Kako ustvariti tajno spletno mesto z WordPressom?

01.06.2020
Članki in več ... 'Kako ustvariti tajno spletno mesto z WordPressom?
0 11 мин.

ustvarite tajno spletno mesto wordpress


Razvrščeni oglasi ali oglasi, ki obstajajo samo v časopisih, so zdaj samostojno prešli na spletna mesta. Craigslist je eno izmed najbolj priljubljenih tajnih spletnih mest, ki omogoča brezplačno objavljanje oglasov v več razdelkih, namenjenih zaposlitvam, osebnim osebam, storitvam itd..

Če želite zagnati lastno brezplačno ali plačano spletno mesto za tajne oglase in ustvariti novo razburljivo tržnico, na kateri se lahko srečajo kupci in prodajalci, vas bo vodnik za izdelavo lastnega tajnega spletnega mesta popeljal skozi potrebne korake in izpostavil nekaj nasvetov o zaslužku in trženju vašega spletno stran, da se zagotovi njen dolgoročni uspeh.

Od vseh možnih načinov za izdelavo spletnega mesta smo izbrali WordPress, ki služi kot platforma za vaše spletno mesto za objavo oglasov.

Za hiter pregled so tukaj glavni koraki za izdelavo spletnega mesta, namenjenega tajnim oglasom:

 1. Izbira imena domene
 2. Izbira spletnega gostitelja
 3. Izbira pravega sistema za upravljanje vsebine
 4. Izbira pravega oblikovanja
 5. Strukturiranje vašega spletnega mesta
 6. Dodajanje tajnic
 7. Unovčevanje spletnega mesta z oglasi
 8. Oglaševanje vašega spletnega mesta z oglasi

Na začetku se lahko koraki, ki sodelujejo pri ustvarjanju spletnega mesta za objavo oglasov, zdijo preobsežni, vendar nas spremljajo in z novim spletnim mestom boste končani za oglase v manj kot uri!

1. Začnite z imenom domene

Kot prvi korak pomislite na ime domene za vaše spletno mesto. Izberete lahko ime domene, za katero menite, da najbolje opisuje vašo blagovno znamko. Prepričajte se, da ste izbrali nekaj, kar je kratko, enostavno črkovati in si ga preprosto zapomniti.

Nato izberite priljubljeno razširitev, kot je “.com” ali razširitev za posamezno državo, če bodo vaša tajna spletna mesta omejena na določeno državo (npr. “.It” za Italijo).

Ko ste končali z izbiro imena svoje domene, je čas, da se registrirate. Uporabite lahko priljubljene registratorje domen, kot sta Namecheap ali GoDaddy, lahko pa svojo domeno registrirate tudi s svojim spletnim gostiteljem.

Nekateri spletni gostitelji, kot je BlueHost, ponujajo brezplačno ime domene za eno leto z vsemi njihovimi gostovalnimi načrti, tako da lahko izberete tako svojo domeno kot tudi načrt gostovanja pri istem ponudniku.

2. Poiščite spletnega gostitelja & Načrt gostovanja

Izbira zanesljivega spletnega gostitelja je pomemben korak pri ustvarjanju katerega koli spletnega mesta. Glede na to, da na delovanje vašega spletnega mesta neposredno vpliva izbrani spletni strežnik, priporočamo, da izberete takšnega, ki ima odličen čas delovanja, več načrtov gostovanja in podporo 24/7.

Kar zadeva načrt gostovanja, priporočamo, da izberete načrt, optimiziran za WordPress (v nadaljevanju članka boste videli, zakaj je WordPress najboljša izbira za vaše spletno mesto) od BlueHost, ki je najboljši hosting za WordPress spletna mesta.

Izbira načrta gostovanja BlueHost, optimiziranega za WordPress, pomeni, da je račun vnaprej nameščen s programom WordPress, optimiziran je za hitrost in varnost ter ima samodejno varnostno kopiranje. Ti načrti so zasnovani na tehnologiji VPS, kar pomeni boljše delovanje, zagotovljene vire in popolno varnost.

3. Uporabite WordPress kot svojo platformo

WordPress je kot sistem za upravljanje vsebin daleč najbolj priljubljena platforma. Vsestranskost in prilagodljivost te platforme je nekaj veliko razlogov, zakaj bi morali izbrati WordPress za izdelavo tajnega spletnega mesta. Druge prednosti WordPressa vključujejo:

 • To je brezplačno & odprtokodna programska oprema – prenesete jo lahko brezplačno ali jo namestite na svoj račun gostovanja;
 • Uporaba je preprosta – WordPress je morda vsestranski, vendar se lahko preprosto naučite, kako ga uporabljati;
 • Je zelo prilagodljiv – zahvaljujoč številnosti vtičnikov in tem lahko svojemu spletnemu mestu dodate različne funkcionalnosti in modele;
 • To je SEO prijazno brez težav – WordPress je ustvarjen tako, da se dobro igra z iskalniki in različni vtičniki SEO lahko še izboljšajo njegovo prijazno naravo iskalnikom;
 • Večina spletnih gostiteljev ponuja načrte gostovanja, popolnoma optimizirane za WordPress.

Čeprav je WordPress zgornja platforma, ki jo priporočamo za spletno mesto z oglasom za oglase, se lahko odločite tudi za samostojne možnosti zaupnih spletnih strani, ki zagotavljajo gostovanje in omogočajo zagon spletnega mesta v nekaj minutah. Če pa želite imeti popoln nadzor nad svojim spletnim mestom in nimate omejitev glede monetizacije spletnih strani, svetujemo, da namesto tega uporabite WordPress.

4. Izberite Tema & Prilagodite oblikovanje

Zdaj, ko je poskrbljeno za vaše ime domene, načrt gostovanja in platformo, lahko preberete podrobnosti, kako naj bo vaše spletno mesto videti v smislu zasnove..

Če želite prilagoditi spletno mesto, ki je razvrščeno v WordPress, morate izbrati temo WordPress, ki jo lahko dodatno prilagodite po svojih željah, tako da spremenite barvno shemo, uredite, kako naj bo videti vaša domača stran, dodate / odstranite funkcije itd..

Izbirate lahko med stotinami vrhunskih tem, ki so na voljo v Themeforest, kot je tema MyListing, ki vam omogoča, da ustvarite poljubno vrsto imenika, brez kodiranja. Svoje strani lahko oblikujete na sprednji strani in dobite v realnem času predogled sprememb, ki jih naredite na svojih straneh.

Tema imenika MyListing je popolnoma odzivna, prihaja z ustvarjalcem sprednje strani (Elementor), ki vsebuje 50+ pripravljenih elementov za izdelavo spletnega mesta in podpira integracijo WooCommerce.

Ta tema vam omogoča enostavno zaslužitev spletnega mesta s prodajo oglaševalskih spotov in vam omogoča, da vnovčite prispevke s seznami v različnih paketih.

Lahko pa uporabite tudi temo AdForest, ki vam omogoča enostavno nastavitev spletnega mesta za oddajo oglasov. Ta tema vam omogoča ustvarjanje neomejenih paketov za oddajo oglasov, prikazovanje oglasov AdSense ali banerjev, plačilo za predstavljene oglase ali vodenje večjezične strani z oglasi..

Premium teme imajo podrobna navodila za njihovo uporabo, podporo, varnostne popravke, posodobitve, pripravljene za uporabo vnaprej izdelanih predlog, druge integracije izdelkov itd. Zato ne priporočamo uporabe brezplačnih tem za vaše spletno mesto.

Izberite prvovrstno temo z oglasi, ki je prožna in vam bo ponudila veliko možnosti za zaslužek na spletnem mestu.

Vredno si je tudi vzeti čas za iskanje teme z odličnim dizajnom, saj spletna stran z elegantnim dizajnom bolj verjetno zajame vaše obiskovalce in povečate možnosti, da se obiskovalci spomnijo vašega spletnega mesta.

5. Dajte nekaj strukture svoji strani

Zdaj, ko ste zadovoljni s tem, kako izgleda vaše spletno mesto, dodajte strani, menije in nazadnje oglase, ki bodo vašemu spletnemu mestu dali nekaj strukture..

Vaša tema bo opremljena z več predlogami za pomembne strani, ki jih mora vsebovati vaše spletno mesto, tako da lahko te strani preprosto uredite s podatki, ki jih želite prikazati. Ali pa ustvarite svoje strani.

Če imate pripravljene vse strani, jih lahko povežete z meniji in podmeniji, ki odražajo različne kategorije seznamov. Če ustvarite te kategorije (npr. Delovna mesta, osebne osebe, zabava itd.), Je vaše spletno mesto dobro organizirano in uporabnikom omogoča hitro iskanje po seznamih v kategoriji ali kategorijah, ki jih zanimajo, ne da bi zapravili čas.

Vaša domača stran mora imeti tudi povezavo do strani, ki uporabnikom omogoča, da oddajo svoje zaupne oglase ali ustvarijo račun. Običajno je prikazan kot gumb za poziv k dejanju, ki je postavljen na vidno mesto na vaši domači strani.

Na domači strani se prepričajte, da na svoji domači strani izpostavite vse pomembne povezave in CTA, da boste uporabnikom pomagali hitro in enostavno krmariti po spletnem mestu.

6. Dodajanje tajnih izdelkov / storitev

Če ste ustvarili različne kategorije in podkategorije in obiskovalcem olajšali iskanje v ustreznih kategorijah, lahko začnete dodajati dejanske sezname oglasov. Če dodajate izdelke, dodajte več slik z visoko ločljivostjo, da bodo obiskovalci bolje spoznali izdelke, ki jih prodajate.

Poleg slik in opisa izdelka naj bodo pomembne podrobnosti tudi cena, lokacija izdelka ali storitve, načini za stik s prodajalcem izdelka ali seznam oglasa (npr. Telefonska številka, e-poštni naslov ali kontakt gumb prodajalca).

Glede na vrsto kotacije lahko dodate druge podatke, ki se vam bodo zdeli pomembni.

Kot končno opombo v zvezi z dodajanjem zaupnih oglasov se prepričajte, da je gumb “objava oglasa” poziv k dejanju pravilno oblikovan, da je postavljen na vidno in lahko dostopno mesto.

V 6. koraku je zaključen del, povezan z izdelavo spletnega mesta z oglasi. Naslednja dva koraka se bosta osredotočila na monetizacijo, trženje in vzdrževanje vašega imenika WordPress spletnega mesta.

7. Nasveti za unovčenje spletnega mesta z oglasi

Čeprav je tehnično mogoče narediti z izdelavo spletnega mesta imenika tajnih oglasov v kratkem času, lahko vzdrževanje in upravljanje teh spletnih mest zavzameta velik del vašega časa. Zato je pomembno poiskati najboljše in najlažje načine za zaslužek na svojem spletnem mestu, tako da ta preraste v zanesljiv vir pasivnega dohodka.

Dva najlažja načina za unovčenje spletnega mesta z oglasi sta prek oglaševalskih pasic in plačljivih oglasov.

Oglasne pasice lahko postavite kjer koli na vašem spletnem mestu, seveda pa so tisti, ki so na domači strani, tisti, ki bodo dobili največ ogledov. Vendar lahko oglase s pasicami postavite na strani kategorij ali strani s podrobnostmi o izdelkih in zanje ponudite različne možnosti cen.

Teme premium oglasov, kot sta tema MyListing ali AdForest, bodo pogosto imele preprost način za prikazovanje oglasov s pasicami na vašem spletnem mestu.

Čeprav je spletno mesto oglasov še vedno v povojih, boste morda morali sami stopiti v stik z oglaševalci, toda ko bo vaše spletno mesto pridobilo več zemlje v iskalnikih in dobilo več prometa, bo veliko lažje pritegniti oglaševalce, ki se želijo oglaševati njihovih izdelkov ali storitev na vašem spletnem mestu.

Druga možnost zaslužka je, da imajo različne stopnje za tiste, ki želijo objaviti svoje oglase na vašem spletnem mestu. Lahko imate brezplačno stopnjo, ki ima nekatere standardne funkcije (npr. Brezplačen seznam oglasov za 15 dni, možnost dodajanja več slik z visoko ločljivostjo itd.), Lahko pa tudi zaračunate za oddajo oglasov in ponudite dodatne funkcije, kot so promocija oz. predstavljeni oglasi 30 dni, več vnosov itd.

Različni cenovni paketi so hiter način za povečanje prihodka od oglasov, če pa boste izvajali plačane predložitve in različne načrte za oddajo, boste morali sprejeti plačila. Tema vaših oglasov bo verjetno imela v ta namen integracijo PayPal, lahko pa podpira tudi druge plačilne procesorje.

8. Nasveti za promocijo spletnega mesta z oglasi

Ni dovolj za zagon spletnega mesta z oglasi WordPress, morali ga boste tudi promovirati in privabljati promet nanj.

Eden od načinov za promocijo vaše spletne strani bi bili plačani oglasi Google AdWords. To je preprost način za pridobivanje več obiskovalcev na vašem spletnem mestu, vendar je drago. Enako velja za plačane oglase na radiu ali televiziji.

Če ne želite vložiti preveč denarja v promocijo spletnega mesta oglasa, boste morali vložiti nekaj časa in truda. Svojo spletno stran lahko oglašujete na platformah družbenih medijev, lahko dodate blog na svoje spletno mesto in začnete pisati zanimive članke v svojo nišo ali ustvarite kanal YouTube in si prizadevate, da bi bil viral z zabavnim ali duhovitim videoposnetkom za svoje spletno mesto z oglasi..

Poleg promocije spletnega mesta boste morali tudi skrbeti za njegovo vzdrževanje. Da se bodo stvari nemoteno odvijale, imejte zavihke na dodani vsebini in posodabljajte svoje spletno mesto.

Če želite dobiti nekaj statističnih podatkov o svojih obiskovalcih, se prijavite v Google Analytics, ki vam bo ponudil jasen pregled nad številom obiskovalcev vašega spletnega mesta, od kod prihajajo vaši obiskovalci (organski promet, plačljivi promet, socialni mediji itd. ), tako da boste znali prilagoditi svoje marketinške napore.

Zaključek

Osnovni koraki za izdelavo spletnega mesta z oglasi z WordPressom v veliki meri sledijo istim korakom, potrebnim za izdelavo katerega koli drugega spletnega mesta WordPress.

Če je mogoče spletno mesto zagnati in zagnati v kratkem času, bo morda za njegovo promocijo in privabljanje prometa na spletnem mestu potrebno več napora, še posebej, če svoje promocije pripeljete na proračun, ki je zelo zanimiv. Kljub temu večina metod brezplačnega trženja, ki delujejo na drugih spletnih mestih, običajno deluje tudi za tajna spletna mesta.

Če razmišljate o spletnem mestu za objavljanje oglasov, vam lahko naš 8-stopenjski vodič pomaga pri zagonu spletnega mesta z oglasi z WordPress, o katerem ste vedno sanjali..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector