Prednosti in slabosti GoDaddy – Ali je GoDaddy še vedno dobra izbira?

01.06.2020
Članki in več ... 'Prednosti in slabosti GoDaddy – Ali je GoDaddy še vedno dobra izbira?
0 6 мин.

godi prednosti in slabosti


GoDaddy je najbolj znan kot registrator domene, vendar njihove spletne storitve vključujejo raznovrstno ponudbo drugih spletnih storitev, vključno s spletnim gostovanjem, spletno varnostjo, spletnim trženjem, orodji za izdelavo spletnih strani DIY in profesionalnim gostovanjem po e-pošti. Kot ameriški registrator domene in podjetje za spletno gostovanje ima GoDaddy pod svojim upravljanjem več kot 71 milijonov domenskih imen in impresivnih 17 milijonov strank po vsem svetu.

Storitve spletnega gostovanja, ki jih ponuja GoDaddy, vključujejo sisteme gostovanja, ki temeljijo na operacijskem sistemu Windows in Linux, prek večkratnega gostovanja, upravljanega WordPress gostovanja, virtualnih zasebnih strežnikov in namenskih načrtov gostovanja.

Če vas zanima, da se z njimi prijavite v letu 2018, vam bo v našem pregledu GoDaddy podana merila o prednostih in slabostih GoDaddy-ja..

GoDaddy Pregled

godaddy pregled prednosti in slabosti

Pri GoDaddy ne manjka paketov gostovanja, od cenovno dostopnih skupnih gostovalnih načrtov za osnovna mesta ali začetnike do naprednejših načrtov za močna spletna mesta, ki jih vodijo strokovnjaki in podjetja.

GoDaddy ponuja brezplačno ime domene z vseletnimi načrti, 99,99-odstotno garancijo za čas, 24-urno podporo in 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Ne pozabite prebrati našega pregleda GoDaddy, da se seznanite z načrti gostovanja, funkcijami gostovanja in podporo strankam, ki jih ponuja GoDaddy.

GoDaddy načrti gostovanja

Načrti za skupno gostovanje pri GoDaddy prihajate bodisi z operacijskim sistemom Linux ali Windows OS. Cene za obe vrsti načinov skupnega gostovanja se začnejo pri 2,99 USD / mesec, če se prijavite za 3 leta.

Načrti skupnega gostovanja vključujejo neomejeno pasovno širino, varnostno kopijo baz podatkov & obnoviti, cPanel, brezplačno ime domene z letnimi načrti, nadgradnjo virov z enim klikom, namestitve z enim klikom, spremljanje varnosti 24/7 in zaščito DDoS, nekateri načrti pa imajo neomejeno gostovanje domen z neomejenim diskovnim prostorom.

godaddy je delil načrte za gostovanje prednosti in slabosti

Če ima vaše spletno mesto komponento e-trgovine ali preprosto iščete načrt višje stopnje z namenskimi viri, GoDaddy’s Načrti za poslovno gostovanje ponujajo zmogljivost na ravni strežnika po dostopnih cenah. Ti načrti so optimizirani za e-trgovino in spletna mesta z veliko prometa.

Cene za poslovno gostovanje se začnejo pri 19,99 USD / mesec in ponujajo od 1 do 4 GB pomnilnika, 60 GB do 240 GB prostora za shranjevanje, do 2 CPU-ja, neomejeno pasovno širino, neomejeno gostovanje domen in baz podatkov, brezplačno SSL potrdilo za 1 leto in brezplačen Microsoft Office 365 poslovno e-poštno sporočilo.

godaddy poslovno gostovanje načrtuje prednosti in slabosti

Če iščete Gostovanje WordPressa, GoDaddy te je pokril. Izbirate lahko med 7 WordPress gostovalnimi načrti, od katerih so štirje oblikovani tako, da zadovoljijo potrebe strokovnjakov. Redni WordPress načrti se začnejo že od 3,99 USD / mesec, medtem ko se WordPress Pro načrti začnejo pri 14,99 USD / mesec.

Redni WordPress načrti imajo vnaprej izdelana mesta in povleci & urejevalnik spustne strani, brezplačne teme in predloge, brezplačne dnevne varnostne kopije & Obnovitev z enim klikom, brezplačna domena z letnimi načrti, brezplačno upravljanje WordPress-a (posodobitve osnovne programske opreme in varnostne posodobitve), pregledovanje in odstranjevanje zlonamerne programske opreme, podpora 24/7 in obljuba 99,9% uptime.

WordPress Pro hosting vsebuje funkcije SSL, nameščene na vsakem spletnem mestu, CDN statično predpomnjenje slik, varnostno kopiranje na zahtevo, prikazovanje strani, več plasti predpomnjenja, sFTP / SSH dostop za WP-CLI in Git in še več.

godaddy wordpress, ki gosti prednosti in slabosti

VPS načrti z Linuxom se začnejo pri 17,99 USD / mesec, medtem ko se načrti VPS s sistemom Windows začnejo pri 27,99 USD / mesec. Vsi načrti vključujejo popoln dostop do korenin, neomejeno pasovno širino, brezplačni namenski IP-ji, brezplačno enoletno SSL potrdilo, cPanel / Plesk, varnostne kopije datotek in DB, nadgradnje brez rezervacij in tri ravni upravljanja: samostojno upravljanje, upravljanje in popolno upravljanje.

godaddy vps, ki gosti prednosti in slabosti

Namenski strežniki z Linuxom se začnejo pri 69,99 USD / mesec, medtem ko se namenski paketi za Windows začnejo pri 99,99 USD / mesec. Tu so tudi tri stopnje upravljanja strežnikov, za katere se lahko odločite (samostojni, v celoti upravljani in upravljani strežniki). Pri teh načrtih so na voljo tudi neomejena pasovna širina, cPanel / Plesk, brezplačno enoletno SSL potrdilo in brezplačni namenski IP-ji..

Druge spletne storitve GoDaddy vključujejo orodja za zaščito spletnih mest, ki skenirajo, spremljajo in odstranjujejo zlonamerno programsko opremo, ponujajo kratke odzivne čase, neomejeno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, pospeševanje delovanja CDN in preprečevanje zlonamerne programske opreme WAF. Razen ponudbe za spletno varnost, si GoDaddy prizadeva tudi zadovoljiti tržne potrebe spletnih mest, podjetij in posameznikov za e-trgovino..

godaddy namenski strežniki prednosti in slabosti

Podpora uporabnikom GoDaddy

godaddy podpira prednosti in slabosti

GoDaddy ima dva podporna kanala – podporo za telefon in klepet v živo – za tiste, ki potrebujejo pomoč pri vprašanjih, povezanih z njihovimi računi gostovanja. Medtem ko je telefonska podpora na voljo 24/7, je klepet v živo na voljo le v delovnem času.

Začetniki si lahko ogledajo strani za podporo GoDaddy, ki vsebujejo navodila po korakih, kako začeti z načrtom gostovanja in več drugimi koristnimi članki in vodniki.

Na voljo je tudi forum skupnosti za podporo GoDaddy s prispevki strokovnega osebja in drugih strank GoDaddy.

Prednosti & Proti GoDaddyju

Če se vam ponudbe gostovanja GoDaddy zdijo privlačne, niste sami. GoDaddy milijone strank po vsem svetu ljubi zaradi dobro zasnovanih načrtov gostovanja in zanesljive storitve. Če razmišljate, da bi leta 2018 svoje podjetje prevzeli pri GoDaddyju, preberite naše prednosti & Vprašajte pregled GoDaddy, da preverite, ali morate biti seznanjeni, preden se pridružite GoDaddyju.

Pros – Zakaj izbrati GoDaddy?

To so glavni razlogi, zakaj je lahko GoDaddy v letu 2018 odlična izbira:

 • Brezplačno ime domene, ponujeno z vseletnimi načrti;
 • Dobra izbira gostovalnih načrtov za Linux in Windows;
 • cPanel / Plesk nadzorne plošče;
 • Dobre varnostne značilnosti (brezplačni SSL certifikati, brezplačne varnostne kopije, 24/7 nadzor varnosti, pregled in odstranjevanje zlonamerne programske opreme itd.);
 • 99,9-odstotno jamstvo za čas;
 • WordPress Pro paketi, namenjeni razvijalcem, oblikovalcem in drugim strokovnjakom v industriji;
 • 24/7 telefonska podpora;
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja;
 • Brezplačni namenski IP-ji;
 • 1-klik skaliranje virov;
 • Varnostne kopije z enim klikom & obnoviti.

Slabosti – kaj je slabo o GoDaddyju?

GoDaddy se ponaša z več načrti v različnih vrstah gostovanja in s svojimi načrti ponuja nekaj odličnih lastnosti, vendar lahko v nekaterih pogledih zaostajajo, in sicer:

 • Pri nekaterih načrtih se morate prijaviti za tri leta, da izkoristite oglaševane diskontne cene;
 • Omejena podpora za klepet v živo (na voljo samo ob delavnikih med delovnim časom);
 • Nekaj ​​cen pri nakupu.

Pridobite do 87% popusta na GoDaddy spletnem gostovanju. Uporabite našo promocijsko ponudbo!

Sklep o GoDaddyju

Če iščete dolgoletnega gostiteljskega partnerja v letu 2018, je GoDaddy popolnoma prava izbira. Njihovi gostovalni paketi se odzivajo na zelo raznolik segment kupcev, od novincev do izkušenih strokovnjakov.

GoDaddy je s svojo prisotnostjo v industriji dve desetletji eno najbolj prepoznavnih imen pri registraciji domen in spletnem gostovanju in s tem zmanjšal znanost o ponudbi storitev spletnega gostovanja, ki ustrezajo potrebam in proračunom posameznikov in podjetij, ki iščejo spletno gostovanje v letu 2018.

GoDaddy ni tisto, kar iščete? Razmislite o izbiri nekaterih najboljših možnosti GoDaddy, ki jih priporočamo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector