Ko potrebujete VPS za spletno mesto za mala podjetja?

vps gostovanje za mala podjetja


Izdelava spletnega mesta za vaše majhno podjetje je lahko zahtevna. Še posebej, če šele začenjate in še nimate načrta gostovanja. Vedno se je težko odločiti, katerega ponudnika gostovanja izbrati in kateri načrt gostovanja potrebujete. V tem članku bom razložil, katere so glavne razlike med načrti v skupni rabi in VPS in povedal vam bo tudi, kdaj morate za poslovni spletni strani navidezni strežnik..

Brezplačno gostovanje za poslovne spletne strani?

Če želite začeti spletno podjetje, lahko na začetku ustvarite spletno mesto z brezplačnim spletnim gostiteljem, medtem ko preizkušate različne skripte, sisteme za upravljanje vsebine (CMS), teme, predloge, vtičnike, razširitve, module, programske jezike in druge povezane z internetom stvari. Vendar nikoli ne smete uporabljati brezplačnega gostovanja za proizvodnjo. So nezanesljivi in ​​imeli boste več težav, kot vam bodo koristile.

Host poslovnega skupnega trdega diska

Ko preizkusite, kako deluje brezplačno gostovanje, lahko kupite skupni spletni strežnik HDD Enterprise, kjer dejansko začnete svoje spletno mesto za podjetja in ustvarite zasnovo in funkcije, ki jih uporabljajo vaše potencialne stranke. Poslovni spletni gostitelj trdega diska vam običajno ponuja veliko prostora na disku in pasovno širino, domeno dodatkov, e-poštne račune POP3 / IMAP, baze podatkov in poddomene s stroški nekaj dolarjev mesečno.

Skupni poslovni gostitelj SDD

Če ima vaše spletno mesto vedno več obiskovalcev in kupcev in če vaš spletni strežnik posodablja svoje pakete gostovanja na SSD s trdega diska, morate vsekakor nadgraditi tudi na gostiteljski paket SSD Premium / Business, kjer dobite približno 30 GB prostora za shranjevanje na trdem disku, nerazmerno mesečno pasovno širino, dodatna področja, e-poštne račune, baze podatkov, poddomene in celo brezplačno ime domene z različnimi razširitvami, kot so .eu, .com, .org in tako naprej. Ta paket ima navadno dnevno varnostno kopijo z R1Soft, SpamExpert Filter in namenskim IP-jem, ki stroške znaša 8 USD mesečno.

Host za trdi disk VPS

Vaše podjetje se vedno bolj in bolj povečuje, zato je vaša naslednja nadgradnja gostiteljski disk VPS HDD, ki stane od 6 do 50 USD, odvisno od virov, ki jih potrebujete. Prvi paket gostovanja VPS HDD vam ponuja 1 GB RAM Burst, 512 MB zagotovljenega RAM-a, 1 CPU jedro pri 2,1 GHZ, 25 HDD prostora za shranjevanje, 1 namenski IP, neizmerjena mesečna pasovna širina, nadzorna plošča, Webuzo nadzorna plošča, medtem ko vam zadnja ponuja 8 GM RAM Burst, 4 GB zajamčenega RAM-a, 8 CPU jedro pri 2,1 GHZ, 150 HDD prostora, 2 namenska IP-ja, neizmerjena mesečna pasovna širina, nadzorna plošča in brezplačna Webuzo nadzorna plošča. Pri VPS paketih dobite tudi virtualizacijo OpenVZ, popoln dostop do sistema Root, zagotovljeno 99,99% uptime in takojšnjo aktivacijo.

Gostitelj VD SSD za podjetja

The VPS Gostovalni paketi SSD so vrhunski paketi VPS, ki so namenjeni majhnim, a dobro narejenim podjetjem z veliko prometa in strankam, ki ponujajo 300% več hitrosti in moči, stroški pa se začnejo od 8 do 70 USD mesečno. Paketi so enaki gostitelju VPS HDD (trdi disk), vendar imajo vsi SSD (Solid State Drive). Poleg tega lahko za svoj VPS kupite licenco cPanel, profesionalno varnostno kopijo R1Soft, dodatno namensko IP, strokovno tehnično podporo in storitev spremljanja..

Host VPS gostitelja v oblaku

Končni paketi VPS za gostovanje so tisti v oblaku, ki vam pomaga, da se še bolj seznanite z viri, tako da ogromni trni niso problem, niti DDoS napadi niti drugi podobni problemi. Običajno plačate le tisto, kar uporabljate za gostitelja VPS v oblaku.

Ko potrebujete VPS?

Zagotovo morate razumeti, da je gostitelj v skupni rabi z drugimi uporabniki tako kot vi, medtem ko je VPS (Virtual Private Server) samo vaš in lahko njegove vire uporabljate po želji.

Poleg tega imate boljšo varnost z gostiteljem VPS, saj lahko sami nastavite svojo varnostno programsko opremo in možnosti, medtem ko gostiteljsko podjetje postavi tudi svoje.

Z gostiteljem VPS dobite več pasovne širine, tako da lahko pridobite več obiskovalcev in niso frustrirani zaradi počasnega nalaganja spletnega mesta. Če je vaše spletno mesto vedno bolj priljubljeno in prodaja vašega spletnega mesta raste vsak mesec, potrebujete VPS gostovanje za upravljanje vsega prometa, ki prihaja.

Preberite tudi: Prednosti virtualnih zasebnih strežnikov

Virtual Private Server je fizični strežnik, razdeljen na več virtualnih strežnikov, vsak s svojo količino RAM-a in CPU-ja, zelo priljubljen za spletno mesto za mala podjetja.

Navidezno zasebni strežniki so kot nalašč za trgovine z e-trgovino, forumne skupnosti, rastoče aplikacije, spletne radijske postaje, malo socialnih omrežij in tako naprej.

# 1 InMotion / Best Business Hosting

InMotion Hosting ponuja široko paleto načrtov za poslovno gostovanje od skupnih prek v VPS do namenskih strežnikov. Enterprise VPS načrtuje od 29,99 USD na mesec 

preveri! »

VPS ponuja tudi prilagodljivost, poceni stroške v primerjavi z namenskim strežnikom in prihrani vaš čas.

Ko kupite virtualni zasebni strežnik, morate najprej raziskati, da bi našli pravilno podjetje za spletno gostovanje, ki ima ustrezne strežnike, podatkovne centre, programsko opremo, internetno povezavo, podporo in poslovne stroške. Vse to pomaga izboljšati hitrost vašega spletnega mesta, čas nalaganja, pasovno širino, shranjevanje, razširljivost, dostop, tehnologijo in podporo. Če želite raziskati še več, si oglejte podrobno statistiko strojne opreme strežnika, lokacijo strežnikov in podatkovnih centrov, če namesto trdega diska uporabljajo SSD ali vsaj SSH in če imajo omrežje za dostavo vsebine (CDN) . Ne pozabite preveriti, ali gostitelji uporabljajo LAMP STACK (Linux kot operacijski sistem, Apache kot spletni strežnik, MySQL kot zbirka podatkov, PHP kot aplikacija), poleg tega pa morate poiskati, kaj želite uporabiti v svojem VPS kot so OS, spletni strežniki, baze podatkov in programski jeziki.

Gostitelj VPS vam lahko pomaga pri vaši spletni pošti, poštnih strežnikih in e-poštnih sporočilih, tako da ga ne boste blokirali, prepovedali ali uvrstili na črni seznam in imeli možnost, da pošljete e-poštno maso, če jo potrebujete. VPS podpira različne protokole za e-pošto, kot je POP (Poštni protokol) in IMAP (Protokol za dostop do internetnih sporočil).

Ne pozabite, da lahko na svoj VPS namestite svojo programsko opremo za odkrivanje protivirusnih programov in zlonamerne programske opreme za preprečevanje hekerjev in dodatnih zlonamernih napadov.

Na koncu bi morali izbrati rešitev VPS za spletno mesto za mala podjetja bodisi HDD, SDD bodisi tisto v oblaku, ker morate ohranjati svoje prihodke in promet optimiziran, poleg tega pa morate začeti še bolj naraščati in pojdite na naslednji korak in kupite namenski strežnik za spletno mesto za velika podjetja!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map