Kako ustvariti lastno spletno mesto v treh korakih z Weebly?

01.06.2020
Članki in več ... 'Kako ustvariti lastno spletno mesto v treh korakih z Weebly?
0 5 мин.

ustvarite spletno mesto s plašljivimi 3 koraki


Ustvaril sem že nekaj vaj o tem, kako ustvariti spletno mesto z različnimi orodji in programsko opremo. Tukaj lahko izveste več o tem, kako zgraditi spletno mesto z WordPressom in tukaj lahko izveste o tem, kako ustvariti spletno mesto s pomočjo Joomle.

Danes vas bom naučil, kako narediti svojo spletno stran z Weeblyom v 3 enostavnih korakih. Preden skočimo na “tehnični” del, naj na hitro povem o Weeblyu.

Weebly je ena izmed najhitreje rastočih platform za izdelavo spletnih strani danes. Ustanovljena je bila leta 2007 in se nenehno izboljšuje, da izpolnjuje pričakovanja kupcev in najnovejše standarde spletnega oblikovanja. Weebly omogoča spletno gradnjo enostavno in dostopno vsem. S tem orodjem lahko ustvarite in prilagodite svojo spletno stran, naj bo to preprosta predstavitev podjetja, blog, spletna stran za članstvo ali spletna trgovina.

Hiter pregled Weeblya

Pri Weeblyju lahko izbirate med štirimi različnimi načrti. Če ga želite preizkusiti, se lahko prijavite za brezplačen račun. Ta načrt vključuje brezplačno poddomenko, brezplačno gostovanje, ustvarite lahko neomejene strani in shranite do 500 MB. Spletna podpora je na voljo prek klepeta in e-pošte.

Plačani načrti se začnejo od 8,00 USD na mesec in ponujajo veliko funkcij: brezplačno enoletno registracijo domene, brez omejitve shranjevanja, podporo prek klepeta, e-pošte in telefona, spremljanje prometa na spletnem mestu, odstranitev Weebly blagovne znamke, iskanje po spletnem mestu, avdio in video predvajalnik, platforma za članstvo in e-trgovino, brezplačno potrdilo SSL, možnost dodajanja neomejenih izdelkov ali neomejeno število članov, integrirana nakupovalna košarica, kalkulator pošiljanja in davkov ter upravljanje kode kupona.

Zdaj se vrnimo k izdelavi vašega spletnega mesta. Kot smo že omenili, lahko spletno mesto zaženete v 3 korakih. Ni vam treba znati programiranja niti imeti veščin spletnega oblikovanja. Weebly je orodje, ki ga lahko uporabljajo vsi:

 • 1. korak: izberite profesionalno temo
 • 2. korak: Povlecite & Drop Elements, Prilagodite oblikovanje
 • 3. korak: Z enim klikom objavite spletno mesto

1. Izberite profesionalno temo za svoje spletno mesto

Očitno morate v Weeblyju obiskati brezplačen račun, preden dobite dostop do podatkovne baze. Postopek prijave je zelo preprost, samo vnesite svoje ime, e-pošto in geslo in dobili boste takojšen dostop. Lahko se prijavite tudi s svojim Facebook ali Google+ račun.

Naslednji korak je izbira lepe zasnove. Weebly ponuja brezplačno na stotine visoko kakovostnih predlog, ki jih lahko uporabite za svoje spletno mesto in jih prilagodite po želji. Teme lahko filtrirate po kategorijah: blog, podjetje, spletna trgovina, osebno, dogodki ali portfelj. Niša nima velikega pomena, saj lahko predlogo v celoti prilagodite in spremenite; samo izberite temo, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

plašč izbrati profesionalno oblikovanje brezplačno

Vsak dizajn si lahko ogledate tudi tako, da boste dobili predstavo o tem, kako bo izgledalo vaše spletno mesto. Vse predloge so pripravljene za mobilne naprave, zato bo vaše spletno mesto videti tudi na pametnih telefonih in mizah.

2. Prilagodite svoje spletno mesto – povleci in spusti elemente

Ko izberete dizajn, ga lahko spremenite v Weebly builderju. Urejali boste lahko besedilo, gumbe, menije, ozadje in predstavljene slike, v bistvu vse.

Elemente lahko odstranite tudi iz trenutne zasnove in dodate nove. Lahko povlečete in spustite besedilna polja, slike, galerije, diaprojekcije, Google Zemljevide, obrazce za stike in glasila, gumbe, delilnike in vdelate lahko tudi kodo po meri. Prav tako lahko vdelate Youtube videoposnetke ali naložite svoje medijske datoteke (avdio in video). Seznam se nadaljuje, vendar jih ne bom našteval.

čajno urejanje elementov povleci in spusti teme

Lahko ustvarite tudi več strani in uredite vsako stran, kot želite. Vsaka tema ima nekaj standardnih strani. Nove strani lahko odstranite, uredite ali dodate. Izberete lahko tudi postavitev vsake strani. Izbirate lahko na stotine postavitev, med katerimi bo vaša stran samodejno napolnjena s škatlami, kar olajša vaše delo.

neumno izberite postavitev strani

predolgo predogled postavitve z elementi

3. Objavite spletno mesto z enim klikom

Ko končate z vsemi svojimi stranmi, je naslednji korak objava vaše spletne strani. Za to boste morali klikniti gumb »Objavi« v zgornjem desnem kotu zaslona.

objaviti spletno stran

Odprli se boste, da izberete poddomeno, registrirate novo ali uporabite svojo domeno. Medtem ko testiramo le Weebly, še ne bomo registrirali domene, zato bomo izbrali poddomena za objavo našega spletnega mesta. Za nadaljevanje kliknite na gumb »Nadaljuj«.

čajno izberite domeno svojega spletnega mesta

Sistem bo trajal le nekaj sekund, da shrani in objavi vaše spletno mesto. Ko to storite, lahko dostopate do navedenega URL-ja.

čajno poiščite svoje spletno mesto na spletu

Čestitamo, da ste brezplačno ustvarili svoje spletno mesto, ne da bi napisali niti eno vrstico kode!

Zaključek

Upam, da je bil ta hitri vodnik koristen za večino vas. Zdaj vidite, kako enostavno je ustvariti spletno stran ali celo spletno trgovino, ne da bi vedeli programiranje. Vsekakor Weebly ni za vsakogar in ima svoje omejitve. Če svojo spletno trgovino gradite z Weeblyom, dodajanje dodatnih funkcij ni mogoče, razen če se ekipa razvijalcev Weebly odloči, da bo to dodatno funkcijo dodala celotnemu sistemu. Tudi premik vašega spletnega mesta na novo podjetje za gostovanje je nemogoč.

Ali je Weebly pravi za vaše spletno mesto in potrebe? Odločitev je vaša! Brezplačno preizkusite Weebly in preverite, ali ustreza vašim pričakovanjem.

Ustvarite svoje spletno mesto z Weebly Builder spletnega mesta!

Za kodiranje ali tehnične veščine ni potrebno! Izdelajte in prilagodite svoje spletno mesto s pomočjo Weebly-ovih profesionalnih tem.

Preizkusite BREZPLAČNO! »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector