Izogibajte se tem 6 napakam, če ste lastnik spletnega mesta!

01.06.2020
Članki in več ... 'Izogibajte se tem 6 napakam, če ste lastnik spletnega mesta!
0 6 мин.

napake, ki se jim je treba izogniti kot lastnik spletnega mesta


Mnogi ljudje to mislijo Internet lahko zagotovi takojšen denar. To je nemogoče brez dela ali samo s plačilom majhnega zneska drugim ljudem. To velja zlasti pri ustvarjanju spletnega mesta. Izdelava spletnega mesta je celoten postopek, narejen v več korakih. Ni dobro, da preskočite enega ali več korakov in tako izgubite čas in denar.

Tako kot v resničnem življenju tudi pri ustvarjanju hiše začnete z njenim temeljem in zadnji del je streha. Enako velja za spletno mesto, kjer morate kupiti ime domene. Potrebujete tudi spletnega gostitelja, ki shranjuje datoteko vašega spletnega mesta. Potreben je tudi programer, ki kodira vaše spletno mesto, in oblikovalec, ki oblikuje vaše spletno mesto. Potreben je tudi SEO svetovalec, ki bo pisal vsebino in optimiziral vaše spletno mesto za iskalnike. Pomagajo vam lahko tudi pri iskanju pravih ključnih besed in nakupu oglasov v Google AdSense ali drugih oglaševalskih omrežjih.

6 Napake, ki se jim morate izogibati kot lastnik spletnega mesta:

Lastniki spletnih strani, zlasti tisti, ki predhodno nimajo izkušenj s spletnimi mesti, lahko naredijo velike napake. Tukaj je 6 najpogostejših napak, ki jih počnejo lastniki spletnih strani:

 1. Strategija celotnega projekta mora biti dobro podučen in ga je treba dobro izvesti, vendar lastniki spletnih strani pogosto niti ne vedo, kaj želijo, da vprašajo samo spletno mesto za določeno kategorijo, kot je finančno svetovanje, ne da bi rekli, katere barve, kakšen dizajn, kakšna postavitev ali katere funkcije hočejo. Včasih pridejo s primeri, toda tudi takrat v resnici ne vedo, kaj hočejo, ali ne vedo, kako reči, kaj hočejo, ali raje po preprostem načinu zahtevajo kopiranje obstoječega dizajna z drugega uničevalnega spletnega mesta, v tem primeru , vsa izvirnost in pomoč pri samodejnem zmanjšanju števila bodočih obiskovalcev in morda celo s pravnimi težavami. Celoten projekt mora biti popoln in vsaki osebi morate dati samo tisto delo, ki ga lahko naredi, svojemu programerju ne dajte dela, da piše vsebino ali oblikuje nalogo, da izboljša vašo spletno stran SEO.
 2. Ne priporoča se uporaba posrednikov, še posebej, ko sploh niste raziskali podjetja, s katerim ste se obrnili na vaš projekt. Številna podjetja ali podjetja, ki želijo, da nezakonito najamejo posrednike, ki obljubljajo, da bodo oživeli vaš projekt, čeprav plačajo le majhen znesek denarja, ki ste ga dali, in pogosto se zgodi, da ne bi mogli popolnoma razumeti, kaj ste rekli ker se v resnici nikoli niso pogovarjali ali se srečevali s tabo. Ne uporabljajte posredniških podjetij, ker izgubljate denar, čas in včasih je treba svoj projekt znova ustvariti, zato je najboljša rešitev najti osebo, ki bo sposobna narediti točno tisto, kar želite, ne da bi zaposlila dodatne ljudi. V redu je, da se obrnete na ekipo, ki bo delala na vašem projektu, vendar ni v redu, če se obrnete na nekoga, čeprav je zakonito podjetje, ki samo posreduje projekt enemu od njihovih podizvajalcev..
 3. Nikoli ne najemite samo ene osebe delati na svojem projektu, še posebej, če imate velika pričakovanja. Torej, kar dejansko potrebujete, je ekipa, ki jo sestavljajo vsaj tri osebe: programer, oblikovalec in SEO. Ne morete pričakovati, da bo vaš projekt končan v kratkem času, ko želite več stvari in prilagoditev, če projekt daste samo eni osebi. Zaradi te napake se bodo stvari le poslabšale in čas bo minil, ne da bi nekdo delal pri vašem projektu, zaradi česar boste spet izgubili denar in čas. Nihče ne bo delal za majhno količino toliko in tako hitro, kot bi želeli.
 4. Brez navedbe vseh želenih podrobnosti glede vašega projekta je lahko resnična težava, saj nihče ne more uganiti, kaj imate na pamet in nihče ne mara predelati svojega projekta ali se prepirati z vami samo zato, ker ste “pozabili” omeniti, da ste želeli dodatno stran ali drugo barvo, ko razmišljate da je treba te spremembe vključiti v oceno projekta. Najboljša rešitev je, da si za nekaj dni vzamete počitnice in razmislite, kaj želite realizirati s projektom, kakšen je namen projekta, kako naj bi izgledal končni dizajn in koliko virov, vključno z denarjem in osebnim časom, lahko ponudba. V tem dopustu bi si morali zapisati ali narediti avdio registracijo sebe z vsemi idejami in se nato pogovoriti z nekom, ki mu zaupate, in veste, da je profesionalec, ki bi vam lahko pomagal izboljšati ideje in ponuditi druge zanimive.
 5. Uporaba napačnih orodij in znanja ustvarjanje spletnega mesta je še ena zelo velika napaka, zaradi česar izgubite še več denarja in časa, zato se prepričajte, da ste našli primerno podjetje ali osebo za projekt svojega otroka, ki uporablja najboljša orodja in znanje, kot sta najboljši sistem za upravljanje vsebine za blog in pravilni programski jeziki, baze podatkov, kot so PHP z MySQL, HTML, CSS in Javascript za oblikovanje in majhne funkcije. Obstajajo tudi možnosti, da prejmete opozorila ali napake, medtem ko se z neuporabnim CMS-om uporablja slab programski jezik, zaradi česar obiskovalci ne motijo ​​več obiska in vas lahko ponudniki internetnih storitev ali Google celo blokirajo zaradi morebitnih virusov, napadov prevare, težav z zasebnostjo in tako naprej naprej.
 6. Čas in lastna posledica sta dva najpomembnejša vidika, ko želite ustvariti projekt, predvsem svoj projekt. Običajno lastniki spletnih mest projekt predajo nekomu, potem pa jih ne zanima več ali pa so celo nedosegljivi, zaradi česar so stvari zelo moteče in razvijalci izgubljajo čas in denar. Projekt lahko vedno upravljate, še posebej, ker je vaš, dodajate nove ideje, ponujate nove primere in pomagate ljudem, ki so začeli oživljati vaš sanjski projekt, da ga ustvarijo hitreje in bolje na podlagi tega, kar želite. Zelo slaba ideja je, da pustite mesec dni, da pošljete e-poštno sporočilo z novimi posodobitvami, medtem ko so vaši ljudje ves ta čas delali in poskušali ugotoviti, kako mora biti projekt, razmišljati o njem namesto vas in nato pridete s kakšnim pozne posodobitve, zato jih je treba povrniti, morda vse, kar so storili, kar vodi do dodatnega, vendar neželenega stresa.

Zavijanje!

Na koncu predlagam, da svoj čas in denar skrbno upravljate. Bodite pozorni tudi na svoje razvijalce, oblikovalce in druge člane ekipe. Povprašajte o mnenju obiskovalcev in naredite svoje spletno mesto za njih in ne zase.

Z načrtom, dobrim upravljanjem in pravimi ljudmi in orodji za delo lahko postanete srečen lastnik uspešnega spletnega mesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector