Gradite svojo spletno trgovino s temo sosedstva WordPress

01.06.2020
Članki in več ... 'Gradite svojo spletno trgovino s temo sosedstva WordPress
0 8 мин.

soseska spletna trgovina wordpress tema


Tema sosedstva – predstavitev v živo

Vsi iščejo odlično temo za svojo spletno stran, ki ne samo da izgleda odlično, ampak ponuja tudi veliko koristnih in zanimivih funkcij in jo je mogoče uporabiti za več namenov.

Uvod v sosedsko temo

Najboljša odzivna večnamenska WordPress tema je sosedstvo, ki stane 64 dolarjev, najdete pa ga lahko na ThemeForest. Temo je ustvaril SwiftIdeas in nudijo vam 6-mesečno podporo in prihodnje posodobitve.

Soseska je združljiva z WordPress 4.4 ali novejšo različico, WooCommerce 2.4 ali novejša različica je bila zadnja posodobitev 10. decembra 2015. Zdaj je različica 3 aktivna z več funkcijami, kot so sredstvo za postavitev vrstic in stolpcev v strani Builder, napise, gumb želja na zunanjih izdelkih.

Tema je zelo odzivna, mrežnica je pripravljena in ima neomejeno barvno prilagoditev, uporablja pa tudi Swift Page Builder različice 2, zmogljive meta možnosti, 2 drsna vtičnika: Revolucijski drsnik v vrednosti 15 USD in Swift Slider, Superior Typography.

Naslednji video vam bo pokazal, kako deluje program Swift Page Builder:

Pridobite sosedstvo – za samo 64 USD

Sosedstvo prihaja s WooCommerce, kataloški način, funkcionalnost povečave izdelka, pripravljen za prevod WPML, SEO optimizirana in demo vsebina.

Namen sosedske WordPress teme

Večnamensko trgovinsko temo WordPress, ki je odziven za sosedstvo, je mogoče uporabiti za ustvarjanje lepega, profesionalnega in lepega spletnega mesta, kot sta predstavitveno spletno mesto ali spletno mesto e-trgovine. Temo lahko uporabite tudi za različna področja, na primer nakit, trgovino z oblačili ali svetovalna spletna mesta za predstavitve.

Vrste člankov po meri sosedstva

S pomočjo te teme lahko napišete več vrst člankov po meri, na primer portfelj, kamor lahko dodate nov portfelj ali nove kategorije portfelja, pričevanja, stranke, delovna mesta, pogosta vprašanja, izdelke in skupino. Vse vrste izdelkov po meri omogočajo tudi pisanje določenih kategorij, nekatere od njih pa vam omogočajo pisanje oznak.

Za portfelj imate funkcije, kot so sličice, predstavljeni mediji, portfelj Meta in ozadje strani, za izjavo lahko vnesete navedbo, medtem ko za stranke lahko vnesete povezavo do stranke. Vrste člankov po meri in pogosta vprašanja po meri so enostavnejše, izdelek pa je najbolj napreden in ima možnost dodati Meta možnosti, kot so kratki in dolgi opisi, naslov strani, drobtine, ozadje naslova strani, več možnosti stranske vrstice. Prav tako lahko preverite, ali je vaš izdelek navidezen in / ali naložljiv skupaj z redno ceno, prodajno ceno, Šifra SKU, zalog, povezani izdelki, atributi, pošiljka in tako naprej.

Možnosti teme sosedstva

Soseska ima veliko možnosti, prva je splošni niz, kjer lahko omogočite vzdrževanje, izberete stran z načinom vzdrževanja po meri, omogočite odzivnost, izberete postavitev strani, izberete senco strani, naložite po meri, dodajte URL vira RSS, dodajte CSS po meri, dodajte sledilno kodo, naložite logotip za prijavo skrbnika in omogočite Front End Style Switcher.

Drugi sklop možnosti je zmogljivost, ki ima samo možnost izbire, ali omogočiti ali ne naloži prednastavljene skripte, ne da bi potrebovali dodatke.

Tretji niz so možnosti ozadja, kjer lahko uporabite sliko v ozadju, naložite sliko, nastavite velikost ozadja in prednastavite sliko ozadja telesa in tako naprej.

Glava ima svoje možnosti, tako da lahko prikažete mobilno glavo na pokrajini tabličnega računalnika, kjer je ločljivost manjša od 1024 slikovnih pik, lahko omogočite zgornjo vrstico in konfigurirate zgornjo vrstico skupaj z iskalnim besedilom, levim besedilom, desnim besedilom, omogočite pa lahko tudi naročanje , prevod, račun, košarica, seznam želja.

Poleg tega lahko dodate kodo obrazca za naročanje, izberete postavitev glave, logotip, logotip mrežnice, širino logotipa, preglasitev višine logotipa, oblazinjenje logotipa, omogočite prekrivanje glave, motnost glave, mini-glavico, učinek zbledelega logotipa, senčilo glave , vrsta objave za iskanje po glavi in ​​iskanje.

Noga ima zanimive možnosti, kot so razdelek za gradnike, delilnik, postavitev, razdelek o avtorskih pravicah, delilnik avtorskih pravic in gre do zgornjega gumba.

Možnosti Lightboxa so ločene in lahko izberete navigacijo v svetlobni plošči, sličice, kožo in skupno rabo, medtem ko je super iskanje mogoče omogočiti tudi na mobilnih napravah, ne samo na prenosnih računalnikih in lahko napišete besedilo polja 1, polje 2 besedila, filter 1 polje, polje 1 oznaka in tako naprej, dokler ni polje 6 super super iskanje zelo uporabno pri iskanju izdelkov in tako naprej.

Na voljo so tudi možnosti promocijske vrstice, da lahko omogočite in pišete besedilo, hkrati pa je na voljo tudi barvna shema in vam omogoča, da izberete obstoječo barvno shemo, uvozite barvno shemo ali izvozite barvno shemo skupaj s predogledom. Spodaj so možnosti barvne sheme možnosti ozadja premoženja, ki se uporabljajo za alternativna ozadja, kot so alt 1 barva ozadja, alt 1 barva besedila, alt 1 slika ozadja, alt 1 velikost ozadja in tako naprej, dokler ni alt 10.

Obstaja tudi več možnosti za možnosti arhiva in kategorij, na primer konfiguracija stranske vrstice, pri katerih lahko izberete levo stransko vrstico, desno stransko vrstico, splošno stransko vrstico, vrsto zaslona, ​​pa tudi vrsto prikaza arhiva portfelja in stolpce arhivskega strežnika, z eno besedo postavitev arhiva strani z kategorijami in pripomočki.

Tema ponuja možnosti pisave, kot so Googlova podnapisna pisava, pisava telesa, standardna pisava telesa, pisava naslova, standardna pisava, pisava menija, standardna pisava menija, Googlova pisava, pisava FontDeck in FontDeck JS koda. Spodaj v tem razdelku so možnosti velikosti pisave, kjer nastavite slikovne pike za telo, višino črte telesa, meni, h1, višino črte h1, h2, višino črte h2 in tako naprej do h6.

Možnosti Testimonials omogočajo izbiro strani s pričevanjem, medtem ko možnosti delovnih mest omogočajo izbiro strani z delom.

stran trgovine v soseski

Možnosti WooCommerce so le del vseh funkcij WooCommerce, ki so na voljo v tem razdelku, kot so prehod prekrivanja izdelka, vrsta prehoda prekrivanja izdelka, ustvarjalec strani na straneh izdelkov, način kataloga, opis izdelka na straneh trgovin, način zavihkov opis izdelka, zoom slike, stranska vrstica konfiguracija, več besedil za nov račun, vrstica za pomoč, modul za pomoč strankam po e-pošti, modal za informacije o pošiljanju, modul za vračilo in izmenjavo, modul za faqs in modul za povratne informacije.

Profile družabnih medijev lahko omogočite tako, da v razdelku z možnostmi socialnih profilov napišete uporabniška imena za twitter, drible in druge ali URL profila za Facebook. Na voljo je veliko socialnih omrežij in jih lahko uporabite za izboljšanje priljubljenosti.

Zadnji razdelek so možnosti uvoza in izvoza iz datoteke ali URL-ja, ne pozabite tudi na gumb za shranjevanje, potem ko ste izbrali možnosti!

Funkcije WooCommerce so vključene v sosedstvo

V funkcijah WooCommerce si lahko ogledate naročila po imenu naročila, datumu, skupni ceni, prav tako pa jih lahko spremenite tudi z različnimi dejanji, pri katerih lahko ob obdelavi nastavite stanje, ga izpolnite ali si ogledate.

Ogledate si lahko tudi poročila po letih, mesecih, datumih, izdelkih, kategoriji, pa tudi poročila o kupcih in zalogah. Poročila lahko celo prenesete v. CSV formatu.

WooCommerce ima tudi bolj napredne nastavitve kot tematska možnost WooCommerce, kot so splošne, kjer najdete osnovno lokacijo, prodajne lokacije, privzeti naslov strank, obvestilo o trgovini, možnosti valute; nastavitve izdelkov, kot so meritve, mnenja, strani trgovin in strani izdelkov, slike izdelkov, zalog in naložljivi izdelki, če je tako.

Davki so tudi drugi odsek WooCommerce, tako da lahko nastavite davčne možnosti, standardne davčne stopnje, znižane stopnje, nične stopnje.

Oddelek za plačilo ima možnosti postopka odjav, strani za odjav, odjavne končne točke, plačilne prehode, možnosti BACS, možnosti CEC in možnosti plačila pri dostavi, PayPal opcije.

Ob pošiljanju obstajajo možnosti pošiljanja skupaj z več vrstami pošiljanja in različnimi stroški, nato pa poiščite možnosti strani strani in možnosti registracije, na koncu pa imate na voljo e-poštna obvestila, možnosti pošiljatelja in predloge..

Za napredne uporabnike obstajajo tudi možnosti API, kjer lahko dobite API in ga uporabite v zunanji programski opremi.

Vključeni vtičniki s sosedstvom

Soseska je na voljo z različnimi vtičniki, kot so YIT Plugins: Seznam želja, kjer lahko nastavite barve in druge splošne nastavitve, kot so naslov, stran s seznamom želja, položaj, preusmeritev na kartico, različna besedila, drsnik in druga družbena omrežja, Revolution Slider, ki je vrhunski vtičnik ki lahko ustvari različne vrste drsnikov in doda številne učinke, kot so zanka, napredek, položaj, videz, navigacija, sličice, spinner, paralaksa, mobilni dotik itd. in Punch Fonts, kjer lahko dodate novo pisavo.

Na koncu lahko zagotovo rečete, da je sosedstvo ena najbolj uporabnih tem tako za spletne trgovine ali preprosto preprosto predstavitveno spletno mesto, ki uporablja veliko barv in postavitev, odvisno od vaših želja in potreb, saj je SEO optimizirano in uporabniku prijazno.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector