Kako ustvariti spletno mesto potovalne agencije z WordPressom?

ustvarite spletno mesto potovalne agencije


WordPress je daleč največja platforma na internetu, ki uporabnikom, strokovnjakom in navdušencem omogoča ustvarjanje in upravljanje spletnih dnevnikov, spletnih strani, strani in objav. Celotno delo poteka prek zelo uporabniku prijaznega in enostavnega vmesnika, ki je primeren za začetnike in ne potrebuje nobenih veščin ali izkušenj s spletnim kodiranjem. Ogledali si bomo nekaj osnov, ko bomo razumeli, kako WordPress in spletne strani na splošno delujejo.

Pomembno je treba razlikovati, ko govorite o straneh in objavah ter o tem, kako z njimi upravlja WordPress. Glavna razlika je v tem, da so strani trajne in objave lahko začasne. Objave se večinoma uporabljajo za vsebino, ki jo je mogoče posodobiti, in strani, kot so domača stran, stran »Vizitka« in strani arhiva sta trajni. Zato so strani oblikovane za brezčasno vsebino, ki je bistvenega pomena za katero koli spletno mesto ali blog.

Pri objavah na spletnem mestu je pomembno opozoriti, da so prikazane v kronološko obrnjenem vrstnem redu. To pomeni, da se bodo najprej pojavile nove objave, starejše pa bodo potisnjene nazaj po vrstnem redu. Svojo izbiro boste lahko natančno izbrali, koliko objav želite prikazati na eni strani, vendar je to odvisno tudi od njihove dolžine in ali vključujejo velike slike ali vdelane videoposnetke ali druge medije.

Zaradi tega WordPress kot vodilna platforma na tem področju izstopa ogromno število dodatkov, vtičnikov in orodij, ki so vam na voljo. Nekatere od številnih brezplačnih in premium tematik lahko uporabite celo kot predlogo za svoje spletno mesto ali blog. Vsa ta orodja vam ne zagotavljajo samo velikega števila možnosti, nastavitev in funkcij, ki lahko obogatijo vsebino vašega spletnega mesta, ampak tudi poenostavijo postopek vzpostavitve in vzdrževanja uspešnega spletnega mesta ali spletnega dnevnika.

Koraki za izdelavo spletnega mesta potovalne agencije

Po naslednjih korakih boste lahko spletna stran turistične agencije postavili v

1. Gostovanje WordPressa

Eden najpomembnejših vidikov vsakega uspešnega spletnega mesta, zlasti poslovnega spletnega mesta za turistično agencijo, je vsekakor dober načrt gostovanja. Dobro gostovanje ne more samo zagotavljati, da bo vaše spletno mesto nenehno delovalo, da bodo vaše stranke brskale, ampak lahko nudi tudi orodja in možnosti za povečanje uvrstitve v iskalnikih s pomočjo metod optimizacije iskalnikov in s tem povečanje prometa in prodaje na vašem spletnem mestu..

Za uporabnike je na voljo veliko različnih vrst gostovalnih načrtov, na voljo so brezplačni, vendar omejeni načrti gostovanja, skupni, virtualni zasebni strežniki, pa tudi posebni načrti za gostovanje premij. Vsi imajo svoje pomanjkljivosti in prednosti, vendar se bomo osredotočili na nekaj ponudnikov gostovanja, ki smo jih izbrali posebej za vas glede na njihovo zanesljivost in veliko možnosti in načrtov, ki jih lahko ponudijo.

Gostovanje InMotion

inmotion hosting ustvarite spletno mesto potovalne agencijeInMotion je še en odličen ponudnik gostovanja, ki strankam ponuja več mesečnih in letnih paketov. Ta storitev gostovanja ponuja skupno gostovanje za mala podjetja in namenske strežnike za večja in naprednejša podjetja. Odlikuje ga tudi napredna zaščita pred DDoS, pametno usmerjanje ter vrhunski ponudniki pasovne širine.

Poleg poslovnega gostovanja ponudnik gostovanja InMotion ponuja rešitve za tiste, ki potrebujejo virtualni zasebni strežnik (VPS), namenske strežnike, pa tudi možnost preprodaje gostovanja. Ta ponudnik ponuja veliko različnih vtičnikov in orodij, s pomočjo katerih lahko kateri koli ustvarjalec spletnih strani začne svoj posel. Najpomembnejše od vseh je graditelj spletnega mesta BoldGrid, ki vam pomaga enostavno in hitro ustvariti popolno spletno mesto WordPress. InMotion nudi tudi posebne pakete z velikim popustom, še posebej za WordPress gostovanje, kar je zelo koristno.

BlueHost

bluehost ustvarite spletno mesto potovalne agencijeEden izmed ponudnikov gostovanja, ki ga bomo priporočili za vas, je BlueHost. To je ponudnik gostovanja, ki ponuja letne načrte z zelo velikimi popusti. Dlje kot ste zavezani storitvam, ki jih ponuja BlueHost, višji bodo popusti.

Tudi paket starterja storitve BlueHost je precej privlačen. Če uporabljate tega ponudnika gostovanja, boste prejeli brezplačno ime domene in brezplačen prenos domene, če ga potrebujete. Vsi paketi za gostovanje zagotavljajo neomejene mesečne prenose podatkov in tudi zelo velike zmogljivosti za shranjevanje, od 100 GB in več. Napredni in premium paket vključuje nekaj zelo uporabnih funkcij, kot so orodja in zaščita pred neželeno pošto, nabiralniki in celo neomejeno shranjevanje.

HostGator

hostgator ustvarite spletno mesto potovalne agencijeHostGator je eden največjih in najbolj zaupanja vrednih ponudnikov gostovanja na celotnem internetu. Ponuja poceni in zelo zanesljivo gostovanje z veliko različnimi paketi, ki so razviti in natančno nastavljeni na podlagi različnih potreb po gostovanju. Paketi, na katere se bomo osredotočili, so paketi gostovanja WordPress, ki jih ponuja HostGator.

Doe odličnih funkcij, kot so strežniki z nizko gostoto, omrežja za dostavo vsebin, pa tudi številne predpomnilne plasti, ponudnik gostovanja HostGator lahko ponudi čas nalaganja, ki je do 3-krat hitrejši od drugih ponudnikov gostovanja. Paketi gostovanja WordPress prihajajo tudi z neprecenljivim vmesnikom v oblaku in uporabniku prijazno upravljalno ploščo WordPress, ki omogoča popolno prilagoditev in samodejno varnostno kopiranje.

2. Izberite primerno temo

Ko ste kupili gostovanje za spletno mesto svoje turistične agencije WordPress, je čas, da nastavite svoje spletno mesto. Vsem uporabnikom, začetnikom ali strokovnjakom toplo priporočamo, da uporabljajo vrhunsko WordPress temo zaradi velikega števila funkcij, orodij in rešitev, ki jih zagotavljajo za uspešno WordPress podjetje.

Altair

altair potovalna agencija wordpress tema

Predogled & Prenesi Altair

Tema turneje in potovalnih agencij Altair je ena najboljših tem WordPress, ki je na voljo na trgu, ko gre za spletne strani potovalnih agencij. V obdobju sedmih let ima več kot sto tisoč kupcev.

Ta tema ima več različnih predlog za strani z vsebino, ki jih je mogoče opremiti tako s fiksno širino kot s postavitvijo strani s polno širino. To vam omogoča, da ustvarite čudovite strani za svoje ponudbe tur in turnejo in jih obogatite z majhnimi ali obsežnimi podrobnostmi. Tema potovalne agencije Altair prihaja tudi s svojim edinstvenim obrazcem za rezervacijo, ki bo zagotovo navdušil vse vaše potencialne stranke.

Dodatne funkcije, ki jih ponuja ta tema, so napredne možnosti iskanja za izlete in destinacije, poseben paralakse za strani, ki so sestavljene iz potovalnih destinacij, in namenska in strokovna skupina za podporo strankam.

Trendi potovanja

trendna tema WordPress potovalna agencija

Predogled & Prenesite Trendy Travel

Trendy Travel je še ena odlična tema WordPress, ki je namenjena spletnim mestom in podjetjem za potovalne in turistične agencije. Gre za večnamensko temo, ki lahko ustreza potrebam vseh vrst niš, povezanih s potovanjem in turizmom, kot so hotelski imeniki, potovalni blogi, potovalne agencije, paketne ture, letovišča, umikanja in še marsikaj drugega.

Zasnova teme Trendy Travel je popolnoma odzivna in mrežnica je pripravljena. Ima zmogljiva orodja in možnosti, kot je Mega Menu, številne možnosti kratke kode, neomejene možnosti postavitve in še več. Vse te in številne druge funkcije, ki jih najdete v tej odlični temi WordPress, vam nudijo vsa orodja, potrebna za izdelavo in vzdrževanje popolnega spletnega mesta turistične agencije za vaše podjetje.

Ljubezenska potovanja

ljubezen potopisna agencija wordpress tema

Predogled & Prenesi Trendy Love

Tretja in zadnja premijska tema potovalne agencije WordPress, ki smo se jo odločili priporočiti, je velika kreativna tema Love Travel WordPress. Ta posebna tema ima v njej vključeno večjezično podporo in ima popolno podporo za potovalne storitve WooCommerce.

Svojo spletno stran boste lahko popolnoma prilagodili z uporabo nekaj več kot sto komponent, ki so vam na voljo prek teme Love Travel WordPress. Za funkcijo iskanja obstajajo sestavni deli potovalnih filtrov, podpora in integracija pomembnega vtičnika Contact Form 7 ter vtičnika Revolution Slider, ki vam omogoča, da ustvarite čudovite in privlačne drsnike za svoje spletno mesto ter številne druge komponente in funkcije.

3. Naložite vsebino

V tekmovalnem svetu spletnih strani potovalnih agencij je vsebina ključna. Nalaganje bogate in privlačne vsebine je nujno, da bo vaše spletno mesto in poslovanje privlačno za vaše potencialne stranke. Preprosto, da imate velik promet, pogosto ni dovolj, da bi zagotovili, da vaše spletno mesto vodi prodajo.

Obstaja veliko različnih oblik vsebine, ki jih lahko uporabite za spletno mesto svoje turistične agencije. Vdelate lahko videoposnetke potovalnih destinacij, ki jih ponuja vaše spletno mesto. Ustvarite in objavite lahko čudovite in privlačne galerije eksotičnih krajev in hotelskih krajev.

Dodatne oblike vsebine vključujejo promocijske ponudbe, omejene ponudbe in sezonske potovalne destinacije, ki so na voljo le ob določenih obdobjih leta. Ta vrsta vsebine ne samo obogati vaše spletno mesto, ampak vam lahko pomaga tudi pri promociji vašega spletnega mesta in povečanju vaše občinstva.

4. Promocija spletnega mesta

Promocija vašega spletnega mesta je pogosto ključni dejavnik zelo uspešnega poslovanja potovalnih agencij. Na voljo imate najboljše ponudbe, najlepše in profesionalno spletno mesto ter najbogatejšo vsebino, ki bo tam, vse bo neuporabno, razen če uspešno promovirate svoje spletno mesto in usmerite promet v svojo dejavnost.

Če ste se odločili za premijsko temo za svojo spletno stran WordPress in vam toplo priporočamo, da jo uporabite, vam bo na voljo več promocijskih orodij in možnosti. Eden najpomembnejših načinov promocije vašega spletnega mesta in podjetja so seveda socialni mediji.

V sodobnem svetu spletne promocije je prisotnost družbenih medijev nujno potrebna. Če ste prisotni in dejavni na področju internetnih socialnih medijev, vam lahko pomaga, da dosežete ogromno občinstvo, ki bi ga lahko zanimalo, kaj lahko vaše spletno mesto ponuja. Imati Facebook stran za vaše spletno mesto ali aktivni račun za Twitter in Instagram se lahko izkaže za zelo koristno.

Vgrajene možnosti socialnih medijev v WordPressu tudi ne smejo biti prezrte. Zanimiv in aktiven razdelek za komentarje na vsaki od vaših strani in objav lahko spodbudi potencialne stranke, da povedo, kaj mislijo. Obisk strani, kjer objavljate nekaj najboljših pregledov, ki jih je vaše spletno mesto nabralo, je tudi dober način za promocijo spletnega mesta vaše turistične agencije. Izjave in pozitivni komentarji so lahko predstavljeni tudi na vašem spletnem mestu.

Drugi ključni vidik promocije spletnih strani je vsekakor SEO. Če spletna stran vaše turistične agencije ostane popolnoma optimizirana za iskalnike, vam lahko pomaga uvrstiti vaše spletno mesto precej višje kot običajno in usmeriti ogromne količine prometa v vaše podjetje. Ker je eno izmed najvišje uvrščenih spletnih mest v vaši niši, lahko vaše podjetje postane veliko. Vrhunske teme WordPress, ki smo jih priporočili za vas, vključujejo nekaj orodij in možnosti za optimizacijo iskalnikov, ki vam bodo pomagali začeti na poti k promociji vašega spletnega mesta po najboljših močeh.

5. Naj bo vaša vsebina sveža

Nikogar ne bo zanimalo vaše spletno mesto, če je vaša vsebina zastarela in zastarela. Zato je nujno, da se vsebina na spletni strani vaše turistične agencije stalno posodablja in obnavlja. Tako boste svoje strani in objave uvrstili višje v iskalnike in naredili vsebino privlačnejšo za vaše potencialne stranke.

Poleg objave nove turistične destinacije in novih ponudb in ponudb na spletnem mestu vaše turistične agencije lahko svojo vsebino osvežite tudi z avanturističnim in privlačnim blogom o potovanjih. Lahko bi delali tudi tedenske ali celo dnevne objave, v katerih poudarite nekaj lepih krajev, letovišč in destinacij, ki jih ponuja vaša turistična agencija. Prepričajte se, da posodabljate pravočasno in redno.

Zaključek

Potovalna agencija je konkurenčna in nasičena niša na internetu, zato je lahko začetek vaše avanture do uspešnega spletnega mesta potovalne agencije težka in zapletena naloga. Če pa sledite našim navodilom in priporočilom, vam zagotavljamo, da boste v nobenem trenutku imeli uspešno spletno stran potovalne agencije.

Če želite povzeti, je prvi korak izbira zanesljivega in zaupanja vrednega ponudnika gostovanja za vaše spletno mesto WordPress. To zagotavlja, da bo vaše spletno mesto neprestano delovalo in da bo vaše spletno mesto lahko upravljalo tudi zelo visoke količine prometa brez zrušitve. Ponudniki gostovanja, ki smo jih priporočili za vas, vključujejo tudi pomembne varnostne funkcije in orodja za zaščito DDoS in še več.

Drugi korak in najpomembnejši je izbira primerne WordPress teme, ki bo kos vašim potrebam. Zelo priporočamo uporabo ene od treh vrhunskih WordPress tem, ki smo jih izbrali za vas. Odlična tema vam bo ponudila vsa orodja, potrebna za izdelavo čudovitega in privlačnega spletnega mesta turistične agencije WordPress, ter vam ponudila veliko možnosti za prilagajanje ter promocijska orodja.

Po tem morate redno nalagati vsebino na svojem spletnem mestu, čim več promovirati svojo spletno stran in na voljo boste vsa potrebna orodja, da bo vaša spletna stran WordPress potovalna agencija zelo uspešna.

Začnite spletno mesto svoje turistične agencije zdaj

Na spodnjem seznamu izberite ponudnika gostovanja in s WordPressom nastavite spletno mesto svoje potovalne agencije.

Gostovalno podjetje
Promotivna cena

1začnite spletno mesto potovalne agencije3,49 USD / mesečno
2ustvarite spletno mesto potovalne agencije3,95 USD / mesec
3izdelati spletno stran potovalne agencije3,95 USD / mesec
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map