Kako najti najboljšega poceni ponudnika gostovanja Magento?

01.06.2020
Članki in več ... 'Kako najti najboljšega poceni ponudnika gostovanja Magento?
0 11 мин.

najboljše-poceni-magento gostovanje


Med gradnjo spletne trgovine lahko izbirate veliko rešitev. To lahko storite s storitvami Shopify, WooCommerce (vtičnik WordPress), BigCommerce, Volusion in tako naprej. Čeprav so vse to odlične platforme, Magento je tudi zelo dobra rešitev za gradnjo spletne trgovine.

Magento je odprtokodna platforma e-trgovine, ki trgovcem zagotavlja vse, kar potrebujejo za upravljanje spletne trgovine. Zasnovan je za ljudi, ki nimajo nobenih veščin za razvoj spletnih strani, poleg tega pa ima zelo koristno skupnost, ki veliko pomaga, če iščete rešitev za nekaj.

Imetnik trgovine lahko v svoji prodajalni našteje le nekaj ali celo več deset tisoč izdelkov. Veliko število tem in vtičnikov uporabnikom omogoča, da svojo trgovino prilagodijo glede na svoje želje. Magento ponuja zelo robusten sistem, s katerim lahko upravljate osnovno računalniško znanje. Lahko ga razširite in dodate funkcionalnost po meri, čeprav je za to potrebno znanje kodiranja. Za to bi morali najeti razvijalca, ki razume, kako deluje Magento.

Če pa želite samo vzpostaviti spletno trgovino, lahko to storite. Prenos in namestitev postavitev in vtičnikov, ki ustrezajo vaši trgovini, je enostavno prenesti in namestiti. Ko ga namestite na strežnik, imate takoj dostop do robustnega seznama funkcij. Če ste popoln začetnik, bo to včasih zmedeno in zahteva veliko krivuljo učenja.

Magento je zelo močna rešitev za e-trgovino, ki je ni mogoče zares primerjati z drugimi, saj ponuja nešteto funkcij in možnosti, če jo znate uporabljati. Zaradi tega je upravljanje mesta Magento lahko zelo drago.

Čeprav se lahko uporablja brezplačno in ima uporabniški vmesnik, s katerim lahko vmesni uporabniki zlahka ravnajo, ga večinoma uporabljajo velike, visokoproračunske trgovine. Izbirate lahko med številnimi različicami. Skupnostno različico lahko prenesete brezplačno, če pa se nanjo prijavite, lahko uporabite tudi brezplačen predstavitveni načrt programa Enterprise.

Ko namerava posameznik ali skupina posameznikov ustanoviti veliko trgovino, pogosto najamejo razvijalca ali spletnega gurua, ki bo poskrbel za namestitev sistema zanje. Tako Magento večinoma uporabljajo ljudje, ki imajo izkušnje s strokovnim razvojem spleta. Če nimate izkušenj s spletnim razvojem in še vedno želite sami postaviti spletno mesto, je najbolje, če najdete drugo rešitev.

Izdelava spletne trgovine

Ko zaženete ta sistem, lahko storite skoraj vse, kar zadeva ustvarjanje spletne trgovine. Orodja za oblikovanje po meri omogočajo uporabnikom, da ustvarijo natančen načrt in postavitev, ki jo imajo v mislih. Obstaja tudi veliko vnaprej izdelanih predlog, med katerimi lahko izbirate, na primer tiste na ThemeForest.

Magento je vse v enem paketu e-trgovine, zato vam za trženje res ni treba uporabljati drugih orodij. Ko ga zaženete, bo SEO samodejno konfiguriran; z njo se boste morali poigrati samo, če želite.

Predogled & Prenesite temo Coccinelle Magento

Seveda se s plačili upravlja z absolutno lahkoto. Magento izvaja plačila z enim klikom, pošiljanje naslovov, gostujoče blagajne in druge stvari glede na povpraševanje. Vključuje tudi približno 50 spletnih plačilnih sistemov.

Sistem ima precej močno varnost za zaščito podatkov uporabnikov in vašega podjetja. Magento ponuja tudi precej drago (1.000 USD) storitev za reševanje vseh težav, ki jih ima vaše spletno mesto.

Imate tudi močno podporo. Na njihovi spletni strani so na voljo vse vrste virov, ki lahko veliko pomagajo.

Prednosti in slabosti uporabe Magento

Kot vsak drugi sistem tudi nič ni brezhibno. Magento je zelo zmogljiva programska oprema za podjetja, ki je odlična, brez dvoma. Vendar je treba upoštevati še veliko drugih dejavnikov, ki morda ne bi bili privlačni za drugo misel. Splošna težava pri Magentu je, da bo njegova uporaba v polni zmogljivosti verjetno porabila veliko časa in denarja. Pomembno je preučiti prednosti in slabosti, preden skočite v sistem, tudi če je zelo obetaven. Ni vam treba povedati, zato ste tukaj.

Prednosti

 • Prilagodljivost – Ker ste odprtokodna platforma, lahko preprosto najdete in dodate predloge in vtičnike, ki vam pomagajo pri ustvarjanju spletnega mesta, ki ga želite. Prav tako lahko prilagodite te predloge in celo Magentovo izvorno kodo. Biti tako prilagodljiv je ena največjih prednosti Magento.
 • Polno funkcij – Magento se ponaša s številnimi funkcijami, ki jih drugim platformam preprosto primanjkuje. Izvajanje večvalutnih, več lokacijskih večjezičnih sistemov je morda težko storiti z drugimi sistemi, medtem ko Magento to z lahkoto.
 • Različica skupnosti je brezplačna – Majhna in srednje velika podjetja lahko od tega veliko koristijo, saj lahko zmanjšajo veliko svojih stroškov.
 • Zelo odziven – Danes je optimizacija vašega spletnega mesta za mobilne naprave ključna sestavina uspeha. Uporabniki mobilnih naprav se z vsakim letom, ki mineva, povečajo v številu in veliko kupujejo preko svojih ročnih naprav. Magento vas pokriva, saj vam omogoča enostavno ustvarjanje mobilnih spletnih mest, ki uporabnikom nudijo dobro izkušnjo.
 • Močna in koristna skupnost – Ker je Magento med najbolj uporabljanimi platformami za e-trgovino na svetu, ima močno in podporno skupnost, na katero se lahko obrnete. Zahvaljujoč temu imamo hitro podporo in tako velika skupnost vedno deluje na ustvarjanju dodatnih razširitev. Navdihnili so tudi veliko že obstoječih tem in vtičnikov. Če imate kakršne koli težave ali vprašanja, lahko vedno najdete koga drugega, ki se je verjetno že kdaj srečal in rešil.

Slabosti

 • Draga – Kot sem že rekel, je Magento programska oprema na ravni podjetja. Seveda lahko različico skupnosti brezplačno prenesete, kar je super, vendar različica Enterprise stane več kot 15.000 dolarjev na leto. Usmerjena je k velikim podjetjem, ki si to lahko privoščijo. To je verjetno največja slabost te zelo priljubljene platforme za e-trgovino.
 • Visoka povpraševanje po stanovanjih – Magento potrebuje namenski strežnik, ki je specializiran zanj. Večine običajnih stanovanjskih platform res ni mogoče uporabiti za njihovo gostovanje. Na strežniku bi morali imeti tudi konfiguracijo razvijalca, kar prav tako stane denar. Stanovanje Magento ima svoje omejitve, saj je veliko in zahteva veliko optimizacije. Če spletna mesta niso pravilno izvedena, se lahko zrušijo.
 • Razvijalce je težko najti – Razvijalci Magento so na trgu precej redki in četudi jih najdete, veliko zaračunajo. Obstaja nekaj verodostojnih razvijalcev, ki resnično razumejo, kako deluje Magento. Sistem se ponaša tudi z neverjetno veliko bazo podatkov, zato potrebuje nekoga, ki z njim lahko ravna.
 • Zamudno – Ne glede na to, kako usposobljeni ste, prilagajanje traja veliko časa. Magento se nalaga počasi, kar bi lahko bil velik izklop za mnoge. To je težava le, če uporabljate različico Skupnosti; različica Enterprise Premium ima zelo velike hitrosti nalaganja.

Gradite svojo trgovino z Magento

Vzpostavitev ustreznega spletnega mesta Magento za podjetje lahko traja od 50 do 500 ur. Pred skokom v akcijo morate odgovoriti na nekaj pomembnih vprašanj. Glede na vaš odgovor se lahko čas, ki ga ta postopek traja, prepolovite ali pa podvojite.

 1. Kakšno temo / postavitev bi radi imeli? Ali želite implementirati vnaprej izdelano ali imate svojo temo po meri?
 2. Ali želite uporabiti privzeto vrstico funkcij, ki jih ponuja Magento, ali bi radi imeli razvite nekaj prilagojenih za vas?
 3. Ali imate jasno, dobro zaokroženo predstavo o tem, kako mora izgledati in delovati vaše spletno mesto?

Če boste odgovorili na ta tri vprašanja, se boste postavili na pravo pot in celo bolje spoznali proračun, ki bo potreben za izdelavo spletnega mesta.

Druga ključna sestavina izdelave spletnega mesta, ki temelji na Magentu, je gostovanje. Morali boste vedeti, kakšno gostovanje je potrebno za spletno mesto, ki ga imate v mislih. V spletnem gostovanju je nekaj najboljših igralcev, ki ponujajo potrebne storitve, o njih pa bomo govorili v naslednjem razdelku.

Kako izbrati pravega ponudnika gostovanja za Magento

Zdaj je Magento lačna zver, zato za delovanje potrebuje nekaj moči in za to boste morali izbrati pravega gostitelja.

Tako kot pri gradnji spletnega mesta, boljše kot ste vedeli, kaj želite in kako naj deluje, lažje je izbrati pravo storitev. Ta vodnik smo napisali, da vam bomo pomagali pri izbiri pravega gostitelja, priporočamo pa tudi našo najboljšo izbiro za Magento spletno gostovanje.

Ko iščete gostitelja, upoštevajte naslednje dejavnike:

 • Splošna uspešnost vašega spletnega mesta
 • Koliko izdelkov boste imeli
 • Povprečni mesečni promet
 • Ali bo to majhna trgovina ali velika trgovina?

Pomembne so tudi specifikacije strojne opreme. Izbira strežnika za vaše spletno mesto je podobna izbiri računalnika zase. Za začetek morate izbrati stroj z VPS strežnikom, štirijedrnimi procesorji (4 jedra), 8 GB RAM-a (ali več). Trdi diski SSD bodo precej povečali hitrost nalaganja, zato dajte prednost strojem, ki jih imajo.

Vrste gostovanja

Izberete lahko uporabo upravljanih strežnikov ali samopostrežnih strežnikov.

Če se odločite za samopostrežno gostovanje, boste morali vse narediti sami. Zagnati boste morali strežnik, namestiti programsko opremo in pokukati z zapleteno administracijo. Lahko pa najamete tudi strokovnjaka, ki bo to storil namesto vas. Če imate raje več svobode in sami rešujete vprašanja, potem ste jih dobili.

Če se odločite upravljano gostovanje, bo ponudnik spletnega gostitelja prevzel odgovornost za številne stvari. Če bodo potrebovali, bodo vaše spletno mesto preselili na njihov strežnik, in odpravili morebitne težave, povezane z gostovanjem. V bistvu imate ekipo strokovnjakov, ki skrbijo za vaše spletno mesto. HostGator na primer veliko dela pri tem in njihovi strežniki imajo popolno podporo za Magento.

Veliko ponudnikov spletnih ponudnikov je upravljano gostovanje po nizki ceni. S storitvami HostGator, BlueHost ali InMotion lahko uporabite trdno storitev gostovanja, na katero se lahko zanesete. HostGator ima načrte, ki podpirajo Magento, ki se začne že pri 2,95 USD / mesec. Seveda se cene razlikujejo glede na ponudnika in katere načrte izberete, vendar boste zlahka našli tisto, ki vam ustreza.

Vrste gostovanja za Magento

Skupno gostovanje – To je najcenejši načrt gostovanja, ki ga lahko najdete. Čeprav je to odličen začetek za gradnjo trgovine za e-trgovino Mangeto, vendar dolgoročno ne bo delovala. Magento zahteva veliko količino strežniških virov, ki jih skupno gostovanje nima. Varnost je tudi glavna skrb pri skupnem gostovanju.

VPS gostovanje – Ti strežniki stanejo veliko manj kot namenski strežniki. To je zato, ker strežnik delite s številnimi drugimi spletnimi mesti. Lahko namestite skoraj katero koli programsko opremo in nastavite njeno hitrost. Edina težava je, da so hitrosti nalaganja in splošna zmogljivost stroja lahko odvisne tudi od sosednjih spletnih mest.

Namenski strežniki – Namenski strežniki so precej dragi, vendar boste dosegli največjo zmogljivost svojega strežnika. Ni vam treba deliti sobe z nikom in imeti celotnega stroja zase. Če želite, da se vaše strani naložijo čim hitreje, potem je to tisto, s katerim morate delati.

Priporočeni gostitelji

 • V gibanju – Uporabnikom nudijo zelo solidno storitev na kateri koli stopnji usposobljenosti in imajo optimalno izbiro za mala podjetja. Storitev Power dobi 5,39 USD na mesec, kar je idealno, če želite ustanoviti spletno trgovino. Ponuja enostavno namestitev, trde diske SSD in zanesljivo skupino za podporo, ki jo lahko pokličete, da vam pomaga.
 • HostGator – Ta ponudnik ponuja samodejni namestnik Magento, tako da ga lahko z enim klikom izvajate na svojem namenskem strežniku. Lahko kupite tudi njihov poslovni načrt, ki prinaša dodatne ugodnosti.
 • BlueHost – BlueHost ima tudi samodejni namestnik Magento, ki vam omogoča, da ga nastavite z enim klikom. Ti imajo hrbet s podporo 24/7. Več kot dva milijona spletnih skrbnikov zaupata svoji službi iz dobrih razlogov. Njihova mesečna cena se začne pri 2,95 dolarja, kar je neverjetno glede na vse dobrote, ki jih ponujajo.

Čeprav bo Magento dobro deloval v skupnem, poceni spletnem gostovanju, ko bo vaše spletno mesto začelo pridobivati ​​obiskovalce, boste morali nadgraditi na načrt VPS. VPS gostovanje vam nudi več prilagodljivosti in več virov kot gostovanje v skupni rabi.

Zaključek

Magento je v tem, kar si je zastavil, naravnost naprej. Podjetje želi ponuditi najboljšo rešitev e-trgovine. Večino trga že imajo, in to iz zelo dobrega razloga. Magento je trden in zanesljiv, ko gre za vodenje vaše spletne trgovine.

Že jasno je, da je ta sistem namenjen velikim podjetjem in ne povprečnim uporabnikom. Če delate solo, vam bo verjetno bolje, če uporabite drugo storitev, kot so Shopify, WooCommerce ali Volusion.

Čeprav Magento zahteva veliko nege, truda in sredstev, vam bo v zameno dobro služil. Če ta platforma za e-trgovino zveni, kot da potrebujete in kaj bi upravljali, potem od uporabe le nekaj klikov.

Upam, da vam je ta članek pomagal, da ste bolj dobro zastopali, kaj je Magento in da ste našli pravega spletnega gostitelja za svojo spletno stran!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector