Izdelajte spletno mesto, pridobite brezplačno COM domeno in poslovni e-poštni naslov

01.06.2020
Članki in več ... 'Izdelajte spletno mesto, pridobite brezplačno COM domeno in poslovni e-poštni naslov
0 6 мин.

graditi spletno mesto dobiti brezplačno ime domene poslovni e-poštni naslov


Želite ustvariti spletno mesto za vaše podjetje? V tej vadnici vam bom pokazal, kako nastaviti spletno mesto in pridobiti brezplačno .com domensko ime ter poslovni e-poštni naslov. Tu sta dva navodila po korakih, ki vam bodo pomagala sestaviti profesionalno spletno mesto:

 1. Kako zgraditi poslovno spletno stran z WordPressom
 2. Kako ustvariti profesionalno spletno mesto s HTML / CSS

O imenih domen

Imena domen se uporabljajo za prepoznavanje spletnega mesta in za lažji dostop do njega, sicer bi morali obiskovalci v svoj brskalnik vnesti IP strežnika, ki si ga je zelo težko zapomniti.

Obstajajo različne razširitve, nekatere predstavljajo določene države, druge pa predstavljajo vlade, organizacije in tako naprej.

poslovni e-poštni naslov brez domene bluehost

Imena domen lahko kupite pri katerem koli podjetju spletnega gostitelja, kot je Bluehost, ki ponuja izdelke .com, .co, .club, .us, .space, .website, .org, .net, .info, .biz in .name gostitelj pri izdelkih in meni domen, kamor napišete želeno ime domene in v spustnem meniju izberete končnico.

Nato je naslednji korak, da pritisnete naslednji modri gumb in preverite, ali je želena domena na voljo. Če je na voljo, se morate prijaviti s pestjo, priimkom, državo, naslovom ulice, mestom, zvezno državo, poštno številko, telefonsko številko in e-poštnim naslovom, skupaj s svojimi podatki za izstavitev računa in lahko izberete tudi, če želite zaščito zasebnosti domene, ki stane 0,99 USD na mesec, in načrt vašega računa, kjer lahko vidite, koliko stane želena domena, če plačate vnaprej za eno leto, v tem primeru .com stane 11,99 USD.

Če izberete spletno gostovanje, prejmete tudi brezplačno ime domene, vendar so cene mesečne, zato za eno leto plačilo vnaprej znaša 6,95 USD, za dve leti 5,95 USD, za tri leta 4,95 $, za leto Business Pro 19,95 $, za dva let Business Pro je 16,95 USD, za tri leta Business Pro znaša 14,95 USD, za strežnik Standard Dedicated cena za mesec znaša 144,99 USD, prvi mesec pa 75 USD, medtem ko standardna VPS 1 cena na mesec znaša 24,99 USD, pri čemer je prvi mesec znaša 15 dolarjev.

O spletnem gostovanju

Spletni gostitelji se uporabljajo za shranjevanje spletnih aplikacij in predvsem spletnih mest, gre za več tipov gostovanja, tako brezplačnega, ki je običajno le dobro preizkusiti skripte in CMS, v skupni rabi pa so kot nalašč za majhne bloge, grozde, preprodajalce, virtualni zasebni strežnik, namensko gostovanje, kolokacijo center in gostovanje v oblaku. Na spletnega gostitelja lahko naložite skoraj vse prek FTP odjemalca, na primer datoteke, slike, videoposnetke ali glasbo, vendar lahko imate takšne datoteke omejitve glede nasilja, avtorskih pravic ali golote..

Bluehost ponuja skupno gostovanje, ki ima cene med 3,95 in 14,95 USD na mesec, VPS gostovanje s cenami med 14,99 in 59,99 dolarja ter namensko gostovanje od 74,99 dolarja.

bluehost je delil načrte za gostovanje

Skupno gostovanje ima osnovni paket, ki omogoča 1 spletno mesto, lahko uporabite 50 GB prostora, neomejeno pasovno širino, standardno zmogljivost, 5 parkiranih domen, 25 poddomena, 5 e-poštnih računov in 100 MB shranjevanja e-pošte na račun, plus paket omogoča 10 spletnih mest in ima 150 GB prostora, 20 parkiranih domen, 50 poddomena, 100 e-poštnih računov, 150 $ trženjskih ponudb, 1 SpamExperts, Global CDN in 500 MB e-poštnega prostora za shranjevanje na račun, medtem ko poslovni pro paket omogoča, da imate neomejeno spletno mesto in tudi neomejeno prostor za spletno mesto, pasovno širino, visoko zmogljivost, neomejene parkirane domene, poddomena, e-poštni računi, shranjevanje e-pošte, 300 USD tržne ponudbe, 2 SpamExperts, 1 SSL, 1 namenski IP, 1 zasebnost domene in SiteBackup Pro.

Obstajajo štirje paketi VPS, prvi je standardni z 2 jedrima procesorja, 30 GB SAN pomnilnika, 2 GB RAM-a, pasovno širino TB, 1 IP naslovom, drugi je najbolj priljubljen in se imenuje izboljšan, saj ima 60 GB Shramba SAN, 4 GB RAM-a, 2 TB pasovne širine in 2 IP naslova. Premium paket je izboljšan s 3 jedrmi procesorja, 120 GB SAN pomnilnika, 6 GB RAM-a, 3 TB pasovno širino, medtem ko ima končni paket 4 CPU jedra, 240 GB SAN prostora, 8 GB RAM in 4 TB pasovno širino..

Za namensko spletno gostovanje obstajajo trije paketi, eden od njih je standardni z x 2,4 GHZ CPU, 1 TB pomnilnika, 4 GB RAM-a, 5 TB pasovne širine, 3 IP naslovi, drugi pa je izboljšani paket s 4 x 2,5 GHZ CPU , 8 GB RAM-a, 10 TB pasovne širine, 4 naslovi IP, zadnji pa je premium s 4 x 3,3 GHZ CPU, 16 GB RAM, 15 TB pasovne širine in 5 naslovi IP.

Gostovanje v oblaku je bodisi zaganjalnik, uspešnost ali poslovni profesionalni paket, medtem ko prvi paket omogoča samo 1 spletno mesto, ima samo 100 GB prostora za shranjevanje, 100 e-poštnih računov in 500 MB e-poštnega prostora, druga dva pa omogočata neomejeno spletno mesto, neomejeno število računov, neomejeno shranjevanje e-pošte z dvojnim ali trojnim RAM-om in CPU-jem ter četrto časovno vrednostjo marketinških ponudb. Lokalno predpomnjenje in letenje z enim klikom sta na voljo za vse tri pakete, drugi pa ima samo 1 SpamExperts, zadnji pa 2 skupaj z namenskim IP, SSL certifikatom, zasebnostjo domene in varnostno kopijo in obnovitvijo spletnega mesta.

Posebno za WordPress uporabniki Bluehost ponuja 4 pakete, kot so bloger, profesionalni, poslovni in podjetniški, ki imajo od 100 milijonov do neomejenih obiskov mesečno, 30 GB 240 GB pomnilnika, 30 GB do 240 GB varnostne kopije, 2 GB 8 GB RAM-a, 5 do 30 strani WP , 1 IP naslov, pozitiven SSL, SiteLock Premium ali Enterprise in pozitivni nadomestni SSL.

Kako pridobiti brezplačno .com domeno in poslovni e-poštni naslov

Cene vseh paketov gostovanja se znižajo bodisi v prvem mesecu bodisi, če plačate napredno za eno, dve ali tri leta, tudi z brezplačnim domenskim imenom www.example.com in če izberete najzmogljivejše pakete, imate brezplačen poslovni e-poštni naslov z neomejenimi računi in neomejeno shrambo, kot je [email protected]

Prav tako imajo paketi VPS in namenski garancijo za vračilo denarja in podporo 24/7, saj so izjemno prilagodljivi in ​​uporabni za vse vrste odjemalcev, medtem ko imajo paketi WordPress tudi garancijo za vračilo denarja, podporo 24/7, pa tudi izboljšan cPanel, SiteLock CDN in vsaj SiteLock Pro kot varnost.

S storitvijo spletnega gostovanja od Bluehosta ne samo, da dobite brezplačne ali celo neomejene e-poštne račune in shranjevanje, temveč dobite brezplačno domensko ime .com, temveč lahko z uporabo cPanel zgradite močan, SEO optimiziran, večjezični in uporabniku prijazen. , skript za samodejno namestitev Softaculous, urejevalnik FTP in izvorne kode, kot je WinSCP / Notepad ++, pa tudi svoje programsko znanje ali samo ustvarjalca spletnega mesta, ki ga ponuja Bluehost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector