8 Pomembne prednosti uporabe storitve gostovanja v oblaku za podjetja

01.06.2020
Članki in več ... '8 Pomembne prednosti uporabe storitve gostovanja v oblaku za podjetja
0 6 мин.

poslovne ugodnosti storitev gostovanja v oblaku


Uporaba oblačnega okolja je postala najprimernejši pristop za podjetja, ki iščejo prilagodljiva, prožna in učinkovita orodja za boljše upravljanje s svojimi poslovnimi nalogami. V nasprotju s tradicionalno ponudbo storitev enega ali drugega virtualnega strežnika gostovanje v oblaku uporablja omrežje strežnikov za zagotavljanje storitve gostovanja, ki jo potrebujete. Računalništvo v oblaku omogoča pravočasno in stroškovno učinkovito izvajanje določenih nalog, ki segajo od računovodstva do upravljanja odnosov s strankami. Storitve gostovanja v oblaku ponujajo neverjetno zapleteno infrastrukturo, ki jo je mogoče uporabiti v nekaj minutah, kar podjetjem omogoča doseganje boljšega pretoka projektov, upravljanje več projektov hkrati in vse to z manj zaposlenimi za polni delovni čas.

Če želite videti, kako vam lahko storitve gostovanja v oblaku pomagajo bolje upravljati vaše podjetje, smo pripravili seznam največjih prednosti uporabe storitev gostovanja v oblaku za poslovne namene.

1. Prilagodljivost in razširljivost

Hitra nastavitev strežnika v oblaku vam omogoča hitrejše zagon in izvajanje projektov v nasprotju s klasičnim strežnikom. To ne samo poveča učinkovitost, ampak tudi zmanjša stroške, povezane z upravljanjem projektov. Storitve gostovanja v oblaku so tudi prilagodljive na zahtevo – ker se vaše potrebe spreminjajo ali nihajo, lahko povečate število navzgor in navzdol, ne da bi za to morali najeti specializirano osebje. To vam ne bo prihranilo le časa, ampak bo tudi zmanjšalo stroške, ko vaš projekt ne bo več potreboval enakih virov, kot jih je imel. Ta dinamičnost glede stroškov in razširljivosti ni nekaj, kar lahko ponudijo tradicionalne IT strukture. Če plačate samo tisto, kar uporabljate, lahko stroške spremljate pod nadzorom in najmanj. Kadar koli morate ponovno povečati, lahko to storite brez pogodbenih ali licenčnih omejitev.

2. Manj operativnih težav

Osredotočenost na standardizacijo je običajna značilnost večjih storitev gostovanja v oblaku. To pomeni, da z uvajanjem iste vrste storitev ali nabora storitev v bistvu klonirate obstoječe vire z uporabo nekaterih modelov, vzorcev ali predlog pred vgradnjo. Z uporabo računalništva v oblaku se zmanjšajo režijski stroški, stroški, povezani z informacijskimi tehnologijami, in obratovalni stroški, kar vam daje prednost, da vam aplikacij in orodij ni treba graditi od zgoraj. Poleg tega je mogoče bolje vzdrževati neprekinjenost poslovanja in zmanjšati čas, porabljen za odpravljanje operativnih vprašanj.

3. Boljša razporeditev virov

Z visokimi stroški strojne opreme, izrezane iz enačbe, in brez vprašanj, ki izhajajo iz tradicionalnih IT-nastavitev, se bo vaša ekipa lahko ukvarjala z drugimi, verjetno pomembnejšimi vprašanji na dnevnem redu vašega podjetja. Ne bo se vam več treba ukvarjati s težavami, ki vplivajo na vaše celotno podjetje (npr. Izpadi strežnika), ker distribucija strežnikov v oblaku omogoča, da se za vsako potrebo ne zanesete na isto grožnjo. Ker vaše osebje ni več obremenjeno z operativnimi težavami, lahko brez težav preidejo na naslednji projekt in celo z večjo učinkovitostjo obravnavajo več projektov hkrati..

4. Nižji stroški

Zahvaljujoč naravi storitev gostovanja v oblaku se plačujejo vnaprejšnji kapitalski stroški, čas konfiguracije se zmanjša tudi s preprostim nakupom natančnih virov, ki jih potrebujete, in tako, da jih praktično razporedite. Storitve gostovanja v oblaku so odlična rešitev za kratkoročne in srednjeročne projekte, saj podjetjem omogočajo, da se izognejo dolgoročnim finančnim obveznostim in se odločijo za model operativnih stroškov, ki omogoča začetek projektov v veliko krajšem obdobju in jih celo zaključi kadarkoli, brez skrbeti zaradi izgubljenih naložb v storitve v oblaku.

5. Konkurenčni rob

Nova podjetja, zlasti mala, se običajno težko spopadejo s konkurenco. Računalništvo v oblaku vam omogoča, da v krajšem času in z manjšimi naložbami uporabite nešteto orodij in avtomatizacij za upravljanje vseh vidikov projektov. Z zmanjšanjem časovnega trženja projekta ali skupnih stroškov izdelka boste lahko hitreje in z nižjimi stroški dostavili izdelke višje kakovosti kot vaši konkurenti. To bo neizogibno prineslo boljši konkurenčni položaj za vaše podjetje in tako odpravilo izrazito pomanjkljivost virov, s katerimi se srečujejo mala podjetja, ko se pojavljajo na trgu.

6. Poslovne novosti

Druga prednost hitro dostopnih storitev v oblaku je njihova sposobnost, da se poslovne inovacije začnejo hitreje razvijati. Zmogljivost podjetja za inovacije in rast je ključnega pomena za to, da ostanejo v vodi na območjih z močno konkurenco. Zahvaljujoč storitvam gostovanja v oblaku in računalništvu v oblaku lahko nova podjetja ustvarijo nove tokove prihodkov, če se opirajo samo na te storitve ali kombinirajo različne vrste teh storitev, da ustvarijo nove poslovne modele in nove načine za racionalizacijo projektov in sodelovanje med skupinami.

7. Enostavno sodelovanje

Delovni potek, ki temelji na oblaku, omogoča osebju, da si delijo, dostopajo do njih ali urejajo dokumente kadar koli in kjer koli se nahajajo. Te storitve jim omogočajo tudi boljšo vidnost njihovega sodelovanja in povečujejo fleksibilnost zaposlenih (npr. Tako, da jim omogočajo delo na daljavo), ne da bi bila produktivnost hitra. Orodja za sodelovanje v oblaku omogočajo še večjim skupinam, da brez zapletov izvajajo in racionalizirajo velike projekte.

8. Varnost & Zanesljivost

V oblačnem okolju je vašemu podjetju zagotovljena močna varnost in zanesljivost, ki je tradicionalne varnostne metode ne morejo ponuditi ali jih preprosto nikoli niso mogle ponuditi. Z občutljivimi poslovnimi podatki, shranjenimi v oblaku, vaš dostop do njih ne bo omejen zaradi okvare strojne opreme ali drugih nesrečnih dogodkov. Obnova po nesrečah je zdaj lahko preprost in cenovno dostopen postopek tudi za podjetja, ki se ne morejo ujemati z viri podjetij na ravni podjetij.

S pomočjo storitev gostovanja v oblaku in računalništva v oblaku je poslovne dosežke mogoče doseči tudi z omejenimi sredstvi, strokovnim znanjem in časom, kar je še posebej dobra novica za podjetja, ki bi sicer uspevala, če ne že zaradi začetnih omejitev virov. Preusmeritev iz računalniške paradigme na enem strežniku na prednosti, ki jih ponujajo storitve gostovanja v oblaku, ne pomeni le večje učinkovitosti, hitrosti, razširljivosti in lažjega sodelovanja, temveč tudi vašemu podjetju daje moč in svobodo za določanje virov navpično ali vodoravno za zadovoljevanje specifičnih potreb.

Iščete gostovanje v oblaku?

Zdaj, ko veste, katere so glavne prednosti uporabe oblačnega gostovanja za vaše podjetje, se verjetno sprašujete, kje kupiti storitev gostovanja v oblaku. Spodaj so trije najugodnejši ponudniki gostovanja v oblaku, ki jih priporočamo:

Podjetje
Izklicna cena

1poceni gostovanje v oblaku za podjetja5,95 USD / mesec
2podjetniški načrti za gostovanje v oblaku6,95 USD / mesečno
3storitev gostovanja v oblaku20 USD / mesečno

Kreditna slika: Freepik.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector