Kako najti najboljšega ponudnika spletnega gostovanja za PHP?

01.06.2020
Članki in več ... 'Kako najti najboljšega ponudnika spletnega gostovanja za PHP?
0 5 мин.

poiščite najboljšega ponudnika spletnega gostovanja za php


V skladu z Wikipedijo je PHP najbolj priljubljen programerski jezik na strani strežnika, s katerim se gradijo spletna mesta. Oktobra 2010 je približno 75% vseh spletnih strani in februarja 2014 več kot 82% uporabljalo PHP. Ta priljubljeni odprtokodni programski jezik se uporablja od majhnih korit do velikih, zelo kompleksnih in velikih prometnih spletnih mest, kot so Facebook, Wikipedia in drugi.

Najpopularnejši sistem za upravljanje vsebin, kot so WordPress, Joomla, Drupal, je zgrajen tudi s PHP. OpenCart, osCommerce in drugi znani skripti nakupovalnih košaric z odprtokodnimi nakupovalnimi vozili uporabljajo tudi jezik PHP.

# 1 InMotion Best PHP gostovanje

InMotion ponuja gostovanje v poslovnem razredu za PHP skripte, spletna mesta in aplikacije. Na voljo so tudi skupni, VPS in namenski načrti, ki se začnejo pri 4,19 USD na mesec.

več podrobnosti tukaj … »

Ker je PHP tako razširjen, se mnogi programerji odločijo, da se PHP naučijo kot svoj prvi programski jezik. Verjeli ali ne, vsi ponudniki spletnih gostovanj imajo podporo za PHP. Če želite objaviti spletno mesto ali skript PHP v spletu, lahko to opravi dobesedno vsak gostitelj. Ob nakupu storitve spletnega gostovanja PHP je treba upoštevati nekaj stvari.

Ob tako velikem številu ponudnikov, ki ponujajo gostovanje PHP, lahko končni uporabnik pripelje v negotov položaj. Ocenjevanje lastnosti vsakega podjetja, nastavitev php, cen in podpore je neskončna naloga. Da bi prihranili vaš čas, sem sestavil seznam glavnih vidikov, ki jih je treba upoštevati za spletnega gostitelja PHP; Naredil sem tudi seznam najboljših ponudnikov gostovanja PHP, ki jih uporabljam.

Prepoznamo dobro podjetje za gostovanje PHP

Izbira gostitelja PHP se ne razlikuje veliko od izbire običajnega gostovanja spletnega mesta. Najprej morate vedeti svoje potrebe. Kaj je pomembno za vaš projekt in kaj pričakujete od spletnega gostitelja? Po mojem mnenju bi moral vaš potencialni ponudnik gostovanja odgovoriti na naslednja vprašanja:

 • Katere različice PHP so na voljo na njihovih strežnikih?
 • Katere razširitve so na voljo, ali obstaja možnost dodajanja drugih?
 • Kako pogosto se izvajajo varnostne kopije?
 • Ali gostitelj ponuja podporo za PHP?
 • Ali je paket gostovanja cenovno ugoden?

Če ponudnik gostovanja, ki trdi, da je dober gostitelj PHP-a, vendar ne ponuja dovolj informacij o zgornjih vprašanjih, bi morali le nadaljevati. Zdaj analiziramo vsako posamezno vprašanje in ugotovimo, zakaj je pomembno vedeti o PHP verziji, razširitvah, varnostnem kopiranju, podpori in ceni?

poiščite ponudnika spletnega gostovanja za php

Različica PHP: gostitelj, s katerim boste sodelovali, naj ponuja več različic php-ja, tako da se lahko odločite, katere bodo uporabljene v vašem računu. Pomembno je imeti možnost posodobitve na najnovejšo različico PHP. Gostiteljsko podjetje, ki ponuja le starejše različice PHP, ni dober gostitelj. Posodobitve so zelo pomembne ne le za varnost, ampak tudi za izboljšanje učinkovitosti. Dobro je tudi vedeti, kdaj podjetje izvaja posodobitve različic na svojih strežnikih, ker če uporabljate skripte starejših različic, lahko posodobitev privede do napak v PHP-ju in se temu želite izogniti s posodobitvijo kode.

PHP razširitve: vsak ponudnik gostovanja ponuja številne razširitve PHP. Toda ali namestite nove razširitve, ko jih uporabnik zahteva? Če vaš skript ali spletno mesto potrebuje določeno razširitev, se prepričajte, da je vaš potencialni gostitelj nameščen. Redni uporabniki tega ne zanimajo in verjetno razširitve niso navedene na promocijski strani. Če torej ne najdete informacij o določeni razširitvi PHP, se obrnite na tehnično podporo gostitelja. Če ne vedo, o čem govorite, se ne trudite s tem gostiteljem.

Varnostne kopije: vedno bi morali imeti varnostne kopije svojega spletnega mesta in skripte. Tudi če gostiteljsko podjetje ponuja vsakodnevne varnostne kopije, bi morali sčasoma imeti tudi kopijo PHP skriptov in baze podatkov. Varnostne kopije so dobre, saj lahko hitro storite nazaj, če se z vašim spletnim mestom kaj zgodi.

PHP Podpora: ponavadi na običajni gostiteljski račun ni dovoljeno namestiti novih razširitev ali novih različic php-ja, zato je pomembno, da imate spletno podporo, ki vam bo pomagala pri tem. Če želite preizkusiti svoje sposobnosti in spretnosti v PHP-ju, jim pred postavitvijo postavite vprašanja, povezana s PHP-om. Če bodo znali odgovore, boste v dobrih rokah.

Cena: pri izbiri gostiteljskega načrta cena ni predhodni odločilni element, vendar morate na neki točki upoštevati tudi stroške vašega gostiteljskega paketa. Če boste kupili skupni načrt gostovanja, naj bi bili stroški nekje med 5-10 dolarjev na mesec. Nekatera gostiteljska podjetja, kot sta InMotion ali BlueHost, ponujajo popuste za nove stranke, zato lahko to izkoristite tudi vi. Stroški načrta gostovanja VPS se začnejo pri 20 USD, ki se plačujejo mesečno, medtem ko lahko namenski PHP strežnik stane 150 USD na mesec. Upoštevajte, da višja cena v gostiteljski panogi ne pomeni boljše storitve, saj gre v resnici za odpravljanje.

Zaključek in priporočilo dobrega gostovanja PHP

Verjetno boste imeli več vprašanj, ki jih boste zastavili svojemu potencialnemu gostitelju. Ne odlašajte s tem, poskrbite, da vam bo gostiteljsko podjetje na kakršen koli način služilo; ste stranka in ste jih izbrali z razlogom, zato bi morali zagotoviti.

# 1 InMotion Top PHP Spletni gostitelj

InMotion je dobra izbira za kateri koli PHP projekt, njihov skupni poslovni gostiteljski načrt se začne pri 4,19 USD na mesec, ponujajo pa tudi VPS in namenske strežnike.

več podrobnosti tukaj … »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector