Kje lahko dobite brezplačno storitev za migracijo spletnih strani?

01.06.2020
Članki in več ... 'Kje lahko dobite brezplačno storitev za migracijo spletnih strani?
0 6 мин.

brezplačna storitev migracije spletnih strani


V idealnem primeru, če ste zadovoljni s storitvami svojega spletnega gostitelja, se vam ne bi bilo treba ukvarjati s selitvijo spletnega mesta. V idealnem primeru. Toda številne okoliščine bi vas lahko prisilile, da želite svoje spletno mesto premakniti na novega gostitelja. In ko se to zgodi, so brezplačne storitve za migracijo spletnih strani božji dar, še posebej, če nimate tehničnih znanj za samo selitev spletnega mesta.

Običajno se lastniki spletnih strani odločijo, da se bodo preselili na drugega gostitelja, ko niso več zadovoljni s storitvami gostovanja, ki jih prejemajo, bodisi zato, ker imajo težave z zmogljivostjo ali niso zadovoljni s podporo uporabnikom, ali pa njihovo spletno mesto presega načrt gostovanja, na katerem so in njihov gostitelj nima na voljo možnosti nadgradnje. Prosta migracija spletnega mesta na boljšega gostitelja je lahko enostavna rešitev za katero koli od teh težav.

Toda kje lahko dobite brezplačne storitve za selitev spletnega mesta, če se stvari pri vašem sedanjem spletnem gostitelju ne bodo izogibale? Naš članek je tu, da vas usmeri v pravo smer, če bi morali iz kakršnega koli razloga premakniti gostitelje.

Če želite svoje spletno mesto premakniti na novega gostitelja, vendar nimate tehničnih znanj za lastno selitev spletnega mesta, si oglejte ta tri podjetja za spletno gostovanje, ki ponujajo brezplačne storitve selitve spletnih mest:

Gostovalno podjetje
Promotivna cena
Brezplačne migracije

1inmotion najboljša brezplačna spletna storitev za migracijo3,49 USD / mesečno
2brezplačen prenos spletnega mesta hostgator3,95 USD / mesec
3greengeeks brezplačno migracijo spletnega mesta3,95 USD / mesec

Gostovanje InMotion

Obiščite spletno mesto »

inmotion, ki gostuje brezplačno migracijo spletnega mesta

InMotion Hosting ponuja načrte gostovanja za vse SSD, ki temeljijo na Linuxu, za posameznike, IT strokovnjake ali podjetja prek različnih nivojev gostovanja, od skupnega gostovanja do robustnih strežnikov, namenjenih komercialnemu razredu..

Gostovalni načrti v InMotionu so narejeni tako, da zadovoljijo široko paleto zahtev po gostovanju, osredotočenih na zmogljivost, brezplačno upravljanje strežnika, nabor brezplačnih varnostnih orodij (brezplačen SSL, požarni zid po meri, zaščito pred kraji, zaščito DDoS), enostavno nastavitev, čeprav brezplačno povlečete in program za ustvarjanje spletnih mest, namestitev aplikacije z enim klikom, brezplačno ime domene, brezplačne varnostne kopije podatkov, 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja in 99,99-odstotno jamstvo za omrežje.

Med različnimi neverjetnimi gostovanjskimi funkcijami, ki jih ponuja vsak načrt, InMotion Hosting ponuja tudi brezplačno storitev migracije spletnih strani, ki je namenjena vsem, ki želijo spremeniti spletne gostitelje in premakniti svoje spletno mesto na InMotion Hosting.

InMotion ponuja brezplačno storitev brez prekinitve spletnega prenosa za do 3 baze podatkov in / ali spletna mesta. Za več kot 3 izdelke InMotion zaračuna 10 USD / kos, kar je prav tako veliko.

Uporabite lahko brezplačno storitev prenosa spletnega mesta InMotion ne glede na načrt gostovanja, ki ste ga kupili, in ne glede na vašo raven znanja.

Brezskrbna selitvena storitev spletnega mesta je zasnovana tako, da zagotovi, da se vaše spletno mesto premakne na strežnike InMotion brez kakršnih koli izgub podatkov ali izpadov, tako da lahko čim prej začnete uživati ​​v storitvah novega gostitelja..

HostGator

Obiščite spletno mesto »

brezplačna storitev migracije spletnega mesta hostgator

Drugo podjetje za gostovanje spletnih strani, ki ponuja brezplačne storitve prenosa spletnih strani, je HostGator. To gostovanje je eno izmed najbolj priljubljenih spletnih gostiteljev za posameznike in mala in srednje velika podjetja, saj ponuja široko izbiro gostovalnih načrtov po dostopnih cenah.

Njihovi več paketov gostovanja vključujejo podobne načrte za Windows in Linux. Skupno gostovanje, gostovanje v oblaku, gostovanje v WordPressu, VPS ali namenski strežniki so predstavljeni z različnimi načrti, ki se ponašajo z 99,9% uptime, 24/7 podporo uporabnikom, 45-dnevno garancijo vračila denarja, enostavno razširljivost, cPanel ali nadzorno ploščo Plesk, namestitve z enim klikom, orodje za izdelavo spletnih mest za povleci in spusti, tedenske varnostne kopije zunaj mesta itd.

HostGator ima odlično storitev prenosa spletnih strani, ki je na voljo brezplačno na nove račune v 30 dneh po prijavi ali na novo nadgrajene račune (prenose med strežniki). Če je minilo 30 dni odkar ste se prijavili za načrt, lahko še vedno zaprosite HostGator za ponudbo, če želite premakniti svoje spletno mesto na njih.

Spletno mesto HostGator ima podrobno stran o njihovi storitvi prenosa spletnih strani, ki vsebuje poglobljene informacije o številu prenosov, do katerih ste upravičeni, obrazec, ki ga morate izpolniti, da zahtevate brezplačen prenos spletnega mesta, in načine, kako vzpostaviti stik z njihovimi podporo strankam, če niste prepričani, ali ste upravičeni do brezplačnih prenosov.

Število ponujenih brezplačnih prenosov je odvisno od vrste gostiteljskega računa, na katerem ste. Na primer, računi za gostovanje v skupni rabi izpolnjujejo pogoje za en sam prenos spletnega mesta, ki je lahko ročni prenos ali prenos cPanel v prenos cPanel. VPS in namenski hosting računi izpolnjujejo pogoje za neomejene prenose cPanel in do 10 ročnih prenosov za VPS ter do 100 ročnih prenosov s namenskimi računi.

GreenGeeks

Obiščite spletno mesto »

greengeeks brezplačen prenos spletnih strani

GreenGeeks je okolju prijazen spletni gostitelj, ki si je prizadeval zmanjšati njihov vpliv na okolje s prehodom na obnovljive vire energije in se trikrat vrnil v omrežje tega, kar porabijo..

GreenGeeks je poleg okoljsko ozaveščenega pristopa do spletnega gostovanja polno predstavljen spletni gostitelj, ki ponuja skupno rabo, VPS, namenjen preprodajalec in gostovanje v WordPressu. Njihove lastnosti gostovanja vključujejo brezplačno integracijo CDF-ja Cloudflare, trde diske SSD, prilagojeno tehnologijo predpomnilnika, pregledovanje varnosti v realnem času, grozdeno analizo groženj in spremljanje varnosti, brezhibne nadgradnje virov, 99,9% čas delovanja in 30-dnevno jamstvo vračila denarja.

Če želite spletno mesto premakniti na GreenGeeks, se lahko prijavite na kateri koli od njihovih načrtov in brezplačno uživate v njihovi storitvi prenosa spletnih strani. Preprosto izpolnite obrazec za prošnjo za migracijo in njihova strokovna ekipa za migracijo bo poskrbela za selitev vašega spletnega mesta za vas.

Na spletni strani GreenGeeks najdete popolne podrobnosti o postopku prenosa spletnega mesta in seznam spletnih gostiteljev, s katerih so GreenGeeks prenesli spletna mesta.

Če vaš trenutni spletni strežnik ne ustreza več vašim pričakovanjem ali preprosto želite postati okolju prijazen, vam bo GreenGeeks brezplačno pomagal pri spreminjanju gostiteljev.

Zaključek

Včasih vam ponudnik spletnega gostovanja morda ni več primeren za vas, kar pomeni, da je čas, da poiščete nov dom za svoje spletno mesto. Vendar pa je prenos spletnega mesta na novega ponudnika spletnega gostovanja pogosto velik izziv za večino strank, zlasti tistih, ki nimajo veščin, da bi ta prehod naredili sami.

Na srečo so ugledni spletni gostitelji našli način, da dodajo prenos spletnega mesta na svoj seznam brezplačnih storitev in strankam pomagajo, da se brez težav premaknejo na boljšega gostitelja. GreenGeeks, HostGator in InMotion so med spletnimi gostitelji, ki ne zaračunavajo prenosa spletnih strani in z veseljem sprejmejo to nalogo za vas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector