Izberite najboljše spletno gostovanje za mala podjetja za vaše spletno mesto

01.06.2020
Članki in več ... 'Izberite najboljše spletno gostovanje za mala podjetja za vaše spletno mesto
0 7 мин.

najboljše spletno gostovanje za mala podjetja


Medtem ko vodite majhno podjetje, morate vedno razmišljati zunaj okvira in uporabljati vse možne načine za promocijo svojih izdelkov storitev. Če želite vzpostaviti spletno prisotnost za vaše podjetje, ni dovolj za uporabo platform družbenih medijev, dejansko potrebujete tudi spletno mesto. Ni treba razmišljati o velikem spletnem mestu, vendar bo majhno in preprosto spletno mesto opravilo delo.

Najboljše gostovanje za mala podjetja

Ugotovite, katere ponudnike gostovanja priporočamo za gostovanje spletnih strani za mala podjetja.

Podrobnosti … »

V začetku tega leta sem napisal članek o tem, kako pomembno je imeti spletno mesto, če ste majhno podjetje. Pojasnil sem tudi, zakaj naj se mala podjetja izogibajo uporabi brezplačnega gostovanja. Danes vam bom pomagal izbrati najboljše spletno gostovanje za vaše majhno podjetje in vam dal nekaj nasvetov, kako ustvariti spletno stran, ne da bi potrebovali najem spletnega oblikovalca.

Spletno mesto lahko prinese veliko koristi za vsako podjetje. Tukaj v resnici ne govorimo o tem, koliko, ampak o kakšnih ugodnostih. Preko spletnega mesta lahko pridete do strank, ki se nahajajo zunaj vašega že znanega delovnega območja. Medtem ko bo za te potencialne stranke prvi vtis o vašem podjetju, je dobro imeti ustrezno spletno stran.

Druga prednost delovanja in upravljanja spletnega mesta je stroškovna učinkovitost. Na dolgi rok je veliko cenejši od tiskanega oglasa in vam lahko daje več nadzora nad oglasi. Na primer, ne morete zaslediti, koliko ljudi ste dosegli s tiskanim oglaševanjem, medtem ko je pri spletnih oglasih vse mogoče slediti in jih lahko optimizirate, da dosežete najvišjo stopnjo konverzije.

Kako deluje spletno mesto za mala podjetja?

Ko izbirate spletno mesto za majhna podjetja, morate najprej razumeti, kako deluje spletno mesto, kako so povezana domena, spletno mesto in račun gostovanja. Prav tako morate vedeti, katere funkcije bo zahtevalo poslovno spletno mesto, da boste lahko ustrezno izbrali gostiteljsko podjetje.

Pridobivanje dobrega imena domene je prvi korak. Domena, ki jo registrirate, bo verjetno podobna domeni yourbusinessname.com ali pa bi lahko bila to ključna domena, ki vsebuje ime vašega izdelka ali storitve, na primer, če vaše podjetje prodaja mizarska orodja, bi bila dobra domena ključnih besed carpentertools.com ali podobno razpoložljivo domeno.

Naslednji korak je odločitev, kako boste izdelali spletno mesto. Za izdelavo spletnega mesta lahko najamete podjetje za oblikovanje in razvoj, vendar ne pozabite, da bo to zelo drago. Če si ne morete privoščiti plačila tisoč dolarjev za spletno mesto, je druga možnost, da ga zgradite sami. Toda o programiranju in izdelavi spletnih strani ne veste ničesar; imate le izkušnje z mizarstvom. To ni težava, če imate pripravljen in čas, ko lahko uporabite graditelja spletnega mesta ali WordPress uporabite za izdelavo spletnega mesta. Uporaba orodja za izdelavo spletnega mesta je enostavna, ne potrebuje programiranja ali naprednega znanja o IT, le malo kreativnosti. Oglejte si naš vodič o tem, kako ustvariti preprosto spletno mesto z WordPressom.

zgradite spletno mesto za mala podjetja z wordpressom

Ko veste, katero platformo boste uporabili za izdelavo spletnega mesta za mala podjetja, je čas, da dobite najboljši načrt spletnega gostovanja. Težko je pritrditi, katera je najboljša ponudba malih podjetij, saj je vsako podjetje drugačno in ima svoje prednosti in slabosti. Zato morate izbrati načrt gostovanja, ki ustreza vašim potrebam in proračunu.

Ko je vaš račun za gostovanje aktiviran, lahko nato ime domene preusmerite na svoj račun gostovanja in namestite tudi WordPress. Toda počakajte, da nekatera podjetja, ki gostijo ponudbo, ponujajo brezplačno ime domene ali prenos domene, zato bi to verjetno želeli upoštevati tudi pri izbiri poslovnega načrta gostovanja.

Izbira zanesljivega spletnega gostitelja za mala podjetja

S ponudnikom spletnega gostovanja, ki vam ponuja brezplačno domeno in sčasoma popuste, lahko prihranite nekaj denarja. Prav tako lahko preskočite postopek spreminjanja imenskih strežnikov vaše domene in ga preusmerite na račun gostovanja.

Najverjetneje boste potrebovali tudi vsaj en e-poštni naslov. Izberite ponudnika gostovanja, ki vam omogoča ustvarjanje več poslovnih e-poštnih računov, kot je na primer [email protected]

Če se odločite za izdelavo spletnega mesta z WordPressom, morate razmisliti o spletnem gostitelju, ki ponuja orodje za namestitev z enim klikom, s pomočjo katerega boste lahko hitro namestili WordPress. Orodje bo samodejno naložilo datoteke, ustvarilo in naselilo bazo podatkov brez potrebe po interakciji z uporabnikom.

Podpora strankam je v gostiteljski industriji nujna, še posebej, če niste novi v izdelavi spletnih strani. Če imate kakršno koli vprašanje ali težavo z računom gostovanja, mora biti vedno nekdo, ki vam lahko pomaga. To je takrat, ko je podpora 24/7 zelo priročna.

Nenazadnje so pomembni tudi stroški. Ne bi smeli plačati bogastva za vaše spletno gostovanje. Izbira gostiteljskega proračunskega podjetja ni vedno najboljša ideja, vendar če izberete zanesljiv in poceni gostovalni načrt, lahko še prihranite nekaj denarja in zagotovite zmogljivost, ki je potrebna za pravilno delovanje spletnega mesta.

Priporočljivi ponudniki gostovanja za mala podjetja:

Podjetje
Cena od

1iPage najboljše poceni spletno gostovanje za majhna podjetja2,75 USD / mesečno
2bluehost najboljše spletno mesto za mala podjetja, ki gostuje za WordPress3,95 USD / mesec
3inmotion najboljši mali ponudnik hositng4,19 USD / mesečno

Zakaj izbrati iPage za mala podjetja?

Če iščete poceni in s funkcijami bogato rešitev gostovanja za spletno mesto za mala podjetja, je iPage dobra izbira. Z iPageom boste lahko hitro postavili svoje spletno mesto, tudi če niste tehnična oseba. Svojo spletno stran lahko izberete z ustvarjalcem spletnih mest, ki je na voljo na nadzorni plošči ali pa WordPress namestite v samo nekaj klikih. Načrt gostovanja Essential vključuje brezplačno domeno in toliko e-poštnih računov, ki jih želite, ter brezplačne marketinške kredite, ki jih lahko porabite za Google Adwords ali Bing. Obstajajo tudi druge ugodnosti, za več podrobnosti si oglejte naš celoten pregled iPage.

Zakaj izbrati BlueHost za spletna mesta za mala podjetja?

BlueHost je ena izmed najboljših možnosti za spletna mesta za mala podjetja, izdelana s programom WordPress. S širokim naborom gostovalnih načrtov lahko z BlueHostom vzpostavite in razširite svoje poslovno spletno mesto. Vaš trenutni načrt gostovanja lahko enostavno nadgradite ali spremenite v prejšnje stanje. Njihov Plus načrt je najbolj priljubljen, saj omogoča gostovanje do 10 spletnih mest za majhna podjetja in vključuje tudi brezplačno ime domene. Za informacije o uptime in naš podroben pregled BlueHost poglejte na povezano stran.

Zakaj izbrati InMotion za poslovne spletne strani?

InMotion je še en najboljši ponudnik gostovanja za mala podjetja, o katerem morate razmisliti. InMotion je specializirano za gostovanje malih podjetij, ki ponuja široko paleto načrtov za različne vrste malih podjetij. Moč je njihov najbolj priljubljen načrt gostovanja malih podjetij, ki omogoča gostovanje do 6 spletnih strani, ponuja brezplačno ime domene in veliko trženjskih kreditov za oglaševanje vašega spletnega mesta. Vsi paketi za gostovanje malih podjetij prihajajo s SSD-om, kar vaše spletno mesto naredi do 20-krat hitreje. InMotion je odličen za zagon in rast spletne trgovine ter za gostovanje spletnih mest WordPress. Za več informacij o InMotion gostovanju preberite naš podroben pregled.

Če iščete kakšne druge storitve gostovanja, toplo priporočam, da si ogledate naše preglede spletnega gostovanja za več možnosti. Če želite izvedeti več o tem, kako zgraditi svoje spletno mesto z WordPressom ali drugimi orodji ali sčasoma, kako začeti razvijati spletno mesto iz nič, si oglejte razdelek o blogih in vodnikih. Če imate kakršno koli vprašanje ali predloge, ne odlašajte in pustite komentar spodaj. Upam, da je ta vadnica nekaterim izmed vas pomagala in na koncu ste lahko izbrali storitev poslovnega gostovanja, ki jo potrebujete.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector