Kako zgraditi spletno mesto z nepremičninami s pomočjo WordPressa?

01.06.2020
Članki in več ... 'Kako zgraditi spletno mesto z nepremičninami s pomočjo WordPressa?
0 9 мин.

zgraditi spletno mesto z nepremičninami z wordpressom


Večina ljudi verjame, da je WordPress le preprost sistem za upravljanje vsebin za bloge. Ker ga nekateri programerji in spletni oblikovalci uporabljajo za izdelavo spletnih strani z nepremičninami, so uporabniki opazili, kako uporabna je klasična WordPress. WordPress lahko uporabite za ustvarjanje poljubnih spletnih mest, vključno z nepremičninami.

V tem članku vam bom prikazal tri načine, kako lahko uporabite WordPress za izdelavo spletnega mesta z nepremičninami:

 • z uporabo teme
 • z uporabo vtičnika
 • uporaba teme in vtičnika (ni priporočljivo)

Izdelava spletnega mesta s temo

Na internetu lahko najdete posebne teme WordPress za spletna mesta z nepremičninami, pa tudi za splošne oglase, ki jih je mogoče uporabiti za namene nepremičnin. Če želite uporabiti temo za vaše spletno mesto WordPress z nepremičninami, priporočam, da jo kupite. Ne bi smeli uporabljati brezplačnih tem, ker niso v celoti razvite ali dovolj zapletene za spletno mesto z nepremičninami in so polne napak. Seveda tudi nimajo ustrezne podpore. Če pa želite preizkusiti trg spletnih strani z nepremičninami, lahko uporabite brezplačno temo iz WordPress Spletna stran.

Če želite izbrati dobro temo, lahko poiščete komentarje drugih uporabnikov, število prodaj, ocene in zadnji datum, ko je bila tema posodobljena.

Če želite namestiti temo, morate le obiskati svojo nadzorno ploščo WordPress, na videz in nato na teme. Tukaj pritisnete gumb Dodaj novo, izberete možnost Naloži in izberite datoteko za iskanje teme, ki jo želite naložiti. Po izbiri teme morate pritisniti gumb Enter in Install Now. Pozor: temo je treba arhivirati v obliki zip, sicer lahko pride do napak.

wp tema nepremičnine

Rezidenca WP je odlična tema, ki stane le 54 dolarjev in ima vse funkcije, ki so potrebne za izdelavo profesionalnega spletnega mesta za nepremičnine. Ta tema je bila prodana že več kot 4800 krat na ThemeForest. Ima naslednje funkcije: drsnik enote premoženja z leno nalaganjem, taksonomije za agente, kratko kodo seznama agentov, prilagodljive strani taksonomij s slikami in vsebino, kratko kodo za seznam mest / območij, statistika ogledov strani s grafikoni, popolnoma odzivna, mrežnica pripravljena, deluje na vseh znanih napravah, Googlovih zemljevidih, lokaciji GEO, filtriranju AJAX & iskanje po zemljevidu, zatiči po meri, pajki, spredaj predložitev seznamov, PayPal ali Stripe Plačila, napredni sistem članstva, neposredno plačilo z bančnim nakazilom, kontaktni obrazec 7 integracija, močna skrbniška plošča, neomejene podrobnosti o lastnini, dodajte tlorise, priložite PDF na lastnost, upravljanje z zatiči, polja lastnosti po meri, napredno iskanje po meri, polje ali široka postavitev, shrani iskanje & opozorilo po e-pošti, pripravljeno za RTL, iskanje po funkcijah in ugodnostih, pripomočkih po meri in neomejeno stranskih vrstic. Vsebuje tudi nekaj uporabnih vtičnikov: Vizualni skladatelj, za oblikovanje strani in Drsna revolucija za profesionalno diaprojekcijo. Oba vtičnika sta vrhunska in staneta dodatno, če ju kupite ločeno, vendar sta s to temo vključeni brezplačno.

realtor wordpress nepremičninska tema

Premium Press Tema nepremičnin stane 79 dolarjev in ima več funkcij, kot je 100+ skrbniških možnosti, je popolnoma odziven in pripravljen za mrežnico, imajo profile agentov in članov, polja Polji po meri, je odprtokoden, enostaven za namestitev, dodatni vtičniki niso potrebni, več kot 20 plačilni prehodi, prilagodljivi, spletna plačila, prijazen do SEO, kontaktni obrazci, Google Zemljevidi, geolokacija & razdalje, polja za iskanje po meri & iskanje po lokaciji, pakete s prilagodljivim seznamom, območje članov in orodja za upravljanje, uporabniške priljubljene & delite gumbe za povezavo, video, slike, glasbo & druge datoteke naložijo, povlecite & spustite postavitve domače strani in olajšajte besedilo & barvne spremembe.

tema razredapress nepremičnine

WordPress splošna tema tajnih oglasov, ki jo lahko uporabite na spletnem mestu nepremičnin, je Classipress. Ta tema je zelo priljubljena in stane 99 dolarjev. Uporablja se lahko pri različnih vrstah tajnih oglasov in ima naslednje premijske funkcije: več cenovnih modelov, polja po meri & obrazci, članski paketi, upravljanje oglasov za stranke, popolnoma prilagodljiva naslovnica, samodejno dokončanje & predlagamo iskanje, prijava v družabna omrežja, napredno iskanje, enostavno upravljanje, Facebook pripomoček za prijatelje, namenski blog, seznam obiskovalcev s seznamom oglasov, SEO prijazno, teme za otroke & vtičniki, AppThemes API, združljiv z WPML, več barvnih shem, tematska prijava & strani za prijavo, Google Analytics, podpora za Twitter, podpora za ShareThis, naložite logotip po meri, podporo za več jezikov in še več.

Izdelava spletnega mesta s vtičnikom

Če lahko uporabite temo za spletna mesta z nepremičninami, ki je tudi integrirana z več vtičniki, lahko uporabite tudi vtičnike brez ustrezne teme za nepremičnine. To ni najboljša rešitev za izdelavo spletnega mesta WordPress z nepremičninami, še posebej, ker bo v tem primeru za vašo spletno stran delovalo več kot ena ekipa: ena ekipa je naredila temo, ki jo že imate na svojem spletnem mestu, druga tema pa bo izbrana za izbrano spletno mesto, nepremičninski vtičnik. Pogosto se v tem primeru lahko pojavi veliko napak ali opozoril, še posebej, če namestite več vtičnikov, ki mislijo enako. Vtičniki lahko delijo isto funkcijo PHP in videli boste, da nekateri ne delujejo, ker se je pojavil konflikt. Vtičnike lahko namestite na skoraj enak način kot teme. Na nadzorni plošči WordPress izberete vtičnike, nato pa jih morate naložiti in namestiti iz računalnika. Te je treba tudi arhivirati v obliki zip.

Na uradni strani najdete brezplačne različice nepremičninskih vtičnikov WordPress spletnega mesta, vendar je večina od njih napačna in premalo priljubljena.

Če resnično potrebujete brezplačen vtičnik za oglase z nepremičninami / oglasi, lahko poskusite Še en vtičnik WordPress Classifieds (AWCP). AWCP se uporablja na več kot 10.000 aktivnih spletnih mestih in ponuja zanimive in uporabne funkcije, kot so iskalni oglasi po mestih, državi, državi, uporabniško ime ali ključna beseda, AdSense oglasi, nadzor nad uporabo HTML v oglasih, omeji velikost besedila objav oglasov, samodejno poteče oglasov, nastavljiv prikaz oglasov za umestitve v AdSense, oglasi se lahko uvažajo prek datotek CSV, oglasi lahko imajo gumb Share v Facebooku, oglase lahko urejate prek sprednjega dela, omogočajo obveščanje plakatov o poteku oglasov, omogoča plačljive ali brezplačne oglase, podpira PayPal, PayPal Pro, PayFast, Authorize.net in 2Checkout, podpore, kreditni sistem, podporo naročnin oglasov, nadzor objavljanja oglasov, več funkcij slike itd..

Svetujem vam, da uporabite premium vtičnike. AWCP ima vrhunsko različico, ki vključuje naslednje funkcije: ikone kategorije, dodatna polja, nadzor nad regijami, RSS-viri, predstavljeni oglasi, pristojbina za kategorijo, kuponi / popusti, naročnine, komentarji / ocene, priloge, BuddyPress, znamka kot prodana, omejene kategorije , upravitelja oglaševalskih kampanj in drugo.

nepremičninski vtičnik za wordpress

Moje drugo priporočilo za premijo je Spletni imenik 2.0 ki lahko vaši temi dodajo različne funkcije. Vtičnik stane 34 $ in ima možnost omejitve oglasov glede na raven seznamov, plačilno storitev Stripe in PayPal, prednjo nadzorno ploščo za uporabnike, upravljanje računov, lepljive in predstavljene možnosti seznamov, možnost dvigovanja, obnavljanja ali nadgradnje / znižanja seznamov, ocen , vsebinska polja, napredno iskanje, ikone za kategorije, SEO prijazno, iskanje lokacij v polmeru, Google Zemljevidi, označevalci po zemljevidu, možnost tiskanja, zaznamki, integracija s kontaktnim obrazcem 7, prilogami YouTube in AJAX, odziven dizajn, 5 vrst pripomočkov, 12 vrst kratkih kod in tako naprej.

S kombinacijo dveh: tema + vtičnik

To je najslabši način za gradnjo spletnega mesta WordPress za nepremičnine zaradi PHP konfliktov, ki se lahko pojavijo med vašo temo nepremičnin in vašimi dodatki za nepremičnine. Če ostanete malo in razmišljate, bosta tema in vtičnik imela skoraj enake funkcije, zato bosta zgrajena na enak način z isto funkcijo PHP. PHP funkcijo lahko pokličete samo enkrat, katera funkcija PHP pa bo vtičnik / temo priklicala, če obstajata vsaj dva z istim imenom? Nobena od njih. Tudi če je v tem primeru veliko usodnih napak, nekatere osebe namestijo temo z nepremičninami in tudi enega ali več vtičnikov za nepremičnine samo zato, da “izboljšajo funkcionalnost” svojega spletnega mesta, kot so dejali.

Obstaja nekaj možnih kombinacij, vendar jih sploh ne priporočam. Poskusite lahko namestiti Še en vtičnik WordPress Classifieds (AWCP) in Classipress. V tem primeru vam bo tema ponudila primerno zasnovo spletnega mesta z nepremičninami in tudi nekatere funkcije. Poleg tega bo vtičnik ponujal še druge funkcije, vendar ne pozabite, da imata obe programski opremi skoraj enake funkcije.

Na koncu vam želim priporočiti prvo rešitev, tudi če je draga, vendar lahko v enem paketu dobite poslovno temo z veliko funkcijami in nekaj premium vtičniki.

Če želite zagnati spletno mesto WordPress z nepremičninami, razmislite o ustvarjanju nekaj vadnic za dodajanje seznamov in dodatnih informacij o vašem spletnem mestu. Če imate denar, lahko najamete agente, ki bodo fotografirali na nepremičninah in se z lastniki pogovorili glede njihovega seznama oglasov. Lahko naredite agencijo za nepremičnine, ki deluje skupaj z vašim spletnim mestom za nepremičnine.

Ne pozabite narediti spletnega mesta za agencijo za nepremičnine, ampak tudi za preproste lastnike. V tem primeru boste dobili več vsebine, tako več prometa in večjo uvrstitev strani.

Zavijanje

Ne glede na to, ali ste izbrali temo ali vtičnik za ustvarjanje spletnega mesta z nepremičninami s pomočjo WordPressa, ne pozabite, da ni dovolj, da izberete najboljšo programsko opremo. Potrebovali boste tudi zanesljivo storitev gostovanja WordPress. V ta namen imam 3 priporočila:

# 1 BlueHost

od 3,95 USD / mesec je odlična izbira za gostovanje katerega koli spletnega mesta WordPress (vključno z nepremičninami)

začni zdaj! »

# 2 Gostovanje z gibanjem

od 4,19 $ / mesec je še en odličen ponudnik gostovanja za gostovanje katerega koli spletnega mesta WordPress

začni zdaj! »

# 3 HostGator

od 3,96 USD / mesec; odličen za gostovanje malih in srednje velikih spletnih mest WordPress

začni zdaj! »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector