Popoln vodnik za Softaculous – enostavno namestite svoje najljubše skripte

01.06.2020
Članki in več ... 'Popoln vodnik za Softaculous – enostavno namestite svoje najljubše skripte
0 7 мин.

popoln vodnik za mehka namestitev samodejnih namestitev


Softaculous je komercialna skripta, ki se uporablja prek cPanel, ki namesti samodejne skripte, upravljanje vsebine in druga uporabna orodja za vaše spletno mesto z uporabo baze podatkov in spletnega prostora. Softaculous lahko vidite na zavihku Softaculous Apps Installer ali na zavihku Software, poleg tega pa je dostopen prek Plesk, H-Sphere, DirectAdmin in InterWorx, vmes pa lahko namesti različne znane CMS, kot so WordPress, Joomla, PrestaShop, phpBB, SMF, WHMCS, Magento in še veliko več.

Druge podobne programske opreme, kot je Softaculous, so Instalatron in Fantastico, ki samodejno namestijo skoraj enake skripte in CMS, vendar je Softaculous najbolj priljubljen z več kot 380 orodji in milijoni uporabnikov. Prav tako ima Softaculous brezplačno različico, ki vsebuje 55 skript, kot so Open Blog, Serendipity, Dotclear, Zikula, Geeklog, SMF, PrestaShop, Moodle 2.6 in druga orodja.

Primerjava med Softaculous, Fantastico in Installatron

Softaculous ima 387 skript, ki imajo na voljo ocene, ocene uporabnikov in predstavitvene vsebine zanje, poleg tega obstajajo skripti PHP, Javascripti, skripte Perl in večjezične aplikacije, medtem ko Fantastico ima samo 50 skriptov brez ocen, pregledov, predstavitvenih datotek, Javascriptov, skriptov Perl in Instalatron ima 83 skriptov na voljo samo z demo posnetki in večina je skripta PHP ali Perl, samo Instalatron ima tudi večjezične aplikacije.

S programom Softaculous lahko nameščate aplikacije s pomočjo https ali IP, medtem ko Fantastico nima te funkcije in Installatron ne uporablja namestitve IP, vendar ima https. Uvoz aplikacij iz drugih samodejnih namestitev ali ročno nameščenih aplikacij je preprost in hiter postopek s programom Softaculous, medtem ko Fantastico ne omogoča teh procesov, medtem ko vam Instalatron omogoča uvoz aplikacij. Namestitev aplikacije v mednarodne domene je na voljo za Softaculous in Installatron, medtem ko Fantastico ne dovoli, da to storite skupaj s seznamom opravil, beleženjem napak in vmesnikom ukazne vrstice ter za ustvarjanje in namestitev aplikacij po meri, funkcij, ki jih Softaculous in Installatron ponuja za svoje uporabnikov.

Kljuke so na voljo tudi v Softaculous, medtem ko v Fantastico in Instalatron niso na voljo, skupaj z možnostjo ustvarjanja načrtov za uporabnike. Vendar lahko odstranite aplikacije v vseh treh programskih programih, medtem ko lahko nadgradite aplikacijo z enim klikom in varnostno kopirate / obnovite aplikacije samo v Softaculous in Installatron.

Možnost ponovne blagovne znamke, enostopenjska namestitev in integracija obračuna WHMCS so na voljo za Softaculous in Installatron skupaj z dodajanjem skriptov, spreminjanje predlog e-pošte pa je funkcija, ki je dostopna samo v Softaculous.

Nadzorna plošča preprodajalca, avtomatizirani API-ji, večjezični vmesnik so na voljo na Softaculous, medtem ko v Fantastico niso na voljo, v Instalatronu pa sta na voljo samo nadzorna plošča preprodajalca in večjezični vmesnik..

Cena za Softaculous letno znaša 24 dolarjev, medtem ko je cena VPS letno 12 dolarjev, Fantastico ima naslednji ceni 90 do 24 dolarjev, Instalatron pa 50 in 25 dolarjev.

Softaculous Review

Softaculous je na voljo za govorce, ki niso angleški, saj so dostopni celotnemu svetu, lahko v nekaj minutah izvajajo zapletene funkcije z enim klikom, ko uvedejo celotne spletne aplikacije, na primer, WordPress se namesti v 2 minutah z uporabo vaše baze podatkov po meri, tabele, imenik, uporabniško ime, geslo in e-poštni naslov skrbnika.

Softaculous vsebuje vključeno iskanje, kjer lahko najdete svoja najljubša orodja in se redno posodablja, vsaj mesečno ponuja obsežno dokumentacijo za nove uporabnike, pa tudi za stare.

Softaculous ne posodablja samo z novimi orodji, temveč tudi posodablja starejša, s čimer so hitrejši, varnejši in prijaznejši uporabnikom, ponuja pa tudi možnost uvoza skript in njihovo hitro, varno, varno in pametno uporabo v katerem koli jeziku in pred njihovo namestitvijo si lahko ogledate ocene, predstavitve ali preberete ocene drugih uporabnikov Softaculous-a.

Softaculous lahko zaupate, ne samo zato, ker je na svetu več milijonov uporabnikov, ampak tudi zato, ker na tisoče podjetij, ki gostijo spletna mesta, ki Softaculous kupujejo in uporabljajo Softaculous, ki ga ponujajo tudi za svoje uporabnike.

Softaculous lahko brezplačno uporabite, da ga preizkusite in nato kupite, če ste zadovoljni, če ponujate integracijo po meri s skoraj vsemi ploščami, če ne uporabljate običajnih, s celo enostavno avtomatizacijo za WHMCS.

Softaculous ima prijazen uporabniški vmesnik in odlične vizualne slike, skupaj s preprostim in intuitivnim dizajnom pomaga uporabnikom, uporabnikom omogoča, da postavijo svoj logotip in ne potrebujejo vzdrževanja, vendar imajo popoln nadzor in tudi možnost, da imajo več uporabnikov z različnimi dovoljenji.

Kako uporabljati Softaculous

Ko ste vnesli na svoj naslov cPanel, ki je ponavadi nekaj takega kot example.com/cpanel, morate samo iti do Softaculous-a in vnesti na njem.

najbolje ocenjeni scenariji

Tu boste videli skripte, razvrščene po PHP, Javascripts in Razredi, vendar tudi po vrstah, kot so blogi, mikro blogi, portali, CMS, forumi, galerije slik, wikiji, družabna omrežja, upravljanje oglasov, koledarji, igre, elektronska pošta, ankete, ankete, vodenje projektov, e-poslovanje, ERP, knjige gostov, podpora strankam, okviri, izobraževalni, orodja DB, glasba in video.

Izberete lahko kategorijo, vrsto skripta ali enega od zgornjih skript, ki ga boste namestili, medtem ko boste v nogi videli zadnje posodobitve za Softaculous. S pritiskom na gumb “I” odprete funkcijo namestitvenih skriptov v funkciji “Letenje”, kjer jo lahko doživite v živo, hitreje in boljše gradite spletna mesta ter si ogledate ocene in ocene.

Ko izberete skript za namestitev, na primer WordPress, ga lahko neposredno namestite ali si ogledate pregled ali predstavitveni prikaz z določenim skriptom, je naslednji korak ogled funkcij, posnetkov zaslona in pregledov ali celo uvoz z oddaljenega strežnika oz. iz istega namestite WordPress s protokolom, domeno in izbirnim imenikom.

Na zavihku za pregled si lahko ogledate informacije o izbrani skripti, kot so zadnja različica, datum zadnje izdane različice, opis skripta, potreben in na voljo prostor, posnetek zaslona, ​​povezava do spletnega mesta s podporo za programsko opremo, trenutne namestitve in z njimi povezani skripti.

Pri trenutni namestitvi lahko aplikacijo bodisi izbrišete, uredite, podvojite ali premaknete, na zavihku namestitve pa lahko izberete protokol, izberete domeno, lahko napišete namestitveni imenik in ime spletnega mesta skupaj z opisom spletnega mesta, omogočite pa lahko tudi večstransko spletno mesto ( WPMU), lahko izberete skrbniški račun: uporabniško ime, geslo in e-pošto, lahko izberete jezik in izberete vtičnike.

Na voljo so tudi napredne možnosti za namestitve, kot so ime baze podatkov, predpona tabele, samodejne varnostne kopije, vrtenje varnostnih kopij, samodejna nadgradnja, onemogočanje obveščanja o posodobitvah, samodejna nadgradnja vtičnikov WordPress in samodejna nadgradnja WordPress teme. Izberete lahko tudi privzeto temo in podrobnosti o namestitvi e-pošte. Torej pri Softaculous nimate samo običajnega namestitvenega programa, imate celo napredno različico, v kateri lahko neposredno prilagodite nameščeno različico WordPress-a s privzeto izbrano temo, ki ste jo postavili vi in ​​eden ali več vtičnikov.

Na vrhu Softaculous je meni predstavljen z različnimi ikonami, pri čemer je vsaka od njih lahko pot do vašega cPanela, domača stran, stran s skriptami, ocene skripta, vse namestitve, seznam opravil, urejanje nastavitev, varnostne kopije in obnovitev, e-poštne nastavitve, sinhronizacija z drugimi samodejnimi namestitvenimi napravami, pomoč in podpora, bodisi odjava.

Zavijanje vse!

Na koncu lahko Softaculous uporabite za več namenov, kot je testiranje skripta ali CMS ali neposredno ustvarite svoje spletno mesto s super temo in upravljanjem vsebine od samega začetka z uporabo samodejnega vzdrževanja, kot so načrtovane varnostne kopije. Ponudniki spletnega gostovanja, kot sta InMotion Hosting ali WebHostingHub, uporabljajo Softaculous, da svojim strankam omogočijo enostavno namestitev svojih najljubših skript na njihovo spletno mesto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector