Kako izbrati najboljši CMS za vaše spletno mesto?

spletna stran best-cms-business


Malo je novih podjetij ali novih, ki nimajo spletnega mesta. V veliko primerih sta gradnja podjetja in spletnega mesta dva sinhrona procesa.

Ustvarjanje spletnega mesta v teh dneh pomeni hkrati uporabo CMS. Zakaj vprašaš? Olajša postopek razvoja in upravljanja.

Če niste spletna razvijalka s super močmi, ki je sposobna omejiti čas in prostor, boste veliko hitreje naredili veliko hitreje, če boste v začetni fazi izdelave poslovnega spletnega mesta pravilno odločali..

Toda kakšne druge koristi ima uporaba CMS za vodenje vašega spletnega mesta? Še pomembneje je, kako izbrati tistega, ki je pravi za vaše podjetje? Kateri vam bo najbolj ustrezal na dolge proge?

Na vsa ta vprašanja bomo odgovorili v tem članku, skupaj z drugimi, ki si jih še niste postavili.

Danes vam bomo podarili ta lep del poučnega gradiva, ki vam bo pomagal izbrati najboljši CMS za vaše poslovno spletno mesto! Dajte svojemu podjetju tisto dolgotrajno in zmogljivo spletno prisotnost, ki si jo zasluži.

Brez dodatnega oboževanja, spustimo se na to!

Zakaj je koristno uporabljati CMS?

Sistem za upravljanje vsebin je platforma, ki uporabniku omogoča boljše poenostavitev in oblikovanje spletnega mesta. Z obilo vnaprej izdelanih orodij in vnaprej izdelanih elementov je za vas opravljen velik kos dela.

Spletni skrbnik ali razvijalec lahko prihrani veliko denarja in časa samo z uporabo ustreznega sistema za upravljanje vsebine. Kot da bi zgradili hišo, ki bi vam postavila temelje, preden bi sploh začeli delati na njej. Nekateri CMS imajo lahko celo nekaj že vgrajenih sten za vašo hišo.

Večina sistemov za upravljanje vsebine je tudi brezplačnih, vendar boste na koncu morali porabiti nekaj denarja. Kadar pa gre za denar, je uporaba CMS zelo stroškovno učinkovita rešitev.

CMS ponuja potrebna orodja za zagotavljanje vašega podjetja ustrezne spletne prisotnosti, ki jo iščete. Ima več opravljenega dela s kodiranjem in veliko vgrajenih marketinških orodij, ki bodo pomagala širiti sporočilo vašega podjetja. Sistemi za upravljanje vsebine so vse v enem paketu za gradnjo poslovnih spletnih strani in spletnih strani morilcev.

Torej je uporaba CMS odlična in zelo učinkovita rešitev za vaše podjetje!

Glavne prednosti so, da je izdelava poslovne logike, oblikovanja in funkcionalnosti spletnega mesta enostavna za vse vrste uporabnikov. Seveda lahko nekdo, ki ima izkušnje s spletnim razvojem, naredi veliko več in to naredi veliko bolj natančno in učinkovito, vendar večino sistemov za upravljanje vsebine lahko vsakdo preprosto nauči.

Ko spletno mesto postavi vi ali razvijalci, lahko skoraj vsakdo obišče upravne naloge, potrebne za delovanje spletnega mesta. Izboljšate lahko svojo vsebinsko produkcijo in enostavno objavljate članke ali objave, kadar koli se vam zdi primerno.

Vedno lahko v nekaj minutah preklopite oblikovanje, vsebino in slike spletnih strani s preprostimi in naravnimi postopki, ne da bi se dotaknili niti malo kode.

Kaj morate iskati v CMS?

Kot ste morda že slišali, je tam veliko sistemov za upravljanje vsebine. Veliko jih je dobro priznane programske opreme, ki jo uporablja sto tisoč ali celo milijonov uporabnikov. Med vsemi velikimi obljubami in vrhunskimi lastnostmi se je enostavno izgubiti, a resnično se le s preprostimi zahtevami.

Vsebina za večkratno uporabo

Ustvarjanje sveže, kakovostne vsebine je lahko dolgotrajen proces in zelo učinkovito izkoristite tisto, kar že imate. Ustvarjanje in upravljanje vsebine spletnih mest mora biti učinkovit postopek in se mora izogibati tveganju, da boste ustvarili podvojeno vsebino, saj s kaznijo pripelje Google do vaših vrat..

Oblikovanje in prilagajanje

Eden od zahtevnejših delov izdelave spletnega mesta s sistemom za upravljanje vsebin je načrtovanje in prilagajanje, da bo videti točno tako, kot želite. Ne bi smelo postavljati omejitev pri prikazu vsebine.

Obstaja nekaj resno neprožnih CMS-ov in obstajajo razvijalci, ki pogosto ne sprejmejo najboljših oblikovalskih praks določenega CMS-a in v procesu oblikovanja ustvarijo grozno kodo.

Morali boste sodelovati s sistemom za upravljanje vsebine, ki je dovolj prilagodljiv, da lahko nastavite natančen način predstavitve in nalaganja vsebine. Vsebino bi morali imeti na voljo v kronološkem ali drugem vrstnem redu, ki ga morda imate v mislih.

Preprosteje povedano, fleksibilnost pri upravljanju CMS spletnega mesta in prikazovanju vsebine je najpomembnejša v katerem koli izmed njih.

Urednik

Večina CMS-ov ima odličen vizualni vmesnik, ki vam omogoča urejanje vsebine spletnega mesta in morda celo njegovo zasnovo. Vsebina je dodana in vdelana v spletne strani prek nje in omogoča osnovno oblikovanje besedila, barve, tipografije in skoraj vsakega vsebinskega elementa, ki ga objavite.

Urejevalnik je najpogosteje uporabljena funkcija celotnega sistema, zato se prepričajte, da ste z njegovo uporabo udobni. Pazite, da ima preveč nadzora prek urejevalnika WYSIWYG svoj nabor nevarnosti, če omogočajo preveč nadzora. Verjetno boste imeli urejevalnike vsebine in ponudnike vsebin, ki delajo na vašem spletnem mestu, in to je v redu, vendar če jim je dovoljeno preveč spreminjati obliko strani, bodo morda zmedene zasnove celotnega spletnega mesta. Ponudniki vsebine lahko s povezavami, naslovi, seznami in drugimi elementi nadzorujejo, kako naj se del vsebine pojavi na spletni strani.

Prepričajte se, da ste izbrali urejevalnik, ki urejevalcem vsebin ne daje nadzora nad videzom vašega spletnega mesta. Urejevalnik bi moral biti sposoben tudi obdelovati vse zunanje vire, kot so povezave, različne datoteke za nalaganje in drugo.

Iskanje

Ena najprimernejših funkcij, ki jo lahko uporabimo na spletnem mestu, je iskalna vrstica. Zagotoviti uporabnikom možnost iskanja po vsebini vašega spletnega mesta in zagotavljati isto za svojo posadko. Vsak drugi uporabnik začne interakcijo z tipkanjem tistega, kar išče v iskalno vrstico. Funkcija iskanja se zdi navadna in preprosta, vendar so pogosto neprimerne. Morda ne bo tako funkcionalen, kot bi pričakovali, pri iskanju pa je treba upoštevati še druge dejavnike, razen ali deluje ali ne.

 • Vrniti mora rezultate dovolj hitro, tudi če je na vašem spletnem mestu veliko podatkov.
 • To mora razvrstite rezultate iskanja po določenih merilih.
 • To mora storiti temeljito indeksiranje, pregledovanje vseh delov vsake spletne strani in morda celo datotek, kot sta ga. Office in PDF dokumenti.
 • Mora storiti iskanje po meri. Vi in uporabnik bi morali imeti možnost nastavitve nekaterih parametrov, ki omogoča natančnejše in natančnejše iskanje.
 • To mora osvežujte dovolj pogosto, tako da upošteva vse pomembne spremembe, ki se zgodijo na vašem spletnem mestu.

Sledenje uporabnikom

Želeli boste videti, kako učinkovito vaše spletno mesto dosega svoje cilje in kako so vaši uporabniki všeč. To zahteva nekaj analitičnih orodij in način zbiranja povratnih informacij uporabnikov. Uporabniki bi morali imeti možnost, da puščajo komentarje, dajejo ocene in morda celo uporabljajo klepet. Vendar bi morali biti vsaj sposobni objavljati obrazce in na ta način zbirati informacije in mnenja svojih uporabnikov.

Uporabljajte učinkovit način komunikacije s svojimi uporabniki, ne glede na to, kakšno spletno mesto gradite.

CMS tega ne bi smel ponujati izven škatle, vendar bi morale biti te funkcije dejansko mogoče uporabljati s pomočjo vtičnikov.

Upoštevajte, da je tudi uporaba teh orodij, ko boste imeli potrebna orodja za zbiranje podatkov, zaradi česar je koristna. Morali bi biti sposobni izvleči in uporabljati na več načinov, na primer, da ga enostavno kopirate, pošljete po e-pošti ali izvlečete v različne oblike datotek, kot so besedilni dokumenti, excel dokumenti ali.pdf dokumenti.

Upravljanje uporabnikov

Če je spletno mesto zasedeno, ga bo uporabljalo veliko ljudi, vključno z obiskovalci in vašim osebjem. To nalogo boste želeli čim lažje in čim bolj usmeriti naprej.

Zato morate razmisliti, kako želite upravljati s svojimi uporabniki. Ali želite samo dodati in izbrisati uporabniške račune ali jih želite po potrebi spremeniti?

Drug pomemben vidik upravljanja uporabnikov je nastavitev dovoljenj. Vsakemu članu svojega osebja dodelite posebne vloge in ne želite, da se ponudnik vsebine dotakne katere koli funkcionalnosti spletnega mesta. Želeli boste dodeliti vloge, kot so urejevalnik, ustvarjalec vsebine, urejevalnik ali lektor in podobno.

Najpomembnejše, da imate nadzor nad tem, kateri uporabnik lahko ureja, kaj na vašem spletnem mestu. Dober CMS mora podpirati več vlog in dinamično dodajati ali odvzeti njihova dovoljenja.

Integrirane najboljše prakse

CMS se izboljša le z dodatnimi funkcijami. Z integriranimi najboljšimi praksami SEO je večina dela, ki bi ga sicer opravili s spletnim SEO, že opravljeno za vas. Določiti morate le ključne besede in nastavljeni boste na SEO prijazno spletno stran.

Na voljo je tudi veliko uporabnih funkcij, kot so Geo Location Support, stiskanje GZIP, generacija XML spletnega mesta, SEO prijazni URL-ji in struktura URL-jev in še več.

Vse to bodo imeli na voljo najnovejši sistemi za upravljanje vsebine, vendar ne bo vsak CMS zagotovil, da je vaše spletno mesto popolnoma optimizirano za SEO in da se naloži dovolj hitro..

Prijaznost do mobilnih naprav in obilo odzivnih spletnih zasnov sta prav tako zelo pomembna.

Podpora različici

Če spremenite svoje spletno mesto, samo če ugotovite, da jih ne morete vrniti, ko želite, lahko to povzroči veliko bolečino. To velja tudi, ko na spletnem mestu nekaj objavite po naključju ali pokvarite funkcijo.

Zaradi tega je pomembno, da imate spletno mesto vrnjeno na včerajšnjo ali prejšnjo teden. Če ni tako, bi vam moral CMS vsaj ponuditi možnost, da se vrnete na zadnjo shranjeno različico.

Dobra podpora različic ni nekaj, kar ima vsak CMS, ampak ga je običajno mogoče dodati s pomočjo vtičnika. Z njim lahko ravnate tudi prek ponudnika spletnega gostovanja.

Kako izbrati CMS, ki deluje za vaše podjetje?

CMS, ki deluje dobro za nekoga, morda ne bo deloval tako dobro za vas in vaše podjetje.

Najpomembnejša priprava, ki jo morate opraviti, je določitev natančnih zahtev vašega podjetja. Upoštevati boste morali svoje vire, svojo ekipo, svoje sposobnosti in zahteve vašega podjetja.

Kakšni so vaši poslovni cilji?

Lahko se na koncu ponovite, če ste to že ugotovili, a malo ponovitve bo le uveljavilo vaše cilje.

Kaj je glavno, kar želite doseči z izdelavo spletnega mesta? Ali želite ustvariti močno spletno prisotnost, da bi več blagovnih znamk opazili vašo blagovno znamko? Ali želite zgraditi spletno trgovino, ki prodaja vaše izdelke? Mogoče bi radi storili vse zgoraj navedeno?

Vaši cilji so temeljni odločilni dejavniki, kaj vam ustreza. Na primer, če boste želeli zgraditi blagovno znamko in veliko spletnega trženja in vsebinskega marketinga, boste uporabili eno vrsto CMS-ja ali popolnoma drugo vrsto CMS-ja, če želite zgraditi ogromno spletno trgovino.

Ustvarite načrt poti in določite, katere funkcije in funkcije boste potrebovali na poti, da boste dosegli svoje cilje.

Kakšen je tvoj proračun?

Kot pri številnih drugih stvareh v življenju, več denarja lahko porabite, bolj preproste stvari dobite.

Preden izberete CMS, morate vedeti, koliko denarja ste pripravljeni porabiti na svojem spletnem mestu in ga pravilno razdeliti.

Ko določite proračun, lahko poiščete sisteme za upravljanje vsebine, ki bi vam v okviru proračuna zagotovili orodja za gradnjo spletnega mesta. Večina CMS-ov je odprtokodna in brezplačna za uporabo, zato ne bo treba kupiti CMS-ja za izdelavo spletnega mesta. Postopek izdelave vašega spletnega mesta bi lahko na koncu stal nekaj denarja.

Plača se veliko profesionalnega videza, vrhunskih modelov spletnih strani in vtičnikov, ki ponujajo funkcionalnost. Morda boste morali plačati tudi spletnemu razvijalcu, ki vam bo pomagal pri oblikovanju spletnega mesta in odpravljanju morebitnih napak, na katere naletite..

Lastniška ali odprtokodna CMS

Razlike med lastniškim in odprtokodnim CMS so številne in bi si zaslužile ločen članek sam po sebi, ki smo ga objavili tudi mi. Kolikor pa nas prevzame naša trenutna skrb, je izbira odvisna le od tega, koliko nadzora želite imeti.

Seveda želite imeti čim več nadzora, toda to bo zahtevalo tudi več pozornosti in več dela. Bistvena razlika med odprtokodno in lastniško CMS je raven nadzora, ki ga zagotavljajo.

Odprtokodni CMS je brezplačen za uporabo in lahko prosto spreminjate katero koli kodo in funkcije znotraj nje ter tako imate popoln nadzor nad sistemom.

Lastniško CMS pa gradi in upravlja podjetje. V bistvu plačujete pristojbino vsak mesec ali vsako leto, zanje pa sestavite in upravljate vaše spletno mesto, medtem ko morate samo naložiti vsebino in opraviti najosnovnejše naloge. Za preostale tehnične podrobnosti, na primer oblikovanje spletnega mesta in posodobitve, skrbi njihova skupina za podporo. Vedno jih lahko pokličete, da vam pomagajo, in namesto vas bodo opravili večino dela.

Pomembno pa je upoštevati, da vaše spletno mesto verjetno ne bo vaša lastnost in je tesno povezano z določenim podjetjem, ki uporablja CMS, ki ga uporabljate. To ne počne vsako podjetje, vendar je pomembno, da veste, ali je vredno imeti spletno mesto na ta način ali ne. Morda boste morali plačevati mesečno pristojbino in imeti manj nadzora, vendar ne potrebujete popolnoma nobenega znanja spletnega razvijalca in delo, ki ga morate opraviti, je minimalno.

Poglejte njegovo osnovno funkcionalnost

Seveda večina sistemov za upravljanje vsebine ponuja uporabniku možnost ustvarjanja, urejanja spletnih strani in dodajanja vsebine nanjo. Navadno smo mnenja, da lahko organiziramo svoje strani in način urejanja naše vsebine ter poslušanje skoraj v katerem koli CMS-ju, vendar to ni tako.

Medtem ko vam bodo nekateri najbolj priljubljeni CMS-ji omogočili organiziranje spletnih strani takoj, jih večina ne ponuja teh funkcij. Prav tako boste verjetno želeli, da bodo nekatere vsebine in elementi postavljeni na določen način.

Torej je najpomembnejše, da se o tem prepričate, da vam CMS nudi vso funkcionalnost in nadzor, ki ga želite imeti nad svojim spletnim mestom.

Ali lahko vi ali vaša ekipa uporabljate sistem?

To je prva in najpomembnejša stvar, ki jo morate upoštevati, saj brez tega ne bo nikogar, ki bi upravljal vaše spletno mesto. Številni CMS-ji zahtevajo veščine razvijalca in razumevanje HTML, CSS in celo PHP-ja, ko gre za funkcije spletnega mesta.

Kako dobro vi ali vaše osebje razumete te programske jezike, igrajo glavno vlogo, ko se morate odločiti, kateri CMS boste uporabili. Seveda boste šli za tistega, ki ga lahko vi in ​​vaša ekipa najlažje in učinkoviteje usvojite.

Vendar ne pozabite, da CMS, ki je preveč preprost, ne bo uporabil nobene sposobnosti tehnično usposobljene osebe, saj zaklene veliko nastavitev, ki bi jih sicer lahko uporabili.

Kako daleč želite, da gre?

Izdelava preprostega spletnega mesta ali spletnega mesta za tržne namene je nekaj, kar je mogoče storiti dokaj učinkovito z večino sistemov za upravljanje vsebin. Če pa želite izdelati spletno trgovino, spletno mesto za e-trgovino ali katero koli drugo spletno mesto s kompleksno funkcijo, boste morali imeti drugo nastavitev. Če želite, da vaše spletno podjetje raste, mora biti tudi vaš CMS sposoben ravnati z njim, ne da bi se zrušil.

Za številna podjetja je njihova nenadna rast privedla do padca, preprosto zato, ker so izbrali napačen CMS. Morate opraviti nekaj raziskav, da se prepričate, da se vaše spletno mesto ne zruši na vas, ko se nenadoma poveča promet, ko začne več uporabnikov vlivati.

Nihče od nas nima kristalne krogle, ki bi lahko napovedovala prihodnost in skoraj vsak CMS obljublja, da bo poskrbel za ogromne količine prometa. Prave informacije najdete na forumih in v drugih pregledih, kjer so ljudje preizkusili vašo perspektivno CMS in lahko potrdijo, da je uspel s svojo rastjo podjetja in jo še naprej rešujejo tudi zdaj.

Zato še enkrat poskrbite, da boste našli CMS, ki ustreza vašim poslovnim ciljem.

Najbolj priljubljen sistem za upravljanje vsebin

Tu smo predstavili sisteme za upravljanje vsebine, ki jih večina podjetij uporablja za zagon svojih spletnih strani.

WordPress

Obiščite uradno spletno stran »

Ne moremo niti govoriti ali razmišljati o sistemih za upravljanje vsebine, ne da bi si WordPress premislil. Približno vsako četrto spletno mesto je zgrajeno z njim in ima več kot 60 milijonov ljudi, ki ga uporabljajo v poslovne namene. Mnogo spletnih mest je bilo ustvarjenih s programom WordPress tudi skozi uro, ko ste našli ta članek.

WordPress se je začel kot platforma za bloganje pred več kot 16 leti, vendar je od takrat prerasel v popoln sistem za upravljanje vsebin, ki je sposoben uporabljati kakršno koli spletno mesto.

Je eden najbolj uporabniku prijaznih CMS-ov in ima preprosta orodja za vlečenje in spuščanje za izdelavo spletnega mesta. Lahko preprosto dodate nov dizajn in ga spremenite z nekaj kliki. Za ta CMS je na voljo neprimerljivo veliko tem in vtičnikov, zaradi česar je neverjetno prilagodljiv in prilagodljiv.

Je najbolj priljubljen CMS z razlogom in z njim lahko zgradite skoraj katero koli spletno mesto, karkoli ste že zamislili. Različne funkcije lahko dodate celo s pomočjo kratkih kod in številnih vtičnikov.

Pomembno je omeniti, da obstaja nekaj boljših možnosti, če nameravate zgraditi veliko spletno trgovino na ravni podjetja. Toda to velja le za majhen odstotek ljudi.

V nasprotnem primeru je WordPress enostavna za uporabo preprosta rešitev za gradnjo in upravljanje vašega poslovnega spletnega mesta.

Če želite zgraditi spletno trgovino ali spletno mesto za e-trgovino, boste potrebovali nekaj dodatnih vtičnikov, da WordPress pretvorite v popolno platformo za e-trgovino..

Odlična je za gradnjo:

 • Portfelsko spletno mesto
 • Blog
 • Spletna stran z novicami
 • Informativna spletna stran
 • Spletno mesto za članstvo
 • Spletna stran za zbiranje videov

Če želite objaviti enakomeren tok vsebine, je WordPress odličen način za to.

Drupal

Obiščite uradno spletno stran »

Drupal je odprtokodno spletno mesto in platforma za pripravo aplikacij. Je dotik bolj zapleten kot WordPress in zato je najboljši za ljudi s spletnim razvojem. Še vedno sodi med najbolj uporabnikom prijazne sisteme za upravljanje vsebine, vendar se jih nekaj navadimo. Razumevanje skripta in okvira Drupala vam omogoča ustvarjanje najbolj edinstvenih spletnih mest in aplikacij.

Najbolj znana značilnost Drupala je, da ponuja skoraj neskončno veliko možnosti. Lahko spremenite karkoli in prilagodite svoje spletno mesto tako, da popolnoma ustreza vašim zahtevam. Ima strmo krivuljo učenja in najhitrejši način za izgradnjo spletnega mesta je s pomočjo spletnega razvijalca, ki ima izkušnje z uporabo sistema.

Drupal je odličen za gradnjo:

 • Informativne spletne strani
 • Prijave
 • Spletne strani z novicami
 • Blogi
 • Strani socialnih omrežij
 • Spletne trgovine
 • Portfeljske spletne strani
 • Forumi
 • Spletna mesta za e-trgovino

Vse, kar potrebujete za svoje podjetje, lahko zgradite do najmanjših podrobnosti, vendar ni tako uporabniku prijazen kot WordPress, zato boste potrebovali strokovno pomoč, če želite izboljšati razvojni proces.

Če ste se odločili uporabljati Drupal, boste zagotovo lahko iz nič ustvarili izjemno poslovno logiko in zmogljivo spletno mesto.

Magento CMS

Obiščite uradno spletno stran »

Magento je popolna platforma za razvoj spletnih strani in CMS, ki je bila zgrajena za e-trgovino. Ta lahko prenese najmanjša spletna podjetja in celo najbolj množična spletna mesta na podjetjih z več deset tisoč izdelki.

Magento ponuja vsa orodja, potrebna za vodenje in upravljanje spletnega podjetja, in vam pomaga zbrati in analizirati vsak delček podatkov na poti. Ima zelo intuitiven vmesnik in veliko orodij za optimizacijo iskalnikov. Lahko prenesete teme, da ustvarite njen dizajn tako, kot želite, vtičniki pa dodajo dodatne funkcije, ki jih potrebujete.

To je najboljša možnost za veliko spletno mesto za e-trgovino, vendar le, če ste pripravljeni vložiti nekaj denarja in delovne sile ali če imate znanje o spletnem razvoju. Tudi Magentov postopek namestitve je težaven za uporabnike, ki niso tehnično podkovani, zato vam ne bi priporočal, da ga uporabljate, če o kodiranju ne veste veliko..

Če pa imate razvijalca, ki bo izdelal vaše spletno mesto, boste imeli, ko bo dokončan, resnično mogočno spletno mesto za e-trgovino..

Joomla!

Obiščite uradno spletno stran »

Joomla! je uporabniku prijazen sistem za upravljanje vsebin, ki je odličen za izdelavo srednjih in velikih spletnih mest. Njegova koda je bolj zapletena kot WordPress ‘, kar ji daje več funkcionalnosti in moči, kar vam omogoča, da svoje spletno mesto spremenite, ko se vaše podjetje in zahteve povečujejo..

Joomla! ponuja neposredno urejanje vsebine in učinkovito upravljanje vsebine takoj. Spletna mesta, izdelana z njim, so stabilna, urejanje in posodabljanje vsebin na njih pa je mogoče storiti zelo prilagodljivo.

Ljudje, ki nimajo veliko znanja o spletnem razvoju, lahko uporabljajo Joomlo! zelo enostavno, ne da bi se kdaj dotaknili nobene kode. Medtem ko bodo tisti, ki imajo veščine spletnega razvoja, lahko prilagodili sistem in tako prilagodili svoje spletno mesto.

Spletna mesta, izdelana z njim, so popolnoma odzivna in imajo najboljše SEO prakse med drugimi dobrotami.

Joomla! je odlična za gradnjo:

 • Informativna spletna mesta
 • Spletna mesta za e-trgovino
 • Spletna mesta za mala podjetja
 • Korporativna spletna mesta
 • Portfeljska spletna mesta
 • Blogi
 • News Letters mesta

Zavijanje

Ko boste jasno opredelili svoje cilje in zahteve, je veliko lažje izbrati CMS, ki vam bo pomagal pri izpolnjevanju. Obstajajo še nekateri drugi dejavniki, ki jih nismo navedli in trdiš, da so pomembni. Nismo si rekli, da je to popoln vodnik, vendar lahko uporabite nasvete.

Najpomembneje je, da veste, kakšne so vaše prioritete in kakšen CMS bi uporabljali najbolj učinkovito!

Upam, da ste uživali v branju tega članka in da se bomo kmalu spet videli!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map