Kako ustvariti svoje spletno mesto s kriptovalutami?

ustvarite spletno stran kripto valute


Kriptovalute so od svojega nastanka pritegnile veliko pozornosti. Digitalne valute so zagotovo vplivale na izmenjavo digitalnih sredstev v spletu in jih spodbudile k decentraliziranemu nadzoru, hkrati pa enačbi dodale preglednost, preverljivost in zaupanje.

Če razmišljate o ustanovitvi spletnega mesta o kripto valutah, naj bo to spletno mesto s kalkulatorjem kripto valute, spletno mesto za prodajo rudarske opreme, denarnica za kripto valute ali menjalnik ali strokovni blog, namenjen digitalnim valutam, vam bomo pokazali, kako lahko ustvarite svojo spletna stran s kriptovalutami o najnovejših plačilnih sredstvih, ki so presenetili finančne trge.

Najprej pa poglejmo, kaj so kripto valute:

Kaj je kripto valuta?

Na kratko, lahko je kripto valuta opredeljena kot digitalno sredstvo, katerega medij menjave uporablja kriptografijo za ustvarjanje dodatnih enot, pa tudi za zavarovanje in preverjanje transakcij. To je enakovredna metoda za prenos vrednosti, ki izključuje vmešavanje tretjih oseb (npr. Nadzor banke) in tako odpravlja vidike, kot so izpadi, cenzura ali goljufija.

Nekateri pojmi, s katerimi delujejo kripto valute, vključujejo:

 • Rudarstvo: Rudarstvo se nanaša na postopek pridobivanja novih kripto valut. Rudarji ustvarjajo nove enote kripto valute običajno iz omejenega zneska in pri tem izvajajo in olajšujejo transakcije med naslovi.
 • Knjiga: Vse transakcije s kripto valutami so zabeležene v javni knjigi. Nove knjige se dodajo v knjigo in jih za manjše plačilo podpišejo rudarji.
 • Denarnica: V bistvu je denarnica s kriptovalutami datoteka, ki je sestavljena iz para zasebnih in javnih ključev. Vaš javni ključ je vaš naslov kripto valute (njegov ekvivalent je številka vašega bančnega računa), zasebni ključ pa vam omogoča, da denar porabite s tega računa. Pomembno je ohraniti varnostno kopijo denarnice, tudi če uporabljate spletnega ponudnika kripto valute, ker izguba denarnice, tj. Trajno izbrisana, ne more imeti dostopa do sredstev;
 • Blockchain: Blockchain je tehnologija, ki napaja kripto valute, kot je Bitcoin, kjer je blok v verigi skupina transakcij, ki jih zavaruje in podpiše kriptografija. To je evidenca vseh transakcij v omrežju in je dostopna vsem udeležencem.

top cryptocurrency

Čeprav je kripto valut na tisoče, je trenutno najbolj priljubljena Bitcoin in Ethereum. Bitcoin je bila prva kripto valuta na površini leta 2009. Trenutno je Bitcoin še vedno najdragocenejša kripto valuta, kar je tudi posledica njene vgrajene pomanjkljivosti – na voljo je omejeno število bitcoinov, omejitev pa znaša 21 milijonov znamka bitcoin.

Ethereum se je na drugi strani pojavil leta 2015. V nasprotju z Bitcoin je Ether odprtega tipa, kar pomeni, da je njegova dobava konstantna in se širi. To je tudi platforma za aplikacije blockchain in programski jezik, ki pomaga razvijalcem pri ustvarjanju porazdeljenih aplikacij.

Čeprav tako Bitcoin kot Ethereum poganjata načelo porazdeljenih knjig in kriptografije, je na koncu njihov namen zelo različen: Medtem ko je Bitcoin ustvarjen kot alternativa fiat denarju, je Ethereum platforma, ki omogoča družbene pogodbe in porazdeljene aplikacije.

Videti, kako se te nove valute uveljavljajo in si utirajo pot do novih načinov premikanja vrednosti, medtem ko se odmikajo od tradicionalnih sistemov, je zanimiva niša, s katero se lahko seznanite, ali ste finančni analitik ali ljubitelj kripto valute..

Ustvarjanje lastnega spletnega mesta s kriptovalutami

Za platformo vašega spletnega mesta priporočamo, da izberete WordPress, ki je sistem za upravljanje z vsebinami, primeren za izdelavo praktično vseh vrst spletnih strani, vključno s spletno stranjo, osredotočeno na kripto valute.

WordPress kot prilagodljiva platforma omogoča dodajanje različnih funkcij na vašo spletno stran s pomočjo vtičnikov. Na primer Kriptovaluta vse v enem WordPress vtičnik prikazuje cene in menjalne tečaje, kalkulator za kripto valute, sprejema naročila in plačila, sprejema donacije itd..

Drugi premium vtičniki, kot je CoinCompare, prikazujejo kotacije, trgovanja in interaktivne grafikone v realnem času za več kot 2000 kripto valut. Ta vtičnik lahko pomaga identificirati trendi kovance in primerjati pretekle rezultate različnih kripto valut.

Poleg funkcionalnih vidikov je mogoče oblikovanje spletnega mesta preprosto opraviti s temami, ki bodo določile, kako izgleda vaše spletno mesto obiskovalcem. Teme Premium ponavadi vsebujejo predloge strani, pripravljene za uporabo, ki jih lahko urejate in prilagodite po svojih željah.

Tudi če WordPress ne uporabljate kot svojo platformo, vendar želite preprosto spletno mesto HTML, lahko še vedno uporabljate predloge HTML, ki jih lahko dodatno prilagodite in uredite tako, da ustrezajo vašim potrebam.

Preden pa lahko namestite potrebne vtičnike in prilagodite zasnovo svojega spletnega mesta za kripto valute, najprej potrebujete ime domene in spletno gostovanje.

Pridobite domeno & Gostovanje iz gostovanja InMotion

Ime domene lahko kupite pri znanih registratorjih domen, kot je Namecheap, ali pa svoje ime domene registrirate neposredno pri svojem spletnem gostitelju, še posebej, če ponujajo brezplačno ime domene s svojimi načrti gostovanja.

Podjetja za spletno gostovanje poleg storitev spletnega gostovanja pogosto nudijo tudi storitve registracije domen. Toda spletni gostitelji, kot je InMotion Hosting, bodo ponudili brezplačno registracijo domen s poslovnim deljenim gostovanjem, gostovanjem WordPress in VPS. Če ste domeno že kupili drugje, boste prejeli dobropis za domeno, ki ga lahko uporabite pozneje.

Zaženite svoje spletno mesto s kriptovalutami z gostovanjem InMotion

InMotion Hosting je priljubljen zaradi gostovanja na celotnem SSD disku, ki ponuja veliko boljše zmogljivosti in zanesljivosti v primerjavi z mehanskimi trdi diski. Brezplačne varnostne kopije, zaščita pred zlonamerno programsko opremo, zaščita pred neželeno pošto, 90-dnevna garancija za vračilo denarja, brezplačni prenosi spletnih strani, brezplačni ustvarjalec spletnih strani in vsestranska podpora so le nekatere izmed odličnih funkcij, ki jih ponuja InMotion.

Začni zdaj “

Vrsta spletnega mesta s kripto valutami, ki ga nameravate zagnati, bo določila vrsto gostovanja, ki ga morate izbrati. Če gre za osebni blog o digitalnih valutah, lahko začnete s skupnim načrtom gostovanja in nadgradite na druge načrte, če se vaše zahteve na poti spremenijo. Če gre za spletno mesto, ki mu ni všeč virov, boste morda od začetka potrebovali več kot preprost načrt skupnega gostovanja.

Paketi za skupno gostovanje InMotion-a se začnejo od 3,49 USD na mesec. Vsak skupni načrt vključuje neomejeno shranjevanje, neomejeno pasovno širino, brezplačne e-poštne račune in brezplačno oglaševalsko dobropis, ki se uporablja na oglaševalskih platformah iskalnikov, kot so Google AdWords, Bing ali Yahoo.

inmotion podjetja, ki gosti kripto valuto

Če spletno mesto za digitalno valuto izdelujete z WordPressom, se lahko odločite tudi za načrt gostovanja, natančno nastavljen za WordPress, od 6.99 USD / mesec.

Platforma gostovanja programa WordPress, ki jo upravlja InMotion, ponuja napredno predpomnjenje strežnikov, brezplačne avtomatske varnostne kopije, zaščito pred krampami in zlonamerno programsko opremo, samodejne posodobitve in varnostne popravke, kar pomeni, da so za vaše spletno mesto odlične zmogljivosti in varnost.

Na WP-2000 in višjih načrtih lahko dobite tudi premium naročnino na stotine premijskih vtičnikov in tem, vključno z vtičem za SEO, s pomočjo katerega boste lahko bolje upravljali uvrstitve svojih iskalnikov in vtičnik za prikazovanje spletnih mest, ki vam omogoča preizkus sprememb in posodobitve vašega spletnega mesta, preden bo vaše spletno mesto zaživelo.

Večinoma bosta zadostna načrt skupnega gostovanja ali upravljan program gostovanja v WordPressu, če ne želite zagnati različnih aplikacij po meri ali aplikacij, ki zahtevajo veliko virov. V tem primeru in želite namestiti programsko opremo po meri, priporočamo, da se odločite za načrt VPS, ki ponuja več virov in korenski dostop do vašega strežnika.

V InMotionu se samoplačniški načrti VPS začnejo pri 19,99 USD / mesec, medtem ko se upravljani načrti VPS začnejo pri 27,99 USD / mesec. Samo upravljane možnosti VPS imajo cPanel in WHM, brezplačno upravljanje strežnika, posodobitve in varnostne popravke. Ti načrti so tudi optimizirani za e-trgovino, vključujejo brezplačne namenske naslove IP in brezplačen SSL, ki so omogočeni v cPanelu.

Ker se težave glede domen in gostovanja ne morejo usmeriti, se lahko osredotočite na to, da bo vaše spletno mesto za kripto valute videti dobro, kar lahko hitro dosežete s predlogami ali temami WordPressa, kar nas vodi do naslednjega koraka pri izdelavi vašega spletnega mesta:

Izberite predlogo spletnega mesta

Ne glede na to, ali spletno mesto gradite s programom WordPress ali ustvarjate spletno mesto HTML5, so za oba na voljo brezplačne teme in predloge. Če pa želite imeti dostop do posodobitev in varnostnih popravkov, vam toplo priporočamo, da se odločite za premijsko možnost.

Na platformah, kot je Themeforest, najdete vrhunske teme in predloge, posebej zasnovane za kripto valute. Predloga HashCoin je predloga HTML, ki je narejena za spletna mesta bitcoin kalkulatorja, spletno mesto opreme za rudarjenje bitcoin ali druge spletne strani z digitalno valuto. To je predloga na osnovi Bootstrap 3, ki je popolnoma odzivna in vključuje 100+ HTML strani (več možnosti domačih strani, postavitve spletnega dnevnika, vrste objav po meri, 404 strani itd.).

tema teme hashcoin html

HashCoin prihaja s programom Visual Page Builder, ki vam omogoča, da ustvarite svoje strani z vnaprej določenimi gradniki, knjižnico animacij CSS3, ki omogoča animiranje poljubnih elementov, Parallax razdelke za eleganten in sodoben vizualni učinek in različne pripomočke PHP (MailChimp obrazec za naročanje, stik Obrazec, pripomoček za Twitter itd.).

HashCoin ima tudi različico WordPress Coinster, ki je odzivna tema rudarjenja in menjave kriptovalutov WordPress. Tema je opremljena s povleci in spustite Unyson Page Builder, podporo za WooCommerce, kontaktni obrazec 7 in druge priljubljene integracije vtičnikov.

Zaključek

Z novejšimi in bolj vplivnimi kripto valutami, ki se pojavljajo vsak dan, so digitalne valute vroča niša za vaš naslednji spletni projekt. Če se želite potopiti globoko v kripto sfero in ustvariti blog o Bitcoin ali Ethereumu ali razmišljate o spletnem mestu za izmenjavo kripto valut, lahko dober spletni strežnik in predloga spletnega mesta skoči na začetek svojega spletnega mesta, namenjenega kripto prostoru..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map