Dobri načrti za gostovanje za začetek prvega spletnega mesta danes

01.06.2020
Članki in več ... 'Dobri načrti za gostovanje za začetek prvega spletnega mesta danes
0 11 мин.

dobri gostovalni načrti


To, da imate idejo za bombo, je tisto, kar vam omogoča, da zmagate na svetovnem spletu. Vendar se ne bo razneslo, če nima potrebne podlage. Napačna storitev gostovanja lahko preprosto uniči tisto, kar ste zgradili. Mogoče ne bo dovolj hitro ali morda pride do izpadov. Še več, to je še večji problem, če storitev gostovanja deluje dobro, vendar ste se srečali s srhljivo storitvijo za podporo strankam. Zato je v vašem najboljšem interesu, da odpravite dodatno miljo in raziskujete potencialne ponudnike gostovanja in načrte. Ker je vaš načrt gostovanja temelj, na katerem gradite spletno mesto, je edino naravno, da izberete najboljše.

Poleg tega, če ste popoln začetnik, verjetno ne želite preveč zapletati stvari, niti ne želite, da bi bile predrage. Zato se potapljamo v gostiteljske načrte, ki so najboljši za tiste, ki šele začenjajo v spletnem svetu.

V tem članku boste našli nekaj res dobrih načrtov gostovanja za zagon prvega spletnega mesta. Torej, brez nadaljnjega oboževanja, spustiva se na to!

BlueHost

Obiščite gostitelja »

bluehost-good-hosting-načrti

BlueHost je enostavno eden najbolj priljubljenih ponudnikov gostovanja med začetniki in z dobrim razlogom. Njihovi načrti so zelo robustni, omogočajo dobre hitrosti nalaganja in imajo dostojno podporo strankam. BlueHost ima vse, kar bi večina uporabnikov potrebovala, da vodijo svoje spletno podjetje na način, ki jim pomaga pri uspehu. Trenutno ima na svojih strežnikih več kot 2 milijona spletnih strani. Poleg tega je BlueHost med glavnimi priporočili WordPress-a. Ni čudno, da na BlueHost prihaja na tisoče blogerjev, lastnikov malih podjetij in kreativnih ljudi.

Preberite naš poglobljeni pregled BlueHost

BlueHost obstaja že od leta 1996 in ponuja zmogljive storitve spletnega gostovanja za vse tiste, ki želijo začeti spletno podjetje. Podjetje je začelo le z dvema zaposlenima, zdaj pa je preraslo 750, na katere se lahko zanesete, da bodo delo opravili. V zadnjih 6 mesecih so tudi povečali hitrost in stabilnost svojega strežnika, s čimer je BlueHost lahko konkuriral najboljšim na trgu.

Strežniki BlueHosta so imeli čas nalaganja 1300 milisekund, zdaj pa je že 500 milisekund. To je dvakrat hitreje kot povprečje 1200 milisekund, kar je nadvse super. Poleg tega je njihovo podaljšanje stabilnejše kot kdaj koli prej, s trdnimi 99,99-odstotnim časom upodabljanja. To sta dva najpomembnejša dejavnika pri spletnem gostovanju in BlueHost jih preverja.

Tudi BlueHost deluje dobro pri podpori strankam, vendar ni najboljši. Po mnenju številnih uporabnikov običajno trajajo približno 15 do 20 minut, mi pa smo imeli enako izkušnjo. Predstavnik za podporo strankam je potreboval natanko 22 minut, da se je vrnil k nam in odgovorila je natančno na vsa naša vprašanja, tako da smo lahko brez težav nadaljevali. Torej so učinkoviti, vendar verjetno neverjetno zaposleni s toliko uporabniki, ki skrbijo.

Čeprav so storitve BlueHosta več kot spodobne, jih ponujajo po izjemno privlačni uvodni ceni. Na storitve BlueHosta se lahko naročite za samo 3,95 USD na mesec. Skoraj noben drug ponudnik gostovanja ne ponuja tako kakovostne storitve po tako nizki ceni. Resnično jih je vredno poskusiti, čeprav gre le za 30-dnevno garancijsko obdobje vračila denarja.

Načrti BlueHosta so izboljšani z različnimi varnostnimi funkcijami in vtičniki. Po spletu se skriva veliko nevarnosti in za blokiranje DDoS napadov boste potrebovali nekaj takega, kot je CloudFlare. Poleg tega skoraj vsi poskušajo prenesti slike in jih uporabiti za lastno korist, zaustavite pa jih lahko z nekaj kliki. Poleg tega bo HotLink blokiral vse sumljive in problematične naslove IP in nenehno posodabljal njihov črni seznam, da bo vaše spletno mesto varno pred znanimi grožnjami.

Na koncu dneva ima BlueHost storitev, s katero ne more konkurirati veliko podjetij. So na vrhu našega seznama, saj so neverjetno poceni in ponujajo visoko kakovostno storitev gostovanja. Če menite, da je to podjetje morda dobro za vaše potrebe, poglejte BlueHost takoj! Brez tveganja, z 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Gostovanje InMotion

Obiščite gostitelja »

inmotion-hosting-good-hosting-načrti

InMotion je kot dobro discipliniran vojak, ki je pripravljen svojim strankam postreči z vsem, kar imajo. Zelo malo ponudnikov gostovanja doseže dodatno miljo, da bi zagotovili, da vaše spletno mesto deluje dobro in da so popolnoma zadovoljni. Kot ste morda že ugotovili, vam nekateri ponudniki gostovanja želijo samo prodati svoj načrt in vas obdržati, plačati za čim dlje časa. Na srečo je InMotion med redkimi podjetji, ki stvari počnejo drugače.

Oglejte si našo revijo InMotion Hosting

InMotion se najbolje obnese pri podpori strankam, kar jim je prineslo številne nagrade. Oglašujejo se kot nekateri najbolj prijazni ljudje na planetu in to so nam zagotovo uspeli dokazati. Nismo potrebovali več kot minuto, da jih dosežemo in dobimo pravilen odgovor na naše vprašanje. Poleg tega nam niso manjkale več koristnih informacij, ki bi nam pomagale pri vzpostavitvi našega spletnega mesta za učinkovito delovanje. Tako strankam InMotion-a dajemo podporo strankam, ki so veliko, ker so ljudje, s katerimi bi radi govorili, ko začenjate spletno mesto.

InMotion ni manjkal, ko smo si ogledali, kako deluje njihova arhitektura strežnika. Stabilen je z 99,99-odstotnim časom delovanja in ponuja v povprečju 660 milisekundnih obremenitev. Vse to dopolnjuje spletno mesto, ki bo delovalo zanesljivo in z veliko hitrostjo skozi celo leto.

Vse to je odlično, vendar to podjetje še dodatno izboljša s sladkanjem posla z dejanskimi premium storitvami. Za začetek boste dobili brezplačne avtomatizirane varnostne kopije, za katere skoraj vsako podjetje, ki gostuje, zahteva dodatno plačilo. Drugič, na voljo vam bo vrhunski vtičnik Sucuri WordPress, ki bo eden od vaših najdragocenejših pripomočkov za upravljanje vašega spletnega mesta. Na vašem spletnem mestu bo pregledal morebitna varnostna tveganja in se jih znebil takoj. Mogoče se zdijo kot življenjske ponudbe vsakega drugega ponudnika gostovanja, toda to je vtičnik, vreden 150 dolarjev, zato je resnično vredno delati z.

InMotion Hosting ponuja vse to po ceni 3,99 USD na mesec. To je več kot zahteva večina ponudnikov gostovanja. Lahko bi celo veljali za drago, če ste samo začetnik, vendar se bo splačalo. Nismo videli, da se drugi ponudniki gostovanja držijo kakovostne uporabniške izkušnje, kot je to storil InMotion.

Zakaj ne bi poskusili njihove storitve? Vse lahko rešite v 90-dnevnem garancijskem roku!

SiteGround

Obiščite gostitelja »

spletna stran-dobro-gostovanje-načrti

SiteGround je v zadnjih letih postal priljubljen, zlasti s količino energije, ki jo je vložil v trženje. Imajo pa solidno gostovalsko storitev, da jo podkrepijo, še več, zelo malo podjetij lahko konkurira z njo. To dejansko priporočajo ustvarjalci treh glavnih sistemov za upravljanje vsebine. WordPress, Drupal in Joomla !, vsi spodbujajo svoje uporabnike, da se naročijo na SiteGround. To je tudi ena najboljših možnosti za ljudi, ki šele začnejo svoje podjetje v spletu.

Pojdite na naš podroben pregled SiteGround

SiteGround je bil od leta 2004, ustvaril je dom za več kot 800.000 domenskih imen in še bolj zadovoljne stranke. Svoj položaj so si prislužili s ponudbo nekaj resnično brezplačnih storitev spletnega gostovanja. Za začetek je njihova strežniška arhitektura popolnoma trdna in pripravljena na nekaj resnih naporov. Z 99,97-odstotnim časom ne boste imeli nobenih pavz v dostopnosti svojega spletnega mesta. Poleg tega bo hitrost nalaganja vašega spletnega mesta znašala 700 milisekund, tako da ste lahko prepričani, da bo vsem uporabnikom zagotovila najboljšo možno izkušnjo. Prepričani smo, da je SiteGround dovolj hiter, da se lahko najbolje srečamo z njimi.

Njihova podpora strankam je prav tako vrhunska. Zadovoljni smo, ko smo jih sami preizkusili in na različnih forumih nismo našli nobenih pritožb. Pri prvem klicu so potrebovali približno 2 minuti, in takoj smo dobili jasen odgovor. Agent, s katerim smo se pogovarjali, je bil spoštljiv in dobro poznan. Spoštovala je naš čas in zagotovila, da je bil naš problem rešen tudi v razumnem roku.

Kar se tiče cen, je ponudba SiteGround solidna. Ponujajo 3,95 USD mesečno ceno. S tem načrtom boste dobili 10 GB prostora za shranjevanje in dovolj hitro pasovno širino za 10.000 mesečnih obiskov. Do njihovih strežnikov lahko dostopate prek cPanela in različnih dragocenih strežnikov. Vključuje tudi uporabne namestitve za e-trgovino, če želite odpreti spletno trgovino. Tako boste imeli vso programsko opremo, ki jo potrebujete.

SiteGround je vreden svoje slave in z vsem srcem ga lahko priporočamo. Če vas zanima več o tem, si oglejte njihovo uradno spletno mesto!

A2Hosting

Obiščite gostitelja »

a2hosting-good-hosting-načrti

A2Hosting ni preveč priljubljeno ime, vendar ponuja takšno hitrost, kakršne skoraj noben drug ponudnik gostovanja ne ponuja v skupnem načrtu gostovanja. To je idealen kraj za začetnike, ki želijo premagati konkurenco z noro hitrostjo nalaganja in izjemno uporabniško izkušnjo. A2Hosting trdi, da je 20-krat hitrejši od konkurence. Morda se zdi, kot da se samo hvalijo, toda resnično imajo kaj pokazati.

Preberite naš pregled A2Hosting tukaj

A2Hosting prinaša hitrost 370 milisekund, kar je strelovod. Pravzaprav 4-krat hitreje od povprečja v panogi. Če torej želite premagati konkurenco s tekom hitreje od njih, je A2Hosting prava izbira. Spletno mesto lahko zaženete tako hitro, kot bi to lahko storil nekdo drug, ki ima namensko gostovanje. S tem lahko ustvarite nekaj res neverjetnih uporabniških izkušenj. Njihov produktivni čas je kar 99,98% skozi vse leto.

Ko razmislimo o podpori strankam, ima A2Hosting spet nekaj v redu. Podpora strankam je tudi odlična. Njihovi agenti se zdijo dovolj zaupanja vredni in trdo delajo, da se lahko vdrejo v vaše spletno prizadevanje. Našemu agentu za podporo strankam smo dali enostavno nalogo in to je bilo opravljeno v eni uri, čeprav so verjetno neverjetno zaposleni. Tudi po prvem sporočilu smo dobili hiter 4-minutni odziv, tako da je šlo skozi pet zvezdic skozi in skozi. Dosegljivi so 24/7/365, kar je odlično za vse, ki šele začnejo s svojim prvim spletnim mestom.

Edina stvar, ki nas je razočarala, je bila cena A2Hostinga, ne pa, da je to nerazumno. Ker lahko dobite trdno in hitro storitev gostovanja za 3,92 dolarja na mesec. Če pa želite, da pištole bliskajo s polno hitrostjo strežnikov A2Hosting za 9,31 USD na mesec.

Če iščete visoke hitrosti in zanesljivosti, lahko o A2Hosting pričakujemo veliko. So odlično izhodišče za vse, ki si želijo predstaviti svoje prvo spletno mesto. Če želite več informacij, obiščite uradno stran A2Hosting.

HostGator

Obiščite gostitelja »

načrti hostgator-dobro gostovanje

Eno največjih podjetij gostiteljskega podjetja je teksaški HostGator. Na trgu trdijo že 15 let, in ne zdi se, da bodo kdaj popuščali. Videoposnetka v YouTubu res ne morete naleteti, ne da bi videli oglas HostGator in ta oglaševalski niz poteka zadnjih 10 let.

Preberite naš poglobljen pregled HostGator

HostGator trenutno domuje za več kot 9 milijonov domenskih imen in je tudi v partnerstvu z Linuxom in Cisco. Verjetno ste že slišali zanje. Res so velikani in velikani so močni in neusmiljeni. Njihove storitve so prav tako močne, z močnim uptime in neverjetnimi hitrostmi nalaganja. Vaše spletno mesto bo na spletu 99,99% v letu in vam bo prineslo 800 do 500 milisekundnega časa nalaganja. Ne priporočamo pa skupnega gostovanja v HostGatorju, ker so na voljo boljše možnosti.

Raje se odločite za storitev gostovanja v oblaku, ki je hitrejša in zanesljivejša kot karkoli drugega. Arhitektura oblačenja v oblaku temelji na celotni mreži strežniških računalnikov, ki zagotavljajo bolj dosledno hitrost in čas delovanja. Storitve gostovanja v oblaku HostGator imajo 100-odstotno upodabljanje in hitrost nalaganja 500 milisekund. To je eden izmed najboljših gostujočih načrtov za vstop na trgu trenutno, saj stane le 2,75 dolarja na mesec.

Toda HostGator ni odličen ponudnik gostovanja za začetnike, ker prinašajo zmogljivo storitev, ampak tudi zato, da so uporabnikom prijazni. CPanel HostGatorja je neverjetno enostaven za iskanje in omogoča nastavitev celotnega sistema za upravljanje vsebine za cPanel. Omogoča vam tudi, da svoje naloge opravite v kratkem času z zelo malo napora.

Če iščete resnično zmogljivo storitev, ki vam bo omogočila upravljanje vseh vidikov delovanja spletnega mesta, je to rešitev za gostovanje za vas. Če želite več informacij o gostovanju v oblaku HostGator, obiščite njihovo uradno spletno mesto.

Zaključek

Začetek prvega spletnega mesta je lahko veliko lažji, če postavite prave temelje. Lažje je tudi, če so funkcije strežnika enostavno dostopne. Kaj torej čakaš? Zakaj ne bi izbrali najboljših možnosti tam.

Upam, da ste uživali v branju tega članka in upamo, da smo vam pomagali izvedeti kaj novega!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector