovitost, razpoložljivost, podporo ali varnost. Dobro gostovanje ni nujno drago in obstaja veliko gostoljubnih spletnih gostiteljev, ki ponujajo zanesljive storitve.

2. Preveč velikost vašega gostiteljskega načrta

Gostujoča podjetja ponujajo številne vrste načrtov gostovanja, ki so zasnovani za potrebe vseh vrst spletnih mest. Deljeno gostovanje je najpogostejši in najcenejši načrt gostovanja, ki ga ponujajo spletni gostitelji, obstajajo pa tudi navidezni zasebni strežniki, namenski strežniki in drugi specializirani gostovalni paketi.

Seveda pakiranja za super-velikost prihajajo z vsemi vrstami zvonov, ki jih vaše majhno spletno mesto verjetno ne bo potrebovalo, zato je začetek s skupnim načrtom gostovanja povsem v redu za večino spletnih mest.

V virtualne zasebne strežnike ali možnosti višje stopnje lahko začnete iskati, ko vaše spletno mesto začne preraščati v spletno mesto z veliko količino in visokim prometom. Do takrat prihranite svojemu podjetju nekaj denarja in začnite s skupnim paketom gostovanja.

3. Ignoriranje garancij za vračilo denarja

Vsi spletni gostitelji ne ponujajo garancije za vračilo denarja za svoje načrte začetne ravni, vendar je veliko razlogov, zakaj bi morali najti gostitelja, ki.

Lahko se zgodi, da izberete napačen načrt gostovanja in se zavedate samo, da ste po nakupu imeli slabo izkušnjo s podporo strankam ali imate težave z zmogljivostmi, ki bi se lahko spremenile glede gostitelja, ki ste ga izbrali. V vseh teh primerih lahko zahtevate vračilo in svoje spletno mesto odpeljete drugam.

Standardno garancija za vračilo denarja je 30 dni, vendar nekateri spletni gostitelji, kot je InMotion Hosting, ponujajo obdobja vračila denarja, ki trajajo celo 90 dni.

4. Odločitev za gostitelja na podlagi cene same

Odpravite se na najcenejšo razpoložljivo ponudbo gostovanja, ob predpostavki, da so vsi enaki, da vam ne bo najboljši načrt gostovanja, vendar tudi ne bodo izbrali najdražjega, saj bi verjeli, da je boljši od vseh ostalih.

Ključno je najti paket gostovanja, ki vsebuje vse funkcije, vire in zagotavlja, da boste zadovoljni in potrebovali.

Drugi razlog, zakaj je težko sprejeti odločitev, ki temelji na ceni, je, ker veliko gostiteljskih podjetij ustvari svoje pakete za gostovanje, da vključujejo različne brezplačne izdelke, ki jih drugi gostitelji morda ne bodo ponudili brezplačno.

Na primer, pri nekaterih gostiteljih lahko dobite brezplačno domeno, vendar lahko drugi gostitelji od vas zahtevajo, da za to plačate dodatno. Enako velja za varnostna orodja, orodja za izdelavo spletnih strani, varnostne kopije in druge ugodnosti.

Če primerjate cene med spletnimi gostitelji, morate upoštevati nekaj stvari:

 • Prikazane cene so lahko promocijske cene, ki veljajo za prvo obdobje pogodbe, ob koncu obdobja pa se podaljšajo po višjih cenah;
 • Prikazane cene lahko vključujejo ali ne vključujejo DDV (DDV bo običajno dodan na blagajni);
 • Ob prijavi za daljša obdobja (2 ali 3 leta) lahko izkoristite višje cenovne popuste;
 • Vsi spletni gostitelji ne dovoljujejo mesečnega plačila, zato so lahko oglaševane cene uporabne le, če se prijavite za minimalni pogodbeni rok in plačate vnaprej.

Izhodišče je v tem, da se način načrtovanja stroškov lahko od podjetja do podjetja zelo razlikuje.

5. Ne poznavanje omejitev

Kadar koli vidite besedo Brezplačno ali neomejeno, povezano s spletnim gostovanjem, vedno predpostavite, da veljajo pogoji in se posvetujte s pogoji storitve, ne glede na to, kako dolgočasna se vam zdijo.

Če gostiteljsko podjetje obljubi neomejen prostor na disku in pasovno širino, to pomeni, da vam ne bo treba zaračunati toliko sredstev, ki jih uporabljate, vendar to ne pomeni, da ni omejitev. Viri so vedno omejeni in ko bo vaše spletno mesto začelo potrebovati več, se bo vaše spletno mesto upočasnilo in celo preklopilo brez povezave, razen če nadgradite na načrt z več viri.

Poleg omejitev, ki veljajo za vire, obstajajo tudi omejitve glede vrste vsebine, ki jo lahko gostite v vašem računu, in omejitve, povezane s pretakanjem. Nekateri gostitelji ne dovoljujejo gostovanja vsebine za odrasle v vašem računu, drugi ne podpirajo pretakanja.

Na kratko: ne preskočite drobnega tiska in se obrnite na ekipo za podporo vašega gostitelja, če imate posebne zahteve za svoje spletno mesto.

Na žalost boste morali raziskati gostiteljska podjetja in načrte gostovanja, ko boste želeli najti ustreznega za svoje spletno mesto. Upajmo, da vam lahko naš članek pomaga, da se odločite za najpomembnejše vidike izbire ustreznega načrta gostovanja in se izognete napakam na poti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector